Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım saol artık 1 sene sonra diyete devam buralarda olacağımm gitmem bi yerde

bu ne nerden buluyorsunuz böyle şeyleri.ben de kocama yollasam.çok kızdırıyorum onu bu aralar...
canım benim üzme kendini vicdan yapma.çocuklar çok çabuk toparlıyorlar.sen karatay diyeti yap en iyisi onda bu dediklerin yenilebiliyordu sanırım..

kızlar ben geldim ama iki gündür işler birikti o yüzden çalışma zamanı baş başş...[/B]

canım kurabiye bu
kalbine giden yol mideden geçer diye düşündüümmm
çiçek sepetinden gönderdim ben

canım üzme kendini.. inşallah Allah yardım eder kızın daha iyi olur toparlar bir an önce.. kızın büyüdükten sonra kilo problemin olursa o zaman yaparsın.. yine de o bembeyaz ekmeklere kızının ihtiyacı olacağını sanmıyorum benim için de ye kabak çekirdeği

cok gecmiş olsun ya.eşine de sanada. bende dijon hardalı nasıl bırsey bılmıyorum ama etin yanına yogurt soyasosu ve hardalla sos yapıp lezzetlendiriyorum.cok mınıcık bır kasede hazırlayp hemencecık tuketıyorum zaten .bu dijon mu neyse artık onun yerıne bırde bunu dene ıstersen.

anaa ben onu hic düsünmemistim. iyi bende DM lerden alayim bari. sagol canim

daha önceden bir sürrüüüüü diyet yapmakda etkiliyor kilo vermeyi. test te o yüzden soruyor daha önce yapinizmi diye

ille cikcam diyon yani.

aa bunlar ne yaa cok güzelmis. kiz bu arada kayinvalidene ne aldin

tatlim sen emzirmeye uygun olan sekilde yapiyordun degil mi? ona göre bilelim de emzirme döneminde yapmayiz olursa bebemiz

onlar kurabiyeeee çok sevimli değil mi:)
kaynanama bugün dik pratik süpürgelerden alıcam anneme geçen ay almıştım çok memnun dedim hadi ona da alayım

saol canım ama galiba yağın ciddi etkisi oldu ve ben 2 gündür hiç veremiyorum hatta fazla çıkıyorum..

ekmeği nasıl yaptınız tarifini yazarmısınızzzz??? krep yemekten içim dışıma çıktı.

Ben bilmiyorum ama nereden aldın acaba ? :)
kipadan aldım.

kilosunu 10Tlye alıyorum bende. Büyük şehirlerde adamlar biliyo yulaf kepeği ne ama küçük yerlerde yeni yeni duyuluyo o yüzden tuttuğuna veriyolar.
bak siz kilosunu 10 tl ye alıyomuşsunuz biz yarım kilosunu alıyoduk allahtan o marketi keşfettitke 4.25 ten almaya başladık.2 kutu alıp stok yaptım nolur nolmaz hemen artırabilirler fiyatını bu günde 2 kutu daha alacam.
kızlar bişey soracam buğday kepeğide kullanılıyomu bazı kurabiye ve ekmek tariflerinde buğday kepeği yazıyor deneyeniniz varmııı??

Kızlar, 4 gün girmedim 150 sayfa olmuş, 2 gündür okuyorum ve biraz geriden geliyorum kusura bakmayın. :))

Miraycım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Allah isteyen herkese versin, aratmasın inşallah.

Kızlar kuzenim kız olayına takmış durumda, çin takvimi varmış ve çevresinde yapan herkesin kızı olmuş, valla ben onun yalancısıyım. Kulağınızda bulunsun.

o çin takvimi gerçekten doğru ama nasıl uygulamamız gerekiyor biri bununla ilgili de bilgi verse süper olur...
http://www.gebelik.org/dosyalar/cinsiyettahmin.html

Son düzenleme:
Canlarım, benim sayfaya ne oldu ki acep yarım yarım çıkıyor, fikri olan var mı? :44:

Çok iyi düşünmüşsün arkadaşım. Kilo dediğin nedir ki alınır verilir ama o bebecik sana muhtaç şuan... Sonra da kilo verebilirsin ama evladın sonra gelişemeyecek. Hayatta en önemli şey annelik, onun haricinde herşey hikaye.Bi kere sana annelik güzelliği çöktüğünden sen bu halinle de çok çok güzelsindir eminim.. Boşver Dukanı sen evladına bak.. Sütte kesilince yine yaparsın.Sonuçta kimse evladına sormuyor benim şartlarım şunalar benim çocuğum olmak ister misin diye....Hem annesinin kuru kemikli değil yumuşacık kollarında büyüsün kızın:))

inşallah toparlarr canım ekmek değil ama çok yağsız kalmış vücudu yavrumun geçecek inşallah üzülme canım gidince kilolar sende rahat rhat yersin çekirdeği

canımsın kendimi cumartesiden beri suçlu hissediyorum aslında diyete bu kadar düşmemin sebebi çevremdeki insanlar hepsi sinir bozucu aaaa nasıl kilo almışsın yok bilmem ne bilmiyorlarki dünyaya bi can getirdim kolaymı be ancak ayy çok kilo almışsın hepsinden nefret ediyorum ama yeterki kızım iyi olsun gerisi fıss çocuk söz konusu olunca dünya boşş vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…