ne otu onlar birşey mi kaçırdım ben??bende dün topiğimizdeki o karışık bitkilerden aldım... hepsini hazırladım ama akşam demleyip içicem artık... bi dünya ot var alerjim kudurdu onlarla uğraşırken zaten... ayrıca şu aldığın malzemeleri yazsan bende onlardan alıp içsem ya... yada kullandıktan sonra paylaşsan durum nedir... yani benim hızlı kilo vermek gibi bi derdim yok aslında...çünkü reglimden önce ulaştığım vücut şekli benim için yeterli göbeğim yok o bile yeter... ama bu şişkinlik olmasın yaa...
bulaşıksuyu senini adına gerçekten çok seviniyorum.harika bir duygu değil mi??Günaydıııın
Dün o kadar sinirden sonraaa diyete ilk başladığımda motive olmak için aldığım 42 bedenüst kıyafetim vardı, bugün giydim. Ayyyy salınıyorum ortalardaaa, hayal ettiğim görüntümdeyim. Kolum vs vs hiçbir yerin girmiyordu buna, kızlarda gördükçe imreniyordum, azmedince oluyor muş be yaaaaa
Günaydıııın
Dün o kadar sinirden sonraaa diyete ilk başladığımda motive olmak için aldığım 42 bedenüst kıyafetim vardı, bugün giydim. Ayyyy salınıyorum ortalardaaa, hayal ettiğim görüntümdeyim. Kolum vs vs hiçbir yerin girmiyordu buna, kızlarda gördükçe imreniyordum, azmedince oluyor muş be yaaaaa
yazayım kuzum aşkolsun sana:) valla hızlı kilo vermek gibi bir niyetim var çünkü yordu beni birde başlayamadımda bırakınca sonradan şimdide duraksama yaşamak istemiyorum.
1 tatlı kaşığı Mate yaprağı
1 tatlı kaşığı Biberiye
1 tatlı kaşığı Kekik
1 tatlı kaşığı Funda yaprağı
2 tatlı kaşığı Yeşil çay bunlar 1 lt için :)
birde göbek eriten var ;
1-2 adet avakado yaprağı,
1 çay kaşığı yeşil çay,
küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1 su bardağı su ile 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak.
geçmiş olsun .bol su almaya çalı canım.gerçi o bulantıylada su içilmez ki.aman dikkat et kendine...
Geçmiş olsun arkadaşım, sana da eşine de. Yoğurt iyi gelebilir ama şimdi hiçbir şey görmek istemezsiniz siz. Biraz limonlu çay içip dinlen bakalım, istifra ettiyseniz birşey kalmaz ama yine de ihmal etmemek gerekir bence.Çok geçmiş olsun.
cok gecmiş olsun ya.eşine de sanada. bende dijon hardalı nasıl bırsey bılmıyorum ama etin yanına yogurt soyasosu ve hardalla sos yapıp lezzetlendiriyorum.cok mınıcık bır kasede hazırlayp hemencecık tuketıyorum zaten .bu dijon mu neyse artık onun yerıne bırde bunu dene ıstersen.
esine ve sana cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsiniz.
bence kesinlikle hamilelikte diyet yapmamalısın özellikle ilk 3 aydaki beslenmen bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tüm besinlerden faydalanman gerek meyve sebze karbonhidrat özellikle ceviz fındık badem tüketmelisinoooff of aafff af uuuff uff
ya ben çok karışık karma karışık duygular içindeyim...
Bir yandan kilo verme isteğim diğer yandan gebe olabilme itimalim acaba hamilemiyim değilmiyim.. eğer öyleysem diyetin bi zararı olurmu, yada değilsemde en azından güçlendirmede hamile olsam yaaa
uffffffff
ne otu onlar birşey mi kaçırdım ben??
bulaşıksuyu senini adına gerçekten çok seviniyorum.harika bir duygu değil mi??
bu arada kızlar dün neler yedim bir bilseniz.iisyanlardayım resmen.bugün sp yapıyorum.yarın yolculuk var.belki yarında sp yaparım.
benim en büyük takıntım kollarım heryerimden gidecek sanki kollarımdan gitmeyecek düşüncesiyle başedemeyecek kadar:18: psikolojik sorunluyum
çok teşekkürler arkadaşlar ben bugün iyiyim ama akşam ne kötü bir ağrı çektim öyle göğsümde sırtımda eklemlerimde pis bakteriler dolaştılar vucüdumda ama eşim iyi değil çok ateşlendi bugün doktora gidicez artık
bence kesinlikle hamilelikte diyet yapmamalısın özellikle ilk 3 aydaki beslenmen bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tüm besinlerden faydalanman gerek meyve sebze karbonhidrat özellikle ceviz fındık badem tüketmelisin
Günaydıııın
Çokk teşekkür ederim canımm benimm :)) Muhteşem bir duygu, tarifi imkansız, yaşayan bilir
Kollar da eriyor ama benim kollarımda sarkma da var. Ağustos ayını bir göreyim, ilk işim kollarımı yaptırmak olcak :)
ayy ne biliyim gazmıdır sumudur içim de dışımda şişti hakkatten...
Cok güzel bir menü ve verdigin kiloda süper daha ne olsun..;-) böyle devam edersin insallah..Bende tavuk gögsünü ince ince dograyip yagsiz tavada kavuruyorum sonra kuru nane ile yogurt sosu yapiyorum cerez gibi yiyorum 1 kilo yiyebilirim...:)))
çemensiz olmalı ve çok aşırı tüketilmemeli diye biliyorum facebook sayfasında böyle bir bilgi okumuştum
günayyyddınn
ewtt herkes şiş bugünn yaaa
benmmde dün p+s günümdü kıymalı kabak yemeği yanında cacık yedim sabahta domates falan yemiştimm:)))
bu sabah +300 çıktmm hiç canmı sıkmıorumm sebzenin su tutması diorumm ve bugün sıkı bir protein günü yapıorummm...
akşamda yürücemm yarınn listeye giricemmmmm!!!!!!!!!!!
evet herkes şiş, sanırım ben de. günlerdir diyeti bozmak şöyle dursun, daha da sıkılaştırdım. yürüyüşü de artırdım ama sonuç kilo vermediğim gibi, dünden bugüne +300 çıktım. dolunay var kaç gündür, ondan olabilri mi bu şişlikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?