Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese Günaydın...
dün 74 kiloydum bugün 71,8 vücudum nasıl hemen su tutuyor anlamıyorum. 2-3 kaçamk ya da Dukana uygunsuz beslenmekten hemen 2-3 kilo alıveriyorum.
değişik bir yapım var yaa hayatım boyunca dukanla devam edicem ben

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

öncelikle kitabı okudun mu?
okuyunca zaten insan neler yiyebileceğini biliyor.
tavuk , balık , et , köfte vs çeşitlendirebilirsin.

benim düşüncem 2 adet yumurta çok fazla. 1 yumurtanın sarısı + 2 yumurtanın akıyla omlet yapabilirsin.
tavuk + yoğurt ikilisini bende çok kullanırım baharatlı güzel oluyor. mesela dün akşam ciğer yapmıştı annem bana yağsız bu akşama da kaldı onu yicem :)

Günaydın kızlar =)

bende aranıza yeni katıldım. Bugün 5. günüm 78 Kilo ile başlamıştım sabah tartıldım 3 kilo vermişim

Günaydın herkeseee!!

Hemen bildirim yapıp gidicem. bugün yarın iş için büyük gün :S Bi atlatsam ohh ohhh!!

Başlangıç tar :26.03.2012
Başlangıç kilo: 67
Hedef kilo : 57
Geçen Perşembe : 63
Güncel Kilo: 61,3

Bunun, en az yarım kilosunu, geçen Perşembe reglimin sonlarıydı, ona bağlıyorum. Şişkinlik vardı biraz. Ayrıca Doğadan'ın kayısılı karışık bitki çayı sağolsun, içimde bişey kalmadığına bağlıyorum Ve de çalışmaktan dolayı 2 gündür diyet falan yapamadığıma bağlıyorum :S zira ne diyeti, 2 günde 2 öğün yedim sadece. En son dün sabah yulaflı kepekli krep ve peynir yemiştim yemek olarak, bu sabah da haşlanmış yumurta ve peynir yedim. Aralar, su ve bitki çaylarıyla dolu. Yemeyince de midesi bişey almıyo insanın :S Dukanıma dönmelyim. Çok sağlıksız olduuu :S Bugün sebze mi yicektim protein mi, onu bile karıştırdım. Haftaya kilo verimim bu kadar olmucak muhtemelen. Aslında yazmak istediğim bir şeyler daha var ama; fırsat bulunca inşallah.. Şimdi işe dönmeliyim beni bekliyolar. Öpüyorum, mutlu günler.

Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)

Herkese günaydın;

Yarim, sana da geçmiş olsun. En azından sebebini biliyorsun. Ben de içemiyorum fazla değişik çayları. Mesela kasıyı form çayı doğanın inanılmaz tatlı, şerbet gibi geliyor bana. Herkes bağırsakları çok iyi çalıştırdığını söylüyor ama zorla bir fincan içtim bir kere bir daha da denemedim.

Bu arada kilo bildirimimi de yapayım, neyseki beklediğim gibi güzel oldu bu hafta

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 73,4 kg
Güncel kilo: 71,6 kg

günayydınn kııısssslaaaarrrrr

yarimm çok geçmiş olsuuunnnnn... biz yinede hazır çaylardan vazgeçmeyelimm hatta hazır çayında iyi markalarını alalımm... her bitki şifalı ama işte ööle olmuyoo..

örneğin biberiyenin yağ yakıcı özelliği var ama tansiyon yükseltio hipertansiyonu olan biri bilmeden içince al başına belayıı...

maydonoz suyu ödem atıyo ve idrar söktürüoo ama oda inanılmaz tansiyon düşürüyoo.....

tekrarrr geçmişş olsnnnnn!!!

ben de bildirimimi yapymmm..gerçi p.tesi 71.200 düm ama bööle oldu iştee:/

Başlama tarihi: 12/03

Başlangıç kilo:80.50

Hedef kilo:59

Geçen Perşembe: 71.80

Güncel kilo: 70.80

ayyy yanlış yazmışımm p.tesi 70.600 düm:S

ay çok geömiş olsun.pislik insanlar.insanın psikolojisini bozuyorlar.lanet olsun onlara..

çoookk geçmiş olsun...
hayatımda en korktuğum şeydir hırsızzz....
allah bir daha yaşatmasın inşallah....

Herkese günaydın kızlar,

Geçen hafta bildirim yapamadım kendimi garantiye alayım hemen :)

Başlangıç : 24.04.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 64.2
Bugün : 63.2

çoookk geçmiş olsun...
hayatımda en korktuğum şeydir hırsızzz....
allah bir daha yaşatmasın inşallah....

amin canım sağol yaa,yalnız yaşayan bir hatun olunca iyice korkutucu oluyormuş,Allahtan evde değildim yoksa beni kimse toparlayamazdı heralde.Ömürcüm sen de çok sağol canım benim.Bu arada yeni evlenecek arkadaşlar vardı aman diim ya kiralayın bir banka kasası rahat uyuyun,benim bu yaşa kadar yaptığım herşeyim gitti çünkü
Günlerdir yazdıklarınızı takip edemedim ama rahatsız arkadaşlar vardı umarım herkes sağlığına kavuşmuştur,herkese geçmiş olsun.
Başlangıç kilomu yazmadım sanırım 92.7
valla kızlar regl olmama ve yaşadığım bu üzüntüye rağmen kilo vermeye devam ettim,bu beni belki de şu süreçte tek mutlu eden şey oldu.Allah razı olsun bu Dukandan hem yüzümüzü güldürdü hem de özgüvenimizi geri kazandırdı.
Benim ortaokuldan beri tek hayalim çoook zayıflayıp beyaz bikini giymekti,neden beyaz bilmiyorum belki de iddialı diye ve her sene bu yaz giycem desem de hiç kısmet olmadı.amaaaa umuyorum bu yazz beyaz bikinilerimle plajlarda şov yapıcam :))))

günaydın hanımlar bugun 7.günün sabahı ve verilen kilo 3.400 şuan fırında dukan usulu lor kurabiyesi yaptım kafama şey takılıyo ya şu sıvı tatlandırıcılarınız bal gibi mi kıvam olarak naturel die bi marka aldım şeker hastaları bile kullanabiliyormus avage şurubuymuş sizinkiler nasıl tüketirken korkuyorum ?

Herkese günaydın kızlar,

maaşallah bi ben istikrarlı değilim kıskandım resmen

bende ilk haftamı yazayım kusur kalmayayım dimi:) yarenim ve medusa çok geçmiş olsun ikinizede
bşlangıç tarihi:07.05.2012
başlangıç kilo:102
hedef kilo:70
geçen perşembe:102
güncel kilo:100

çok geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşamıştım 3 yıl önce oğlum 6 aylıktı bütün altınlarını ve benim bir kaç parçamı almışlardı gidene insan üzülüyor ama dediğin gibi psikolojik açıdan daha zor insanın evinde yabancı birinin gezdiğini bilmesi çok ürkütücü bir şey bende eve girmeye korkar olmuştum ya oğlumla ben evdeyken falan denk gelseydik yada biz eve girmeye kalktığımızda karşılaşsaydık o yüzden bende hemen 1 hafta içinde güvenliği sıkı olan bir siteye taşınmıştım şimdi rahatım

Herkese günaydın kızlar,

ekim maşallah 15 günde 7 kilomu verdin ?

Başlama tarihi: 03/04/2012

Başlangıç kilo:80.50

Hedef kilo:62,5

Geçen Perşembe: 74,1

Güncel kilo: 71,6

Şimdiden tşkler Miraycığım. Foruma göz atamadım umrarım hepiniz iyisinizdir. Bildirim yapıp çıkacağım öğleden sonra görüşürüz. Muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…