Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Keşke şunadaki halimi resim çekip koyabilseydim.Hepinize ğelnce olurdu vallahi kızlar: Bari tarif edeyim.Şimdi ben ara bende kaldım.40 beden hafif bol 38 beden dar geliyor.Kıyafet stoklarımla 40 beden pantolon kalmamış.(sanırım kilo aldığımı kabullenemediğim dönemde sonuna kadar giyip hepsini eskittiğimden)Bugün etek giyme imkanım yoktu.Mecburen Kasım ayında sımsıkı girdiğim bi pantolonumu giydim. Görüntüm şöyle: Hani inşaatlarda çalışan işçiler, etraftan işte çalışmak için pantolon alırlar, o pantolon genellikle büyük olur, sonra aşağı düşmesin diye mecburen kemerle sıkarlar.Pantolonun düğme kısmı aşağı düşer, kemer yukarıda kalır, aradan gömlek fırlar, kalça kalk gidelim der, bacak kısmı bolluktan şalvarımsı bi hal alır.İşte aynen öyleyim.Bu arada kemeri de çok sıkamadım zira kemerlerim bile artık büyük kaldığından son ilik bile bana bol.

Aslında, gidip kendime 40 beden pantolon alacaktım, yani h.sonu kararım öyleydi, çünkü ben çok uzun süre 72 kg da kalmıştım.Bi 10-15 gün 72 de kalırım diyordum. Ama dün 72,2 gösteren tartım bu sabah 71,8 gösterince vazgeçtim.Belki 70 e kadar düşerim o zaman bazı markalar hariç 38 biraz sıkı olsa da oluyor.En azından evdeki biraz bollaşmış 38ler şuan biraz dar ama 70 e insem gömleklerimi içine sokup giyilir.Mutluyum mutlu bu hafta rahat rahat perşembe tartısına çıkacağım.7 otlu çayı ve beyaz günü hepinize şiddetle tavsiye ediyorum:))

evet canım ama bence emzirme döneminde yapmayın bak bebişim çok rahatsız oldu benim demiri kanı yağ oranı düşmüş kuzumun güvendiğim ve ankarada gayet iyi bir hastanede yaptırdım çekabını yani fasa fiso bi yerden alınmış sonuçlarda değiil

yarinim öncelikle hayırlı olsun canım bebeşinize çok güzel bir haber çin takvimi ise yanlış hatırlamıyorsam ablan 36 yaşındaydı 15 gün önceye tekabül ediyor hamileliği 4 . ay yani erkek görünüyor canım takvimde

hayatta alınan en anlamlı kilo doğum kilosudur bence bebişine sağlıklar diliyorum sende canını sıkma sakın senin üzüntünü bile hissediyo o :) emzirme dönemi doğal yolla kilo verilen bi dönem olarak anlatılır yediklerini abartmadığın takdirde bide ayaklanınca peşinde koşturmaktanda zayıflıcaksın zaten sabret ve o çekemeyenleri gerçekten takma :)

süpersin öncelikle :)) bide şu beyaz gün hakkında bilgi alabilirmiyim acaba

Ben sorup yazarım canım, sen yeter ki iste :))

2 sene sonra 2014te yani ocak-şubat-mart-nisan-mayıs aylarında hamile kalmalıyım bu takvime göre
erkek olması için tabiside

yarimcim anne adayının yaşını ve hamile kaldığı ayı yazarsan ben sana sölerim cinsiyeti ben arkadaşlara hesaplamaktan alıştım artık :)))

kızlar ordaki linkte yazıyo zaten.. kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu ama... biz kısmetse bu eylülde evleniyoruz... ve hemen bebek düşündüğümüz için ZeynepSu gerçekten abla olucak demekki

yok... öyle değil... ablam 35 yaşında ve nisanda hamile kalmış yüksek olasılıkla... vee bu demek oluyor ki minik bi prensesimiz olucakkk... teyzesine benzesin kokoşummmm

benim çin takvimi doğru çıkmamıştı ama bana erkek diye çıkmıştı kızım olduuu

yok... öyle değil... ablam 35 yaşında ve nisanda hamile kalmış yüksek olasılıkla... vee bu demek oluyor ki minik bi prensesimiz olucakkk... teyzesine benzesin kokoşummmm

allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı, ablanada rahat, sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah :))))

saol canım nefret ediyorum o insanlardan o o kadar hırslandım yani bebişim iyi olsunda sonrasında kilo vermek kolay

İnsanların %70 i geri zekalı oldu vallahi.. Sanki podyumda yürüyoruz.. Hiçbir derdimiz kalmadı tek sorun kilo...64 kiloyken nasıl çok kilolu olabilirsin ki, hem sen Ebru Şallı mısın da kiviyle evlat doğuracaksın. Tabi ki kilo alacaksın.Bunlar insanın hayatında alacağı en anlamlı en güzel kilolar bi kere...

İnsanlar öyle salak ki, 5 aylık hamile görümcem, zaten son derece zayıf bi kızdı. Hamile kaldı ve kilo aldı normal olarak.Ama güzel oluyor bence hamilelik kilosu..Herkes kıza akıl veriyor onu yeme bunu yeme vs. öyle uyuz oluyorum ki, bi de sallanan parmaklar var, bak sonra vermezsin... Eee ne olur veremezsen dünyanın sonu mu? Kız sürekli morali bozuk geziyor, resmen kızın psikolojisini bozdular, hamileliğinin keyfini çıkaramaz oldu.balık etli kadınlar güzel bence, sevmiyorum o kuru kekene gibi kızlar/kadınları ben..Bi kere yaşlarından çok daha büyük ve kırışık görünüyorlar.

Hem insan, neslini devam ettirme içgüdüsü ile dünyaya gelirmiş. Evlat sahibi olamayan kadın yarım gidermiş dünyadan.Hayattaki amacımız evlat sahibi olmak, zayıf olmak değil ki!!Sen kulak asma kimseye, zayıf bi annesi olacağına, kendisine sağlık veren bi annesi olsun kızının:))

oooff of aafff af uuuff uff
ya ben çok karışık karma karışık duygular içindeyim...
Bir yandan kilo verme isteğim diğer yandan gebe olabilme itimalim acaba hamilemiyim değilmiyim.. eğer öyleysem diyetin bi zararı olurmu, yada değilsemde en azından güçlendirmede hamile olsam yaaa
uffffffff

canım benim gerçekten o kadar haklısınki insanlar tamamen mala bağladı valla bide kendilerine bakmadan konuşurlar yaa gıcık oluyorum yengemin annesi var her gördüüğünde beni ayyy bilge ne kadar kilo almışsın büşraya (torunu) bak nasıl zayıfladı 30 kilo verdi ama hala bekar doğum bile yapmadı uyuz oluyorum kocaman kadına vurasım geliyo valla bende sevmem öyle çıtkırıldım olmak istemem aslında bu halim bile iyi ama azıcık göbek var diye gülüyo herkes psikolojim bozuldu valla yaa ikide bir göbeğime bakıyorum çokmu fazla acaba diye

canım hamileyken diyet falan yapılmaz napıyosun sen güçlendirmde olsanda sakın yapma derim ben ama tabi sen bilirisin

üüfff ben bile meraklanıyorum bi test yapsan yaa

süpersin öncelikle :)) bide şu beyaz gün hakkında bilgi alabilirmiyim acaba

Beyaz Günde sadece, tavuk göğüs ve balık yiyebiliyorsun (ama ton balığı veya somon olmaz ben Çipura yedim)Yumurtanın beyazını YİYEBİLİYORSUN SARISI YOK. Kola yok, kahve yok. Yoğurt da yok ama ben çok az yedim. Meyvalı yoğurt yok.Sebze yok.Süt yok.Peynir az.Dukan bir günü beyaz gün yapın diyor.Yoğurt az olsun yazmış.Ben tatlandırıcı zaten kullanmıyorum.Ben kendi listemi yazayım:

Sbh: Yumurta akı ile y.kepeği krebi + yumurta beyazı + 1/2 kibrit kutusu peynir.Baharatla zenginleştirdim.+Siyah çay
Ara: Yeşil Çay (ama sallama değil demleme.Nasıl demleneceğini bilmiyorsan onu da yazayım
Öğlen: Tavuk şiş + su (Ben şişin yağını bile peçete ile alıyorum.
Ara :Yeşil Çay.+ 1 Yemek kaşığı yoğurt içerisine 1/2 kaşık y. kepeği (Sabah 1 yemek kaşığından yapmıştım krebi)
Akşam: Çipura+ Su
Ara: Siyah çay + Bir kaşık Goji (Gojinin tüketilip tüketilemeyeceği hakkında kitapta bilgi yoktu.Ama ben yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…