Kızlar,
Bişey söylicem ama gülmeyin. Benim eskiden güzel sayılabilecek göğüslerim vardı topu topu 6,5 kg verdim sanki yarım kilosu onlardan gitti. 5 kg daha vermem gerekiyor ama korkarım bu sürede hiç kalmayıp deriler de karnıma inecekler. Sizde öyle bir durum var mı? :26:
Evet, benim de çok küçüldü ama ben şikayetçi değilim. Çünkü benimkiler gerçekten çok büyük. Hiçbi yere sığmıyorlar... tek sorun sarkmasınlar. Şimdilik iyi sonrasını bilmem ama sonuçta ben daha yolun yarısındayım
Off bilmiyorum, zayıf ve pörsük olmakta istemiyorum, bir yol bulmalıyım.
valla arkadşlar 1 ay oldu yaklaşık 4 kilo verdim. ancak şu an kilom durmuş durumda...napacağımı pek bilmiyorum ilk kez diyet yapıyorum. bugün yeniden ataka başlıyorum belki kilo kaybı devam eeer.metabolizma yavaşladı gibime geliyo.ama vermem gereken 6 kilo var.. bakalım ne olacak. birde ben günlük yürüyüşleirmi yapamıyorum ve az su içiyorum sanırım bundan...bakalım:)
valla arkadşlar 1 ay oldu yaklaşık 4 kilo verdim. ancak şu an kilom durmuş durumda...napacağımı pek bilmiyorum ilk kez diyet yapıyorum. bugün yeniden ataka başlıyorum belki kilo kaybı devam eeer.metabolizma yavaşladı gibime geliyo.ama vermem gereken 6 kilo var.. bakalım ne olacak. birde ben günlük yürüyüşleirmi yapamıyorum ve az su içiyorum sanırım bundan...bakalım:)
Kızlar,
Bişey söylicem ama gülmeyin. Benim eskiden güzel sayılabilecek göğüslerim vardı topu topu 6,5 kg verdim sanki yarım kilosu onlardan gitti. 5 kg daha vermem gerekiyor ama korkarım bu sürede hiç kalmayıp deriler de karnıma inecekler. Sizde öyle bir durum var mı? :26:
merhaba hanımlar bende bugün -400le uyandım 5.günüm ve 2.800 kilo verdim ama beslenme şekli çok sıkıcı ne peyniri severim ne yoğurdu bitek süt ve yumrta kurtarıcı hep aynı şeyleri yiyorum siz kahvaltıda falan neler yiyosunuz bide dulcarly die bir tatlandırıcı aldım kullanan var mı aranızda spendla mıydı neydi o çok pahalıymış yav 27 lira dio bide sipariş le getiriyomuş eczaneci?
ben bu diyeti uyguladım sonra spor salonuna gidip yağ ve kas oranımı ölçtürdüğümde yağdan değil kastan eksildiğni gördüm.benim gözlemlerim bunlar önermiyorum, bıraktıktan 2 hafta snra zaten verdiğim 5 kiloyu geri aldım.
canım bende korkuyorum ama ne yapayım, zaten sevmediğim yumurta ve tavuğu artık midem almıyo, yiyemeden döküyorum,yazık günah..ne yapayım akıl ver ozaman bana..çok kötüyüm.geri alacağım diyede çok korkuyorum
ay cok güzelmis kurabiyeler yaa. sevimli sevimli . iyi yapmisin kayinvaidene aldigin süpürgeyi. ama dedigin gibi söyle de kadin yanlis anlamasinya da anlasin amann bosver nolcek
anladim canim . sen simdi iyi beslenmeye baslayinca bebeginde kilo alir tahlilleride iyi olur insallah merak etme.
canim yap bi kan testi kurtul bu düüsnceden allahim yaa ben olsam coktan yapmistim valla.
canim sen neden öle yapiyorsun ya. yarida birakirsan geri alirsin kilolarini bak demedi deme. simdi nasil olsa biraktim ohh deyip hamurisleri yok tatlilar cörekler ..valla saglik problemin yoksa bence devam et.
Uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar...
Malesef 1 aydir ugrayamadim üzücü bir olay sonrasi ancak yüzümüz güldü ve ben ancak dönebildim....
1 aydir hastanelerden geri gelemedik cocukluk arkadasimin 4 yasindaki kizi bundan bir ay önce bagirsak gribi artik türkcesi bumudur bilemicem) teshisi konulmusdu....
Normalde ilaclarla hafif yemeklerle kolayliklar gecebilecek bir hastalikdir bu ama 1 haftayi geckin bir zamandan sonra hala ceylinimiz düzelememesdi sonunda hastaneye yatirildi... Busefer kizimizda böbrek enfeksiyonu teshisi konuldu... Ama olayin ic yüzü sonradan anlasildi böbrek enfeksiyonu degil ceylindeki apentizdi ve apentizinin patlamasayila Haftalarca solunum cihaziyla hayata tutundu melegimiz suursuzca haftalarca yatdi....
Bir umut hergün onun uyanmasini bekledik sonunda 4 haftalik süre sonunda yeniden merhaba dedi güzelimiz...
Kabus gibi bir 1 ay gecirdik... Hala anlatirken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum....
Arkadasimin her aglayisi benide bitirdi cocuklarima Allahdan annem bakdida bende zor gününde onun yaninda olabildim...
Ama ömrümüzden ömür gitdi....
Bir anne babanin haftalarca evladinin basinda bir umutla beklemek aman Allahim düsmanima göstermesin....
Hicbirseyin garantisi yok ne yazikki yarin basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz.
Sadece diyebilecegim Allahim Evlatlari anasina babasina...
Ana babalarida evlatlarina bagislasin...
BU sürede ben haliyla ne dukan amcami düsündüm nede baska biseyi.....
Ne uyku bildik ne yemek...
Bu düzensiz dönem bile masallah yaramis bana... Hastanedeyken hicbirsey yememek eve gelincede üzüntüden dolabin basindan ayrilmadim...
en son 9 kilo vermisdim yanlis hatirlamiyorsam zaten seyirin ikinci gününde bu üzücü olayla karsilasdik....
3 kilo almisim yanliz atak yaparak yenidenmi baslasam acaba diyorum yoksa 1 ay aradan sonra seyirden devammi etsem..
@tombis ´´ im sagolsun özel mesajla merak etmis canim olani biteni yazdim iste kötü bir dönem sonrasi buradayim sil basdan dukan amca diyorum :)
hemen tekrar atak yapman dogru degil bence. öncelikle biraz sabirli olman lazim zira toplamda verecegin kilo fazla olmadigi icin yavas vermen gayet normal.
ayrica tiroid falan kontrollerini yaptirdin mi bundan da kaynaklaniyor olabilir. regl döneminde de denk gelmis olabilir. hemen atak yaparsan hayatinin daha sonraki dönemlerinde ki hakkini simdiden bitirmis olursun
valla bende ondan kortugum icin sproumu ihmal etmiyorum
. callanetics teki $inav a benzer hareket ve youtube dan bir cok video bakiyorum sarkmamasi icin. sporsuz asla sarkmasina engel olamayiz
özellikle bizim gibi cok kilo verenler icin.
bu sayfayi herzaman takip et. ayrica fotolar bölümünde bir sürü tarif var. eger hergün ayni seyi yersen vücudunu sasirtamazsdin ve vücudun alisir.
dolayis ile kilo veremezsin. bir kac gün sonra buraya yazarsin kilo vermem durdu diye.
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
ayrica yogurt hayatin boyunca tüketmen gereken bir ürün. vücuttaki özellikle karin yaglarini yakmaya yardimci en iyi besin yogurt.
Tüketmek zorundasin canim eger tüketemiyorsan da o zaman maalesef diyeti yapamazsin
valla öyle yapıorum kaşıkla alıp direk yutuyorum yoğurdu bu sayfadaki tarifler insanın gözünü korkutuyo ama sanki tüketilmemesi gerekiyomuş gibi gelio bildiğin yemek gibi ya bunlar diyet psikolojisine fazla girmişim galiba ama haklısın zaten bir süre sonra iiyice sıkar insanı bu ara bişey daha sorcam izmirde yaşıyorum ben kayınvalidem çarşıdan büyük bi aktardan yulaf kepeğini yarım kilosu 2.500 tl ye almış bu yulaf kepeğinin iisini nasıl anlıcaz ki çok ince un gibi mi olmalı yoksa iri mi nasıl henüz elime geçmedide ondan soruyorum ama yarın alıcam inş
canım bende korkuyorum ama ne yapayım, zaten sevmediğim yumurta ve tavuğu artık midem almıyo, yiyemeden döküyorum,yazık günah..ne yapayım akıl ver ozaman bana..çok kötüyüm.geri alacağım diyede çok korkuyorum
günaydınnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnumarım hepiniz keyifle başlamışınızdır güne bugün dukan kardeşiniz olarak aranıza katıldım ilk yulaf kepeği ekmegimi yaptım ( ki cidden çok güzel oldu sabah keyifle kahvaltıma eşlik etti) 20 dk yürüdüm nerdeyse 1 litreye yakın suyumuda tükettim öğlen ızgara tabuk ekmeğimden getirdim yanımda akşama ALLAH kerim artık ne eserse aklıma dolabıma atak evresinin listesini yazıp astım kilomu ölçülerimi aldım tamamım galiba artık sefkatli ellerinizi üzerimden hiç çekmeyin olurmu
ben bu diyeti uyguladım sonra spor salonuna gidip yağ ve kas oranımı ölçtürdüğümde yağdan değil kastan eksildiğni gördüm.benim gözlemlerim bunlar önermiyorum, bıraktıktan 2 hafta snra zaten verdiğim 5 kiloyu geri aldım.
Funda Yaprağı, Avakado Yaprağı, Civan Perçemi, Üzüm Çekirdeği, Kiraz Sapı,Mısır Püskülü, MELİSA ÇAYI, Isırgan Çayı, Biberiye, Meyan Kökü, Zerdaçal+Zencefil, Tarçın, Anasans, KURE TERE (***BU 20gr olacak****)= Herbirinden 50 gr alınacak(Kuru Tere hariç) Mikserden geçirilerek harmanlanıp Günde 3 bardak suya 2 silme yemek kaşığı demlenip 2 bardak içilecek.
Canım, bunu görümcem, Ataköyde bir aktarda yaptırmış mikser aktarda varmış zaten.Hepsi 25TL tutmuş.Belki diğer yerlerde daha ucuz tutar. Bana 7 otlu demişti ama daha çokmuş.Bana biraz verdi. Açıkçası tadı, ne iyi ne de çok kötü. Ben 1 bardak içebiliyorum ama çok işe yaradı.
Ben Yeşil Çayı İstanbul/Mısırçarşısından aldım.Bu forumdan öğrendiğim üzere iri yapraklı alınacakmış.
Yeşil ÇAYIN demlenmesi= Suyu kaynatıp, soğuk porselen demliğe döküyorsun.Suyun ısısı böylece 60-70 dereceye düşüyor.Bir demlik suya 1,5 tatlı kaşığı yeşil çay yetiyor.Önce suyu sonra yeşil çayı koyman önemliymiş.3 dk sonra demlenmiş oluyor. Ben suyu fazla kaynatıpKalan su alt çaydanlıkta kalacak şekilde ama altını açmadan bırakıyorum, öyle içiyorum. Yeşil Çayın kilosu 30TL ama ben 250gr aldım. Az az içildiği için epey gider
Canım, arkadaşı gönderdim aktara, sadece üzüm çekirdeği yarın gelecekmiş, şu kuru tere tohum mu yaprak mı dedi anlamadım. Tohum mu acep?
Kaç kilo fazlanız vardı bilmiyorum ama heralde vücut geliştirme falan yaptınız.. Çünkü 70 kg ağırlığındaki bir insanın vücudunda ortalama 20 kg kas bulunur.Bu kasların 2/4 ise kalp, mide gibi organların ağırlığıdır.Bu organlara ait kas ağırlığını diyetle falan eritemezsiniz zira istemsiz çalışan kaslar olduğundan ancak özel kas hastalıkları ile erirler.Sizin 70 kg ağırlığında olduğunuzu düşünürsek 10 kglık kasınızın 5 kg eritmeniz halinde iskelet sisteminizin çökmesi ve bu nedenle de yatalak duruma düşmeniz gereklidir.Her diyette yağ kaybı ile birlikte kas kaybı da yaşanır. Çünkü iskelet sistemimiz ağırlığımızı taşıyabilmek için kaslanır.Yağı taşımak için kaslanan vücut yağ oranımız düştüğünde gereksiz hale gelen kasları da eritir.Bu durumun gerçekliğini istediğiniz dr dan teyit edebilirsiniz.
Ayrıca bu diyet protein ağırlıklı olup kas erimesine değil kas geliştirmeye neden olmaktadır.Bu nedenle de eğer okuduysanız kitapta HAFİF spor yapılmasının önerildiğini göreceksiniz.Bunun gerekçesi ise, aşırı spor ile kilo vermeye çalışan insanların aşırı kaslanmasını ve böylece hem ağırlıklarının artmasını hem de görüntülerinin genişlemesini önlemektir.
Spor salonlarında çalışan hocalara vücut geliştirme için nasıl beslenmeniz gerektiğini sorduğunuzda size= protein ağırlıklı, karbonhidratın çok az olduğu bir diyet vereceklerdir.Zira bu hocalar sabah kahvaltısında oturup yumurta akından yapılmış kocaman omletler, kalın biftekler yiyerek beslenirler.
Siz 5 kg verdim 2 kgsi su imiş, 2 kg kaslardan gitmiş, sadece 1 kg yağım erimiş demiş olsaydınız inandırıcı olabilirdi. Diyetin ilk aşaması olan atakta su kaybı yaşanması amaçlanmıştır Bu nedenle o dönemde verilen kilo yağ değildir.Verdiğiniz kiloyu geri almanızın nedeni de güçlendirme dönemini yapmamış olmanız sanırım.Bu çok uzun soluklu bir diyet sonuçta her aşaması tamamlanmadan gerçek bir sonuç elde edilmesi de mümkün değil. Sanırım spor hocanız tarafından kandırılmışsınız veya ölçüm aletinde bir sorun var. Size sağlıklı günler diliyorum.Ama içiniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?