Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yaz geldiği için sanırım benimde aklıma yemek hiç gelmiyor Süpürge yetermiş bence neden ekstra birşey daha alıyorsunuz ki :26::26::26:

Yaz geldiği için sanırım benimde aklıma yemek hiç gelmiyor Süpürge yetermiş bence neden ekstra birşey daha alıyorsunuz ki :26::26::26:
süpürgeye ihtiyacı oldu bi anda süpürgesi bozuldu onu da aldık anneler günü hediyesi olsun dedik ama hiç bilmiyorum belki almayız... ne tesadüftür ki benim anneme de ondan aldık sadece marka farkı var...

süpürgeye ihtiyacı oldu bi anda süpürgesi bozuldu onu da aldık anneler günü hediyesi olsun dedik ama hiç bilmiyorum belki almayız... ne tesadüftür ki benim anneme de ondan aldık sadece marka farkı var...

SEvgilin bahsetti mi acaba annene aldığınız süpürgeden ondan mı bozuluverdi bir anda İkisine de aynı almanız iyi olmuş

Son düzenleme:

toplanırsın sen biliyorum ben senin iradeni
hadi iyisin hediye olayını atlatmışsınız

benimkide az önce teslim oldu aradı kayınvalidem güzel gelinim benim çok teşekkür ederim ben senin yüreğini seveyim dedi
utandım çok cidden

selam kizlaaaar!!
uzun bi aradan sonra tekrar merhabalar.. gecen haftasonu cok yakin bi arkadasim beni ziyarete geldi, sonra da ben bi haftaligina sevgilimin yanina gittim. diyet baya dagildi ama bugun itibariyle toparlanicam
ama bu haftasonu beni uzun suredir gormemis olan bir suru arkadasimla gorustum, haberleri yoktu diyet yaptigimdan. hepsi de ayri ayri fark etti kilo verdigimi soyle guzelsin boyle supersin falan derken simardim tabi, sonra gelsin saraplar, muffinler, dondurmalar :18: cok fena coook.. bir de iki gun once dogumgunumdu, sevgilimle pasta yaptik. tutturdum dukan usulu olacak diye, bi ton malzeme aldirdim cocuga. ama sonra disari ciktigimizda dondurma yedim, vicdan azabindan 2 saat kadar hem yurudum, hem onu yuruttum. garibim benim bu deliliklerime nasil katlaniyor acaba? her gun baska bir dengesizlik neyse artik napalim, o da duydu kulaklariyla, artik citir bir sevgilisi var (yani aslinda balik etli de caktirmayin ) ben 38 beden oldum diye seviniyorum, ayni boyda oldugum (1.60) bir arkadasimla konusuyordum, ve kendisinin 48 kg oldugunu ogrendim! ustelik 45mis de kilo almis... vay anasini dukaniceler, insanlar bosuna citi piti 34 beden olmuyorlar. valla ben 36 beden oldugum gun halay ceke ceke turkiye sinirlarina dayanirim bence
artilarimdan bir an evvel kurtulmak istiyorum ve siz dukana gonul vermis dostlarima da basarilar diliyorum..

markette bakmıştım yörsan lor az yağlı

Benim dukanlı diyetimin yarın 1. ayı dolacak 1 ayda 4.3 kilo gitmiş oldu ki arada mercimek köfte gibi kaçamaklar yaptım ve abarttım da.

geriye 3 kilo kaldı

oh valla. sende benim gibi 17 kg vermis olsaydin daha da 10 kilon kalsaydi görürdüm seni hangi mercimek köfteyi yiyon

atak süresini kacamaksiz gecirmek bence cok önemli. o yüzden dikkat et. ekmeksiz geciremezsin gününü bence daha dogrusu gecirsen bile zorlanirsin. mutlaka krebi yap o zaman ; onda da problem yapisiyo diye mi. birde yagli kagit koyarak dene tavanin icine öle de oluyor. hatta ben iki yumurtayi peynirle kirip yagli kagit üzerinde pisiriyorum azcik da kabartma tozu koyarak. acayip süper oluyor omlet.

oh oh masalaah canim benim peki tartildin mi nasil yansidi acaba bu kacamak sana hi ? :)) ama deger be güzelim ohh sevgilinle gezmisin etmisin ohhh süper valla

Canım, başına bela oldum ama, bunlar mikserden geçince toz hale dönüşüyor değil mi? O şekilde mi çay yapıyorsun? :44:

oh oh masalaah canim benim peki tartildin mi nasil yansidi acaba bu kacamak sana hi ? :)) ama deger be güzelim ohh sevgilinle gezmisin etmisin ohhh süper valla

valla bu sabah 63.3 geldim, gitmeden evvel 62 bile gorduydum napalim artik bi kac gun sirf proteinle beslenicem, bol su, bol yesil cay.. belki artilar fazla yerlesmeden kurtulurum.. senin nasil gidiyor canim?

arkadaşlar bugün tekrar dukan alışverişi yaptım ve ilk defa yulaf kepeği aldım ve yedim naturel die sıvı tatlandırıcı aldım janbın aldım yağsız kıyma aldım light süt aldım çok para tutuyo bunlar yav babam söylenmeye baişadı bile kocanın evinde yap diyetini dio
agustosta düğünüm var da veeeee en güzelide haftaya bugün nişanlıma kavuşcam umarım o zaman kadar bi 6 kilo verirm şuan 3.100 verdim atak 6.günün sabahında gördüm bu kiloyu bakalım o gelene kadar kaç kilo vercem beni zayıflamış görünce çok şaşırcak :)

valla bu sabah 63.3 geldim, gitmeden evvel 62 bile gorduydum napalim artik bi kac gun sirf proteinle beslenicem, bol su, bol yesil cay.. belki artilar fazla yerlesmeden kurtulurum.. senin nasil gidiyor canim?

ayni be gülüm. regl olmayi bekliyorum ayiptir söylemesi. yarin öbür gün gelir. bi gelsin 4 gün atak i bi vercem bünyeye.. görelim bakalim el mi yaman bey mi yaman..

cok güzelde simdiden o verdigin 3 kilo bile bellidir yani vücudundan anlasilir. bi üc kilo daha verirsin insallah nisanlin gelene kadar.
ama sakin kacamak yapma. bak hedefin var önünde

cok güzelde simdiden o verdigin 3 kilo bile bellidir yani vücudundan anlasilir. bi üc kilo daha verirsin insallah nisanlin gelene kadar.
ama sakin kacamak yapma. bak hedefin var önünde
[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet gerçekten belli zaten vücudum orantılıydı benim bugün kotumu falan daha rahat giydim göbegim yok oldu asla kaçamak yapmadım yapmıcam da formunda bi gelin olmak istiyorum..

hanımlar bişey sorcam muhakkak geçmiş sayfalarda vardır cvbı ama şimdi onca sayfadan bulmak zor geldi atak evresinde yoğurduma sarımsak koyabiliyomuyum ?

yaa biraz önce ben 5-6 tane erik 2 tane de çilek yedim yoğurdun içine doğrayıp bir şey olur mu? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…