biz bu gazla bir haftada verirmişiz 5 kiloyu :)
boy168 hedef kilo 58 başkangıç kilo 80.200 şu an 65.400 (dünkü pideden sonra ne oldu bilmiyorum amaayaparız şekerimmver sen boy hedef kilo başlangıç kilo şu anki kilonu hemen yapalım
boy168 hedef kilo 58 başkangıç kilo 80.200 şu an 65.400 (dünkü pideden sonra ne oldu bilmiyorum amaatartılmaya utandım doğrusu )
turp gibiyim turp maaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhh
glukoz,kolastero,ldl,hdl,hgb,demir ,b12 vit.,üre, kreatin,total biluribin,mineraller,ferririn perfect! ehehehehehhehe
dukan beni öldürmemiş 2 aydır bifiil yapıyorum valla.....değrler ortadaaa......
merak edenlere duyurulur..................sevgiler saygılar öpücükler...........
evvvveeeeetttt şimdi yarışmanın neresinde kalmıştıkkkkkkkkkkhuhohohuuhohuhohuohuhahahah
ne çıkarsa çıksın yarışma başlamıştır şu andan itibaren..........start verildi bacılar.....mavi köşede lereza kırmızı köşede yarim pempe köşede ecefatma zorlu bir yarış olacak gibi sayın seyirciler......bakayım ben kaç çıkacam wooperden sonra ehüüüüüüüüüüü
haydi uşaklar rivrivriv riv riv riv ha uşak ha !
turp gibiyim turp maaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhh
glukoz,kolastero,ldl,hdl,hgb,demir ,b12 vit.,üre, kreatin,total biluribin,mineraller,ferririn perfect! ehehehehehhehe
dukan beni öldürmemiş 2 aydır bifiil yapıyorum valla.....değrler ortadaaa......
merak edenlere duyurulur..................sevgiler saygılar öpücükler...........
evvvveeeeetttt şimdi yarışmanın neresinde kalmıştıkkkkkkkkkkhuhohohuuhohuhohuohuhahahah
sayın ablerim ablalarım...ben kaçar yarın sabah kilo takibinde buluşmak üzere ehehehehheeh......bol bol kaçamak yapın ehuehueheuehheuhhouhohuhoo
sabah gelir gelmez tickerları da güncelledikmi misssssss
kızlaarrrr müşteri ziyaretindeydim koptum sizden geçici olarak yaaa,neler yaptınız bakalım.
gurmenetten siparişlerim gelmiş.rom aroması,tereyağı aroması,istakoz yengeç surimi falan.
yalnız bu tereyağı aroması hakikaten tereyağı gibi kokuyor hatta o kadar koklamışım ki midem bulandı
ızgaraların üstüne 1 damla danlatırım güzel olur diye düşündüm bakalım.
asıl akşama romlu kahve yapıcam kendime çok heyecanlıyım :)))
biz bu gazla bir haftada verirmişiz 5 kiloyu :)
HehehehBunlar da zaten hem gülüp hem halay çekiyo gibiler hahaha
Maaşallaaaahhhhhh
hihihihiih İyi akşamlar canım..
Ayyyy!!! Ben bile heyecanlandım hihihi
Ben de sipariş vermiştim geçen gün gurmenetten, hemen geldi, 1 gündeBenim de canım bisküvi istiyoooo :S Petibör aroması aldıımmm :)) Nerde kullanacağımı bilmiyorum ama.. Artık yulaf kepeği, süt aroma falan.. Tatlı gibi yaparım, napiyim :)
İnşallah inşallahhh
Dukana ilk ihanet : DONDURMAAAAAAAA :131: :)))
ya o değil de ben ya çoook fazla çıkarsam... kendimden korktum valla
Olsun canım yaaa!! Ben dedim sana. 80 bile çıksan hooopppp!!! Vereceksin 5 kiloyu en fazla 2 haftada falan bence hihihiKiiii, 80 çıkmıcaksın tabiii!! Lafın gelişi söyledim ben. Öyle olsa farkedersin zaten Sence kaç çıkarsın söyle bakalım..
Olsun canım yaaa!! Ben dedim sana. 80 bile çıksan hooopppp!!! Vereceksin 5 kiloyu en fazla 2 haftada falan bence hihihiKiiii, 80 çıkmıcaksın tabiii!! Lafın gelişi söyledim ben. Öyle olsa farkedersin zaten Sence kaç çıkarsın söyle bakalım..
deneme bir iki oldumu
ellerine sağlık ve ayrıca çok acımasızsın. desene bu iddia çok kanlı geçecek :)sabah baskül resimlerinizi unutmayın kıslarrrrrrrrrrr
ne biliym dün akşam kocaman bi pizza yedim 75-77 çıkarım galibaaöyle olursa yazık bana tüüüü
aynen hiç acımam savaşsa savaşellerine sağlık ve ayrıca çok acımasızsın. desene bu iddia çok kanlı geçecek :)
pizzacıların "küçük" diye adlandırdığı ama bizlere göre kocamaaaaannnn olan bi pizza şekerimaboooovvvv o pizza biraz önce küçük değilmiydi???
neyse bak siz üçünüzün yarışı benide heyecanlandırdı şimdi
ne biliym dün akşam kocaman bi pizza yedim 75-77 çıkarım galibaaöyle olursa yazık bana tüüüü
ellerine sağlık ve ayrıca çok acımasızsın. desene bu iddia çok kanlı geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?