Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benide alın aranıza nolur bende 5 kilo daha vermek istiyorum

hhmmmmmmm? bi partnerime sormam lazım
gel kısss gel herkese yer var burada.........

1. DUKAN ZAYIFLAMA YARIŞMASINI BAŞLATIYORUM YARIŞMACILAR:LEREZA vs YARİM vs ECEFATMAAAAAAAA herbiri birbirinden merdaneeeee hayde breeeeee

aha buldum...
yarın sabah tartılalım... (söylemesi ayıp 1 aydır tartılmıyorumda)
bide foto çekelim... abooowww o rakamları gördükçe midem bulanarrrrr...

geçmiş olsun bebeğim....dikkat et kendine lavanta yağının iyi geldiğini okumuştum ben...hatta banyosuyuna birkaç damla lavanta yağı koyup onunla banyo yapmak fln çok iyi geliyormuş....lavanta yağıyla masaj fln.... belki işe yarar ....hasta olma sen kıyamam

aha buldum...
yarın sabah tartılalım... (söylemesi ayıp 1 aydır tartılmıyorumda)
bide foto çekelim... abooowww o rakamları gördükçe midem bulanarrrrr...

peki ne dersen tamam...ya sen zayıflamışsan. nerden biliosun belki de 70 in altındasın? 1 aydır tartılmıosan?:44::26:
aha benden önce başlarsın şimdi sen ammmaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

peki ne dersen tamam...ya sen zayıflamışsan. nerden biliosun belki de 70 in altındasın? 1 aydır tartılmıosan?:44::26:
aha benden önce başlarsın şimdi sen ammmaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

ppppeehhh..... dua et 75 görmiyim....
öyle olursa nolucakk...
olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa

ppppeehhh..... dua et 75 görmiyim.... öyle olursa nolucakk...olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa
gelin olacak sensin tatlım gelinlik giyeceksin daha. hadi ama silkelen söyle bir yarışma başlasında motive olalım şöyle

gelin olacak sensin tatlım gelinlik giyeceksin daha. hadi ama silkelen söyle bir yarışma başlasında motive olalım şöyle

ben yarın sabah baskülümün resmini çeker gelirim kızlar söyliyim... kaç çıkarsam 5 kilo vermek için yarışırız... sonra o 5 kilo gidince dişimize göre birilerini bulup bi daha

Çok saol canım. İnsanın neresi ağrıyosa, en kötü ağrı o oluyo valla..
Sen de inşallah yeni ve güzel bir hayata başlayacaksın.. Sevdiceğinle hihi

Sen yaman seeennnn!!! :13:

hhmmmmmmm? bi partnerime sormam lazım
gel kısss gel herkese yer var burada.........

1. DUKAN ZAYIFLAMA YARIŞMASINI BAŞLATIYORUM YARIŞMACILAR:LEREZA vs YARİM vs ECEFATMAAAAAAAA herbiri birbirinden merdaneeeee hayde breeeeee

Hahahhaha Yağsız güreş olsun Adil yarışın! Belden aşağı vurmak yok Biz de heyecanla bekliyoruz

Sen normalde de sevmiyordun galiba di mi et ürünleri :44: ? Çok çabuk tiksinmişsin çünkü :S Ben de zaman zaman bıkıyorum ama.. 2 ay olacak benim. Yine de senin kadar tiksinmiş değilim. Bir de "mecburum" diyorum, gayret ediyorum, yiyorum. Belki de yeni başladığın içindir :44: Diyete de hemen alışamadın tabi.. Miden falan bulanıyor. Yulaf kepeğin de yok tabi.. İstersen yulaf kepeğin gelene kadar 1-2 gün ara ver. Zaten yeni başlamışsın. Sonra gelince, hiç daha önce başlamamış gibi yeniden başlarsın. Yarın falan da gelecek heralde kepeğin zaten.. Hem bence sen kendini 1 hafta falan dene bu diyette. Baktın olmuyo, o zaman bu diyete devam etme. Çünkü protein yemek zorundasın her gün :S Alışmak zorundasın buna maalesef..

Son düzenleme:
öyle olursa nolucakk...
olsun yine 5 kilo için yarışırız... olmazmı?... yaaa iyice moralim bozuldu şimdi ya 75 olduysam yada ne biliyim daha fazlaa

ne çıkarsa çıksın yarışma başlamıştır şu andan itibaren..........start verildi bacılar.....mavi köşede lereza kırmızı köşede yarim pempe köşede ecefatma zorlu bir yarış olacak gibi sayın seyirciler......bakayım ben kaç çıkacam wooperden sonra ehüüüüüüüüüüü

haydi uşaklar rivrivriv riv riv riv ha uşak ha !

sabah gelir gelmez tickerları da güncelledikmi misssssss

kızlaarrrr müşteri ziyaretindeydim koptum sizden geçici olarak yaaa,neler yaptınız bakalım.
gurmenetten siparişlerim gelmiş.rom aroması,tereyağı aroması,istakoz yengeç surimi falan.
yalnız bu tereyağı aroması hakikaten tereyağı gibi kokuyor hatta o kadar koklamışım ki midem bulandı
ızgaraların üstüne 1 damla danlatırım güzel olur diye düşündüm bakalım.
asıl akşama romlu kahve yapıcam kendime çok heyecanlıyım :)))

itiraf ediyorum bende dün pide yedim

turp gibiyim turp maaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhh
glukoz,kolastero,ldl,hdl,hgb,demir ,b12 vit.,üre, kreatin,total biluribin,mineraller,ferririn perfect! ehehehehehhehe
dukan beni öldürmemiş 2 aydır bifiil yapıyorum valla.....değrler ortadaaa......
merak edenlere duyurulur..................sevgiler saygılar öpücükler...........

evvvveeeeetttt şimdi yarışmanın neresinde kalmıştıkkkkkkkkkk huhohohuuhohuhohuohuhahahah

öyle olursa nolucakk...

Korkunun ecele faydası yok canıımm! Hem belki de daha azsın.. Hem çoksan bile senin kilolar muhtemelen şişkinlik. 71'in üstünde gördüğün kiloları yeni aldığın için; sen zaten Dukan'a gerçekten uyarsan o fazlalıkları daha çabuk vereceksin Avantajlısııınnnn hee hihhi

ben yarın sabah baskülümün resmini çeker gelirim kızlar söyliyim... kaç çıkarsam 5 kilo vermek için yarışırız... sonra o 5 kilo gidince dişimize göre birilerini bulup bi daha

Hehheheh Dişimize göre :76:

Çok teşekkürleerrr canııımmmm Onu da deniyim... Çok zor bişey.. Çekilmiyoooo :105: denerim her şeyi. Masaj mııı? Hmmmm!! İyiymiş hihiih

sayın ablerim ablalarım...ben kaçar yarın sabah kilo takibinde buluşmak üzere ehehehehheeh......bol bol kaçamak yapın ehuehueheuehheuhhouhohuhoo

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…