Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet, benim de çok küçüldü ama ben şikayetçi değilim. Çünkü benimkiler gerçekten çok büyük. Hiçbi yere sığmıyorlar... tek sorun sarkmasınlar. Şimdilik iyi sonrasını bilmem ama sonuçta ben daha yolun yarısındayım

Off bilmiyorum, zayıf ve pörsük olmakta istemiyorum, bir yol bulmalıyım.

merhaba hanımlar bende bugün -400le uyandım 5.günüm ve 2.800 kilo verdim ama beslenme şekli çok sıkıcı ne peyniri severim ne yoğurdu bitek süt ve yumrta kurtarıcı hep aynı şeyleri yiyorum siz kahvaltıda falan neler yiyosunuz bide dulcarly die bir tatlandırıcı aldım kullanan var mı aranızda spendla mıydı neydi o çok pahalıymış yav 27 lira dio bide sipariş le getiriyomuş eczaneci?

Off bilmiyorum, zayıf ve pörsük olmakta istemiyorum, bir yol bulmalıyım.

bence egzersiz yapmalısın jillian michaels 30 days die bir egzersiz var ben 3 gündür onu yapıyorum sabahları bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum buna gögüslerde dahil:)

suyun çok etkisi var kesinlikle bende günlük yürüyüşlerimi yapamıyorum ama kilo kaybım sürüyo biraz az su tüketsem azalıyo kilo kaybı atak yerine yeşil çay ve suya yüklen derim kendimce...

hemen tekrar atak yapman dogru degil bence. öncelikle biraz sabirli olman lazim zira toplamda verecegin kilo fazla olmadigi icin yavas vermen gayet normal.
ayrica tiroid falan kontrollerini yaptirdin mi bundan da kaynaklaniyor olabilir. regl döneminde de denk gelmis olabilir. hemen atak yaparsan hayatinin daha sonraki dönemlerinde ki hakkini simdiden bitirmis olursun

valla bende ondan kortugum icin sproumu ihmal etmiyorum
. callanetics teki $inav a benzer hareket ve youtube dan bir cok video bakiyorum sarkmamasi icin. sporsuz asla sarkmasina engel olamayiz
özellikle bizim gibi cok kilo verenler icin.

bu sayfayi herzaman takip et. ayrica fotolar bölümünde bir sürü tarif var. eger hergün ayni seyi yersen vücudunu sasirtamazsdin ve vücudun alisir.
dolayis ile kilo veremezsin. bir kac gün sonra buraya yazarsin kilo vermem durdu diye.

Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook

ayrica yogurt hayatin boyunca tüketmen gereken bir ürün. vücuttaki özellikle karin yaglarini yakmaya yardimci en iyi besin yogurt.
Tüketmek zorundasin canim eger tüketemiyorsan da o zaman maalesef diyeti yapamazsin

ben bu diyeti uyguladım sonra spor salonuna gidip yağ ve kas oranımı ölçtürdüğümde yağdan değil kastan eksildiğni gördüm.benim gözlemlerim bunlar önermiyorum, bıraktıktan 2 hafta snra zaten verdiğim 5 kiloyu geri aldım.

o zaman kastan eksilmemesi icin spora agirlik verseydiniz ... zaten spor aslinda bütün hayatimiz boyunca ihmal etmememiz gereken bir sey.

biraktiktan sonra kilo almanizi söylemesenizde tahmin ederdik zaten. Zira bunu bilerek bu diyete basladik. Bütün evrelerin tamamlanmasi gerekyior.

canım bende korkuyorum ama ne yapayım, zaten sevmediğim yumurta ve tavuğu artık midem almıyo, yiyemeden döküyorum,yazık günah..ne yapayım akıl ver ozaman bana..çok kötüyüm.geri alacağım diyede çok korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun, Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Canım yemeklerını cesıtlendırsen. Hep aynı seylerı yemek gerçekten sıkıcı ustune bırde aynı sekılde tüketmek dahada sıkıcı. Hem ıllada tavuk yıyeceksın dıye bırsey yokkı. Bıgun tavukla yaptığın yemeklerden ye bırgun kırmız etten birgun balıklı. E aralara sebze gunlerınde gırıyor onlardanda etli sebze yemeklerı yapsan. Sabahlarıda yumurtayı aynı sekılde tüketme. Bırgun haşlıyorsan bıgun peynırlı yumurta yap bırgun sebzelı bırgun yesıl sğanlı birgun kıymalı. Yanı yenılebılır sekle sok yemeklerını. Bence bırde yemeklerını cesıtlendırerek tüketmeye calıs. Bırakma derım ben….

Hoşgeldin şekerrr :)

Kaç kilo fazlanız vardı bilmiyorum ama heralde vücut geliştirme falan yaptınız.. Çünkü 70 kg ağırlığındaki bir insanın vücudunda ortalama 20 kg kas bulunur.Bu kasların 2/4 ise kalp, mide gibi organların ağırlığıdır.Bu organlara ait kas ağırlığını diyetle falan eritemezsiniz zira istemsiz çalışan kaslar olduğundan ancak özel kas hastalıkları ile erirler.Sizin 70 kg ağırlığında olduğunuzu düşünürsek 10 kglık kasınızın 5 kg eritmeniz halinde iskelet sisteminizin çökmesi ve bu nedenle de yatalak duruma düşmeniz gereklidir.Her diyette yağ kaybı ile birlikte kas kaybı da yaşanır. Çünkü iskelet sistemimiz ağırlığımızı taşıyabilmek için kaslanır.Yağı taşımak için kaslanan vücut yağ oranımız düştüğünde gereksiz hale gelen kasları da eritir.Bu durumun gerçekliğini istediğiniz dr dan teyit edebilirsiniz.

Ayrıca bu diyet protein ağırlıklı olup kas erimesine değil kas geliştirmeye neden olmaktadır.Bu nedenle de eğer okuduysanız kitapta HAFİF spor yapılmasının önerildiğini göreceksiniz.Bunun gerekçesi ise, aşırı spor ile kilo vermeye çalışan insanların aşırı kaslanmasını ve böylece hem ağırlıklarının artmasını hem de görüntülerinin genişlemesini önlemektir.

Spor salonlarında çalışan hocalara vücut geliştirme için nasıl beslenmeniz gerektiğini sorduğunuzda size= protein ağırlıklı, karbonhidratın çok az olduğu bir diyet vereceklerdir.Zira bu hocalar sabah kahvaltısında oturup yumurta akından yapılmış kocaman omletler, kalın biftekler yiyerek beslenirler.

Siz 5 kg verdim 2 kgsi su imiş, 2 kg kaslardan gitmiş, sadece 1 kg yağım erimiş demiş olsaydınız inandırıcı olabilirdi. Diyetin ilk aşaması olan atakta su kaybı yaşanması amaçlanmıştır Bu nedenle o dönemde verilen kilo yağ değildir.Verdiğiniz kiloyu geri almanızın nedeni de güçlendirme dönemini yapmamış olmanız sanırım.Bu çok uzun soluklu bir diyet sonuçta her aşaması tamamlanmadan gerçek bir sonuç elde edilmesi de mümkün değil. Sanırım spor hocanız tarafından kandırılmışsınız veya ölçüm aletinde bir sorun var. Size sağlıklı günler diliyorum.Ama içiniz rahat olsun.

Canım, arkadaşı gönderdim aktara, sadece üzüm çekirdeği yarın gelecekmiş, şu kuru tere tohum mu yaprak mı dedi anlamadım. Tohum mu acep?

süper bi açıklama olmuş eline, aklına sağlık arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…