Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper bir açıklama olmuş teşekkürler

Bugün tartılmadım yarın sabah bakalımmm umarım vermişimdir kilo iki gündür çok dikkat ediyorum....

O 42 beden elbise size olmaz dedin yaaa bitirdin benii, bal gibi de olurdu o elbise bana gıcık pisssss

Ama iyi oldu, ben kalan 14 kiloyu da verip 40 beden elbiseye girmezsem bana da bulaşıksuyu demesinler. Gıcıııııık deli oldum yaaaa deliiiiii

Kim o terbiyesiz... belki sımsıkı giymeyi seviyorsun olamaz mı ona mı soracaksın... Ben Nişantaşı İpekyoldan sık alışveriş yaparım. Kızlar öyle kibar ki, en son 42 pantolon dar geldiğinde moralim bozuldu...Yüzüm düşünce satıcı kızlar: aaa candan hnm biz zaten yazacaktık merkeze bu pantolonları çok dar kesmişler, geçen gün 34 beden kıza 38 verdik siz düşünün artık diye bahane uydurmaya başladılar.. Öyle sevimliler ki..Ama terbiyesiz kesin çoğunlukta maalesef, işini severek yapmalı herkes yoksa sonuç böyle oluyor işte

Syksaydin ya orda bogazini ben denemek istiyorsam sende vermek zorundasin diyeceksin...gicik seyyy..

kizlar gunaydinnn
sabah 1 saat yuruyusumu yaptim dun 2 saat yuruyus yaptim ve hic sporumu aksatmama ragmen durakladim hatta fazla cikiyorum.moralim cok bozuldu.ben daha once cok diyet yaptim acaba onunla ilgisi varmi zaten cok yavas veririm ama arkadaslarim en az 4-5 kilo verdiler benim neden takildi yaaaaa:2:

arkadaşlar hepinize günaydın...
bende bu sabah çok mutsuz uyandım... karnımda ciddi bi şişkinlik söz konusu ve moralim çoook bozuldu... iki hafta önce dümdüz olan göbeğim şimdi hamile kadınlar gibi görünüyo... çooookk moralim bozukk çooookkk

haydaaaaaa Atilla mayda...
bu diyete de b.k atmak isteyen topiğe bir geliyo iki laf sallıyo,gidiyo.yapma bebeğim eritme kaslarını...

günaydın hoşgeldin
gazdır güzelim o.bu mevsimde gazla ilgili herkesin sıkıntısı var..

canım hangi diyeti yaparsan yap adetin düzeni bozulur.çünkü bu durum yağ oranı ile alakalı imiş..benimki tam olarak diyete bağlanamaz .rahim ağzında ufak bir yara var.o yüzden oluyor..

gazdır canım çünkü dün benimkide şişti. hoş ben farklı yağlı birşey yiyincede şişiyor. dünde şirkette yemek yedim ben sebebini biliyorum.

bir türlü dukana tam anlamıyla başlayamadım. tam yapıcam diyorum birşey oluyor ve dağılıyorum. 2-3 gün yapmayım hemen 74 görüyorum tartıda ve buda benim canımı sıkıyor!!
dün eve giderken dukan alışverişimi yaptım. akşamda yemekten sonra kasaba çıkıp etlerimi aldım. ve bugün başladım yetti gari. saldıkça saldım saldıkça saldım. akşamada spor yapıcam kaç gün oldu yapmadım!

buarada ender saraçın 5i bir yerde çayı için malzemeleri aldım günde en az 1 lt demiş birazdan ofisin mutfağında kaynatcam :) 2 adet şişe getirdim onlara doldurup gün içinde içicem :) sonra yine ender saraç göbek eriten çayınında malzemelerini aldım yemeklerden 1 sa sonra demiş :) onlarda evde taşıyamadım hepsini :) onuda akşam içerim :) artık inmezsem yuh derim kendimee :)

Günaydın kızlar

ayy ne biliyim gazmıdır sumudur içim de dışımda şişti hakkatten...

Yarim üzülmee! Dönem dönem oluyo öyle şişkinlikler. Ben de o kadar dikkat ediyorum, yine şişiyorum, yine şişiyorum... Dönemsel bence. Bir kaç güne bişey kalmaz..

Herkesin bünyesine göre değişiyo. Bu +'lar -'ye dönecek merak etme. eğer gerçekten diyete uyuyorsan, mutlaka verirsin. Zaten belli bir süre sonra duruyo. Yakında tekrar açılır..

Ben yine işe dönüyorum arkadaşlar. Yarın bildirimde görüşürüz.. Herkese güzel günler..

bende dün topiğimizdeki o karışık bitkilerden aldım... hepsini hazırladım ama akşam demleyip içicem artık... bi dünya ot var alerjim kudurdu onlarla uğraşırken zaten... ayrıca şu aldığın malzemeleri yazsan bende onlardan alıp içsem ya... yada kullandıktan sonra paylaşsan durum nedir... yani benim hızlı kilo vermek gibi bi derdim yok aslında...çünkü reglimden önce ulaştığım vücut şekli benim için yeterli göbeğim yok o bile yeter... ama bu şişkinlik olmasın yaa...

günaydınn dukan kardeşlerim canlarım cananlarım benim için keyifli bir gün dukanımda 3 gün ve kilo kaybım 1700 haliyle güne motive devam ediyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.
geçen arkadaşlardan biri yulaf kepegiden ekmegimi sormuştu ama ilk gün yapmış ve hemen fikrimi yazmıştım akşama doğru yumurta kokusu çok itici geldi yenisini yapmadanda yazmak istemedim bugün sabah yaptığım yüzümü güldürdü şükür.
1,5 kaşık yulaf kepegi (ben ataktayım)
1,5 kaşık light yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurta (ben sadece beyazı koydum cidden çok ağır bi kokusu oluyor sarısınıda kahvaltıda janbonum vardı yağsız tavada 2sini kavurdum)
bir cimdik tuz ama cidden az tuz koyun nedense kendinden tuzlu bir havası var küçük boyda borcamım yok o yüzden günlük kullandığım servis tabağına yaydım altına yağlı kağıt koyuyorum yapışıyor haliyle yarısı orada kalıyor değilse yaptığım hata kenarlarını biraz ince yaymışım orta kısmı sünger gibiyken kenarları kurumuş oldu mikrodalganın en yükseğinde 7 dk diyordu ama benim kullandığımda 7 dk çok geldi ben bir düşük seviyede 6 dk tuttum.sonuç gerçekten güzeldi.
yarın 2 günlük yapacağım sanki hamur miktarı çogaldıkça daha iyi sonuçlar alınacak gibi geldi onuda yarın yazarım artık

yazayım kuzum aşkolsun sana:) valla hızlı kilo vermek gibi bir niyetim var çünkü yordu beni birde başlayamadımda bırakınca sonradan şimdide duraksama yaşamak istemiyorum.

1 tatlı kaşığı Mate yaprağı
1 tatlı kaşığı Biberiye
1 tatlı kaşığı Kekik
1 tatlı kaşığı Funda yaprağı
2 tatlı kaşığı Yeşil çay bunlar 1 lt için :)

birde göbek eriten var ;

1-2 adet avakado yaprağı,
1 çay kaşığı yeşil çay,
küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1 su bardağı su ile 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak.

mersacığım ben yeni dukancıyım kitabınıda seyir evresine kadar okuyup kaldırmıştım bugün seyirden başladım senin yazını okuyunca aklıma geldi kitapta bundan bahsediyor zaten takılma kilo alımı bile olabilir diyor azimle devam edeceksin bırakmak yok

Günaydıııın

Dün o kadar sinirden sonraaa diyete ilk başladığımda motive olmak için aldığım 42 beden üst kıyafetim vardı, bugün giydim. Ayyyy salınıyorum ortalardaaa, hayal ettiğim görüntümdeyim. Kolum vs vs hiçbir yerin girmiyordu buna, kızlarda gördükçe imreniyordum, azmedince oluyor muş be yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…