canım küsüratı yazarken klavyede sayıların olduğu kısımdaki "," ü kullanırsan olmuyor, "." kullanman gerekiyor.
canım başlangıç kilomu 65200 yaparmısın
canım arada oluyor maalesef. ben 70 altını hiç görememiştim uzun süre burda herkes bilir. ama birgün bir uyandım 68 küsür :) 69u bile görmeden direk 68e indi vücut sıkma canını ve hergün tartılma derim ben... derim ama ben bile yapamam:) anneme söyledim tartıyı kaldırcak bugün.. teee pazartesi tartılcam şimdi :) sonrada perşembe :)
69u tekrar gördüğümde bende listeye gircem
Günaydıııın
Dün o kadar sinirden sonraaa diyete ilk başladığımda motive olmak için aldığım 42 bedenüst kıyafetim vardı, bugün giydim. Ayyyy salınıyorum ortalardaaa, hayal ettiğim görüntümdeyim. Kolum vs vs hiçbir yerin girmiyordu buna, kızlarda gördükçe imreniyordum, azmedince oluyor muş be yaaaaa
:)))) yaaa annen istediği kadar saklasın kafaya koydummu arayıp bulursun:)) kendimden biliorum. diyetin başında hergün tartılıodum eee ozamanlar hızlı gittiği için hergün yuppi. sonra her gün tartıl tartıl tık yook. eşim sakladı tartıyı. ya hiç unutmam pazar sabahı evi talan ettim yok allah yok. ama aramadığım delik kalmadı eşimede demiştimki daha önceden nasıl bir alkolik alkoool die inler asla alkol verilmez bende tartııı die inlersem ne yaparsam yapayım asla verme demiştim. o yüzden soramıyorumda. eee cinim ya ben kaçarmıı pijamalarla indim arabanın bagajına koymuş. apartman girişinde tartıldımm:)) o derece yani:))) sonra pilini sakladı şimdiki düzeni sööleyeyim hergün akşam pil sökülüo sabah takıp tartıldıktan sonra pili çıkarıyorum. çok farkeden bişi oloyaa:))) en azından pil sök tak üşendiğim için günde bire düştüü:))
konunun özüü kafana koyma yeterki:)))
çok teşekkürler arkadaşlar ben bugün iyiyim ama akşam ne kötü bir ağrı çektim öyle göğsümde sırtımda eklemlerimde pis bakteriler dolaştılar vucüdumda ama eşim iyi değil çok ateşlendi bugün doktora gidicez artık
bence kesinlikle hamilelikte diyet yapmamalısın özellikle ilk 3 aydaki beslenmen bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tüm besinlerden faydalanman gerek meyve sebze karbonhidrat özellikle ceviz fındık badem tüketmelisin
Günaydıııın kızlaaaaar
Ben sizlerin uzaktaaaan takipçisiyiiim yazmak bu günee kısmetmişş ben deli gibi spor yapıyoruum sabah yürüyüş sonra pilates aerobik akşam tekrar aerobik ama dukana daha başlamadım spor programım ağır gözükse de bana eğlenceli geliyor bilindik hareketleri yapıyorum günde toplasanız 2 saat falan
Şimdi dukana başladığımda protein ağırlıklı olduğu için açıkcası kas yapar diye çok korkuyorum bacaklarım zateen kalınbir de sonra haltercilere dönmeyeyiiim bu aradaaa kitabı ipariş ettim hemeen elime geçsede okusaaam
niless kayınvalidene ne hediye aldın?
canım prtaik dik süpürge aldım:26:
dediğim gibi umarım beğenir:26:
kızlar ender saraç zayıflama çayının ilk şişesini içtim yani 500ml wcye girdim zorlanmadan şüküürrr
şimdi ikinci şişenin yarısındayım yine giricem gibi gözüküyor
içinde rezene olmamasıda beni bayağı bir rahatlatıyor böyle giderse sırf wcye çıktığım için kilo vereceğim
hadiii
pratik süpürge derken hani şu elektrikli dikey elelekrikli süpürgelerden mi? Ne aldın sen?
Ben de anneme ve kayınvalideme alacam hak geçmesin. Alacağım modeli belirledim akşam bir mağazaya daha bakmam lazım
valla ben anneme geçen ay almıştım Felix çok memnun kalmıştı.
hani felix aslında Arzumun markası ama herkes çok bilmediğinden dolayı kayınvalideme Arzum alayım dedim gittim baktım çekişi pek iyi gelmedi:)
oysa evdeki felix tutmazsan evdeki halıyı bile kaldırıyor.sonra dedim hani iyi olduğunu bildiğim olandan alayım felix aldım inş memnun kalır.
bunun dışında ben fakir , fantoma da baktım ama beğenmedim.
nasıl bir çay nerden aldın kaça aldın? Ne kadar süredir kullanıyorsun? Tadı kokusu filan nasıl? Rezenenin aromatik kokusunu ben de hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?