Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Kızlar,

Özledim hepinizi, dünkü yazışmalara bakacağım ama önce ilk defa kilo bildiririmi yapayım.

Miraycım beni de listene ekler misin

Başlangıç : 01.04.2012
Başlangıç kilo: 70.4
Hedef Kilo : 58.3
Geçen Hafta : 64.0
Bugün : 63.4

Herkese günaydın kızlar,

Geçen hafta bildirim yapamadım kendimi garantiye alayım hemen :)

Başlangıç : 24.03.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 64.2
Bugün : 63.2

ekim maşallah 15 günde 7 kilomu verdin ?[/QUOTE]

Hayırrrrrrr, keşke öyle birşey olsa, 1 ay az rejim yapardım. Doğru tarih, 24.03.2012 olacak. Ekinsu teşekkür ederim. :))

Hayırrrrrrr, keşke öyle birşey olsa, 1 ay az rejim yapardım. Doğru tarih, 24.03.2012 olacak. Ekinsu teşekkür ederim. :))

alemsin ekim , doğru 1 ay az yapardın rejim bende yavaş yavaş salıyorum salmamak için zorluyorum kendimi bitsin diye bekliyorum neyseki az kaldı

Son düzenleme:
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında.... elim ayağım tutmuyor şuan.

başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9

**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************

Son düzenleyen: Moderatör:

allahııııııııımmmmmmmmm

kimsenin başına vermesin inşallahh nerde varsa çare olsun rabbim....

Tartılmaya gidiyorum. Dua edin eksileri göreyim. Dün artı ikiyüz gramdan sonra baya moralim bozulmuştu. Çok heyecanlıyım.

kilo bildirimi

başlangıç tarihi: 21.03.2012

başlangıç kilo: 71

hedef kilo: 55

geçen perşembe: 61.5

güncel kilo: 60.6

çok çok çok geçmiş olsun. yüce Rabbim acil şifalar versin.

Allah şifa versin. sigara konusunda aynı fikirdeyim. 13 yıl ve günde 1 paketle başlayıp 3 pakete kadar çıktıktan sonra, 2 yıl önce bıraktım. şimdi nasıl içtiğime hayret ediyorum.

allahııııııııımmmmmmmmm

kimsenin başına vermesin inşallahh nerde varsa çare olsun rabbim....

çok çok çok geçmiş olsun. yüce Rabbim acil şifalar versin.

Allah şifa versin. sigara konusunda aynı fikirdeyim. 13 yıl ve günde 1 paketle başlayıp 3 pakete kadar çıktıktan sonra, 2 yıl önce bıraktım. şimdi nasıl içtiğime hayret ediyorum.

sağolun kızlar Allah razı olsun, Rabbim sizlere göstermesin inşallah.....doktorlar başka bir sebep göremiyorlar.....herşeyin sorumlusu SİGARA......dua edin belkide değilmiş derler.... çok üzücü....

evet hepimiz öleceğiz ve bunun için sebepler perde olacak seyahatimize ama.... yine de insan gençliğine henüz çocuklarının küçük oluşuna fln üzülmeden edemiyor..... işte insan hep kendine ediyor....eğer suçlu varsa o da kendimiz, bizim hassas olmayışımız.... sigara içen birine bak akciğer kenseri yapıyor denildiğinde amaaaan canım atın ölümü arpadan olsun diyor ya hani.... çevremizde birsürü kanserojen var ama maalesef antioksidan kaynaklarını doğru tüketemiyoruz..... kızartma da ,teflon da aynı ölçüde kanserojen .....sigara ise gizli intihar.... ama insana sen kansersin demeden aklı başına gelmiyor maalesef.....moralinizi bozmuş olabilirim arkadaşlarım hakkınızı helal edin........

Rabbim bilinçli yaşamayı hepimize nasip etsin ve kanser gibi hastalıklardan da hepimizi muhafaza etsin......AMİN.

alemsin ekim , doğru 1 ay az yapardın rejim bende yavaş yavaş salıyorum salmamak için zorluyorum kendimi bitsin diye bekliyorum neyseki az kaldı

Evet az kaldı, zaten sen benden hep bir gıdım öndesin :)

Bu arada nasıl oldunuz canım, iyileştiniz mi? Doktora gittiniz sanırım.

Günaydın kızlar,

Miraycım ben de dağoldım, hiç bozmuyorum ama doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Kahvaltım yanımda duruyor ama iştahım yok. Günlerdir yulaf kepeğimi yemedim, canım hiçbirşey istemiyor. Sanırım silkinme vaktimiz geldi

Anneler günü hediyeni de almışsın, o telaşın da bitti, hayırlı olsun canım.

Selincim, senin de hediyen gitmiş, şaşırmıştır kadıncağız, sevindirdin erkenden bak, hayırlı gelinsin bak, inşallah hep iyi olur ilişkiniz.

sağol canım inş öyle olur
ama canım sıkkın bugün söz tarihi yine ertelendi teyzesinin oğlunun düğünü varmış.
artık sıkıldım valla. daha da konusunu açmıcam. çok zor birşey değilki ortada hazırlancak bi şeyde yok bohça filan istemiyoruz sonuçta.
düğünler bitsin geliriz dedi paşa efendi! son düğün 7 temmuzda. oysa temmuza kadar sözü yapıp nişanıda ramazana kadar çıkacaktık
plan mlan yok valla artık. gelcez diye haber versinler bu seferde biz uygun olmucaz
bu erkekler ne kadar rahat yaa.... her konuda mükemmel olsalar bile rahatlar!! dünya umurlarında değil valla. ben aileme ne derim umurlarında değil. dalgamı geçiyorlar dicekler. ama hep benim öküzün suçu! doğru düzgün konuşmuyorki ailesi ile.
cidden acaip sinirliyim bugün!

Geçmiş olsun canım benim.

Çok geçmiş olsun bile bile kendimizi zehirliyoruz ne kadar da doğru..
İnşallah teşhis yanlıştır ..

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.

kuzuummm... bunda sinirlenicek bişey yok... burda biraz objektif düşünmen lazım... tamam sizin için hazırlık yapmıycak olabilirler belki ama teyzesinin oğlunun düğünü için bi hazırlık sözkonusu olabilir neden parlıyosun hemen... ayrıca sizler ayrı şehirlerdesiniz öyle bugun karar verdik nasılsa yarın da olsun bitsin demek çok zor... sen ailene tarih verdin mi ki ne derim aileme diyosun?... sanmıyorum tarihiniz netleşmeden ailene bişey söylediğini... biraz mantıklı düşün bebeğim... en doğru zaman herkesin kendini hazır hissettiği zaman... kendi açından bakma sadece olaya...

Çok geçmiş olsun arkadaşım ..
Gerçekten çok büyük bir korku.

Kızlar başka tansiyon yükselten neler var ki ?
Ben tuzu oldum olası sevmem yemeklere hiç koymuyorum.
Önceden abur cuburdan alıyordum şimdi onları da yemeyince zaten tansiyonum düşmeye çok müsait ikide bir baş dönmelerim oluyor tavsiyeniz var mı ?

geçmiş olsun kötü olmuş...

kızlar ya acil bişey soracağım.
şimdi işyerimde öğle yemeği olarak taze fasulye,pilav cacık var.
ps günümdeyim. acabaaa fasulyenin yağını süzdürerek alsam azcık da cacık alsam,fasulye yağla pişti diye ve yoğurt yağlı diye ölür müyüm yaa :)) yemeyeyim mi bi akıl verin bakem ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…