valla ben anneme geçen ay almıştım Felix çok memnun kalmıştı.
hani felix aslında Arzumun markası ama herkes çok bilmediğinden dolayı kayınvalideme Arzum alayım dedim gittim baktım çekişi pek iyi gelmedi:)
oysa evdeki felix tutmazsan evdeki halıyı bile kaldırıyor.sonra dedim hani iyi olduğunu bildiğim olandan alayım felix aldım inş memnun kalır.
bunun dışında ben fakir , fantoma da baktım ama beğenmedim.
hatunlarım acep bu sporun videolarına nasıl ulaşırım ehe.... varmıdır bildiğiniz bir adres .....böööylle yumuş yumuş oldum yauvvvv! azıcık sıkılaşam bari
hatunlarım acep bu sporun videolarına nasıl ulaşırım ehe.... varmıdır bildiğiniz bir adres .....böööylle yumuş yumuş oldum yauvvvv! azıcık sıkılaşam bari
sabah vermiştim ne aldığımı aslında. valla 5 tane ot 2,5 TL lik aldım her birinde bir torba ot oldu
1 tatlı kaşığı Mate yaprağı,
1 tatlı kaşığı Kekik,
1 tatlı kaşığı Biberiye,
1 tatlı kaşığı Funda yaprağı ve
2 tatlı kaşığı Yeşil çay
Ender Saraç Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır ve Nasıl Yapılır?
Yukardaki malzemeleri 1 litre kaynar suya koyduktan sonra kaynatmadan önce 20 dakika kadar demlendirin. Sonra 1 ile 2 dakika arasında kaynatın ve hafifçe fokurdamasını bekleyin. Fokurdadıktan sonra 3 ile 4 dakika boyunca demlenmeye bırakın. Demleme işlemi bittikten sonra süzün. İster sıcak, ister soğuk olabilir ancak şeker ya da tatlandırıcı eklemeden sadece çok ince bir dilim limon ile yemeklerin üzerinden biraz vakit geçtikten sonra için.
Günde bir keremi içiyorsun niles bunu :26::26::26:
Günde bir litremi
1 L çok değil mi
kızlar iş yerinde beraber çalıştığımız bir abi bana 2 adet küçük üzüm gibi birşey getirdi :)
bağırsak problemimi biliyor kendisi :) oda diyet yaptığından muhabbetimiz iyidir :)
bunu 3 bardak su ile iç ama cumartesi akşam iç pazarda evden çıkma dedi:)
adı ne bunun işe yararsa alırım dedim valla annem yolladı bana dedi adını öğrenip sana söylerim ama kesin işe yarıyor dedi :)
hadi dedim tamam şimdi cumartesi deniyorum ve sizinlede paylaşıyorrummmmm :)
valla öyle demiş Ender Saraç :)
Sen dene bakalım...Bende yarın atakla tekrar başlıyorum bir haftadır işin ucunu çok kaçırdımDur diyemiyorum kendime sende atakla yeniden başlamıştın değil mi :44::44::44:
evet tatlım bende durdutamıyordum ve sil baştan yaptım bu sefer kararlı gözüküyorum. akşama kesin ve kesin spor yapmalıyım. hatta callan. bile yapmalıyım.
valla aldım başımı gidiyorum tartıda. görüntüde sorun yok ama. içimi sıktı.
bugün 1 lt bitti. ayda 5 kg diyor ama onla derdim yok wc sorunumu çözsün yağ yaksın ve su tutmasın vücudum yeter
Bende kendime reset atıyorum yarın itibariyleBende başlıcam güya callana ne zamandır bu aralar ciddi yürüyüşler yapıyorum ama sıkılaştırmak adına hiçbirşey yapmıyorum Senin + lar inmeye başladı mı nasıl gidiyor
yok ben 74 çıktım sabah. sadece 2 gün işyerinde yemek zorunda kaldım. zaten toparlayamadım bıraktıktan sonra bir daha ben ama bu sefer yeter. en azından temmuz ortası yani ramazana kadar bir sonuca varmalıyım uzattıkça uzattım.
yarimmmmmm
canım seisn çıkmıyor nasıl gidiyor sıkı dukan diyetin
ne aldın kayınvalidene bahsetsene kendinden
1 günlük pc bozulmasıyla hala düzene koyamadın sanırım işleri. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?