Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanki öyle bişeyler duymuştum biyerlerden.

Valla eğer ondansa sevineceğim yani çünkü bi haller oldu hızlı hızlı eriyen ben bir anda şiştim ve kaldım öyleee duruyorum :s

geçecek geçecek düşecek diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama 100 gr bile gitmiyo yaaaa :s bi de ekleniyo gideceğine :s

valla ben diyetin başından beri normal süt ürünleri tüketiyordum, bu hafta lightlara geçtim. yürüyüşü artırdım. dün de protein günümdü. buna rağmen +300. buna sebep dolunay olsa iyi olur yoksa yakında ben yine dolunay gibi olacağım ))))

Yok yok o kadarda olmayız... :))))))

madem herkes de var bu ara demek ki doğa gereği bi durum var :)

düzelcez düzelcez :)) inşallah :s

=)))))))))))))))

günaydinlar canlarimmm

yarim iste ayni bende senin gibi oluyorum. ama ben bendeki sebebi biliyorum. Yani eger birazcik kacirsam bir iki gün icinde sisiyorum.
Ama nor mal yedigimde yani diyete uygun olarak yedigimde kesinlikle sisme filan olmuyor aksine dümdüz karnim oluyor.
Bence bu tamamiyle kacirdiklarimizla alakali ( tabii dönemsel regl olayimiz yoksa. ) Bu , sinirli izinlileri abartirsamda ayni sekilde oluyor.
o yüzden takilmiyorum bol bol bitki caylarimi iciyorum. Sabirla bekliyorum. Mutlaka iniyor. kafama takmiyorum. Ama yok nasil olsa kilo veremiyorum yiyim gari dersem o zaman hic bir zaman inmez.

bir de bizim gibi uzun zaman gecirmis insanlar bence daha dikkat etmeli degil kacamak yapmak

kızlar iş yerinde beraber çalıştığımız bir abi bana 2 adet küçük üzüm gibi birşey getirdi :)
bağırsak problemimi biliyor kendisi :) oda diyet yaptığından muhabbetimiz iyidir :)
bunu 3 bardak su ile iç ama cumartesi akşam iç pazarda evden çıkma dedi:)
adı ne bunun işe yararsa alırım dedim valla annem yolladı bana dedi adını öğrenip sana söylerim ama kesin işe yarıyor dedi :)
hadi dedim tamam şimdi cumartesi deniyorum ve sizinlede paylaşıyorrummmmm :)

günaydın kızlar ya bugün moralim çok bozuldu. 53.5 kiloya kadar düşmüşken bana 2 gündür bir haller oldu. halbuki 53'ü görürüm diyordum ki bugün 55 kilo olarak uyandım. hem de 2 gündür yürüyüşe başlamıştım ondan olabilir mi? abartmıyorum da sadece yarım saat yürüyorum vallahi sinirlerim bozuldu ya. diyetimi de hiç bozmadım hatta sebze günü de taa pazar günüydü ondan da olamaz çünkü 2+1 yapıyorum ben. vermem gerekirken neden alıyorum ben bu lanet kiloları?

canım arada oluyor maalesef. ben 70 altını hiç görememiştim uzun süre burda herkes bilir. ama birgün bir uyandım 68 küsür :) 69u bile görmeden direk 68e indi vücut sıkma canını ve hergün tartılma derim ben... derim ama ben bile yapamam:) anneme söyledim tartıyı kaldırcak bugün.. teee pazartesi tartılcam şimdi :) sonrada perşembe :)

69u tekrar gördüğümde bende listeye gircem

Gerçekten bi şeyler var bu ara anlayamadım :s

herkes aynı dertten muzdarip :s

o kadar sevdiğim şeylere hayır diyip ilk defa hiç kaçamak yapmadan devam edip bir de +ları görmek tartıda çok sinir bozucu yaa ama buraya gelip herkesin benzer sorunları olduğunu görünce azcık rahatladım. gerçi sizin ya duraksama olmuş ya da bi kaç yüz gram artmış. benimse 1.5 kg

sabah tam 74 çıktım
şaka gibi tamam dukana uyamadım ama buda çok fazla!!!
1.5+ 1,5 - hep görüceksin ama alıştır canım kendini..

Kızlar hepinize günaydın, öncelikle şişlik konusundan ben geçen hafta muzdariptim.Perşembe tartısına ağlayarak çıktım. 3. haftamda (-ki bir hafta atak vermişti bana Dukan amca) sadece 500gr vermiştim.Ertesi sabah tuvalete gittim. Ama ne gitmek, ishalsiz 5 defa= hoooooooop 1,8 kg.Siz, karın şişliğini, çektiğim ağrıları bir düşünün.... Malum bana şu listesini yazdığım karışık bitki çayı mucize etkisi yaptı.Sanırım çoğunuzun benim gibi kabızlığı var o yüzden gitmiyormuş gibi geliyor kilolar..Tuvaletle buluşun öyle konuşalım:))

Benim yeni sorunum gece krampları, 2 gecedir uykumdan kramplarla uyanıyorum. P.tesi akşamı 2 defa çok ağır olmayan kramplar girdi bacaklarıma.Dün gece 2 defa ama 1. sağ bacağıma girdi hafifti hemen çıktı tam daldım uykuya, 2. sol bacağıma girdi, çok kötüydü inletti beni ve bu sabah sol bacağım hala topal topal yürüyorum.

Aşırı yorgunluktan olur benim bazen ama, dün hiç yorulmamıştım. Malum ben spor yürüyüş vs de yapmıyorum.Açtım interneti baktım, su kaybı, mineral kaybı, potasyum eksikliği falan yazmış.Sanırım 9 kilo veren vücudum biraz vitaminsiz kaldı.Vitamin önerilerinizi bekliyorum.Mümkünse iştah açmayan bi şey olsun:))

Bu arada kızlar bu sabah da 200 gr - ile uyandım 71,6Kg:))

benim wc sorunum çözüldü... kabızlık sorunu çekmiyorum yaklaşık 1 aydır ama... reglim iki gün önce bitti... buna bağlamayı çok isterdim ama regl günlerimde bile bu kadar şişkinlik görmemiştim... şu dün verdiğin karışımı aldım hazırladım ama bu akşam eve gidince demleyip içme fırsatım olucak ancak... ayrıca kramp benim hayatım boyunca en canımı yakan sıkıntılardan biri... çok şükür diyetten sonra hiç karşılaşmadım... bunun sebebi ben su içmeye diyetle başladım önceden hiç su içmezdim... krampların için vitamin kullanmaktansa hergün en az 1 adet olmak kaydıyla sade soda tüketmen oldukça etkili olucaktır... suyu sakın ihmal etme...

ben kışın sık değil ama günlerce geçmeyen kramplar yaşadım 1-2 kez. diyete bağladım ben de. çünkü en çok görülme sebebi potasyum eksikliği. krampların olduğu günlerde sp gnlerine özen göstererek ve biraz da meyve tüketerek aştım sorunu.

Arkadaşım ben su içmiyorum. İski hat bağladı ağzıma. Zaten normalde 2 lt su tüketirdim.Diyet ağız kuruluğunu çok yaptı bana....(Bu arada yavaş verdiğim zaman susamadığımı ve ağzımın kokmadığını fark ettim. Eşim sürekli dişini fırçala bi daha dediğinde aslında çok rahatsız olmuştum ama artık ağzım kokmayınca rahatsız oluyorum)Artık su zehirlenmesi olacağım diye korkuyorum o derece içiyorum yani.Ama soda sevmem. İyi gelir diyorsan - biliyorum kitapta da yazmış, mineralli su ve soda diye- ilaç niyetine içeyim hangi marka tavsiye edersin?

Bi de ben düşündüm. Sp günlerinde bile az sebze tüketebiliyoruz. Bugün 35. günüm, bir aydır doğru dürüst vitamin almayan vücudum çökmesin istiyorum o yüzden vitamin alacağım. Olmadı bi gün alıp bi gün bırakıp alırım multi vitamini diye düşünüyorum. Ben gündüz içersem çok acıkıyorum, müthiş iştah yapıyor gece içersem 4-5 saat sonra gözlerim açılıyor uyuyamıyorum.Fasit daire vitamin benim için.Yine de Önce sağlık ...

vitamin kapsülü solgarınkilerden alabilirsin... ama öncesinde tüm tetkiklerini yaptırıp vücudunun eksikliğine göre hangi vitamini alman gerektiğini tespit etmen daha akıllıca olucaktır... sodaların hepsinin değerleri aynıdır... kalsiyum alman kramplarını azaltacak kas ve kemiklerini güçlendirecektir...

Sebze ok ama meyve bozar beni arkadaşım.. Light meyvalı yoğurdu bile düşüne düşüne tüketiyorum.Yiyince o gün duraklıyorum ben meyvenin kendisini yesem biterim.Bi de benim duramamak diye bi sıkıntım var. Oturdum mu 1 kg meyve yerim ben o yüzden hiç kaçamak yapmıyorum.Öyle çatal ucuyla, kaşık sapıyla kalmam ben illa tepsiye gömülürüm:))

canlarimm

dukan sitesinde soru : " ben seyir evresindeyim hersey güzel gidiyordu ancak iki haftadir takildim kaldim tekrar nasil dönebilirim kilo vermeye " demis ama tam nekadar oldu zamanini filan yazmamis

dukan asistanlarindan cevap :

Welcome to the chat, Kim! It looks like you are going through a whoosh cycle. I would check your sodium consumption and dairy to help keep the water retention low and to encourage your body to whoosh the water weight a bit fast. Everyone goes through this but this is definitely a good thing. Your body will cleanse itself and you will feel great!

----duraklamaya girmissiniz gibi görünüyor. Vücudunuzun su tutmasini önlemek ve hizli su kaybi icin sodyum ve süt ürünleri tüketiminizi kontrol edin. Herkes bu evreden geciyor ve bu kesinlikle iyi birsey ! Vücudunuz kendini temizliyor ve harika hissedeceksiniz.

ben hiç sevmem meyve. sadece çilek çeker canım. kışın çok az mandalina ve kivi tükettim. çok mecbur kalmadıkça ilaç almam. o yüzden de hap kullanmak yerine az da olsa meyve tüketmek daha doğru geldi. bir de mandalina yağ yakımını hızlandırıyormuş. bunu bir doktor söyledi tv de. ben de mandalina yediğim günlerde daha hızlı kilo verdiğime şahit olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…