Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahah aldım süpürge şimdi internetten :) kargo adresi orası fatura adresi ben:) heralde yarın öbürgün gitmiş olur :)
erken gidecek ama napiyim ya sorun yaratacak bir kadın değil gibi :)
hediye paketide yapıcaklar :) üstüne de kaarttt

Anneler gününüz kutlu olsun. Ellerinizden öperim diye gayet resmi

kitapta diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kere yapabilirsiniz diyordu siz kaç defa yaptınız?

Çok çok geçmiş olsun, Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

aminnnnnn

valla tam da düsündüklerime tercüman oldun. beni büyük bir dertten kurtardin sagol canim katiliyorum aynen

nayls hadi hayirli olsun canim erken gitmesi de iyi olmus gec gitmesinden iyidir.

ya ben de Tr ye gidince bari o caydan yaptiririm aktara. :2:

ayrica clkpn ( adini dogru mu yazdim ya ) sende düüsndüklerimi ayrica süperr aktarmissin detayli ve bilimsel olarak. tesekkürler canim

canım sana yaptırıp kargolayalım niye üzülüyosunkii kıyamammm

özel bir soru olacak ama diyetten önce de bu kadar uzun ve sıkmı olurdu? ben de son 3 seferdir 10 gün aralıklarla oluyorum ve bir hafta sürüyor üstelik ben atak yapmadım ve seyirde de meyve tükettim. buna rağmen regli sapıttı. mevsimsel mi diyetten mi yoksa başka birşey mi bilemedim.

benzer bir durumu yaşayan var mı kızlar?

benimse reglim dukandan önce düzensizdi diyetle beraber düzene girdi ilk defa böyle günü gününe oluyorum herkeste farklı etki gösterio ne garip bi şey bu böyle

bugün ilk 4 günden farklı beslendim sabah yeşil çay şekersiz yarım kutu darnanel ton 2 yumurtadan oluşan ve içinde peynir vardı omlet yedim sıfır yağlı sonra öğlen 2 gibi bir kase yoğurt bir katı yumurta yarım kutu dardaneli daha yedim akşamda tavugun gögsünü küp küp doğradım biraz toz k.biber nane kekik ekledim yarım soganı rendeledim azıcık soğanları hiç yağ kullanmadan öldürdüm sonra tavukları koydum hep birlikte kavurdum suyunu çektirdim sonrada yoğurt la yedim birazda maydonoz koydum umarım yarın + görmem tartıda ha bu arada suyumuda tükettim sporumuda yaptım :) benim 4 günde 2.800 vermem normal mi azmı çok mu ?

iyi aksamlar dukancanlar..:) Gececiligimin son aksami cok sükür...bu sabah en agir kacamagimi yaptim bana göre..ama gercekten ihtiyacim varmis..cumartesiden beri gece calisiyorum sabah kahvalti yapamadim basim agriyordu ilac almak istemedim uykudan bir bas agrisiyla uyandimki sormayin gitsin..Yulaf kepegim is yerinde kalmisti mecburen bir tane poaca yedim oda gözüm kapali yedimmi yuttummu anlamadim zaten..:)))) ilacimi aldim yarim saat icinde kendime geldim..Zaten sabaha kadar ictigim cayin suyun haddi hesabi yok bu yüzden dengeler diye umud ediyorum..

Niye öyle olduki bende 48 beden pantalon giyerdim dukana baslamadan önce simdi ne 46 ne 44 oluyor hepsi salvar gibi duruyor suan 42 oluyor..kacamak yapma arkadasim sonra üzülüyoruz..

Tebrik ederim arkadasim...cok sevindim senin adina darisi basimiza..

esine ve sana cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsiniz..

Bunlar cok jüjellerrr amaaaaa

Emzirme dönemi bitince yine devam edersin bizler nasil olsa burdayiz...yeki kizina süt olsun öp benim icin..:)

Tebrikler arkadasim benim de eski kiyafetlerim salvar gibi oluyor ayni senin anlattigin gibi..:)))) Üst taraf da omurzlar düsüyor bende diyorum bu senenin modasi olacak düsük kol..:)))

Cok güzel bir menü ve verdigin kiloda süper daha ne olsun..;-) böyle devam edersin insallah..Bende tavuk gögsünü ince ince dograyip yagsiz tavada kavuruyorum sonra kuru nane ile yogurt sosu yapiyorum cerez gibi yiyorum 1 kilo yiyebilirim...:)))

zaten ilk üç ay alınmıyor pek. bulantılar falan. benim fazla bulantım olmadığı halde iştah kalmamıştı 2 kilo vermiştim 4 aydan itibaren almaya başladım. eğer hamileyim moduna girip şımarıklıkla her istediğini çifter porsiyon yersen milletin hamilesin ye gazlarına gelirsen alırsın yoksa korkacak bir durum yok. tecrübeyle sabit

2 haftadır 54 görmekteyim tartıdaa, yumruk hareketi yapma zamanı gelmiş geçiyor =) inşallah işe yarar =//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…