Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dr kontrolünde ok ama kendin yapma derim ben bak benim kızımın demiri yağ oranı falan düştü bıraktım diyeti

yok yok Allah korusun ona zarar vermek istemem. Eminim sende ve tüm annelerde istemiyordur. Hayırlısı olsun herşeyin.
Gebeliğin ilk aylarında kilo almamaya özen gösterin diyor doktor ve eğer müsade ederse devam ederim ben

bende dr kontrolünde yapmıştım diyet belimde problem vardı çok almamam lazımdı kilo 13 kilo aldım dr müsade ederse zaten kendi veriri diyeti hadi hayırlısı bakalım bebiş sağlılı olsunda inşallah gerisi kolayyy

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım şu gojiyi nerelerden bulabiliriz ben çok merak ettim o meyveyi :)))

Miraycığım Allah ablanı bir avazda kurtarsın inşallah.Ben de 2 yeğen halası, 3 yeğen yengesiyim.Eşimin 2. kız kardeşi doğum yapınca 6. yeğenim olacak. Daha anne olmak nasip olmadı ama bunlar bile öyle tatlı ki.. Eltimin kızı yakın zamana kadar bana da anne diyordu artık aşkımızı sen hesap et... Ağabeyimin kızları halam dedikçe içim sızlıyor.Bazen kızlarımı sıkıp sıkıp içime sokasım geliyor.Heralde kendi çocuğum olsa huni takıp gezerim.Allah sana en kısa zamanda evlat nasip etsin.Bu arada arkadaş tavsiyesi, öyle çok dillendirme evlat isteğini sonra nazar oluyor..

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım şu gojiyi nerelerden bulabiliriz ben çok merak ettim o meyveyi :)))

Ahhh o goji beni ne gezdirdi: Vallahi ben mısır çarşısında buldum.Öncesinde görümcemin eşi Antalyadan getirmişti bize. Malatya pazarında var dediler ama bulamadım.Bi de Tuba Kuruyemiş diye bi yer var. İnternetten de sipariş edebiliyorsun ama geçen hafta üretim sıkıntısı nedeni ile ellerinde kalmamıştı.Belki gelmiştir.

süper tuba kuruyemişe sorarım izmirde bikaç şubesi vardı birinden çıkar belki :)))

Olsun, olsun bunlar güzel mutluluklar. Benim de pantolonlarım aynen öyle, eskiden paçaları normaldi ama şimdi yanlardan, belden bollaşınca uzun geldi, şalvar gibi ve hani yumurta topuk giyen adamların paçaları gibi oldu, olsun, hiç umrumda değil, kilo verelim de :))

Canım, bir de şu 7 otlu çayın ot oranlarını söyleyecektin hani, onu söylesen diyorum :))

yok... öyle değil... ablam 35 yaşında ve nisanda hamile kalmış yüksek olasılıkla... vee bu demek oluyor ki minik bi prensesimiz olucakkk... teyzesine benzesin kokoşummmm

İyi bakalım, Allah gönlünüze göre versin inşallah. Benzesin, benzesin teyzesine

Canım, yeşil çayı nereden alıyorsun?

kızlar selammmmm

naber..
ben bugün karar verdim dukanı bırakıyorum..diyete hiç lafım yok, sağolsun bana 14 kilo verdirdi.

ama artık tavuk ve yumurta yiyemiyorum, çok uğraştım ama olmuyo..zaten de 1-1,5 aydır duraklamadayım..
ne yapacağım bilmiyorum, ama daha kilo vermem lazım..

Sizlerin Allah yardımcısı olsun , umarım istediğiniz kiloya inersiniz..arada girerim, sizleri özlüyorum çünkü ...

Canım, bazen insanın en umutsuz anında herşey değişebiliyor. Umarım ayaklarını yerden kesecek, seni çok sevip değer verecek çok iyi kalpli bir prens çıkarır karşına. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

ckpln görümcene diyetisyeninin verdiği çaydan bahsetmiştin ya. öğrenebildinmi nelermiş onlar bende merak ettim

onlar kurabiyeeee çok sevimli değil mi:)
kaynanama bugün dik pratik süpürgelerden alıcam anneme geçen ay almıştım çok memnun dedim hadi ona da alayım

ay cok güzelmis kurabiyeler yaa. sevimli sevimli . iyi yapmisin kayinvaidene aldigin süpürgeyi. ama dedigin gibi söyle de kadin yanlis anlamasin ya da anlasin amann bosver nolcek

anladim canim . sen simdi iyi beslenmeye baslayinca bebeginde kilo alir tahlilleride iyi olur insallah merak etme.

canim yap bi kan testi kurtul bu düüsnceden allahim yaa ben olsam coktan yapmistim valla.

canim sen neden öle yapiyorsun ya. yarida birakirsan geri alirsin kilolarini bak demedi deme. simdi nasil olsa biraktim ohh deyip hamurisleri yok tatlilar cörekler ..valla saglik problemin yoksa bence devam et.

Funda Yaprağı, Avakado Yaprağı, Civan Perçemi, Üzüm Çekirdeği, Kiraz Sapı,Mısır Püskülü, MELİSA ÇAYI, Isırgan Çayı, Biberiye, Meyan Kökü, Zerdaçal+Zencefil, Tarçın, Anasans, KURE TERE (***BU 20gr olacak****)= Herbirinden 50 gr alınacak(Kuru Tere hariç) Mikserden geçirilerek harmanlanıp Günde 3 bardak suya 2 silme yemek kaşığı demlenip 2 bardak içilecek.

Canım, bunu görümcem, Ataköyde bir aktarda yaptırmış mikser aktarda varmış zaten.Hepsi 25TL tutmuş.Belki diğer yerlerde daha ucuz tutar. Bana 7 otlu demişti ama daha çokmuş.Bana biraz verdi. Açıkçası tadı, ne iyi ne de çok kötü. Ben 1 bardak içebiliyorum ama çok işe yaradı.

Ben Yeşil Çayı İstanbul/Mısırçarşısından aldım.Bu forumdan öğrendiğim üzere iri yapraklı alınacakmış.

Yeşil ÇAYIN demlenmesi= Suyu kaynatıp, soğuk porselen demliğe döküyorsun.Suyun ısısı böylece 60-70 dereceye düşüyor.Bir demlik suya 1,5 tatlı kaşığı yeşil çay yetiyor.Önce suyu sonra yeşil çayı koyman önemliymiş.3 dk sonra demlenmiş oluyor. Ben suyu fazla kaynatıpKalan su alt çaydanlıkta kalacak şekilde ama altını açmadan bırakıyorum, öyle içiyorum. Yeşil Çayın kilosu 30TL ama ben 250gr aldım. Az az içildiği için epey gider

valla arkadşlar 1 ay oldu yaklaşık 4 kilo verdim. ancak şu an kilom durmuş durumda...napacağımı pek bilmiyorum ilk kez diyet yapıyorum. bugün yeniden ataka başlıyorum belki kilo kaybı devam eeer.metabolizma yavaşladı gibime geliyo.ama vermem gereken 6 kilo var.. bakalım ne olacak. birde ben günlük yürüyüşleirmi yapamıyorum ve az su içiyorum sanırım bundan...bakalım:)

Kızlar,

Bişey söylicem ama gülmeyin. Benim eskiden güzel sayılabilecek göğüslerim vardı topu topu 6,5 kg verdim sanki yarım kilosu onlardan gitti. 5 kg daha vermem gerekiyor ama korkarım bu sürede hiç kalmayıp deriler de karnıma inecekler. Sizde öyle bir durum var mı? :26:

Çok teşekkür ederim canım, hemen aldırıyorum, akşama bekleyemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…