kızlar benide alın aranıza nolur bende 5 kilo daha vermek istiyorum
hhmmmmmmm? bi partnerime sormam lazım
gel kısss gel herkese yer var burada.........
1. DUKAN ZAYIFLAMA YARIŞMASINI BAŞLATIYORUM YARIŞMACILAR:LEREZA vs YARİM vs ECEFATMAAAAAAAA herbiri birbirinden merdaneeeee hayde breeeeee
Evet. Bağlayınca azalıyor biraz sanki.. Yook! Benim sadece adet döneminde değil, normalde de hiç alakasız bi zamanda, moralin bozukmuş, mutluymuşsun falan önemsemeden oluyor. Sebebi nedir bilmiyorum :S Doktora da gittim yokmuş bu salak şeyin sebebi. Strese bağlı diyor bitek.. E mutluyken, stressizken de oluyo. O da önceki bişeyin stresi heraldePehh! Ya da kafamıza takıyoruz da anlamıyo muyuz nedir :44: Uyuz bi durum. Şimdilerde azaldı ama. Adet dönemlerinde mutlakaaa oluyor, başka zamanlarda hafif geçiriyorum, normal ağrı kesicilerle falan. Ama günde 2-3 ağrı kesizi içiyorum ağrıyınca. Mide delinmese bari diyorum :S Daha adetime de 1 hafta falan var :S Erken başladı sanki :44: Katlanıyoruz napalım :S
İnşallah bir an önce kurtulursun sigaradan:)
aha buldum...
yarın sabah tartılalım... (söylemesi ayıp 1 aydır tartılmıyorumda)
bide foto çekelim... abooowww o rakamları gördükçe midem bulanarrrrr...
peki ne dersen tamam...ya sen zayıflamışsan. nerden biliosun belki de 70 in altındasın? 1 aydır tartılmıosan?:44::26:
aha benden önce başlarsın şimdi sen ammmaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
oyun bozanlık yok amapeki ne dersen tamam...ya sen zayıflamışsan. nerden biliosun belki de 70 in altındasın? 1 aydır tartılmıosan?:44::26:aha benden önce başlarsın şimdi sen ammmaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
gelin olacak sensin tatlım gelinlik giyeceksin daha. hadi ama silkelen söyle bir yarışma başlasında motive olalım şöyleppppeehhh..... dua et 75 görmiyim....öyle olursa nolucakk...olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa
gelin olacak sensin tatlım gelinlik giyeceksin daha. hadi ama silkelen söyle bir yarışma başlasında motive olalım şöyle
Ayy seninkisi daha bir zormuş geçmiş olsun ..
Benim adet dönemleri klasik onun haricinde çok stresle bazen oluyor her zaman değil onun ağrısına da dayanambiliyorum.
Tedavisi de yok ki dediğin gibi Allah kolaylık versin ..
Sigarayı da bırakacağım inşallah tüm kötü şeylerden kurtulup herşeye en iyi şekliyle başlamak istiyorum artıkkk ..
yazalım ki utanma pazarı kaçamak yapmayalım .hem belki birbirimizden kopya çekeriz hehehehmotive oluruz haydiiii bastır hihihihihihi
dana gibi yemek derken ben de wooper yedim dana gibi
hayır yılmak yok anasını satiiim yağlar mı yaman ben mi hhehehhheeeeyyyyttttt
hhmmmmmmm? bi partnerime sormam lazım
gel kısss gel herkese yer var burada.........
1. DUKAN ZAYIFLAMA YARIŞMASINI BAŞLATIYORUM YARIŞMACILAR:LEREZA vs YARİM vs ECEFATMAAAAAAAA herbiri birbirinden merdaneeeee hayde breeeeee
Kızlar 2 günümdeyim biliyorsunuz. Dediğim gibi protein ürünlerinden tiksindim midem almıyor. Kokusu bile maf ediyo.. Ben napcam yaaFelaket baş ağrısı var bide titreme geliyor. Sabah 1 yumurta biraz lor yedim o kadar.
ppppeehhh..... dua et 75 görmiyim....
öyle olursa nolucakk...
olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa
ne çıkarsa çıksın yarışma başlamıştır şu andan itibaren..........start verildi bacılar.....mavi köşede lereza kırmızı köşede yarim pempe köşede ecefatma zorlu bir yarış olacak gibi sayın seyirciler......bakayım ben kaç çıkacam wooperden sonra ehüüüüüüüüüüü
haydi uşaklar rivrivriv riv riv riv ha uşak ha !
benim tickerım yok amaaaasabah gelir gelmez tickerları da güncelledikmi misssssss
itiraf ediyorum bende dün pide yedimne çıkarsa çıksın yarışma başlamıştır şu andan itibaren..........start verildi bacılar.....mavi köşede lereza kırmızı köşede yarim pempe köşede ecefatma zorlu bir yarış olacak gibi sayın seyirciler......bakayım ben kaç çıkacam wooperden sonra ehüüüüüüüüüüühaydi uşaklar rivrivriv riv riv riv ha uşak ha !
itiraf ediyorum bende dün pide yedim
ppppeehhh..... dua et 75 görmiyim....
öyle olursa nolucakk...
olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa
ben yarın sabah baskülümün resmini çeker gelirim kızlar söyliyim... kaç çıkarsam 5 kilo vermek için yarışırız... sonra o 5 kilo gidince dişimize göre birilerini bulup bi daha
geçmiş olsun bebeğim....dikkat et kendine lavanta yağının iyi geldiğini okumuştum ben...hatta banyosuyuna birkaç damla lavanta yağı koyup onunla banyo yapmak fln çok iyi geliyormuş....lavanta yağıyla masaj fln.... belki işe yarar ....hasta olma sen kıyamam
söz başka kaçamak yok bugün iş yerinde neler ikram ettiler yüzüne bile bakmadımmm valla atak 1le devamuyyyyyyyy dökülün bakemmmöldürün biziiiiiiiiiiii şu dakikadan sonra kaçamak yap da göriiiiimseniiiiiiiiii ehehehehhehehehehheh
benim tickerım yok amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?