- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
yaa ben dağıldım diyet miyet yok kalmadı... çok düzensiz besleniyorum... dukana aykırı bişey yemiyorum... ama bişey yiyiyorum desem o da yalan olur... sabahları 7 otlu veya herhangi bir bitki çayımı içiyorum... peynir çay dukan ekmeğimle kahvaltı yapıyorum... ama sonra saat 2 oluyo aklıma geliyo yemek yemek... ızgara yiyiyorum... eve gidince de annem ne yaptıysa... hiç öyle kendime yemek yapmıyorum... dün sebze kızartmış fırında yağsız... üzerine yoğurt döktüm yedim yanında dukan poğçayla... ama bazen kahvaltıyı da unutuyorum... dağıldım benkayınvalideme de sulu elektrik süpürgesi aldık ama sanırım bişey daha alıcaz... bakalım o ne olucak... gerçi hiç takılmıyorum banane valla hiç umurumda değil...
süpürgeye ihtiyacı oldu bi anda süpürgesi bozuldu onu da aldık anneler günü hediyesi olsun dedik ama hiç bilmiyorum belki almayız... ne tesadüftür ki benim anneme de ondan aldık sadece marka farkı var...Yaz geldiği için sanırım benimde aklıma yemek hiç gelmiyorSüpürge yetermiş bence neden ekstra birşey daha alıyorsunuz ki :26::26::26:
süpürgeye ihtiyacı oldu bi anda süpürgesi bozuldu onu da aldık anneler günü hediyesi olsun dedik ama hiç bilmiyorum belki almayız... ne tesadüftür ki benim anneme de ondan aldık sadece marka farkı var...
SEvgilin bahsetti mi acaba ondan mı bozuluverdi bir andaİkisine de aynı almanız iyi olmuş
yaa ben dağıldım diyet miyet yok kalmadı... çok düzensiz besleniyorum... dukana aykırı bişey yemiyorum... ama bişey yiyiyorum desem o da yalan olur... sabahları 7 otlu veya herhangi bir bitki çayımı içiyorum... peynir çay dukan ekmeğimle kahvaltı yapıyorum... ama sonra saat 2 oluyo aklıma geliyo yemek yemek... ızgara yiyiyorum... eve gidince de annem ne yaptıysa... hiç öyle kendime yemek yapmıyorum... dün sebze kızartmış fırında yağsız... üzerine yoğurt döktüm yedim yanında dukan poğçayla... ama bazen kahvaltıyı da unutuyorum... dağıldım benkayınvalideme de sulu elektrik süpürgesi aldık ama sanırım bişey daha alıcaz... bakalım o ne olucak... gerçi hiç takılmıyorum banane valla hiç umurumda değil...
süpürgeye ihtiyacı oldu bi anda süpürgesi bozuldu onu da aldık anneler günü hediyesi olsun dedik ama hiç bilmiyorum belki almayız... ne tesadüftür ki benim anneme de ondan aldık sadece marka farkı var...
selam kızlarr bugun 1 gr bile oynamadı tartım ama dert etmıyorum.eşim dun basladı -600 gordu bugun.ama bu - 600 bana acayıp buyuk geldi.neden mi??
dün aksam annemlere gittik.yazlığa gıdecekler de 'hadi yazlığa gıtmeden bı zıyaret edelım' dedık. annem once dondurma sonrasında da çayla börek ikram etti.ee ben sadece çay içerken eşim hem dondurma hem börek yedi.'hayır bak yeme' diyorum.yok anlayan yok.bide sabah tartıda buna ragmen - gordu ya maşallah demekten baska bırsey dıyemedım.ama ben 1 gram bile kaçak yapmıyorum.annem 'kızım azcık ye bırsey olmaz' dedı.'yok anne.bu mını mını kaçamaklar sonradan karsıma asılması zor daglar olarak cıkacak' dedım ve yemedım.bu sabah - çıkmasam da aynı azmı devam ettırerek yarın - cıkacağım.o kadar.duy beni hain kilolaaaarrrr.
hımm birşey sorcam lor alırken yağsız falan gıbı bırseyı var mı???
Benim dukanlı diyetimin yarın 1. ayı dolacak 1 ayda 4.3 kilo gitmiş olduki arada mercimek köfte gibi kaçamaklar yaptım ve abarttım da.
geriye 3 kilo kaldı
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım dün itibariyle dukana başladım.boyum 1,60 kilom 70 öğrenciyim.malum herkez filinta gibi gezerken ben giydiğim her tişörtün üstüne bi hırka giyerek kilolarımı kapatmaya çalışıyorumdukan testini yaptım hedefim 55 kg.öğrenci olduğum için dukan ekmeği felan yapma şansım yok:/ ama krep yaptım bugün olmadı:) yulaf kepeğimi diyet yoğurdumu sütümü aldım...yardımlarınızı bekliyorum...ha bide dün akşam diyete başladığımı unutup bir bardak normal kola içtim çok pişmanım bişey olur mu ki ondan?:lütfen beni de motive edin :) aranızda olduğum için mutluyum,eminim sizden de destek alarak kotun üstüne beyaz tişörtümü gerine gerine giyicem:) sevgiler herkese
selam kizlaaaar!!
uzun bi aradan sonra tekrar merhabalar.. gecen haftasonu cok yakin bi arkadasim beni ziyarete geldi, sonra da ben bi haftaligina sevgilimin yanina gittim. diyet baya dagildi ama bugun itibariyle toparlanicam
ama bu haftasonu beni uzun suredir gormemis olan bir suru arkadasimla gorustum, haberleri yoktu diyet yaptigimdan. hepsi de ayri ayri fark etti kilo verdigimisoyle guzelsin boyle supersin falan derken simardim tabi, sonra gelsin saraplar, muffinler, dondurmalar :18: cok fena coook.. bir de iki gun once dogumgunumdu, sevgilimle pasta yaptik. tutturdum dukan usulu olacak diye, bi ton malzeme aldirdim cocuga. ama sonra disari ciktigimizda dondurma yedim, vicdan azabindan 2 saat kadar hem yurudum, hem onu yuruttum. garibim benim bu deliliklerime nasil katlaniyor acaba? her gun baska bir dengesizlik neyse artik napalim, o da duydu kulaklariyla, artik citir bir sevgilisi var (yani aslinda balik etli de caktirmayin ) ben 38 beden oldum diye seviniyorum, ayni boyda oldugum (1.60) bir arkadasimla konusuyordum, ve kendisinin 48 kg oldugunu ogrendim! ustelik 45mis de kilo almis... vay anasini dukaniceler, insanlar bosuna citi piti 34 beden olmuyorlar. valla ben 36 beden oldugum gun halay ceke ceke turkiye sinirlarina dayanirim bence
artilarimdan bir an evvel kurtulmak istiyorum ve siz dukana gonul vermis dostlarima da basarilar diliyorum..
Funda Yaprağı, Avakado Yaprağı, Civan Perçemi, Üzüm Çekirdeği, Kiraz Sapı,Mısır Püskülü, MELİSA ÇAYI, Isırgan Çayı, Biberiye, Meyan Kökü, Zerdaçal+Zencefil, Tarçın, Anasans, KURE TERE (***BU 20gr olacak****)= Herbirinden 50 gr alınacak(Kuru Tere hariç) Mikserden geçirilerek harmanlanıp Günde 3 bardak suya 2 silme yemek kaşığı demlenip 2 bardak içilecek.
Canım, bunu görümcem, Ataköyde bir aktarda yaptırmış mikser aktarda varmış zaten.Hepsi 25TL tutmuş.Belki diğer yerlerde daha ucuz tutar. Bana 7 otlu demişti ama daha çokmuş.Bana biraz verdi. Açıkçası tadı, ne iyi ne de çok kötü. Ben 1 bardak içebiliyorum ama çok işe yaradı.
Ben Yeşil Çayı İstanbul/Mısırçarşısından aldım.Bu forumdan öğrendiğim üzere iri yapraklı alınacakmış.
Yeşil ÇAYIN demlenmesi= Suyu kaynatıp, soğuk porselen demliğe döküyorsun.Suyun ısısı böylece 60-70 dereceye düşüyor.Bir demlik suya 1,5 tatlı kaşığı yeşil çay yetiyor.Önce suyu sonra yeşil çayı koyman önemliymiş.3 dk sonra demlenmiş oluyor. Ben suyu fazla kaynatıpKalan su alt çaydanlıkta kalacak şekilde ama altını açmadan bırakıyorum, öyle içiyorum. Yeşil Çayın kilosu 30TL ama ben 250gr aldım. Az az içildiği için epey gider
oh oh masalaah canim benim peki tartildin mi nasil yansidi acaba bu kacamak sana hi ? :)) ama deger be güzelim ohh sevgilinle gezmisin etmisin ohhh süper valla
valla bu sabah 63.3 geldim, gitmeden evvel 62 bile gorduydumnapalim artik bi kac gun sirf proteinle beslenicem, bol su, bol yesil cay.. belki artilar fazla yerlesmeden kurtulurum.. senin nasil gidiyor canim?
arkadaşlar bugün tekrar dukan alışverişi yaptım ve ilk defa yulaf kepeği aldım ve yedim naturel die sıvı tatlandırıcı aldım janbın aldım yağsız kıyma aldım light süt aldım çok para tutuyo bunlar yav babam söylenmeye baişadı bile kocanın evinde yap diyetini dio
agustosta düğünüm var da veeeee en güzelide haftaya bugün nişanlıma kavuşcam umarım o zaman kadar bi 6 kilo verirm şuan 3.100 verdim atak 6.günün sabahında gördüm bu kiloyu bakalım o gelene kadar kaç kilo vercem beni zayıflamış görünce çok şaşırcak :)
hanımlar bişey sorcam muhakkak geçmiş sayfalarda vardır cvbı ama şimdi onca sayfadan bulmak zor geldi atak evresinde yoğurduma sarımsak koyabiliyomuyum ?
yaa biraz önce ben 5-6 tane erik 2 tane de çilek yedim yoğurdun içine doğrayıp bir şey olur mu? :18:
elbette olur keşke yemeseydin alınan şeker oranı sanırım alınan saf proteini kırıyo hangi evredesin sen?
seyir evresindeyim bugün sebze protein günümdü :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?