Merhaba kızlarrr,
pastırma yiyebiliyor muyduk ? bilen var mı ?
Merhaba kızlarrr,
pastırma yiyebiliyor muyduk ? bilen var mı ?
çemensiz olursa evet
Slm Miray, nasılsın? Senin cetveli yakaladım sayılır bu sabah 71,8 kg arkadaşın sen ne alamdesin çizelgeyi uğuru kaçmasın diye düzeltmediğinin farkındayım:))
delimisin aynı yerdeyim ondan düzeltemiyorum
delimisin aynı yerdeyim ondan düzeltemiyorum
ay cok güzelmis kurabiyeler yaa. sevimli sevimli . iyi yapmisin kayinvaidene aldigin süpürgeyi. ama dedigin gibi söyle de kadin yanlis anlamasinya da anlasin amann bosver nolcek
anladim canim . sen simdi iyi beslenmeye baslayinca bebeginde kilo alir tahlilleride iyi olur insallah merak etme.
canim yap bi kan testi kurtul bu düüsnceden allahim yaa ben olsam coktan yapmistim valla.
canim sen neden öle yapiyorsun ya. yarida birakirsan geri alirsin kilolarini bak demedi deme. simdi nasil olsa biraktim ohh deyip hamurisleri yok tatlilar cörekler ..valla saglik problemin yoksa bence devam et.
Bi kaç sayfa önce bi çay formülü yazdım acayip işe yarıyor al iç sende Dukan uğruna neler yeyip içmedik.Gerçekten çok işe yarıyor.
arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Çok çok geçmiş olsun, Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Canım yemeklerını cesıtlendırsen. Hep aynı seylerı yemek gerçekten sıkıcı ustune bırde aynı sekılde tüketmek dahada sıkıcı. Hem ıllada tavuk yıyeceksın dıye bırsey yokkı. Bıgun tavukla yaptığın yemeklerden ye bırgun kırmız etten birgun balıklı. E aralara sebze gunlerınde gırıyor onlardanda etli sebze yemeklerı yapsan. Sabahlarıda yumurtayı aynı sekılde tüketme. Bırgun haşlıyorsan bıgun peynırlı yumurta yap bırgun sebzelı bırgun yesıl sğanlı birgun kıymalı. Yanı yenılebılır sekle sok yemeklerını. Bence bırde yemeklerını cesıtlendırerek tüketmeye calıs. Bırakma derım ben .
aminnnnnn
valla tam da düsündüklerime tercüman oldun. beni büyük bir dertten kurtardin sagol canim katiliyorum aynen
nayls hadi hayirli olsun canim erken gitmesi de iyi olmus gec gitmesinden iyidir.
ya ben de Tr ye gidince bari o caydan yaptiririm aktara. :2:
ayrica clkpn ( adini dogru mu yazdim ya) sende düüsndüklerimi ayrica süperr aktarmissin detayli ve bilimsel olarak. tesekkürler canim
günaydınnnnn
acayip bir kahvaltı yaptım okulda.4.5 aydır böyle yeme görmedim ve ben bundan çok korkuyordum.güçlendirmede saçmalrım diye..regl oldum dün.sinirim bozuk zaten.1o gün sürüyor bitiyor.10 gün sonra bir daha .ayda 10 gün rahatım desem yeridir.bu da 10+10+10 olsun:)))yarın sp yapıcam.perşembe yapmıyorum bu hafta çünkü perşembe annemlerin yanına gidicem.yolculukta çekemem :)))
özel bir soru olacak ama diyetten önce de bu kadar uzun ve sıkmı olurdu? ben de son 3 seferdir 10 gün aralıklarla oluyorum ve bir hafta sürüyor üstelik ben atak yapmadım ve seyirde de meyve tükettim. buna rağmen regli sapıttı. mevsimsel mi diyetten mi yoksa başka birşey mi bilemedim.
benzer bir durumu yaşayan var mı kızlar?
canım sana yaptırıp kargolayalım niye üzülüyosunkii kıyamammm
gunaydın kızlar. bu hafta -100 gr bıle olsa bıldırım yapmazsam çatlarım heee.
ben çakıldım kaldım gene.reglıde oldum bıttım ama tık yok yanı. bugunden ıtıbaren yıne 4 gunluk p gunu yapmaya karar verdım. 99 oldugumu goreyım verdıgıme ınanacagım. 48 beden pantolon gıyınıyordum 11,5 kg verdım ama eskı 46 beden pantalonuma gıremedım. sizcede tuhaf değilmi yaaaa.... bak yıne kaçamak yaptım veremeyınce boyle oluyorum
günaydın dukancılar bayadır yazmıyorum ben.23 nisanda korumaya geçtim ve memlekete gitttim 2 hafta boyunca çok yememe içmeme ve saf protein günü yapmamama ragmen 600 gr falan almıştım.ama dünkü saf proteinden sonra eski kiloma düştüm.o kadar mutlyumkı 65.5 den 53 olmak insanın ozguvenını yerine getiriyor.memleketten bisürü yeni kıyafet aldım malum olmuyor artık eskiler.darısı herkese iyiki kk ya girip bakmışım şu dukan diyetine.hepinize hedefinizde başarılar
günaydın kızlar
Sabah mide ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım hala midem kötü nane limon kaynatıp içtim ama daha etki etmedi bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım gözüm yemek görmek istemiyor bırakın mutfağa girmek istemiyorrum o derecede yani eşimde aynı durumda hatta benden de kötü ishali istifrası ve ateşi var çok çok büyük bir ihtimalle dün akşam yemeğindeki dijon hardalından zehirlendik ben çok az yedim ama eşim çok yemiş yanında ben tavuk but eşim hindi göğüs yedi tavuktan olsa desem ikimizde farklı şeyler tükettik zaten o hardalı açrkende içime kurt düşmüştü kaç gün kargoda kutunun içinde sıcakta kaldı kesin sıcaktan bozuldu
Niless sen zehirlenmiştin değil mi başlka ne içsem faydası olur bilgisi olan varmı benim tek bildiğim bol bol sıvı
buarada dün azcık sevgilime kızdım
sinirimi çıkardım daha doğrusu
bugünde ay dönümümüz hep o mu çiçek yollıcak dedim:26:
bende ona bunlardan gönderdiiimmmmumarım gün içinde teslim ederler:26:
Eki Görüntüle 409766
DUKANA VEDA
kızlar selamlar dukana elveda diyorum şuan kendimi çok mutsuz huzursuz ve suçlu hissediyorum çünkü hemen hemen 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ayrıca emziriyorum da ve kızım 2 aydır kilo almıyor hafta sonu dr götürdüm çekap yaptırdım dr bana sorduğu şey diyetmi yapıyorsun sen dedi evet dedim anne sütüm çok yağsızmış ve kalori yokmuş yediğim şeyler kızımı etkilemiş ben zayıflarken oda zayıflamış kendimi çok kötü hissediyorum şuan ben zayıflayacağım diye kızımı zayıflattım bundan sonra herşeyden yiycem ama az yicem yeterki kızım iyi olsundr ceviz fındık hurma ve bol bol kabak çekirdeği yememi önerdi olsun yerim kızım kilo alsın iyi olsunda
Keşke şunadaki halimi resim çekip koyabilseydim.Hepinize ğelnce olurdu vallahi kızlar: Bari tarif edeyim.Şimdi ben ara bende kaldım.40 beden hafif bol 38 beden dar geliyor.Kıyafet stoklarımla 40 beden pantolon kalmamış.(sanırım kilo aldığımı kabullenemediğim dönemde sonuna kadar giyip hepsini eskittiğimden)Bugün etek giyme imkanım yoktu.Mecburen Kasım ayında sımsıkı girdiğim bi pantolonumu giydim. Görüntüm şöyle: Hani inşaatlarda çalışan işçiler, etraftan işte çalışmak için pantolon alırlar, o pantolon genellikle büyük olur, sonra aşağı düşmesin diye mecburen kemerle sıkarlar.Pantolonun düğme kısmı aşağı düşer, kemer yukarıda kalır, aradan gömlek fırlar, kalça kalk gidelim der, bacak kısmı bolluktan şalvarımsı bi hal alır.İşte aynen öyleyim.Bu arada kemeri de çok sıkamadım zira kemerlerim bile artık büyük kaldığından son ilik bile bana bol.
Aslında, gidip kendime 40 beden pantolon alacaktım, yani h.sonu kararım öyleydi, çünkü ben çok uzun süre 72 kg da kalmıştım.Bi 10-15 gün 72 de kalırım diyordum. Ama dün 72,2 gösteren tartım bu sabah 71,8 gösterince vazgeçtim.Belki 70 e kadar düşerim o zaman bazı markalar hariç 38 biraz sıkı olsa da oluyor.En azından evdeki biraz bollaşmış 38ler şuan biraz dar ama 70 e insem gömleklerimi içine sokup giyilir.Mutluyum mutlu bu hafta rahat rahat perşembe tartısına çıkacağım.7 otlu çayı ve beyaz günü hepinize şiddetle tavsiye ediyorum:))
bugün ilk 4 günden farklı beslendim sabah yeşil çay şekersiz yarım kutu darnanel ton 2 yumurtadan oluşan ve içinde peynir vardı omlet yedim sıfır yağlı sonra öğlen 2 gibi bir kase yoğurt bir katı yumurta yarım kutu dardaneli daha yedim akşamda tavugun gögsünü küp küp doğradım biraz toz k.biber nane kekik ekledim yarım soganı rendeledim azıcık soğanları hiç yağ kullanmadan öldürdüm sonra tavukları koydum hep birlikte kavurdum suyunu çektirdim sonrada yoğurt la yedim birazda maydonoz koydum umarım yarın + görmem tartıda ha bu arada suyumuda tükettim sporumuda yaptım :) benim 4 günde 2.800 vermem normal mi azmı çok mu ?
yok yok Allah korusun ona zarar vermek istemem. Eminim sende ve tüm annelerde istemiyordur. Hayırlısı olsun herşeyin.
Gebeliğin ilk aylarında kilo almamaya özen gösterin diyor doktor ve eğer müsade ederse devam ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?