off yaa yoksa yanlış bi şey mi yaptım aktivia yiyerek?? ='(( sinir oluorum zaten duraklamayı atlatamadım bi türlü, güçlendirmeye yavaş yavaş geçiorum dün ekmek yedim mesela ama yine gram oynamıo kilom ne yapıcam bilmiorum hiç ya =//
yoooookkk kalmazsın geride eğer bukadar sık kaçamak yapıyorsan artık vucudun kaçamakları göremeyince kafayı yiyecek diye düşünüyorum ben.....gel hedefimize elele yürüyelim geride kalırsan benim elim güçlüdür tutarçekerim seni kendime merak etme...geldin geldin gelmedin döve döve getiririm yanıma ehhehehehehh:88:
yeme rutinimi nasıl değişcem bebeğim :))) yediğimiz şeyler ortadaa:)))
yeme rutinimi nasıl değişcem bebeğim :))) yediğimiz şeyler ortadaa:)))
yarim sen değil misin gelin olacak olan evlilik hazırlıkları yapan senin depresyona girme gibi lüksün yok tatlım
geçen callan i denedim valla üstümden silindir gibi geçti pilates daha masum geldi bana. İnternet üzerinden pilates videolarını inidirip yapabilrisin
bilader biz bozulduk ben söliyimmmm
ekimin 16 sından beri dukan diyeti yaptım 65 kiloya düştüm sonra baş parmağımın tırnağı ortasından oyuldu korkudan bıraktım diyeti bir aydır yapmıyordum tekrar başladım bu gün 60 kiloya inmek istiyorum sonra arştırdım tırnak oyulması tiroitlerden oluyormuş inşallah birdaha olmaz
lütfen bir de bana cevap verin adet önceki tartıdaki kilonuzla adet sonrası arasında çok fark oluyor muydu???
insallah canim ya. insallah istedigin gibi bir cevap alirisn. ayy cok zor bir durum anlayabiliyorum seni. ama süper süzülmüsün yani iki günde.
günaydınnn kızlarr....
bugun bi hoşafım bi hoşaf ki anlatamam... dün akşam eşşek ben küçük bi pizzayı yedim... sonra da deli gibi vicdan yapıp tam 50 dk yürüdüm... eve gittim 15-20 dk da twest yaptım... nefesimi düzenlemem çok uzun zaman aldı... duşa zor attım kendimi... sonrada sızmışım zatiii...çoookk fenaydıı çoookkk
günaydın kızlaaar:)
biliyorsunuz bayagıdır duraklamadayım dıye 1hafta boyunca hiç tartılmamak için çırpınıp durdum.son olarak gecen salı tartıldıgım için bu sabah tartılma vakti gelmişti.veeeeeeeeee58.1 cıktımmm.
dün akşam yemek yiyemedim tabi onunda etkisi olmuşur belki.neden mi yemedim?
dün işten döndüm.eşimde yeni gelmiş eve.daha 5 dk olmadı.telefon caldı.kayınvalıdemlere hırsız girmiş.kayınvalidemler yazlıktaydı 4 5 gundur.dun aksam geldıler.kapının kılıdını kırık bulmuslar.üst kilitte bozulduğu için giren kişi cıkarken kapıyı kapattıgı için takılı kalmıs.girememişler eve.hemen polisi çilingiri aradık.polis geldi.''dokunmayın açmayın beklesin çilingir.olay yeri inceleme gelmeden dokunmayın kapıya ''dediler gittiler.allahım olay yeri inceleme gelene kadar 3 saat falan bekledik sokakta.oydu buydu derken eve gelişimiz 1-1,30 falan olunca aç aç yattım.haa bu arada allahtan cok buyuk maddı kayıp yok.alınan altınlar ve para topu topu 1500tl falan mış.ama ev hoppacık.neyse yapacak birşey yok artık.allah kimseye vermesin.
Günaydın kızçeleeeerrr
ben yine +lardayım ve sebebini artık anlayamıyorum.
annemde bu diyet artık sana yaramaz vücudun alıştı deyip duruyor. ne yapayım amudamı kalkayım yaaa
Günaydın kızlaaarr!!
Bugün baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım :S Yani migrenNe nefretlik bişey şu yaaa üüüfff :'( Adetim yaklaşıyo, o etkiledi yine. Hala ilaç içmedim. İş yerindeyim ama yerimden bile kalkamıyorum.. Offf!
ya ben zaten oldum olası bu psikolojiyi anlamamışımdır... evlilik arefesinde olan kızların toto genelde tavan yapar... yada benim çevremdekiler öyle... kuzenlerim evlendi burunlar havada... bikaç arkadaşım evlendi onlar da öyle... hadi bırak onları ablam da bile gördüm aynı şeyi ve oturup konuştum... çok üzüldü yemin ediyorum farkında değilim dedi... insan pskilojisi sanırım... allahım inşallah ben öyle olmam... hazmedemiyorum yaa... sanki kasıtlı yapıyolar... mesela bu konuşmayı yaptığımız arkadaşım çok kokoş-lüks bi yaşantısı var... ve oldukça free... kıçını yırtıyodu yıllardır evlenebilmek için... ve her tanıştığınla yatan bi hatun... 6 ay önce bi çocukla tanıştı... 2 ay sonra nişan... sonra ağustosa nikah günlerini almışlar... ve beni aşağılarcasına " yaa 3 yıl oldu hala bekliyomusunuz be" diyip duruyo... yaa biz çok mu mutluyuz bu durumdan... her akşam ayrı şehirlerde uyuyup, her sabah uzaktan birbirimizi uyandırmaya çalışmak... mutluluğu-üzüntüyü kilometrelerce uzakta yaşamak hiç kolay şeyler değil... ama napalım olmayınca olmuyo... insanların da mutluluklarını gösteriş yaparcasına yaşamalarını kabullenemiyorum işte napıyım yani... bu da benim huyum... kasti davranıldığını hissettiğimde deliriyorum...
garip gelicek belki sizlere... belki de komik... ama küçük bi olayı anlatıyım... ablamlar evlendi... bi hafta sonra 4 günlüğüne ağvaya gidicez hep birlikte (dördümüz)... neyse gittik ama ablam sanki yeryüzünde evlenen tek insanmış gibi davranıyo... onlar karı-koca biz sevgiliyiz ya... .bi tavırlar bi konuşmalar... cumartesi gecesi öyle oturduk otelin bahçesinde iffet izliyoruz... ali ihsan iffete evlenme teklif etti... o sırada ablam yine bişey söyledi (tam hatırlamıyorum)... ben ordan nasıl odaya çıktım hatırlamıyorum... sabaha kadar ağladım... öyle kolay ağlayabilen bi insan değilim... çok zordur beni ağlatmak... kına gecemde bile ağlamam derim... ama çok doldum.. diğerleri umurumda değil... ablam-benimle herşeyi yakınen yaşıyan tek insan o... o bile böyle yapıyosa biz boşa kürek çekiyoruz dedim... sevgilim beni istemiyo-istese şimdiye kırk kere evlenebilrdik muamelesi yapıyo herkes... ama kimse düşünmüyo bu insanlar bu yaşına bu toyluğuna rağmen nelerle uğraşıyolar diye kimse aklından geçirmiyo... bende buna dayanamıyorum... sonra aldım ablamı karşıma konuştum... dedim ki sende olduğu gibi herkeste koca var... öznur (kuzenim) evlendiğinde de böyle davranıyodu ve sen ne kadar kızmıştın ama sende aynısını yapıyosun dedim... işte o zaman dedi farkında değilim diye... o yüzden böyle saçma sapan şeyler olabiliyo demekki hayatta... ben alıştım artık insanların gevezelik yapmasına...
kızlarrr günaydıın,
dün eski erkek arkadaşımla yemeğe çıktık.2 aydır hiç görüşmemiştik,sanırım kendisi yeni sevgilim olmak için çabalarda yine :)))
ızgara balık,kalamar ızgara ve zero içtim.neyse malum hırsız olayının üstünden 2 hafta geçti ve ben ilk kez dün akşam evde kalacaktım,yalnız yaşadığım için 2 haftadır eve giremeyip annemde kalıyordum.neyse manita beni eve bıraktı ama o da geldi.önce evi kontrol etti falan. saatlerce bekledi yawrum benim uykum gelene kadar iyice uyuyacak moda geçene kadar sonra gitti.inşallah en kısa zamanda şu hırsızın yarattığı olumsuz psikolojiden kurtulabilirim.bu arada kendisi beni 2 aydır görmediği için arabaya bindim bi şaşkın şaşkın kalakaldı :) noldu dedim tanıyamadım dedi,o ne demek dedim çok göz alıcı olmuşsun dedi :)))) sonra yemekte bir ara wc gittik,bu da arkamdan baktı heralde döndüğümde,ee senin arkan falan kalmamış tamamen gitmiş dedi :))))
heyyyoooo süper moral oluyor bunlar bana yaaa.gerçi son birkaç gündür duraksıyor muyum nedir anlamadım,ağır ağır gidiyor.geçen perşembedeb beri sadece 500 gr gittiama perşembedeb beri spora da gitmedim heralde ondan oldu.neyse toparlarım yahuu :))
demsin kimse demesinnnn, zayıflamışsın demesin yaa..ilk önceleri çok hoşuma gidiyordu sizede yazıyordum ya, ama şimdi diyetimi baltalıyo..sizdede oluyomu kızlar, bi özgüven geldi bana, bol bol kaçamak yapıyorum hatta şöyle diyim, kaçamak aralarında dukan yapıyorum
geçen hafta ne güzel 77,5 görmüştüm yine çıktım 78,4 'e..millet kilo verdin dedikçe yiyesim geliyo, 3,5 ay nasıl dayanmışım bilmiyorum bu diyete, şuan iradem sıfır..dün 3 dilim baklava yedim, eskiden yarım dilim yeterdi..akşam çukulata yedim.biraz önce 2 tane benim o yedim..daha olsa yerdim o kadar yani...sanırım kaldım ben bu kilomda yaaa
ya bişey sorcam miray,sen başlayalı ne kadar oldu.yani benim 2 ayı biraz geçti ama ben henüz sıkılmadım yani.
bende mi bir gariplik var yoksa ben de o evreye geleceğim de henüz farkında mı değilim ? bir sıkılma eşiği var mı ?
yani bu kadar zamandır ben hiç kaçamaksız getirdim buraya kadar ve o kadar dayanamıyorum bıktım artık dermişim gibi gelmiyor.yoksa bana mı öyle geliyor :) ?
yediklerinde mi sorun var acaba diyen sevgilim dukandaşlarım menümü aynen yazıyorum
sabah: 1 krep + 1 yumurta+ lor
ara: yeşil çay
öğlen : krep + ızgara köfte 2 adet + mantar sote + yoğurt (çok gibi gözükebilir ama az az tadımlık)
ara: meyveli yoğurt
akşam : ciğer + yoğurt
spordan sonrada tarçınlı süt... ve hergün 40 dk eliptik + 15 dk twist yapıyorum... eliptiği bayağı hızlı yapıyorum ve bol bol terliyorum...
valla ister kızın ister bağırın ben diyete destek birşeyler arıyorum metabolizma hızlandırcak...
yeşil çay demeyin onuda içiyorum :)))
ister doğal ister yapay birşeyler bulmam lazım... :))
şimdilik araştırıyorummm :))) eczacı arkadaşımı arıcam bu akşam :)
öncelikle tesekkurler.
migren içinde bir tavsiye.benim iş arkadasımında var aynı sıkıntısı.adet döneminde bir migren krizi varki sorma.ama son 2 aydır falan hergun bir fincan sıcaksuya bır kac yaprak taze nane atıp içiyor.nane çayı yapıyor yani ve 2 aydır falan cok cok hafıf gecırıyor bu dönemlerini.istersen dene.umarım faydalı olur.
demsin kimse demesinnnn, zayıflamışsın demesin yaa..ilk önceleri çok hoşuma gidiyordu sizede yazıyordum ya, ama şimdi diyetimi baltalıyo..sizdede oluyomu kızlar, bi özgüven geldi bana, bol bol kaçamak yapıyorum hatta şöyle diyim, kaçamak aralarında dukan yapıyorum
geçen hafta ne güzel 77,5 görmüştüm yine çıktım 78,4 'e..millet kilo verdin dedikçe yiyesim geliyo, 3,5 ay nasıl dayanmışım bilmiyorum bu diyete, şuan iradem sıfır..dün 3 dilim baklava yedim, eskiden yarım dilim yeterdi..akşam çukulata yedim.biraz önce 2 tane benim o yedim..daha olsa yerdim o kadar yani...sanırım kaldım ben bu kilomda yaaa
Kızlar daha diyetimin ilk evresindeyim ama sütten yumurtadan peynirden yoğurttan soğudum yaaCanım hiç birini yemek istemiyor. Yulaf kepeğimde gelmedi hala off
kızlar herkese merhaba diyetimin başından beri sizleri takip ediyorum ama bir türlü yazacak vakit bulamıyordum ben bu diyete 13 şubatta 80 kilo başladım ve şu anda 65 kiloyum üc ay oldu. sizleri okudukça motive oluyorum. ama artık sıkılmaya başladım ve kaçamaklar gittikçe büyümeye başladı.
fıstık merhaba sonunda yazabildim artık motive olmaya çok ihtiyacım var sizlerle birlikte olursak belki farklı olur diye düşündüm
kızlar ya bu meyveli yoğutlar, aktivia falan kaçamak mı sayılıo :S ben bi haftadır falan her gün tüketmeye başladım. Korkarak yiyorum sizce bi sakıncası var mı bu meyveli yoğurtların?
off yaa yoksa yanlış bi şey mi yaptım aktivia yiyerek?? ='(( sinir oluorum zaten duraklamayı atlatamadım bi türlü, güçlendirmeye yavaş yavaş geçiorum dün ekmek yedim mesela ama yine gram oynamıo kilom ne yapıcam bilmiorum hiç ya =//
bugün itibariyle tam 10.5 kilo kaldı vermem gereken. mutluyum, gururluyum...
bire bir dukanı yapabilsem veririm kilo bence... ama ipin ucu çok uzaklaştı...
lütfen bir de bana cevap verin adet önceki tartıdaki kilonuzla adet sonrası arasında çok fark oluyor muydu???
bunun bir cevabı yok aslında.mesela bende 1 gram bile fark olmaz.ne ödem ne hassasiyet ne sinirlilik ne kontrolsüz iştah.
ama burada +3 kıloya kadar değişenleride duyduk gördük.ama genele bakarsan ortalama 1 kılo cıvarı oynayanlar cogunlukta
benim evde herşeyim var yaa....
pilates cd...callan cd... pilates topu... pilates lastiği... yer minderi... dumbel... kondisyon bisikleti... twester... sauna eşofman...
çok üşengecimmm çoookkk... ilk zamanlar hepsinden yapıyodum akşamları... ama şimdi sıkıldım diyetten...
HEEEEEYYYYYYTTTTT ne oluyor orda yauuuuvvvvvv!
yav sen değilmisin birsürü kiloyu veren...
geçen eşimin bir arkadaşı var spor hocasıymış demiş ki sporu hergün aynı kıvamda yaparsan vücut ona alışır ve onu gündelik bir işmiş gibi görmezden gelir....vücudunu şaşırtman gerekiyor demiş.....bunun için de birgün 20 dk yürü diğer gün 50 dk. birgün tempolu yürü birgün ağırdan al. şimdi bacım sen neredeyse sporcu olmuşun denemediğin spor kalmadı buradan yazdıklarını okuduğum kadarıyla.....bence plates gibi yorucu olmayan bir spora geçmelisin.... çünkü spor hele de protein diyetiyle manyak gibi kas yapıyor. fitness e gidenler 10 yumurta akı yiyip vücut çalışmaya gidiyorlar ki şişsinler yani............. kas kütlen artıyor olabilir bu yüzden kilo veremiyor olabilirsin....çünkü bukadar spor çok fazla kas oluşumuna sebepolur.......bence kaçamağı spordan yap yiyeceklerden değil bacım...acizane bir tavsiye....
bence gerek yok bacım baktın ki sporla olmuyor vücudu alışageldiği şeyden uzak tutacaksın .....o "ay ne oluyor niye durduk "deyip kendine gelincesiye kadar bir şok daha yapmalısın....işte diyetteki yumruklar gibi gülüm benim...yoksa alışıp gidiyor işte.....bunları çok sık değil ancak vücut için rutin olduğunu anladığımız an yapmalıyız diye düşünüyorum bacım.....ondan sonra da zaten kilon bir dengeye geldi mi gerisi kolay ozaman da kendini neyle dengeleyecğini bilirsin...
mesela bebişim hergün yumurta yeme eğer yiyorsan, birkaç gün ara ver ..... mesela dışarıdan yiyorsan evden getir..... mesela evden getiriyorsan dışarıdan ye..... mesela sebzeleri farklı şekillerde dağıt veya farklı sebzeler ye..... krep yeme ekmek ye gibi... yani yediklerimiz ortada ama elbet birsürü şey yiyoruz....mesela daha çok balık ye.....balık yemek bende korkunç etki gösteriyor.....kırmızı ete aara ve ...kısacası neyi sıklıkla yapıyorsan ona biraz ara ver değişiklik yap yani .....mesela her öğün yoğurt tüket gibi yavru
ekimin 16 sından beri dukan diyeti yaptım 65 kiloya düştüm sonra baş parmağımın tırnağı ortasından oyuldu korkudan bıraktım diyeti bir aydır yapmıyordum tekrar başladım bu gün 60 kiloya inmek istiyorum sonra arştırdım tırnak oyulması tiroitlerden oluyormuş inşallah birdaha olmaz
Canım bence psikolojik bir durum bazen veremiyorum deyip moral bozdukça kilo alıyoruz.
At kafandan biraz kilo olayını düşünme bak nasıl gidecekler ..
Ahh ahh o regl dönemi migren ağrıları öyle bir beter ki seni çok iyi anlıyorum.
Adaçayı biraz rahatlatıyor beni tavsiye ederim.
Ben de psikolojiye çok inanıyorum. Zayıflayamıyorum zayıflayamıyorum diyeee diyeee zayıflayamıyoruuzzzÜstüne bir de kilo alıyoruz! İnceliyorum inceliyorum inceliyorum! demeli
Ayrıca çok teşekkürler :109: Adaçayını da denerim. İlaçsız geçmiyor amaDeneyemiyorum bile o yüzden Migrex içtim. Şimdi azaldı. Saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?