Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne otu onlar birşey mi kaçırdım ben??
bulaşıksuyu senini adına gerçekten çok seviniyorum.harika bir duygu değil mi??

bu arada kızlar dün neler yedim bir bilseniz.
iisyanlardayım resmen.bugün sp yapıyorum.yarın yolculuk var.belki yarında sp yaparım.

benim en büyük takıntım kollarım heryerimden gidecek sanki kollarımdan gitmeyecek düşüncesiyle başedemeyecek kadar:18: psikolojik sorunluyum

tenks baby bunu da deniycem...

geçmiş olsun .bol su almaya çalı canım.gerçi o bulantıylada su içilmez ki.aman dikkat et kendine...

esine ve sana cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsiniz.

çok teşekkürler arkadaşlar ben bugün iyiyim ama akşam ne kötü bir ağrı çektim öyle göğsümde sırtımda eklemlerimde pis bakteriler dolaştılar vucüdumda ama eşim iyi değil çok ateşlendi bugün doktora gidicez artık

bence kesinlikle hamilelikte diyet yapmamalısın özellikle ilk 3 aydaki beslenmen bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tüm besinlerden faydalanman gerek meyve sebze karbonhidrat özellikle ceviz fındık badem tüketmelisin

Çokk teşekkür ederim canımm benimm :)) Muhteşem bir duygu, tarifi imkansız, yaşayan bilir

benim en büyük takıntım kollarım heryerimden gidecek sanki kollarımdan gitmeyecek düşüncesiyle başedemeyecek kadar:18: psikolojik sorunluyum

Kollar da eriyor ama benim kollarımda sarkma da var. Ağustos ayını bir göreyim, ilk işim kollarımı yaptırmak olcak :)

Selam kızlar,

Bugün hava biraz bulutlu ama sizin havanız güneşli olsun inşallah.

Ben bugün doktora gidip kan verdim. Benim tiroidim yok hormonu dışarıdan alıyorum ya zaten TSH ımı ölçtürmem gerekiyordu, böbrek fonksiyonlarına falan da baktırıyorum. Doktorum muayenede herşey yolunda görünüyor kan sonuçlarına da bakalım dedi. ZSen kendini iyi hissediyorsan ben destekliyorum, kilolarını geri almaman kaydıyla dedi :))

Bakalım, sonuçları paylaşırım sizinle. Öpüyorum hepinizi.

Günaydın arkadaşım,

Geçmiş olsun eşine de, sana da.

Çok su kaybetmişsinizdir şimdi, telafi etmek lazım.

Evet tabi ki oluyor, benim çok sevdiğim bir gömleğim vardı ince ipek, 2 ay önce giydim kolumu kıvırınca sucuk, salam gibi duruyordu, ahtım var kollarım incelince önce onu giyeceğim. :)

ben diyetin bu aşamasında hemen kol çalışmaya başladım umarım çok sarkma olmaz :18::18: beyaz tenliyim ve malesef dikiş izlerim sonrasında sarkmadan beter iz bırakacaktır estetik dikiş falan farketmiyor

6.günün sabahında verilen toplam kilo 3.100 yani aslında 5 günde vay canına edim biraz pahalı bir diyet ama işe yaradığı kesin bu arada atak döneminin 6. günü ve yoğurt ve peynir tükettiğimde çok kötü bi koku alıyorum midem biraz bulanır gibi oluyo atak süresini 10 gün yapmak istiyorum çünkü 15 kilo vermek istiyorum ve seyir dönemim regl dönemime gelio umarım durmaz kilo vermem çok korkuyorum

Günaydıııın kızlaaaaar
Ben sizlerin uzaktaaaan takipçisiyiiim yazmak bu günee kısmetmişş ben deli gibi spor yapıyoruum sabah yürüyüş sonra pilates aerobik akşam tekrar aerobik ama dukana daha başlamadım spor programım ağır gözükse de bana eğlenceli geliyor bilindik hareketleri yapıyorum günde toplasanız 2 saat falan
Şimdi dukana başladığımda protein ağırlıklı olduğu için açıkcası kas yapar diye çok korkuyorum bacaklarım zateen kalın bir de sonra haltercilere dönmeyeyiiim bu aradaaa kitabı ipariş ettim hemeen elime geçsede okusaaam

neyse ben günlük menülerimi yazmya devam edeyim :)

sabah : 1 katı yumurta+ lor
ara: şimdi karnım çok acıktı lor yiyorum
öğlen: 4 adet ızgara köfte+krep
ara: yoğurt
akşam : tavuk göğsü + yoğurt

şu çayıda yaptım şimdi demleniyor :) onuda koycam şişeye tam 1 lt içicem :) akşamada 1 saatimi spora ayırmalıyım.
bugün inanılmaz bir baş ağrım var. ama diyetten değil stresten.

günayyyddınn

ewtt herkes şiş bugünn yaaa

benmmde dün p+s günümdü kıymalı kabak yemeği yanında cacık yedim sabahta domates falan yemiştimm:)))

bu sabah +300 çıktmm hiç canmı sıkmıorumm sebzenin su tutması diorumm ve bugün sıkı bir protein günü yapıorummm...

akşamda yürücemm yarınn listeye giricemmmmm!!!!!!!!!!!

Merhaba Kızlar,

Herkese günaydın. Bugün toplantılarım var, ama aklım sizde kalacak. Nasıl bir bağlılık bu bilmiyorum ama hepinizi seviyorum, beni özleyin.

Kızlar aynen o şişkinlik bendede var 3 4 gündür hemde.. gitmiyor da nasıl olcak bilemedim geçmiyor bi türlü :s

kilo vermem de durdu 4 gündür aynı kilodayım hatta arada +100 +200 bile oldum gıcık oldum :s

evet herkes şiş, sanırım ben de. günlerdir diyeti bozmak şöyle dursun, daha da sıkılaştırdım. yürüyüşü de artırdım ama sonuç kilo vermediğim gibi, dünden bugüne +300 çıktım. dolunay var kaç gündür, ondan olabilri mi bu şişlikler?

Bu aradaa herkese günaydınnnnn...

Kusura bakmayın insan bi günaydın der demi :)

sinirim tepemde demeyi unuttum :s

Olabilir mi ki ? :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…