Canım, sıkma canını. Çocuk onlar hemen bir kaç günde toparlar merak etme. Sen de kızın biraz büyüyünce ya da sütten ayrılınca devam edersin. Biz burada oluruz zaten bekleriz. :))
Üzülmek yok, üzülürsen sütün azalır.Kendine ve kızına iyi bak.
bu ne nerden buluyorsunuz böyle şeyleri.ben de kocama yollasam.çok kızdırıyorum onu bu aralar...buarada dün azcık sevgilime kızdım
sinirimi çıkardım daha doğrusu
bugünde ay dönümümüz hep o mu çiçek yollıcak dedim:26:
bende ona bunlardan gönderdiiimmmmumarım gün içinde teslim ederler:26:
Eki Görüntüle 409766
canım benim üzme kendini vicdan yapma.çocuklar çok çabuk toparlıyorlar.sen karatay diyeti yap en iyisi onda bu dediklerin yenilebiliyordu sanırım..DUKANA VEDA
kızlar selamlar dukana elveda diyorum şuan kendimi çok mutsuz huzursuz ve suçlu hissediyorum çünkü hemen hemen 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ayrıca emziriyorum da ve kızım 2 aydır kilo almıyor hafta sonu dr götürdüm çekap yaptırdım dr bana sorduğu şey diyetmi yapıyorsun sen dedi evet dedim anne sütüm çok yağsızmış ve kalori yokmuş yediğim şeyler kızımı etkilemiş ben zayıflarken oda zayıflamış kendimi çok kötü hissediyorum şuan ben zayıflayacağım diye kızımı zayıflattım bundan sonra herşeyden yiycem ama az yicem yeterki kızım iyi olsundr ceviz fındık hurma ve bol bol kabak çekirdeği yememi önerdi olsun yerim kızım kilo alsın iyi olsunda
bu ne nerden buluyorsunuz böyle şeyleri.ben de kocama yollasam.çok kızdırıyorum onu bu aralar...
canım benim üzme kendini vicdan yapma.çocuklar çok çabuk toparlıyorlar.sen karatay diyeti yap en iyisi onda bu dediklerin yenilebiliyordu sanırım..[
araştırayım karatayı bakalımmm saolasın canımm
bu ne nerden buluyorsunuz böyle şeyleri.ben de kocama yollasam.çok kızdırıyorum onu bu aralar...
canım benim üzme kendini vicdan yapma.çocuklar çok çabuk toparlıyorlar.sen karatay diyeti yap en iyisi onda bu dediklerin yenilebiliyordu sanırım..
DUKANA VEDA
kızlar selamlar dukana elveda diyorum şuan kendimi çok mutsuz huzursuz ve suçlu hissediyorum çünkü hemen hemen 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ayrıca emziriyorum da ve kızım 2 aydır kilo almıyor hafta sonu dr götürdüm çekap yaptırdım dr bana sorduğu şey diyetmi yapıyorsun sen dedi evet dedim anne sütüm çok yağsızmış ve kalori yokmuş yediğim şeyler kızımı etkilemiş ben zayıflarken oda zayıflamış kendimi çok kötü hissediyorum şuan ben zayıflayacağım diye kızımı zayıflattım bundan sonra herşeyden yiycem ama az yicem yeterki kızım iyi olsundr ceviz fındık hurma ve bol bol kabak çekirdeği yememi önerdi olsun yerim kızım kilo alsın iyi olsunda
günaydın kızlar
Sabah mide ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım hala midem kötü nane limon kaynatıp içtim ama daha etki etmedi bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım gözüm yemek görmek istemiyor bırakın mutfağa girmek istemiyorrum o derecede yani eşimde aynı durumda hatta benden de kötü ishali istifrası ve ateşi var çok çok büyük bir ihtimalle dün akşam yemeğindeki dijon hardalından zehirlendik ben çok az yedim ama eşim çok yemiş yanında ben tavuk but eşim hindi göğüs yedi tavuktan olsa desem ikimizde farklı şeyler tükettik zaten o hardalı açrkende içime kurt düşmüştü kaç gün kargoda kutunun içinde sıcakta kaldı kesin sıcaktan bozuldu
Niless sen zehirlenmiştin değil mi başlka ne içsem faydası olur bilgisi olan varmı benim tek bildiğim bol bol sıvı
insallah canim cok isterim elimden geldigincede yardimci olurum seve seve...
Cok tesekkür ederim canim ev doktorum bana caylarini eczaneden yada drogeri marketlerinde al dedi yani arzneimittel..bende oradan aliyorum.Birde dogal minaralli kaynak su ne oluyo ben normal ohne kohlensäure olandan iciyorum malum burda su soda olarak tüketiliyor. Daha önce ben sürekli mineralwasser icerdim.Gerci musluk suyu icmeye alisik olanlar ona devam edebilir yaziyor.Benim anlamadigim sodami daha iyi yoksa normal su mu.? Birde ben redbull icmek istiyorummm...
Yulaf kepegini mutlaka tüketmelisin ben protein ekmegi yedigim gün yemiyorum ama diger gün mutlaka yiyorum.
arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
öyle işimi yapıyorum tabi biraz sala sala
müdürüm hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ama ben soğuk.
bizim aile şirketi olduğu için biraz kalabalık bir patron kitlesi var. onlardan bizim bölüm ile ilgilenen duymuş kavga ettiğimizi sabah günaydın demeye geliyormuş.
bugün bana dedi Selin sakın istifa filan etme okadar işi kim yapar dedi. senden başka da kimse ona sabredemez dedi. olur böyle şeyler ne oldu anlat dedi.
yok dedim boşverin. senden dinliyim anlat dedi bırak şimdi iş ahlakını dedi. bende bahsettim güldü.
biz burda millete iş yaptıralım diye uğraşıyorz sende iş yapıyorsun diye azar işitiyorsun dedi. öyle dedim.
neyse diğer patron gelsin oturun konuşun dedi. ben çıkışını vermem verememde dedi. bekle 10 gün dedi işte. zam istiyim en iyisi direk çıkışımı verirlerceplerinden çıkmasın diyee
buarada dün azcık sevgilime kızdım
sinirimi çıkardım daha doğrusu
bugünde ay dönümümüz hep o mu çiçek yollıcak dedim:26:
bende ona bunlardan gönderdiiimmmmumarım gün içinde teslim ederler:26:
Eki Görüntüle 409766
DUKANA VEDA
anaa ben onu hic düsünmemistim. iyi bende DM lerden alayim bari. sagol canim
daha önceden bir sürrüüüüü diyet yapmakda etkiliyor kilo vermeyi. test te o yüzden soruyor daha önce yapinizmi diye
ille cikcam diyon yani.
aa bunlar ne yaa cok güzelmis. kiz bu arada kayinvalidene ne aldin
tatlim sen emzirmeye uygun olan sekilde yapiyordun degil mi? ona göre bilelim de emzirme döneminde yapmayiz olursa bebemiz
saol canım ama galiba yağın ciddi etkisi oldu ve ben 2 gündür hiç veremiyorum hatta fazla çıkıyorum..Afiyet olsun bol bol __ olsun..Inanirmisin ben bugün buharda balik pisirdim is yerine yanima aldim yiyecegim zaman bi baktim yag donmus baliklari tabaga alirken gördüm..Buharda pismis balik da yag neyse fazla etkileyecegini düsünmüyorum
günaydınnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnumarım hepiniz keyifle başlamışınızdır güne bugün dukan kardeşiniz olarak aranıza katıldım ilk yulaf kepeği ekmegimi yaptım ( ki cidden çok güzel oldu sabah keyifle kahvaltıma eşlik etti) 20 dk yürüdüm nerdeyse 1 litreye yakın suyumuda tükettim öğlen ızgara tabuk ekmeğimden getirdim yanımda akşama ALLAH kerim artık ne eserse aklıma dolabıma atak evresinin listesini yazıp astım kilomu ölçülerimi aldım tamamım galiba artık sefkatli ellerinizi üzerimden hiç çekmeyin olurmu
kipadan aldım.Ben bilmiyorum ama nereden aldın acaba ? :)
bak siz kilosunu 10 tl ye alıyomuşsunuz biz yarım kilosunu alıyoduk allahtan o marketi keşfettitke 4.25 ten almaya başladık.2 kutu alıp stok yaptım nolur nolmaz hemen artırabilirler fiyatını bu günde 2 kutu daha alacam.kilosunu 10Tlye alıyorum bende. Büyük şehirlerde adamlar biliyo yulaf kepeği ne ama küçük yerlerde yeni yeni duyuluyo o yüzden tuttuğuna veriyolar.
günaydın fıstıklar....
buugn cumartesi ve yine inler cinler hepbirlikte top oynıycaklar forumumuzda...
benim dün başlayan başağrım hala devam ediyor kafam kazan gibi... zonk zonk yapıp duruyo vallasanırım regl dönemimde yaşadığım migren ataklarından biriyle uğraşıyorum şimdi...
birazdan kahvaltımı yapıp ilaç içicem inşallah geçer...
bu arada sanırım teyze oluyorum... henüz %100 değil ama öyle gibi
Herkeslere Günaydın 1 günde 50 küsür sayfa yazdığınız için bir dün sabahı birde bu sabahı okudum zaten ölüyorum uykusuzluktan
48 saatte sadece 8 sa uyudum bugün hemen bitsin ve ben eve gidip hemen uyuyım...
dünkü toplantı saatlerce sürdüü.... öğlende orda ne verirlerse yedim maalsefneyse devam ama dukana yapıcak birşey yok...
dün annemle-babamın arkadaşlarıyla amcamlara gittik... Allahım beni gördüler süper olmuşsun aferin sen ne yapıyorsun filan diye söyleyince dukan dedim:)
annemim arkadaşı atladı bu arada uzaktanda akraba olur:) bende pazartesi başlıcam süper bir diyet kim yaptıysa verdi dedi
ama dün akşam 42 beden önden düğmeli bir elbisem vardı ve ciddi düğmeler filan kapanmıyordu onu giydim ve bol geldi diyolar üstündeki bileee booll
ay bak hakikaten merak ettim.öğrenince bizle de paylaş hemen.ayy ne keyifli ne tatlı heyecanlar bunlar yaa.bir çocuk bence bütün hayatın neşesi yaaa,ben çok seviyorum çocukları.hayatta en çok istediğim şey bir çocuğum olması ama sanırım önce evlenmem gerekiyor :):)))))
Önceden insanlar daha kolay hamile kalıyordu sanırım gün geçtikçe bebek özlemi duyan insanların sayısı artıyor gibi geliyor bana...Allahım kimseyi bekletmesin inşallah... Çok seviniyorum bebek haberlerine o yüzden ben
inşallah yeğenin le böyle oynamak nasip olsun
ahh kuzum yaa ben de deli gibi kuz çocuğu istiyorum.yani tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama tercihim sorulursa kesin kız isterim.cicili bicili giydirip süsleyeyim falan,ay bi de kız çocuğunun işvesi cilvesi bir başka yaa ne bileyim.ben kendimde biraz kokoşumdur onu da böyle süsleyim falan istiyorum.bir de en büyük hayalim mesela kızım 3 yaşında falan ama ikimiz de aynı elbiseyi giymişiz,tek tip aynı örnek ayyy çıldırıyorum yaaa ama nedense heralde çok istediğim için hiiç olmayacakmış gibi geliyor
kızlar, 4 gün girmedim 150 sayfa olmuş, 2 gündür okuyorum ve biraz geriden geliyorum kusura bakmayın. :))
miraycım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Allah isteyen herkese versin, aratmasın inşallah.
Kızlar kuzenim kız olayına takmış durumda, çin takvimi varmış ve çevresinde yapan herkesin kızı olmuş, valla ben onun yalancısıyım. Kulağınızda bulunsun.
DUKANA VEDA
o çin takvimi gerçekten doğru ama nasıl uygulamamız gerekiyor biri bununla ilgili de bilgi verse süper olur...
Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
o çin takvimi gerçekten doğru ama nasıl uygulamamız gerekiyor biri bununla ilgili de bilgi verse süper olur...
Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım üzme kendini.. inşallah Allah yardım eder kızın daha iyi olur toparlar bir an önce.. kızın büyüdükten sonra kilo problemin olursa o zaman yaparsın.. yine de o bembeyaz ekmeklere kızının ihtiyacı olacağını sanmıyorumbenim için de ye kabak çekirdeği
Çok iyi düşünmüşsün arkadaşım. Kilo dediğin nedir ki alınır verilir ama o bebecik sana muhtaç şuan... Sonra da kilo verebilirsin ama evladın sonra gelişemeyecek. Hayatta en önemli şey annelik, onun haricinde herşey hikaye.Bi kere sana annelik güzelliği çöktüğünden sen bu halinle de çok çok güzelsindir eminim.. Boşver Dukanı sen evladına bak.. Sütte kesilince yine yaparsın.Sonuçta kimse evladına sormuyor benim şartlarım şunalar benim çocuğum olmak ister misin diye....Hem annesinin kuru kemikli değil yumuşacık kollarında büyüsün kızın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?