Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne güzel sonuçlar tebrik ederimmm ..

Heheheh Bunlar da zaten hem gülüp hem halay çekiyo gibiler hahaha

Maaşallaaaahhhhhh

sayın ablerim ablalarım...ben kaçar yarın sabah kilo takibinde buluşmak üzere ehehehehheeh......bol bol kaçamak yapın ehuehueheuehheuhhouhohuhoo

hihihihiih İyi akşamlar canım..

sabah gelir gelmez tickerları da güncelledikmi misssssss

Ayyyy!!! Ben bile heyecanlandım hihihi

Ben de sipariş vermiştim geçen gün gurmenetten, hemen geldi, 1 günde Benim de canım bisküvi istiyoooo :S Petibör aroması aldıımmm :)) Nerde kullanacağımı bilmiyorum ama.. Artık yulaf kepeği, süt aroma falan.. Tatlı gibi yaparım, napiyim :)

biz bu gazla bir haftada verirmişiz 5 kiloyu :)

İnşallah inşallahhh

ya o değil de ben ya çoook fazla çıkarsam... kendimden korktum valla

ya o değil de ben ya çoook fazla çıkarsam... kendimden korktum valla

Olsun canım yaaa!! Ben dedim sana. 80 bile çıksan hooopppp!!! Vereceksin 5 kiloyu en fazla 2 haftada falan bence hihihi Kiiii, 80 çıkmıcaksın tabiii!! Lafın gelişi söyledim ben. Öyle olsa farkedersin zaten Sence kaç çıkarsın söyle bakalım..

ne biliym dün akşam kocaman bi pizza yedim 75-77 çıkarım galibaa öyle olursa yazık bana tüüüü

deneme bir iki oldumu

ewett süpeerrr...

Dukana ilk ihanet : DONDURMAAAAAAAA :131: :)))

ohoooooo bana kalırsa daha 2.gun dondurma yedıysen zaten dukanı kafaya koymamıssındır bu nedenle baglanma olmadıgından ihanette gecersızdır.sen zaten proteın sevmıyorsan bunyenı yorma derim.başkada demem

ellerine sağlık ve ayrıca çok acımasızsın. desene bu iddia çok kanlı geçecek :)
aynen hiç acımam savaşsa savaş
aboooovvvv o pizza biraz önce küçük değilmiydi???

neyse bak siz üçünüzün yarışı benide heyecanlandırdı şimdi
pizzacıların "küçük" diye adlandırdığı ama bizlere göre kocamaaaaannnn olan bi pizza şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…