kitapta yazıo canım aynı atak gibi ama 1 saat yürüyüş yapıyorsun ..yumruk derken 4 gün atak mı demek istiyosun canım ?
Günaydın arkadaşım,
Geçmiş olsun eşine de, sana da.
Çok su kaybetmişsinizdir şimdi, telafi etmek lazım.
sana da eşine de çok geçmiş olsun
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...
Gecmis olsun güzelim cay danmi miden bulandi.? Siskinligin inmis buna sevindim..Benimde öyle sürekli gaz sancisi adet olacakmisim gibi..
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...
evet çaydan midem bulandı... bi ben eksiğim içinde... kokusu görüntüsü tadı...ööğğğkkkkkkk
oyy kiyamam bilirim o midenin yukari gelmesi cok feci bir sey...en iyisi sen yesil cay dan vazgecme..en cok severek ictigim yesil cay ve zencefilli limonlu cay..
günaydın
bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
günaydın
bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?