kızlarrrrrrrrrrrrrrr dukan dıyetını 3 gun once gormustum umursamadım ama sızın yazdıklarınızı bastan sona okudummm bende yarın baslıcam ben hep 55 kıloydum asla yukarı cıkmadım sıgarayı bırakınca 60 kılo oldum sımdı 5 kılo vermem lazım yarın baslıcam ve ılk 5 gun neler olucak bakalım sans dıleyın bakalım bana daha yenı uye oldum umraım herkes ıstedıgı gıbı kılo verır hepınızı opuyorummm
lütfen bir de bana cevap verin adet önceki tartıdaki kilonuzla adet sonrası arasında çok fark oluyor muydu???
kızlarrrrrrrrrrrrrrr dukan dıyetını 3 gun once gormustum umursamadım ama sızın yazdıklarınızı bastan sona okudummm bende yarın baslıcam ben hep 55 kıloydum asla yukarı cıkmadım sıgarayı bırakınca 60 kılo oldum sımdı 5 kılo vermem lazım yarın baslıcam ve ılk 5 gun neler olucak bakalım sans dıleyın bakalım bana daha yenı uye oldum umraım herkes ıstedıgı gıbı kılo verır hepınızı opuyorummm
ya ben zaten oldum olası bu psikolojiyi anlamamışımdır... evlilik arefesinde olan kızların toto genelde tavan yapar... yada benim çevremdekiler öyle... kuzenlerim evlendi burunlar havada... bikaç arkadaşım evlendi onlar da öyle... hadi bırak onları ablam da bile gördüm aynı şeyi ve oturup konuştum... çok üzüldü yemin ediyorum farkında değilim dedi... insan pskilojisi sanırım... allahım inşallah ben öyle olmam... hazmedemiyorum yaa... sanki kasıtlı yapıyolar... mesela bu konuşmayı yaptığımız arkadaşım çok kokoş-lüks bi yaşantısı var... ve oldukça free... kıçını yırtıyodu yıllardır evlenebilmek için... ve her tanıştığınla yatan bi hatun... 6 ay önce bi çocukla tanıştı... 2 ay sonra nişan... sonra ağustosa nikah günlerini almışlar... ve beni aşağılarcasına " yaa 3 yıl oldu hala bekliyomusunuz be" diyip duruyo... yaa biz çok mu mutluyuz bu durumdan... her akşam ayrı şehirlerde uyuyup, her sabah uzaktan birbirimizi uyandırmaya çalışmak... mutluluğu-üzüntüyü kilometrelerce uzakta yaşamak hiç kolay şeyler değil... ama napalım olmayınca olmuyo... insanların da mutluluklarını gösteriş yaparcasına yaşamalarını kabullenemiyorum işte napıyım yani... bu da benim huyum... kasti davranıldığını hissettiğimde deliriyorum...
garip gelicek belki sizlere... belki de komik... ama küçük bi olayı anlatıyım... ablamlar evlendi... bi hafta sonra 4 günlüğüne ağvaya gidicez hep birlikte (dördümüz)... neyse gittik ama ablam sanki yeryüzünde evlenen tek insanmış gibi davranıyo... onlar karı-koca biz sevgiliyiz ya... .bi tavırlar bi konuşmalar... cumartesi gecesi öyle oturduk otelin bahçesinde iffet izliyoruz... ali ihsan iffete evlenme teklif etti... o sırada ablam yine bişey söyledi (tam hatırlamıyorum)... ben ordan nasıl odaya çıktım hatırlamıyorum... sabaha kadar ağladım... öyle kolay ağlayabilen bi insan değilim... çok zordur beni ağlatmak... kına gecemde bile ağlamam derim... ama çok doldum.. diğerleri umurumda değil... ablam-benimle herşeyi yakınen yaşıyan tek insan o... o bile böyle yapıyosa biz boşa kürek çekiyoruz dedim... sevgilim beni istemiyo-istese şimdiye kırk kere evlenebilrdik muamelesi yapıyo herkes... ama kimse düşünmüyo bu insanlar bu yaşına bu toyluğuna rağmen nelerle uğraşıyolar diye kimse aklından geçirmiyo... bende buna dayanamıyorum... sonra aldım ablamı karşıma konuştum... dedim ki sende olduğu gibi herkeste koca var... öznur (kuzenim) evlendiğinde de böyle davranıyodu ve sen ne kadar kızmıştın ama sende aynısını yapıyosun dedim... işte o zaman dedi farkında değilim diye... o yüzden böyle saçma sapan şeyler olabiliyo demekki hayatta... ben alıştım artık insanların gevezelik yapmasına...
bu dıyetle ve az sporla 10 kg verdım 2,5 ayda. toplam 22,5 fazlam vardı dogum sonrası. 5 kg kendı cabamla 10 kg dukanla verdım. kaldı 7,5 kg sımdı de b-fıt e gıdıp spor yapıyorum. ınsallah bunu da verırsem 75 kılodan 53 e dusucem.62 de takıldım kaldım
Arada deniyordum ben 1 hafta tartılmayıp cuma şu kiloyu göreceğim diye düşünüyordum sürekli, tartıda o rakamı gördüğümü düşünüp kendimi rahat bırakıyordum bir bakmışım o rakam ..
Çok sevindim daha iyi olmana insanın hayatını allak bullak ediyor ..
Sigarayı bırakırken çok fazla yemek mi yedin yoksa bırakınca metabolizmanın yavaşlaması ile ilgili bir durum mu ?
bu dıyetle ve az sporla 10 kg verdım 2,5 ayda. toplam 22,5 fazlam vardı dogum sonrası. 5 kg kendı cabamla 10 kg dukanla verdım. kaldı 7,5 kg sımdı de b-fıt e gıdıp spor yapıyorum. ınsallah bunu da verırsem 75 kılodan 53 e dusucem.62 de takıldım kaldım
toto lazım ona bee
o zaman ucunda ödül de olsun... (mesela yulaf kepeği yada aroma falan)
ben 66 ya geldiğimde sen bana bişi al... sen 65 olduğunda ben sana alıyım...
olarmıı?
yahu olar tabiiii ne istiosun sööle bakim.....kurban olsun sana ehehehehhehe düğün hediyem olsun hhihihihihhi
sanırım aynı kilodayız şu an siz ne zaman başlamıştınızyahu olar tabiiii ne istiosun sööle bakim.....kurban olsun sana ehehehehhehe düğün hediyem olsun hhihihihihhi
Ben de öyle yapiyim bari :)
Evet! Resmen yaşayamıyorum :S gittim toplantı odasına, koydum kafamı masaya, kollarımın arasına (karanlık olsun diye) uyudum resmen.. Hiç bir şey yapamıyorsun ki. Yerimden bile kalkamıyorum öyle olunca yaa :S Allah'tan bugünlük geçti :S Ama yarın da olur diye çok korkuyorum. 1 günde bitmiyor ki uyuz şey..
Ben çok fazla yemek yedim :S Sigara içemedikçe bişeyler yiyesi geliyo insanın. Yani sanırım benim öyle oldu :S E tabi metabolizmanın yavaşlaması da cabası :S Ama bence iradeli davranırsan, çok fazla kilo almadan kurtulursun. Ki sen, iradeli davranırsın zaten
yok olmaz onu sen seçiceksin... yarın sabah itibariyle başlıyorum en sıkısından... 1+1 anlaştıkmı?
anlaştık yavru ehehehhehehe..............benim canumsun keh keh ....ama hediyeni sen seçmelisin seni tanımıyorum bile nlerden hoşlanırsın bilemiyorum, yahut annenin veya seni iyi tanıyan birinin telefonunu almalıyım ki arayıp fikir alayım ....hediyemi şimdiden alayım ki şimdi sen çat diye verecen kiloları ben eeeeeeeeeeeeeüüüüüüüüüüeeee fln yapmiim burda dimi fıstıkım hihihih
evet yarın 1+1 başlıyoruz en sıkısından ve bu 5 kiloyu veriyoruz heheheheh
kızlar benide alın aranıza nolur bende 5 kilo daha vermek istiyorumanlaştık yavru ehehehhehehe..............benim canumsun keh keh ....ama hediyeni sen seçmelisin seni tanımıyorum bile nlerden hoşlanırsın bilemiyorum, yahut annenin veya seni iyi tanıyan birinin telefonunu almalıyım ki arayıp fikir alayım ....hediyemi şimdiden alayım ki şimdi sen çat diye verecen kiloları ben eeeeeeeeeeeeeüüüüüüüüüüeeee fln yapmiim burda dimi fıstıkım hihihihevet yarın 1+1 başlıyoruz en sıkısından ve bu 5 kiloyu veriyoruz heheheheh
Ben de başıma bir şey bağlıyorum hatta gözlerimi de kapatıyor geçsin zaman diye bekliyorum 2 günde geçiyor en azından ama normalde de oluyor mu adet döneminde mi sadece ?
Ben de 22 hazirana kadar bitireceğim bakalım sigara olayını o zamana kadar içerim belki bir anda bırakırım ama 22 hazirandan sonra ağzıma almak yok ..
Evet. Bağlayınca azalıyor biraz sanki.. Yook! Benim sadece adet döneminde değil, normalde de hiç alakasız bi zamanda, moralin bozukmuş, mutluymuşsun falan önemsemeden oluyor. Sebebi nedir bilmiyorum :S Doktora da gittim yokmuş bu salak şeyin sebebi. Strese bağlı diyor bitek.. E mutluyken, stressizken de oluyo. O da önceki bişeyin stresi heraldePehh! Ya da kafamıza takıyoruz da anlamıyo muyuz nedir :44: Uyuz bi durum. Şimdilerde azaldı ama. Adet dönemlerinde mutlakaaa oluyor, başka zamanlarda hafif geçiriyorum, normal ağrı kesicilerle falan. Ama günde 2-3 ağrı kesizi içiyorum ağrıyınca. Mide delinmese bari diyorum :S Daha adetime de 1 hafta falan var :S Erken başladı sanki :44: Katlanıyoruz napalım :S
İnşallah bir an önce kurtulursun sigaradan:)
yaaa korkuyorum ben bee... son günlerde dana gibi yedim
ama kaybedersem yıkılırım.. hem sen duraklamaya felam girmedin maşallahhrutin hızda devam... bende öyle olabilirmiyim acep...
yediklerimizi de yazıcakmıyız şekerim...
Kızlar 2 günümdeyim biliyorsunuz. Dediğim gibi protein ürünlerinden tiksindim midem almıyor. Kokusu bile maf ediyo.. Ben napcam yaaFelaket baş ağrısı var bide titreme geliyor. Sabah 1 yumurta biraz lor yedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?