Olabilir mi ki ? :s
sanki öyle bişeyler duymuştum biyerlerden.
Valla eğer ondansa sevineceğim yani çünkü bi haller oldu hızlı hızlı eriyen ben bir anda şiştim ve kaldım öyleee duruyorum :s
geçecek geçecek düşecek diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama 100 gr bile gitmiyo yaaaa :s bi de ekleniyo gideceğine :s
valla ben diyetin başından beri normal süt ürünleri tüketiyordum, bu hafta lightlara geçtim. yürüyüşü artırdım. dün de protein günümdü. buna rağmen +300. buna sebep dolunay olsa iyi olur yoksa yakında ben yine dolunay gibi olacağım))))
arkadaşlar hepinize günaydın...
bende bu sabah çok mutsuz uyandım... karnımda ciddi bi şişkinlik söz konusu ve moralim çoook bozuldu... iki hafta önce dümdüz olan göbeğim şimdi hamile kadınlar gibi görünüyo... çooookk moralim bozukk çooookkk
günaydın kızlar ya bugün moralim çok bozuldu. 53.5 kiloya kadar düşmüşken bana 2 gündür bir haller oldu. halbuki 53'ü görürüm diyordum ki bugün 55 kilo olarak uyandım. hem de 2 gündür yürüyüşe başlamıştım ondan olabilir mi? abartmıyorum da sadece yarım saat yürüyorum vallahi sinirlerim bozuldu ya. diyetimi de hiç bozmadım hatta sebze günü de taa pazar günüydü ondan da olamaz çünkü 2+1 yapıyorum ben. vermem gerekirken neden alıyorum ben bu lanet kiloları?
günaydın kızlar ya bugün moralim çok bozuldu. 53.5 kiloya kadar düşmüşken bana 2 gündür bir haller oldu. halbuki 53'ü görürüm diyordum ki bugün 55 kilo olarak uyandım. hem de 2 gündür yürüyüşe başlamıştım ondan olabilir mi? abartmıyorum da sadece yarım saat yürüyorum vallahi sinirlerim bozuldu ya. diyetimi de hiç bozmadım hatta sebze günü de taa pazar günüydü ondan da olamaz çünkü 2+1 yapıyorum ben. vermem gerekirken neden alıyorum ben bu lanet kiloları?
o kadar sevdiğim şeylere hayır diyip ilk defa hiç kaçamak yapmadan devam edip bir de +ları görmek tartıda çok sinir bozucu yaa ama buraya gelip herkesin benzer sorunları olduğunu görünce azcık rahatladım. gerçi sizin ya duraksama olmuş ya da bi kaç yüz gram artmış. benimse 1.5 kg
Kızlar hepinize günaydın, öncelikle şişlik konusundan ben geçen hafta muzdariptim.Perşembe tartısına ağlayarak çıktım. 3. haftamda (-ki bir hafta atak vermişti bana Dukan amca) sadece 500gr vermiştim.Ertesi sabah tuvalete gittim. Ama ne gitmek, ishalsiz 5 defa= hoooooooop 1,8 kg.Siz, karın şişliğini, çektiğim ağrıları bir düşünün.... Malum bana şu listesini yazdığım karışık bitki çayı mucize etkisi yaptı.Sanırım çoğunuzun benim gibi kabızlığı var o yüzden gitmiyormuş gibi geliyor kilolar..Tuvaletle buluşun öyle konuşalım:))
Benim yeni sorunum gece krampları, 2 gecedir uykumdan kramplarla uyanıyorum. P.tesi akşamı 2 defa çok ağır olmayan kramplar girdi bacaklarıma.Dün gece 2 defa ama 1. sağ bacağıma girdi hafifti hemen çıktı tam daldım uykuya, 2. sol bacağıma girdi, çok kötüydü inletti beni ve bu sabah sol bacağım hala topal topal yürüyorum.
Aşırı yorgunluktan olur benim bazen ama, dün hiç yorulmamıştım. Malum ben spor yürüyüş vs de yapmıyorum.Açtım interneti baktım, su kaybı, mineral kaybı, potasyum eksikliği falan yazmış.Sanırım 9 kilo veren vücudum biraz vitaminsiz kaldı.Vitamin önerilerinizi bekliyorum.Mümkünse iştah açmayan bi şey olsun:))
Bu arada kızlar bu sabah da 200 gr - ile uyandım 71,6Kg:))
Kızlar hepinize günaydın, öncelikle şişlik konusundan ben geçen hafta muzdariptim.Perşembe tartısına ağlayarak çıktım. 3. haftamda (-ki bir hafta atak vermişti bana Dukan amca) sadece 500gr vermiştim.Ertesi sabah tuvalete gittim. Ama ne gitmek, ishalsiz 5 defa= hoooooooop 1,8 kg.Siz, karın şişliğini, çektiğim ağrıları bir düşünün.... Malum bana şu listesini yazdığım karışık bitki çayı mucize etkisi yaptı.Sanırım çoğunuzun benim gibi kabızlığı var o yüzden gitmiyormuş gibi geliyor kilolar..Tuvaletle buluşun öyle konuşalım:))
Benim yeni sorunum gece krampları, 2 gecedir uykumdan kramplarla uyanıyorum. P.tesi akşamı 2 defa çok ağır olmayan kramplar girdi bacaklarıma.Dün gece 2 defa ama 1. sağ bacağıma girdi hafifti hemen çıktı tam daldım uykuya, 2. sol bacağıma girdi, çok kötüydü inletti beni ve bu sabah sol bacağım hala topal topal yürüyorum.
Aşırı yorgunluktan olur benim bazen ama, dün hiç yorulmamıştım. Malum ben spor yürüyüş vs de yapmıyorum.Açtım interneti baktım, su kaybı, mineral kaybı, potasyum eksikliği falan yazmış.Sanırım 9 kilo veren vücudum biraz vitaminsiz kaldı.Vitamin önerilerinizi bekliyorum.Mümkünse iştah açmayan bi şey olsun:))
Bu arada kızlar bu sabah da 200 gr - ile uyandım 71,6Kg:))
benim wc sorunum çözüldü... kabızlık sorunu çekmiyorum yaklaşık 1 aydır ama... reglim iki gün önce bitti... buna bağlamayı çok isterdim ama regl günlerimde bile bu kadar şişkinlik görmemiştim... şu dün verdiğin karışımı aldım hazırladım ama bu akşam eve gidince demleyip içme fırsatım olucak ancak... ayrıca kramp benim hayatım boyunca en canımı yakan sıkıntılardan biri... çok şükür diyetten sonra hiç karşılaşmadım... bunun sebebi ben su içmeye diyetle başladım önceden hiç su içmezdim... krampların için vitamin kullanmaktansa hergün en az 1 adet olmak kaydıyla sade soda tüketmen oldukça etkili olucaktır... suyu sakın ihmal etme...
Arkadaşım ben su içmiyorum. İski hat bağladı ağzıma. Zaten normalde 2 lt su tüketirdim.Diyet ağız kuruluğunu çok yaptı bana....(Bu arada yavaş verdiğim zaman susamadığımı ve ağzımın kokmadığını fark ettim. Eşim sürekli dişini fırçala bi daha dediğinde aslında çok rahatsız olmuştum ama artık ağzım kokmayınca rahatsız oluyorum)Artık su zehirlenmesi olacağım diye korkuyorum o derece içiyorum yani.Ama soda sevmem. İyi gelir diyorsan - biliyorum kitapta da yazmış, mineralli su ve soda diye- ilaç niyetine içeyim hangi marka tavsiye edersin?
Bi de ben düşündüm. Sp günlerinde bile az sebze tüketebiliyoruz. Bugün 35. günüm, bir aydır doğru dürüst vitamin almayan vücudum çökmesin istiyorum o yüzden vitamin alacağım. Olmadı bi gün alıp bi gün bırakıp alırım multi vitamini diye düşünüyorum. Ben gündüz içersem çok acıkıyorum, müthiş iştah yapıyor gece içersem 4-5 saat sonra gözlerim açılıyor uyuyamıyorum.Fasit daire vitamin benim için.Yine de Önce sağlık ...
ben kışın sık değil ama günlerce geçmeyen kramplar yaşadım 1-2 kez. diyete bağladım ben de. çünkü en çok görülme sebebi potasyum eksikliği. krampların olduğu günlerde sp gnlerine özen göstererek ve biraz da meyve tüketerek aştım sorunu.
Sebze ok ama meyve bozar beni arkadaşım.. Light meyvalı yoğurdu bile düşüne düşüne tüketiyorum.Yiyince o gün duraklıyorum ben meyvenin kendisini yesem biterim.Bi de benim duramamak diye bi sıkıntım var. Oturdum mu 1 kg meyve yerim ben o yüzden hiç kaçamak yapmıyorum.Öyle çatal ucuyla, kaşık sapıyla kalmam ben illa tepsiye gömülürüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?