Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hatunlarım acep bu sporun videolarına nasıl ulaşırım ehe.... varmıdır bildiğiniz bir adres .....böööylle yumuş yumuş oldum yauvvvv! azıcık sıkılaşam bari

Ben de anneme aynı süpürgeden alacağım. Aslında d.günü, anneler günü gibi günlerde ben böyle hediyelere karşıyım. Şahsı şeyler almayı seviyorum. Ama bu yıl annem istek yaptı... Ben de yanına bi krem falan patlatırım diye düşündüm:)) Bu yılın en moda anneler günü hediyesi bu heralde

hatunlarım acep bu sporun videolarına nasıl ulaşırım ehe.... varmıdır bildiğiniz bir adres .....böööylle yumuş yumuş oldum yauvvvv! azıcık sıkılaşam bari

ahahaha nerden indirdiğimi bilmiyorum ama bugün şirket pcsinde videosunu buldum az önce cdye attım evde yapmayı denicem
burda link vermişlerdi sanırım ordan indirmişimdir.

Evet regl iken tartılmamalı idim belki ama bugün tartı günümdü. Ve tartıldım. Eksileri göremedim tabiki hatta ikiyüz gram + lardayım. Puf moralim çok bozuk. Alışmıştım ben haftada bir kilo bir kilo

burdaki callanetcis sayfasından bulmuştum google a callanetcis türkçe dublaj yaz 1 saatlik bir video çıkyıor.

Günde bir keremi içiyorsun niles bunu :26::26::26:

işe yarasa mutlaka adını öğrenelim...diyetten önce de sorunluydu şimdi hepten kötü

Sen dene bakalım...Bende yarın atakla tekrar başlıyorum bir haftadır işin ucunu çok kaçırdım Dur diyemiyorum kendime sende atakla yeniden başlamıştın değil mi :44::44::44:

evet tatlım bende durdutamıyordum ve sil baştan yaptım bu sefer kararlı gözüküyorum. akşama kesin ve kesin spor yapmalıyım. hatta callan. bile yapmalıyım.
valla aldım başımı gidiyorum tartıda. görüntüde sorun yok ama. içimi sıktı.
bugün 1 lt bitti. ayda 5 kg diyor ama onla derdim yok wc sorunumu çözsün yağ yaksın ve su tutmasın vücudum yeter

Benim dukanlı diyetimin yarın 1. ayı dolacak 1 ayda 4.3 kilo gitmiş oldu ki arada mercimek köfte gibi kaçamaklar yaptım ve abarttım da.

geriye 3 kilo kaldı

yarimmmmmm

canım seisn çıkmıyor nasıl gidiyor sıkı dukan diyetin
ne aldın kayınvalidene bahsetsene kendinden

1 günlük pc bozulmasıyla hala düzene koyamadın sanırım işleri. Allah kolaylık versin

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım dün itibariyle dukana başladım.boyum 1,60 kilom 70 öğrenciyim.malum herkez filinta gibi gezerken ben giydiğim her tişörtün üstüne bi hırka giyerek kilolarımı kapatmaya çalışıyorum dukan testini yaptım hedefim 55 kg.öğrenci olduğum için dukan ekmeği felan yapma şansım yok:/ ama krep yaptım bugün olmadı:) yulaf kepeğimi diyet yoğurdumu sütümü aldım...yardımlarınızı bekliyorum...ha bide dün akşam diyete başladığımı unutup bir bardak normal kola içtim çok pişmanım bişey olur mu ki ondan?:lütfen beni de motive edin :) aranızda olduğum için mutluyum,eminim sizden de destek alarak kotun üstüne beyaz tişörtümü gerine gerine giyicem:) sevgiler herkese

Bende kendime reset atıyorum yarın itibariyle Bende başlıcam güya callana ne zamandır bu aralar ciddi yürüyüşler yapıyorum ama sıkılaştırmak adına hiçbirşey yapmıyorum Senin + lar inmeye başladı mı nasıl gidiyor

yok ben 74 çıktım sabah. sadece 2 gün işyerinde yemek zorunda kaldım. zaten toparlayamadım bıraktıktan sonra bir daha ben ama bu sefer yeter. en azından temmuz ortası yani ramazana kadar bir sonuca varmalıyım uzattıkça uzattım.

Bende bir inançla yarın tekrar başlıyorum sanırım etraftakilerden iltifatlar alınca ve 38 bedene girince yeter bu kadar diye düşündüm

yaa ben dağıldım diyet miyet yok kalmadı... çok düzensiz besleniyorum... dukana aykırı bişey yemiyorum... ama bişey yiyiyorum desem o da yalan olur... sabahları 7 otlu veya herhangi bir bitki çayımı içiyorum... peynir çay dukan ekmeğimle kahvaltı yapıyorum... ama sonra saat 2 oluyo aklıma geliyo yemek yemek... ızgara yiyiyorum... eve gidince de annem ne yaptıysa... hiç öyle kendime yemek yapmıyorum... dün sebze kızartmış fırında yağsız... üzerine yoğurt döktüm yedim yanında dukan poğçayla... ama bazen kahvaltıyı da unutuyorum... dağıldım ben kayınvalideme de sulu elektrik süpürgesi aldık ama sanırım bişey daha alıcaz... bakalım o ne olucak... gerçi hiç takılmıyorum banane valla hiç umurumda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…