Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya burada hep seyir yapanlar var. Güçlendirmede durum nedir bilen var mı? Ben üye olmadan önce güçlendirme de de 3-4 kilo verildiğinin yazıldıığını görmüştüm.Güçlendirme yapanların ayrı bir forumu mu var acaba? Ya da kimse Güçlendirme yapmıyor da bırakıyor mu?

kayınvalideme yolladığım hediye keçiörene ulaşmış ve dağıtıma çıkmış heyecan yaptım vallahii inş beğenirr:26:

:)))) yaaa annen istediği kadar saklasın kafaya koydummu arayıp bulursun:)) kendimden biliorum. diyetin başında hergün tartılıodum eee ozamanlar hızlı gittiği için hergün yuppi. sonra her gün tartıl tartıl tık yook. eşim sakladı tartıyı. ya hiç unutmam pazar sabahı evi talan ettim yok allah yok. ama aramadığım delik kalmadı eşimede demiştimki daha önceden nasıl bir alkolik alkoool die inler asla alkol verilmez bende tartııı die inlersem ne yaparsam yapayım asla verme demiştim. o yüzden soramıyorumda. eee cinim ya ben kaçarmıı pijamalarla indim arabanın bagajına koymuş. apartman girişinde tartıldımm:)) o derece yani:))) sonra pilini sakladı şimdiki düzeni sööleyeyim hergün akşam pil sökülüo sabah takıp tartıldıktan sonra pili çıkarıyorum. çok farkeden bişi oloyaa:))) en azından pil sök tak üşendiğim için günde bire düştüü:))
konunun özüü kafana koyma yeterki:)))

maşallah 27 kilo çok büyük bir başarı azmine hayran oldum

ayh güldüm bayağı cidden :) ama tartılmadanda sanki kontrolü kaybetcekmişim gibi geliyor maalesef
tartılmasam iyi olur tabiki ama arada çıkarım bir ara sabah akşam tartılıyordum en azından onu bıraktım

sana da eşine de çok geçmiş olsun

tam da bu nedenle dukan ağır sporları önermiyor yürüyüş tavsiye ediyor

canım prtaik dik süpürge aldım:26:
dediğim gibi umarım beğenir:26:

hadiii

pratik süpürge derken hani şu elektrikli dikey elelekrikli süpürgelerden mi? Ne aldın sen?

Ben de anneme ve kayınvalideme alacam hak geçmesin. Alacağım modeli belirledim akşam bir mağazaya daha bakmam lazım

kızlar ender saraç zayıflama çayının ilk şişesini içtim yani 500ml wcye girdim zorlanmadan şüküürrr
şimdi ikinci şişenin yarısındayım yine giricem gibi gözüküyor
içinde rezene olmamasıda beni bayağı bir rahatlatıyor böyle giderse sırf wcye çıktığım için kilo vereceğim

nasıl bir çay nerden aldın kaça aldın? Ne kadar süredir kullanıyorsun? Tadı kokusu filan nasıl? Rezenenin aromatik kokusunu ben de hiç sevmiyorum

valla ben anneme geçen ay almıştım Felix çok memnun kalmıştı.
hani felix aslında Arzumun markası ama herkes çok bilmediğinden dolayı kayınvalideme Arzum alayım dedim gittim baktım çekişi pek iyi gelmedi:)
oysa evdeki felix tutmazsan evdeki halıyı bile kaldırıyor. sonra dedim hani iyi olduğunu bildiğim olandan alayım felix aldım inş memnun kalır.
bunun dışında ben fakir , fantoma da baktım ama beğenmedim.

Bu arada geçenlerde ben de goji berry buldum çok lezzetli bir şeymiş bayıldım sade kahvenin yanında süper gidiyor acayip de tok tutuyor

Ben de fakir in darky modelini almayı düşünyorum 1600 W gücünde pratik bir şey hafif de kullanırken elde.

Benim aspiratörüm felix çok memnunum arzum un olduğunu biliyorum

nasıl bir çay nerden aldın kaça aldın? Ne kadar süredir kullanıyorsun? Tadı kokusu filan nasıl? Rezenenin aromatik kokusunu ben de hiç sevmiyorum

sabah vermiştim ne aldığımı aslında. valla 5 tane ot 2,5 TL lik aldım her birinde bir torba ot oldu
1 tatlı kaşığı Mate yaprağı,
1 tatlı kaşığı Kekik,
1 tatlı kaşığı Biberiye,
1 tatlı kaşığı Funda yaprağı ve
2 tatlı kaşığı Yeşil çay
Ender Saraç Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır ve Nasıl Yapılır?

Yukardaki malzemeleri 1 litre kaynar suya koyduktan sonra kaynatmadan önce 20 dakika kadar demlendirin. Sonra 1 ile 2 dakika arasında kaynatın ve hafifçe fokurdamasını bekleyin. Fokurdadıktan sonra 3 ile 4 dakika boyunca demlenmeye bırakın. Demleme işlemi bittikten sonra süzün. İster sıcak, ister soğuk olabilir ancak şeker ya da tatlandırıcı eklemeden sadece çok ince bir dilim limon ile yemeklerin üzerinden biraz vakit geçtikten sonra için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…