Herkese günaydın kızlar,
Geçen hafta bildirim yapamadım kendimi garantiye alayım hemen :)
Başlangıç : 24.03.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 64.2
Bugün : 63.2
Hayırrrrrrr, keşke öyle birşey olsa, 1 ay az rejim yapardım. Doğru tarih, 24.03.2012 olacak. Ekinsu teşekkür ederim. :))
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
allahııııııııımmmmmmmmm
kimsenin başına vermesin inşallahh nerde varsa çare olsun rabbim....
çok çok çok geçmiş olsun. yüce Rabbim acil şifalar versin.
Allah şifa versin. sigara konusunda aynı fikirdeyim. 13 yıl ve günde 1 paketle başlayıp 3 pakete kadar çıktıktan sonra, 2 yıl önce bıraktım. şimdi nasıl içtiğime hayret ediyorum.
alemsin ekim , doğru 1 ay az yapardın rejim bende yavaş yavaş salıyorum salmamak için zorluyorum kendimi bitsin diye bekliyorum neyseki az kaldı
yaa ben dağıldım diyet miyet yok kalmadı... çok düzensiz besleniyorum... dukana aykırı bişey yemiyorum... ama bişey yiyiyorum desem o da yalan olur... sabahları 7 otlu veya herhangi bir bitki çayımı içiyorum... peynir çay dukan ekmeğimle kahvaltı yapıyorum... ama sonra saat 2 oluyo aklıma geliyo yemek yemek... ızgara yiyiyorum... eve gidince de annem ne yaptıysa... hiç öyle kendime yemek yapmıyorum... dün sebze kızartmış fırında yağsız... üzerine yoğurt döktüm yedim yanında dukan poğçayla... ama bazen kahvaltıyı da unutuyorum... dağıldım benkayınvalideme de sulu elektrik süpürgesi aldık ama sanırım bişey daha alıcaz... bakalım o ne olucak... gerçi hiç takılmıyorum banane valla hiç umurumda değil...
toplanırsın sen biliyorum ben senin iradeni
hadi iyisin hediye olayını atlatmışsınız
benimkide az önce teslim oldu aradı kayınvalidemgüzel gelinim benim çok teşekkür ederim ben senin yüreğini seveyim dedi
utandım çok cidden
Günaydın kızlar,
Miraycım ben de dağoldım, hiç bozmuyorum ama doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Kahvaltım yanımda duruyor ama iştahım yok. Günlerdir yulaf kepeğimi yemedim, canım hiçbirşey istemiyor. Sanırım silkinme vaktimiz geldi
Anneler günü hediyeni de almışsın, o telaşın da bitti, hayırlı olsun canım.
Selincim, senin de hediyen gitmiş, şaşırmıştır kadıncağız, sevindirdin erkenden bak, hayırlı gelinsin bak, inşallah hep iyi olur ilişkiniz.
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...
günaydın
bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....
sağol canım inş öyle olur
ama canım sıkkın bugün söz tarihi yine ertelendi teyzesinin oğlunun düğünü varmış.
artık sıkıldım valla. daha da konusunu açmıcam. çok zor birşey değilki ortada hazırlancak bi şeyde yok bohça filan istemiyoruz sonuçta.
düğünler bitsin geliriz dedi paşa efendi! son düğün 7 temmuzda. oysa temmuza kadar sözü yapıp nişanıda ramazana kadar çıkacaktık
plan mlan yok valla artık. gelcez diye haber versinler bu seferde biz uygun olmucaz
bu erkekler ne kadar rahat yaa.... her konuda mükemmel olsalar bile rahatlar!! dünya umurlarında değil valla. ben aileme ne derim umurlarında değil. dalgamı geçiyorlar dicekler. ama hep benim öküzün suçu! doğru düzgün konuşmuyorki ailesi ile.
cidden acaip sinirliyim bugün!
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
günayydınn kııısssslaaaarrrrr
yarimm çok geçmiş olsuuunnnnn... biz yinede hazır çaylardan vazgeçmeyelimm hatta hazır çayında iyi markalarını alalımm... her bitki şifalı ama işte ööle olmuyoo..
örneğin biberiyenin yağ yakıcı özelliği var ama tansiyon yükseltio hipertansiyonu olan biri bilmeden içince al başına belayıı...
maydonoz suyu ödem atıyo ve idrar söktürüoo ama oda inanılmaz tansiyon düşürüyoo.....
tekrarrr geçmişş olsnnnnn!!!
ben de bildirimimi yapymmm..gerçi p.tesi 71.200 düm ama bööle oldu iştee:/
Başlama tarihi: 12/03
Başlangıç kilo:80.50
Hedef kilo:59
Geçen Perşembe: 71.80
Güncel kilo: 70.80
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?