Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dur ya hemen isyan etme.altı üstü activia.

bide şu dukanın yeşil çay lı günlerini dene istersen.su yerine sabah akşam öğlen gece hep hep sadece yeşilçay (su yerine)
sabahtan bolca demle.şişelere doldur işte evde sokakta su niyetine onu iç bakalım.birkaç gün tavsiye ediyordu sanırım.ama tam bir daha bakalım

toto lazım ona bee
o zaman ucunda ödül de olsun... (mesela yulaf kepeği yada aroma falan)
ben 66 ya geldiğimde sen bana bişi al... sen 65 olduğunda ben sana alıyım...
olarmıı?

yarim sen değil misin gelin olacak olan evlilik hazırlıkları yapan senin depresyona girme gibi lüksün yok tatlım

geçen callan i denedim valla üstümden silindir gibi geçti pilates daha masum geldi bana. İnternet üzerinden pilates videolarını inidirip yapabilrisin

yeme rutinimi nasıl değişcem bebeğim :))) yediğimiz şeyler ortadaa:)))

mesela bebişim hergün yumurta yeme eğer yiyorsan, birkaç gün ara ver ..... mesela dışarıdan yiyorsan evden getir..... mesela evden getiriyorsan dışarıdan ye..... mesela sebzeleri farklı şekillerde dağıt veya farklı sebzeler ye..... krep yeme ekmek ye gibi... yani yediklerimiz ortada ama elbet birsürü şey yiyoruz....mesela daha çok balık ye.....balık yemek bende korkunç etki gösteriyor.....kırmızı ete aara ve ...kısacası neyi sıklıkla yapıyorsan ona biraz ara ver değişiklik yap yani .....mesela her öğün yoğurt tüket gibi yavru

benim evde herşeyim var yaa....
pilates cd...callan cd... pilates topu... pilates lastiği... yer minderi... dumbel... kondisyon bisikleti... twester... sauna eşofman...
çok üşengecimmm çoookkk... ilk zamanlar hepsinden yapıyodum akşamları... ama şimdi sıkıldım diyetten...

bilader biz bozulduk ben söliyimmmm

valla ister kızın ister bağırın ben diyete destek birşeyler arıyorum metabolizma hızlandırcak...
yeşil çay demeyin onuda içiyorum :)))
ister doğal ister yapay birşeyler bulmam lazım... :))
şimdilik araştırıyorummm :))) eczacı arkadaşımı arıcam bu akşam :)

lütfen bir de bana cevap verin adet önceki tartıdaki kilonuzla adet sonrası arasında çok fark oluyor muydu???

cok gecmiş olsun.umarım tekrarlamaz

lütfen bir de bana cevap verin adet önceki tartıdaki kilonuzla adet sonrası arasında çok fark oluyor muydu???

bunun bir cevabı yok aslında.mesela bende 1 gram bile fark olmaz.ne ödem ne hassasiyet ne sinirlilik ne kontrolsüz iştah.
ama burada +3 kıloya kadar değişenleride duyduk gördük.ama genele bakarsan ortalama 1 kılo cıvarı oynayanlar cogunlukta

insallah canim ya. insallah istedigin gibi bir cevap alirisn. ayy cok zor bir durum anlayabiliyorum seni. ama süper süzülmüsün yani iki günde.

Süzüldüm valla ya bugün tartıldım 63.5 ne oluyor bana böyle :26:
Neyse artık kilo kontrol yöntemimi öğrendim baktım kilo alacağım hemen söylüyorum birilerine beni iyi bir strese sokuyorlar süzülüyorum

Ayy yemesi değil de yedikten sonraki pişmanlığı çok kötü, Nil Gün'ün bir kitabında okumuştum diyelim ki kaçamak yaptınız kesinlikle onun kilo yapmayacağını düşünün diyor.
Hiç bir şey olmayacak üstüne kilo bile veririm diye inan düşünce gücü o kadar etkili oluyor ki .

Ne kadar çok hırsızlık olayı oluyor bu sıralarda geçmiş olsunn ..

Günaydın kızçeleeeerrr

ben yine +lardayım ve sebebini artık anlayamıyorum.
annemde bu diyet artık sana yaramaz vücudun alıştı deyip duruyor. ne yapayım amudamı kalkayım yaaa

Canım bence psikolojik bir durum bazen veremiyorum deyip moral bozdukça kilo alıyoruz.
At kafandan biraz kilo olayını düşünme bak nasıl gidecekler ..

Ahh ahh o regl dönemi migren ağrıları öyle bir beter ki seni çok iyi anlıyorum.
Adaçayı biraz rahatlatıyor beni tavsiye ederim.

Canım bu arkadaşını anlatmandan anladığım tek şey şimdiye kadar bir sürü kişiyle denemiş denemiş olmamış onun yarattığı bir eziklikle bak sonunda evleneceğim havasında.
Evlenmek değil ki mesele, o sevgiyi saygıyı kaybetmemek yıllara rağmen ..
Hem kolay mı tüm zorluklara beraber göğüs germek, her şeyi hazır bir zorluk görmemişler aman öyle evlenmek de ne var ..

Ohh ohh ohh topicde aşk hayatları hep kıpır kıpır ..
Ne güzel değil mi öyle şaşırtmak maşallah sen ne düşünüyorsun alacak mısın tekrar hayatına ?

Aynı şeyi ben de yaşıyordum aman zayıflama artık incecik kalmışsın vs ben de kaçamak yapardım hemen ama amacım kendimi istediğim kiloda görmek onların dur demesi değil ki ..

Hiç sıkılacak mıyım falan diye düşünme bilinç altına yerleştirme bunu ne güzel gidiyorsun işte ..

Baktım da gayet iyi menün meyveli yoğurdu sürekli yemiyorsun değil mi ?

Yanlış hatırlamıyorsam sindirim problemin de vardı değil mi ?
Ben mindivan nar ekşili macun tavsiye ederim çok etkili.
Şimdilerde problemim olursa 1 kaşık yiyorum ama bir ara günde 3 kaşık yediğimde kilo verişim 3 katına falan çıkmıştı.

Çok teşekkürler canım :109: Mutlaka denicem.. O kadar berbat bir şey kii.. Geçsin diye her şeyi deneyebilirim :S Çok saol

Ne kadar da güzel kilo vermişsiiinnn!!! Sakın pes etmeee!! Ben de iltifat duyunca değil de tartıda eksiler gördükçe kaçamakları arttırıyorum :S Tam tersine motive olup hiç kaçamak yapmayanlar var. Ben de zayıflıyorum düşüncesiyle bi taneden bişi olmaz diyorum, genelde.. Kilo almışsam ya da verememişsem de hırs yapıyorum vericem diye :S Mesela bu uyuz 4 kiloyu verene kadar kaçamak yoookkkkk!!!!

Kızlar daha diyetimin ilk evresindeyim ama sütten yumurtadan peynirden yoğurttan soğudum yaa Canım hiç birini yemek istemiyor. Yulaf kepeğimde gelmedi hala off

Çabuk bıkmışsıınnn :S Onlar senin arkadaşın olacak :S biraz motive olmalısıınn! Değişik şekillerde falan yapmaya çalış yemekleri.

fıstık merhaba sonunda yazabildim artık motive olmaya çok ihtiyacım var sizlerle birlikte olursak belki farklı olur diye düşündüm

Ama çok güzel kilo vermişsin. Bunları bi daha almak istemezsin tabi ki de!! Lütfen dayaaannn!! Evet. Takip etmeye de devam et Kesin fark eder!!

kızlar ya bu meyveli yoğutlar, aktivia falan kaçamak mı sayılıo :S ben bi haftadır falan her gün tüketmeye başladım. Korkarak yiyorum sizce bi sakıncası var mı bu meyveli yoğurtların?

Bence avtivia yemeyin yaa :S Ne biliyim.. :44: dün öyle bi elim gitti aliyim dedim. Baktım.. %5 falan galiba yağ oranı.. Arada yersek bir şey olmaz da.. Ben olsam her gün yemem yani. Meyveli yoğurtları da her gün yemiyorum. Önceden yerdim. Baktım kilo verişim azaldı. Vazgeçtim. Yiyorum ama her gün değil. Düzenli yiyorsan, onu yemeği bırakınca bence gram gram da olsa fark eder. Her zaman aynı şekilde beslenmemeliyiz ki, vücut şaşırsın.

bugün itibariyle tam 10.5 kilo kaldı vermem gereken. mutluyum, gururluyum...

Tebrikleeeerrrr!!!! :124:

bire bir dukanı yapabilsem veririm kilo bence... ama ipin ucu çok uzaklaştı...

Evet!! Bence de vereceksin!! Lütfen motive olacak bir şeyler buullll!! Çok da az kalmış, 5 kilo. Ben şurda 10 kiloyu veremedim :S Sen yaparsıınnn!!

Son düzenleme:
Ne kadar da güzel kilo vermişsiiinnn!!! Sakın pes etmeee!! Ben de iltifat duyunca değil de tartıda eksiler gördükçe kaçamakları arttırıyorum :S Tam tersine motive olup hiç kaçamak yapmayanlar var. Ben de zayıflıyorum düşüncesiyle bi taneden bişi olmaz diyorum, genelde.. Kilo almışsam ya da verememişsem de hırs yapıyorum vericem diye :S Mesela bu uyuz 4 kiloyu verene kadar kaçamak yoookkkkk!!!!teşekkür ederim canım bugün itibari ile sıkı sıkı devam edicem verilecek 5 kilom kaldı ve verene kadar durmak yok valla buraya yazınca daha bir gaza geldim galiba kendimi sorumlu hissettim sanırsam

Evet.. Bende de 1 kilo ya fark ediyor ya etmiyor. Bünyeye göre değişiyor. Yediğim şeylerin su tutması, reglden daha çok far ediyor bende mesela.

Vayy!! Sizin eve fitness'a gelmeli hihihih O kadar da imkanın varmış baksanaaa!! Yengene bilmem kime ne bakıyosuunn!! Sonunda ne kadar mutlu olacağını düşüünnn!! Ha gayret yaaa!!

Eceee!! Yazdıklarına bayıldıımmm!!! Çok güzel açıklamışsınnn!!! Bence de çok doğru söylüyorsun. Ya yavaş yavaş arttırmalı sporu, ya ara vererek yapmalı falan.. Yiyecekler için de dediklerin çok doğru. Şaşırtmak lazım vücudu.

Çok geçmiş olsuunnn!! Troidler ihmale gelmez! bir daha tekrarlamaz inşallah!!

Ben de psikolojiye çok inanıyorum. Zayıflayamıyorum zayıflayamıyorum diyeee diyeee zayıflayamıyoruuzzz Üstüne bir de kilo alıyoruz! İnceliyorum inceliyorum inceliyorum! demeli

Ayrıca çok teşekkürler :109: Adaçayını da denerim. İlaçsız geçmiyor ama Deneyemiyorum bile o yüzden Migrex içtim. Şimdi azaldı. Saol.

hepinizin yorumları için teşekkürler...
ama dediklerinizin çoğunu yaptık...
sporu bırakıp azdan başladık... dakikalarını arttırdık...
ben sınırlılardan meyveli yoğurt harici yemiyorum + şeker hayatımda hiç yok.

hepiniz haklısınız evet ama bizi anlamıyorsunuz... olmayınca olmuyor arkadaş!!!
sindirim problemimi kısmen çözdüm 2 günde 1 olsada çıkıyorum artık tuvalete...

benim vücudum bu gıdalara alıştı bence artık... hani ona normal geliyor bunlarla yetinmeyi öğrendi ve sadece geleni harcıyor.
bu diyette en mantıklısı 5/5 gitmek bence 5 gün sebze yediğin vücudunu bir an şaşırtıp hoop proteine dönüyorsun.

diyet kötü demiyorum asla... ama bana yaramıyor işte son 2 aydır boşa kürek çekiyorum.

Arada deniyordum ben 1 hafta tartılmayıp cuma şu kiloyu göreceğim diye düşünüyordum sürekli, tartıda o rakamı gördüğümü düşünüp kendimi rahat bırakıyordum bir bakmışım o rakam ..

Çok sevindim daha iyi olmana insanın hayatını allak bullak ediyor ..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr dukan dıyetını 3 gun once gormustum umursamadım ama sızın yazdıklarınızı bastan sona okudummm bende yarın baslıcam ben hep 55 kıloydum asla yukarı cıkmadım sıgarayı bırakınca 60 kılo oldum sımdı 5 kılo vermem lazım yarın baslıcam ve ılk 5 gun neler olucak bakalım sans dıleyın bakalım bana daha yenı uye oldum umraım herkes ıstedıgı gıbı kılo verır hepınızı opuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…