Arkadaşlar bugün itibari ile yapmamak için direndiğim dukan diyetine başladım. Nolur önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Sabah 2 yumurta yedim. Öğlen için tavuk haşladım. Yoğurtla yiycem. Neler yememi önerirsiniz? Atak evresindeyim. İnşallah tamamlarım.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
günayydınn kııısssslaaaarrrrr
yarimm çok geçmiş olsuuunnnnn... biz yinede hazır çaylardan vazgeçmeyelimm hatta hazır çayında iyi markalarını alalımm... her bitki şifalı ama işte ööle olmuyoo..
örneğin biberiyenin yağ yakıcı özelliği var ama tansiyon yükseltio hipertansiyonu olan biri bilmeden içince al başına belayıı...
maydonoz suyu ödem atıyo ve idrar söktürüoo ama oda inanılmaz tansiyon düşürüyoo.....
tekrarrr geçmişş olsnnnnn!!!
ben de bildirimimi yapymmm..gerçi p.tesi 71.200 düm ama bööle oldu iştee:/
Başlama tarihi: 12/03
Başlangıç kilo:80.50
Hedef kilo:59
Geçen Perşembe: 71.80
Güncel kilo: 70.80
ay çok geömiş olsun.pislik insanlar.insanın psikolojisini bozuyorlar.lanet olsun onlara..Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
çoookk geçmiş olsun...
hayatımda en korktuğum şeydir hırsızzz....
allah bir daha yaşatmasın inşallah....
Herkese günaydın kızlar,
Geçen hafta bildirim yapamadım kendimi garantiye alayım hemen :)
Başlangıç : 24.04.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 64.2
Bugün : 63.2
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Herkese günaydın kızlar,
Geçen hafta bildirim yapamadım kendimi garantiye alayım hemen :)
Başlangıç : 24.04.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 64.2
Bugün : 63.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?