Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydııııınnn kızlaarrrr:) Kapalı bir hava, biraz sıkıcı yanii.. Herkese güzel bir gün olur insallahh..Bugün bildirim günü, herkesin bol eksilerle uyanmış olması dileğiyle...Bu hafta yok regl oldum yok şu oldu bu oldu derken sanırım kaçamamaklar epey fazla oldu, hic bu kadar ipin ucu kaçmamıştı.. Sanırım bir an önce kendime gelmeliyimm, hatta hemen :))) Neyse uzattım, bildirimimi yapayım bariii:))
Başlama tarihi: 26.03
Başlangıç kilo:92.1
Hedef kilo:68
Geçen Perşembe: 83.4
Güncel kilo: 82.9

"yarim" şimdiden teşekkürler:) Herkese sevgilerrr:)))

günaydın kızlar

Günaydın arkadaşım,
Geçmiş olsun eşine de, sana da.

Çok su kaybetmişsinizdir şimdi, telafi etmek lazım.

sana da eşine de çok geçmiş olsun

teşekkürler arkadaşlar çok şükür iyiyiz artık dün doktora gittik her ihtimale karşı bir şey yok dedi bu sayede tam kan sayımı ve kanda biokimya yapıldı bütün sonuçlarım temiz çıktı

küçük kaçamakların sonu artık her hafta 500-600 gr gitmeye başladı

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 63.3
güncel kilo: 62.7

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...

Günaydin Dukancanlar...: Bol...___.li bir hafta olsun insallah kacamaksiz dukanca..

Ben bildirimimi yürüyüs sonrasi yapacagim insallah __ görürümm..Kacamak yaptim sayilmam ama 4 gün hic yürüyüs yapmadim gececilikten dolayi fazla uyudum görecez bakalim..:44:

Gecmis olsun güzelim cay danmi miden bulandi.? Siskinligin inmis buna sevindim..Benimde öyle sürekli gaz sancisi adet olacakmisim gibi..

günaydın kızlaaar:) hepimize bol moralli ve bol - li günler diliyoruuum:)

dün sabah tartımda hiçbir kımıldama olmadığını ama kaçamaksız azimle devam edip bu sabah - ile uyanacagımı soylemiştim.veee evet 59.2 iken bu sabah 58.8 kiloyuuum mutlu oldum sabah sabah.

bu arada eşimde tartıldı.96.0 dı dun bu sabah 95.5 cıktı.

bakalım yarın seyire baslayacagız.

biraz hızımız düssede azımle devam edelım arkadaslar.

bırde takıldım takıldım dıye canınızı sıkmayın bence.

cunku benım daha once dukan yapısımdan deneyımım şu:

kilonuz takıldıgı noktada ödem tarzı bir durumunuz yoksa şayet vücut ölçüleriniz düşmeye başlıyor.ben daha önce yaparken 57 lerde cok takılmıs ve cok canımı sıkmıştım.sonra bır farkettımkı ölçülerim o dönem düştü.bakın bir ölçün göreceksiniz.(en azından bende öyle olmuştu.)ve çevremdekiler genelde bu takıldığım dönem 'ay nasıl zayıflamışsın sen ya' dediler.bir ölçün derim.

ah cok gecmiş olsun yarim.ama imi insanlar bu ot çöp çaylarına reaksiyon gösterebiliyor.

aman dikkat.

evet çaydan midem bulandı... bi ben eksiğim içinde... kokusu görüntüsü tadı...ööğğğkkkkkkk

oyy kiyamam bilirim o midenin yukari gelmesi cok feci bir sey...en iyisi sen yesil cay dan vazgecme..en cok severek ictigim yesil cay ve zencefilli limonlu cay..

Son düzenleme:
oyy kiyamam bilirim o midenin yukari gelmesi cok feci bir sey...en iyisi sen yesil cay dan vazgecme..en cok severek ictigim yesil cay ve zencefilli limonlu cay..

ben yeşilçayı da sevmiyorum... tek içebildiğim 7 otlu ona devam artık napıyım geç zayıflıyım ama zayıflıyım... çok halsizim... dünya kadar da işim var bugun...

günaydın

bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....

günaydın

dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....

haydi bakalım iyi yolculuklar.allah kavuştursun

Son düzenleme:

Gecmis olsun.. Demlenirken kokusu falan hosuna gitmediyse içerken miden bulanmıstır.. Gecmis olsun tekrar..

Arkadaşlar bugün itibari ile yapmamak için direndiğim dukan diyetine başladım. Nolur önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Sabah 2 yumurta yedim. Öğlen için tavuk haşladım. Yoğurtla yiycem. Neler yememi önerirsiniz? Atak evresindeyim. İnşallah tamamlarım.

günaydın kızlar

başlangıç tar :19.03.2012
Başlangıç kilo: 66.3
Hedef kilo : 58.3
Geçen Perşembe : 61
Güncel Kilo: 60.4

kilo bildirimi bugündü di mi :26:

başlangıç tarih:03.05.2012
başlangıç kilo:116,7
hedef kilo:81
geçen perşembe kilo: 116,7
güncel kilo: 114,2

az verdim ama :44: regl haftam diyedir umarım.. kaçamak da yaptım yapmadım değil ama iki gündür kaçamaksız gidiyorum 2 gündür kilom gr değişmedi günde 200 gr vermekten acizim

tatlım geçmiş olsun.:26:
içme sen öyle bitki filan ya zaten sevmiyorsun boşver bildiğini uygulaa...

günaydın

bende ayın 23ünde gidicem Samsun'a iş için. ama kaç gün orda kalıcam bilmiyorum. bayağı bir hazırlıklı gitmem lazım.
Sana iyi yolculuklar canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…