Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya doğru söylüyorlar. aslında şöyle bir şey var; duraklama vücudun doğal tepkisi. yani senelerdir stokladığı tasarrufları elden gidiyor diye panikliyor. tamam kilo vermemiz duruyor ama bu arada vücudumuzun sağlıklı bir şekilde çalıştığını da gösteriyor duraklama bize.

selam kızlarr bugun 1 gr bile oynamadı tartım ama dert etmıyorum.eşim dun basladı -600 gordu bugun.ama bu - 600 bana acayıp buyuk geldi.neden mi??

dün aksam annemlere gittik.yazlığa gıdecekler de 'hadi yazlığa gıtmeden bı zıyaret edelım' dedık. annem once dondurma sonrasında da çayla börek ikram etti.ee ben sadece çay içerken eşim hem dondurma hem börek yedi.'hayır bak yeme' diyorum.yok anlayan yok.bide sabah tartıda buna ragmen - gordu ya maşallah demekten baska bırsey dıyemedım.ama ben 1 gram bile kaçak yapmıyorum.annem 'kızım azcık ye bırsey olmaz' dedı.'yok anne.bu mını mını kaçamaklar sonradan karsıma asılması zor daglar olarak cıkacak' dedım ve yemedım.bu sabah - çıkmasam da aynı azmı devam ettırerek yarın - cıkacağım.o kadar.duy beni hain kilolaaaarrrr.

hımm birşey sorcam lor alırken yağsız falan gıbı bırseyı var mı???

yarim dr gibi konuştun şekerim.bir tavsiye de benden hamileliktenn kalma.kramplar daha çok magnezyum eksildiğinde ortaya çıkıyor.bu yüzden ben magnezyum alırım düzenli olarak..

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaar selamlar düşündüm taşındım araştırdım karatay yapmaya karar verdim hem et yemekten bana böğğğkk gelmişti bi sürede sebze falan yiyeceğim allah ne verdiyse dayayacağım bu 6 kiloyuda karatayla verirsem değmeyin keyfime karatayın topiğinde araştırdım ordakilerle konuştum emzirenler için gayet uygunmuş hadi hakkımda hayırlısı bu arada bu sabah + 500 çıktım ama yiyorum tabii selinciğimm benim tıckerımı güncellermisinnn? yarın başlıyorum karataya kızlar şans dileyin banaaa

Merhaba arkadaşlar

Bende bu diyete Pazartesi günü 93.4 kilo ile başladım.
Bu sabah tartıldığımda 91.4 gr olduğumu gördüm.
Benim atak evrem 10 gün başta 10 gün boyunca tavuk yiyebilirim gibi geldi ama öyle değilmiş
Şu anda hayatımda hiç istemediğim kadar salata yemek istiyorum
Ama dayanmam lazım zaten atak süresi bittikten sonra ilk işim ton balıklı salata yemek.
Suyu günde 8 bardak olarak içmeye max özen gösteriyorum
İyi olmak ve kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Benim hedefim 58-60 kg olmak umarım bu sefer başarabilirim

Dukan kardeşlerim, ilginiz için çok teşekkür ederim... Az önce aldım AKMİNA sodayı içtim.Gaza mı geldim ne tadı eskisi kadar kötü gelmedi:)) Dediğiniz gibi ben önce tahlil yaptırayım...

Bi sorum daha var.Ben ticket yapmak için sizin tickerların üzerindeki siteyi kullandım ama benim gramlı çıkmıyor. Başlangıç-hedef kilomu da göstermiyor.Niye olduğunu bilen var mı?

Bol şans arkadaşım ama bence Karatayı da boşver. Sen normal diyetisyen diyeti yap illaki diyeti yapacağım diyorsan...Sonuçta manken olmaaycaksın. Şimdi Karatayın da başka yan etkisi çıkmasın evladında Allah korusun..Benim yengem ilk kızında senin gibi yaptı.Yeğenim hiçbir zaman çok sağlıklı bir çocuk olmadı. Dersler konusunda hep ek ders ihtiyacı duydu.Erken mamaya başladığı için olduğunu söylüyor dr. kızımızda hormon dengesizliği oldu.9,5 yaşında adet gördü..Ne gerek var bu kadar riske... Bırak bir yıl daha göbeğin olsun ama evladın sağlıklı olsun

Canım bn A101 den alıyorum zaten yağsız olduğu belli:) lorun yapılışından kaynaklı bir yağsızlık söz konusu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

canım +500 için güncellemesene su bile tutsak çıkıyoruz okadar +
ama sen bilirsin istersen güncelleyip göndereyim :)

canım orda iki şık var Weight Change ve Weight olmak üzere sende ilk şık tıklıdır yüksek ihtimalle Weight olanı işaretlersen bizimki gibi olur

öncelikle çok geçmiş olsun.. bilirim kramp acısını ne lanet bişidirr. kesinlikle ve kesinlikle vede şiddetle vede acilen magnezyum öneriyorum. 2 gün kullan anında gitcek o kramplar( tabii patolojik bir kökeni yoksa) kendimde denedim mucize oldu resmen anında görüntü..

aman allahım korusun o zaman ben diyeti sallayım artık ne yapayım yeterki kızım iyi olsun herşeyden yeyip az yiyeyim ama hamur işi yemeyeyim zaten yeteri kadar suçluluk hissettim

tekrardan başlamayı düşünüyorum ya canım onun için zaten herşeyden yeyip az yicem sen güncelle yolla bana galiba ben hep artı olucam olsun asyam iyi olsun yeter bana boy 1.65 65200 hdef 58 oldu ama hiiiç sanmam hade hayırlısı bakiim

aman allahım korusun o zaman ben diyeti sallayım artık ne yapayım yeterki kızım iyi olsun herşeyden yeyip az yiyeyim ama hamur işi yemeyeyim zaten yeteri kadar suçluluk hissettim

canim zaten saglikli beslenirsen kilo verirsin bebeginde saglikli beslenir sayende. Ha ama yavas verirsin belki ama olsun varsin. Bizim yani sahsim olarak diyim benim bu diyeti yapmamn sebebi uzun sürmemesi icin. ve verecegim kilo cok oldugu icin. ama sen saglikli beslendigin sürece zaten eninde sonunda verirsin merak etme.

Hem hamilelikte ve emzirmede kizartma , hamurisi cok fazla pilav yagli makarnalar filan zaten iyi degil diye biliyorum ben

kuzucum zaten yemem kızartma falan ama ha bire tatlı yesem çikolata yesem işte zaafım bu oturduğum yerden canım sürekli bişey istiyo

Ya selin söylediğini işaretledim ama yine olmadı.Zaten hepsini doldurup next tuşuna basıyorum ön incelmede olmadığı belli oluyor.Bi de ben şuan 71,6 kg olduğum halde beni 71 kg gösteriyorRica etsem bilgilerimi özelden yollasam bana yapar mısın?

Çok teşekkürler:)

canım küsüratı yazarken klavyede sayıların olduğu kısımdaki "," ü kullanırsan olmuyor, "." kullanman gerekiyor.

hadi hayırlı olsun demiştim sana o daha rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…