Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anaaa!! Canıımmm!! Ben yarışmıyorum :)) Beceremem beeen.. Gitmiyo zati kilolar hihihi Ben izleyiciyim.. Size kolay gelsiinnn Heyecanladım ama, o ayrı hehe

Protein icecegi icsen faydasi olurmu ki..?Aklima o geldi hemen destek diyince..burda sirf onu icerek kilo verenlerde var..

Liste süper kurallarda öyle bende katilmak istiyorummm yoksa ikinci tur düzenlermiyiz onumu bekleyeyim

Anaaa!! Canıımmm!! Ben yarışmıyorum :)) Beceremem beeen.. Gitmiyo zati kilolar hihihi Ben izleyiciyim.. Size kolay gelsiinnn Heyecanladım ama, o ayrı hehe

bak sen heyecanlandım deyince aklıma geldiiii

bu kızların yarışı biz tribündekilerede yarayacak.neden bizde de heyecan yaratacak ya böylelikle

1- kan dolaşımımıza karışan adrenalin metabolizma hızımızı artıracak ve daha cok kalori yakacağız

2- moral ve motivasyonumuz yükseleceeeek

3- kendi duraksamalarımızdan kafa olarak uzaklaşacağımız için süpeeer olacaaak

4- herkesi öperimmmmm

protein içeceği mi?:44: o ne yaaa

içeriği hakkında bilgi var mı yani %kaçı nedir? neden yapılır falan filan.gerçi kullananların bir topiki varsa orayada bir bakalım.olmadı bi deneriz ya

ährwerte pro 100g:
Brennwert: 1569 kJ / 375 kcal
Eiweiß: 81,0 g (protein)
- BCAAs***: 14,7 g
Kohlenhydrate: 4,1 g ( Karbonhidrad)
- davon Zucker: 2,2 g ( seker)
Fett: 2,8 g (yag)

Digerleri vitaminler..

Vitamin C: 60 mg
Niacin: 18 mg
Vitamin E: 10 mg
Pantothensäure: 6 mg
Vitamin B6: 2 mg
Vitamin B2 (Riboflavin): 1,6 mg
Vitamin B1 (Thiamin): 1,4 mg
Folsäure: 200 μg
Biotin: 150 μg
Vitamin B12: 1 μg
Calcium: 804 mg
Kreatin-Monohydrat: 4,0 g

Türkce sitesi varmi bilmiyorum ama simdilik bu kadarini ekleyebiliyorum komsum geldi bu yüzden kalkmak zorundayim..

hımmm çok teşekkürler.bilgiler için daha ne olsun.bence bize uyar yaaa bakalım piyasadan bulup deneyelim derim.

Cin restorantin da sadece et ürünlerinden yesem nolurki yagda kizarmayanlarindan cocuklar israrla istiyorlar esimde yok götürsün ne dersiniz...?Ben balik yiyecektim aslinda ama daha yapmadim yap ye derken cok gec olur yarin okul erken yatiyorlar cünkü...Bilgisi olan varsa paylasirmi lütfen..

Arkadaslar bu dukan dr. hakkinda cikan lisans olaylari dogrumu? Lisansi alinmis diye duydum. Ne gibi zarari var mis? Kac kisi dr. kontrolünde uyguluyor? Ben bir yan etkisini görmedim. Kilomu verdim, annemle kardesimde devam ediyor ama biz dr. kontrolü altinda yapmiyoruz eger öyle bi durum varsa birakmak en mantiklisi saglimizdan olmadan önce.

Siz ne düsünüyorsunuz?:2:

neden bazı insanlar negatif enerji yüklü anlamış değilim :S geçen misafirliğe gitmiştik erkek arkadaşımla orda ev sahipleri yani erkek arkadaşımın arkadaşları benim diet yaptığımı öğrendi protein dieti diyince başladılar olumsuz yönlerini saymaya yok şöyle yok böyle, bizim bi tanıdık vardı böyle oldu falan. Erkek arkadaşımın yanında söylediler bunları zaten kendisi takıntılı bi de bunları duyunca laf etmeye başladı =// tavuk yicez die benimle istanbulda tavukçu arayan ben yemiorum die başka bi şey yemeyen adam bana bitir diyeti artık dedi az önce de mesaj atmış diet zararlıymış bak böyle böyle oluomuş die :S

Ben de henüz bi zararını görmedim, doktor kontrolünde de yapmıorum bundan önce daha sağlıklı değildim yani bu diyetle daha kötü olamam aksine daha fit ve güzel olma yolunda ilerliyorum

neden bazı insanlar negatif enerji yüklü anlamış değilim :S geçen misafirliğe gitmiştik erkek arkadaşımla orda ev sahipleri yani erkek arkadaşımın arkadaşları benim diet yaptığımı öğrendi protein dieti diyince başladılar olumsuz yönlerini saymaya yok şöyle yok böyle, bizim bi tanıdık vardı böyle oldu falan. Erkek arkadaşımın yanında söylediler bunları zaten kendisi takıntılı bi de bunları duyunca laf etmeye başladı =// tavuk yicez die benimle istanbulda tavukçu arayan ben yemiorum die başka bi şey yemeyen adam bana bitir diyeti artık dedi az önce de mesaj atmış diet zararlıymış bak böyle böyle oluomuş die :S

Ben de henüz bi zararını görmedim, doktor kontrolünde de yapmıorum bundan önce daha sağlıklı değildim yani bu diyetle daha kötü olamam aksine daha fit ve güzel olma yolunda ilerliyorum

iyi akşamlar kızlar

bakıyorum yarış başlamış ne güzel hepiniz kazanın inşallah

bende çok kaçırdım bugün, güya son gramlarım diye sıkıya alıcaktım kendimi, yan komşumun mevlüdü vardı bugün , tavuklu pilav ayran tavuklarla ayranı içtim sadece sonra poğça çörek kek börek geldi almadım sonra ama işte o sonrası yok mu((( antepten özel baklava gelmiş dayanamadım kızlar yaaaa yedim bir dilim birde bir porsiyon meyve yedim bugün oğluşumla umarım bir daha yapmam

Son düzenleme:

Canım yaa, bu zamana kadar super kilo vermişsin. ( bu arada kaç gunde verdin?) tebrikler. Sana bi sorum olacak? bu zman zarında hiç kaçamak yapmadın mı? Yani bu baklava ilk mi?
Vallahi ben de 2 doğum yaptım. 64 kiloyum, 59 olmak hedefim. Tamam diyorum bugun başlıcağım sonra başlıyorumç 4 gün sonrasında ufak bı çikolatayla bozuyorum. Böyle 2 kere başlaım ve bozdum. Şimdi yine başladım. Bugun atak döneminin 3. günündeydim. Sen nasıl dayandın bu tatlı meseleslne? Hiç meyve falan kaçrmadın mı? Bu son yaptıkların ilk mi oldu?
Paylaşırsan sevinirim.

vaayyy vayyy

3 gün girmedimmm hemencik yenii kararlarr alınmışşşşş:))

yarını iple çekiorumm çokk merakk ediorummm...

ben geçen haftaki bildirime göre +600 üm 4 gün sp yapıcam bu hafta size katılmam çok adill olmass

niless metabolizma hızlandıran ne bulursannn noolurrr paylaşşşş!!!

ya bende günde 2 tane meyveli yoğurt yenilebiliyo die biliyorum mmeyveli yoğurtların kalorisi çok yüksek die ben diyete başladığımdan beri günde 1 tane meyveli activia yiyorum sindirimede yardımcı oluyo 19 gün oldu başlayalı 6 kilo verdim bugün tartılmadım belki değişmiştir kaçamak yapmıyorsan meyveli yoğurtların bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben.....

kızlar bende dıyetle ılgısı bısıler yazdım ama sadece bende gorunuyor yazdıgım arkasından ne yazılmıs goremıyorum ya nerden bakcamıda bulamıyorum tek tek sayfaları acıyorum dırek o sayfayı yazacagım bıyerde yok

Selam kızlarrr, çook yoğun günler geçiriyorum, diyet ağır aksak devam ediyor, haftaya sanırım bütün işlerim bitecek, spor+diyetle birlikte çoşacağım coşacağımmm yanii umarım öyle olur heheheheh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…