canlarimm
dukan sitesinde soru : " ben seyir evresindeyim hersey güzel gidiyordu ancak iki haftadir takildim kaldim tekrar nasil dönebilirim kilo vermeye " demis ama tam nekadar oldu zamanini filan yazmamis
dukan asistanlarindan cevap :
Welcome to the chat, Kim! It looks like you are going through a whoosh cycle. I would check your sodium consumption and dairy to help keep the water retention low and to encourage your body to whoosh the water weight a bit fast. Everyone goes through this but this is definitely a good thing. Your body will cleanse itself and you will feel great!
----duraklamaya girmissiniz gibi görünüyor. Vücudunuzun su tutmasini önlemek ve hizli su kaybi icin sodyum ve süt ürünleri tüketiminizi kontrol edin. Herkes bu evreden geciyor ve bu kesinlikle iyi birsey ! Vücudunuz kendini temizliyor ve harika hissedeceksiniz.
neyse ben günlük menülerimi yazmya devam edeyim :)
sabah : 1 katı yumurta+ lor
ara: şimdi karnım çok acıktı lor yiyorum
öğlen: 4 adet ızgara köfte+krep
ara: yoğurt
akşam : tavuk göğsü + yoğurt
şu çayıda yaptım şimdi demleniyor :) onuda koycam şişeye tam 1 lt içicem :) akşamada 1 saatimi spora ayırmalıyım.
bugün inanılmaz bir baş ağrım var. ama diyetten değil stresten.
yarim dr gibi konuştun şekerim.vitamin kapsülü solgarınkilerden alabilirsin... ama öncesinde tüm tetkiklerini yaptırıp vücudunun eksikliğine göre hangi vitamini alman gerektiğini tespit etmen daha akıllıca olucaktır... sodaların hepsinin değerleri aynıdır... kalsiyum alman kramplarını azaltacak kas ve kemiklerini güçlendirecektir...
yarim dr gibi konuştun şekerim.bir tavsiye de benden hamileliktenn kalma.kramplar daha çok magnezyum eksildiğinde ortaya çıkıyor.bu yüzden ben magnezyum alırım düzenli olarak..
kızlaaaaaaaar selamlar düşündüm taşındım araştırdım karatay yapmaya karar verdim hem et yemekten bana böğğğkk gelmişti bi sürede sebze falan yiyeceğim allah ne verdiyse dayayacağım bu 6 kiloyuda karatayla verirsem değmeyin keyfime karatayın topiğinde araştırdım ordakilerle konuştum emzirenler için gayet uygunmuş hadi hakkımda hayırlısı bu arada bu sabah + 500 çıktımama yiyorum tabii selinciğimm benim tıckerımı güncellermisinnn? yarın başlıyorum karataya kızlar şans dileyin banaaa
selam kızlarr bugun 1 gr bile oynamadı tartım ama dert etmıyorum.eşim dun basladı -600 gordu bugun.ama bu - 600 bana acayıp buyuk geldi.neden mi??
dün aksam annemlere gittik.yazlığa gıdecekler de 'hadi yazlığa gıtmeden bı zıyaret edelım' dedık. annem once dondurma sonrasında da çayla börek ikram etti.ee ben sadece çay içerken eşim hem dondurma hem börek yedi.'hayır bak yeme' diyorum.yok anlayan yok.bide sabah tartıda buna ragmen - gordu ya maşallah demekten baska bırsey dıyemedım.ama ben 1 gram bile kaçak yapmıyorum.annem 'kızım azcık ye bırsey olmaz' dedı.'yok anne.bu mını mını kaçamaklar sonradan karsıma asılması zor daglar olarak cıkacak' dedım ve yemedım.bu sabah - çıkmasam da aynı azmı devam ettırerek yarın - cıkacağım.o kadar.duy beni hain kilolaaaarrrr.
hımm birşey sorcam lor alırken yağsız falan gıbı bırseyı var mı???
kızlaaaaaaaar selamlar düşündüm taşındım araştırdım karatay yapmaya karar verdim hem et yemekten bana böğğğkk gelmişti bi sürede sebze falan yiyeceğim allah ne verdiyse dayayacağım bu 6 kiloyuda karatayla verirsem değmeyin keyfime karatayın topiğinde araştırdım ordakilerle konuştum emzirenler için gayet uygunmuş hadi hakkımda hayırlısı bu arada bu sabah + 500 çıktımama yiyorum tabii selinciğimm benim tıckerımı güncellermisinnn? yarın başlıyorum karataya kızlar şans dileyin banaaa
Dukan kardeşlerim, ilginiz için çok teşekkür ederim... Az önce aldım AKMİNA sodayı içtim.Gaza mı geldim ne tadı eskisi kadar kötü gelmedi:)) Dediğiniz gibi ben önce tahlil yaptırayım...
Bi sorum daha var.Ben ticket yapmak için sizin tickerların üzerindeki siteyi kullandım ama benim gramlı çıkmıyor. Başlangıç-hedef kilomu da göstermiyor.Niye olduğunu bilen var mı?
Kızlar hepinize günaydın, öncelikle şişlik konusundan ben geçen hafta muzdariptim.Perşembe tartısına ağlayarak çıktım. 3. haftamda (-ki bir hafta atak vermişti bana Dukan amca) sadece 500gr vermiştim.Ertesi sabah tuvalete gittim. Ama ne gitmek, ishalsiz 5 defa= hoooooooop 1,8 kg.Siz, karın şişliğini, çektiğim ağrıları bir düşünün.... Malum bana şu listesini yazdığım karışık bitki çayı mucize etkisi yaptı.Sanırım çoğunuzun benim gibi kabızlığı var o yüzden gitmiyormuş gibi geliyor kilolar..Tuvaletle buluşun öyle konuşalım:))
Benim yeni sorunum gece krampları, 2 gecedir uykumdan kramplarla uyanıyorum. P.tesi akşamı 2 defa çok ağır olmayan kramplar girdi bacaklarıma.Dün gece 2 defa ama 1. sağ bacağıma girdi hafifti hemen çıktı tam daldım uykuya, 2. sol bacağıma girdi, çok kötüydü inletti beni ve bu sabah sol bacağım hala topal topal yürüyorum.
Aşırı yorgunluktan olur benim bazen ama, dün hiç yorulmamıştım. Malum ben spor yürüyüş vs de yapmıyorum.Açtım interneti baktım, su kaybı, mineral kaybı, potasyum eksikliği falan yazmış.Sanırım 9 kilo veren vücudum biraz vitaminsiz kaldı.Vitamin önerilerinizi bekliyorum.Mümkünse iştah açmayan bi şey olsun:))
Bu arada kızlar bu sabah da 200 gr - ile uyandım 71,6Kg:))
Bol şans arkadaşım ama bence Karatayı da boşver. Sen normal diyetisyen diyeti yap illaki diyeti yapacağım diyorsan...Sonuçta manken olmaaycaksın. Şimdi Karatayın da başka yan etkisi çıkmasın evladında Allah korusun..Benim yengem ilk kızında senin gibi yaptı.Yeğenim hiçbir zaman çok sağlıklı bir çocuk olmadı. Dersler konusunda hep ek ders ihtiyacı duydu.Erken mamaya başladığı için olduğunu söylüyor dr. kızımızda hormon dengesizliği oldu.9,5 yaşında adet gördü..Ne gerek var bu kadar riske... Bırak bir yıl daha göbeğin olsun ama evladın sağlıklı olsun
Canım bn A101 den alıyorum zaten yağsız olduğu belli:) lorun yapılışından kaynaklı bir yağsızlık söz konusu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
canım +500 için güncellemesenesu bile tutsak çıkıyoruz okadar +
ama sen bilirsin istersen güncelleyip göndereyim :)
canım orda iki şık var Weight Change ve Weight olmak üzere sende ilk şık tıklıdır yüksek ihtimalleWeight olanı işaretlersen bizimki gibi olur
aman allahım korusun o zaman ben diyeti sallayım artık ne yapayım yeterki kızım iyi olsun herşeyden yeyip az yiyeyim ama hamur işi yemeyeyim zaten yeteri kadar suçluluk hissettim
tekrardan başlamayı düşünüyorum ya canım onun için zaten herşeyden yeyip az yicem sen güncelle yolla bana galiba ben hep artı olucamolsun asyam iyi olsun yeter bana boy 1.65 65200 hdef 58 oldu ama hiiiç sanmam hade hayırlısı bakiim
canim zaten saglikli beslenirsen kilo verirsin bebeginde saglikli beslenir sayende. Ha ama yavas verirsin belki ama olsun varsin. Bizim yani sahsim olarak diyim benim bu diyeti yapmamn sebebi uzun sürmemesi icin. ve verecegim kilo cok oldugu icin. ama sen saglikli beslendigin sürece zaten eninde sonunda verirsin merak etme.
Hem hamilelikte ve emzirmede kizartma , hamurisi cok fazla pilav yagli makarnalar filan zaten iyi degil diye biliyorum ben
Canım bn A101 den alıyorum zaten yağsız olduğu belli:) lorun yapılışından kaynaklı bir yağsızlık söz konusu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
canım +500 için güncellemesenesu bile tutsak çıkıyoruz okadar +
ama sen bilirsin istersen güncelleyip göndereyim :)
canım orda iki şık var Weight Change ve Weight olmak üzere sende ilk şık tıklıdır yüksek ihtimalleWeight olanı işaretlersen bizimki gibi olur
öncelikle çok geçmiş olsun.. bilirim kramp acısını ne lanet bişidirr. kesinlikle ve kesinlikle vede şiddetle vede acilen magnezyum öneriyorum. 2 gün kullan anında gitcek o kramplar( tabii patolojik bir kökeni yoksa) kendimde denedim mucize oldu resmen anında görüntü..
Ya selin söylediğini işaretledim ama yine olmadı.Zaten hepsini doldurup next tuşuna basıyorum ön incelmede olmadığı belli oluyor.Bi de ben şuan 71,6 kg olduğum halde beni 71 kg gösteriyorRica etsem bilgilerimi özelden yollasam bana yapar mısın?
hadi hayırlı olsun demiştim sana o daha rahat...kızlaaaaaaaar selamlar düşündüm taşındım araştırdım karatay yapmaya karar verdim hem et yemekten bana böğğğkk gelmişti bi sürede sebze falan yiyeceğim allah ne verdiyse dayayacağım bu 6 kiloyuda karatayla verirsem değmeyin keyfime karatayın topiğinde araştırdım ordakilerle konuştum emzirenler için gayet uygunmuş hadi hakkımda hayırlısı bu arada bu sabah + 500 çıktımama yiyorum tabii selinciğimm benim tıckerımı güncellermisinnn? yarın başlıyorum karataya kızlar şans dileyin banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?