iyi akşamlar kızlar
bakıyorum yarış başlamış ne güzel hepiniz kazanın inşallah
bende çok kaçırdım bugün, güya son gramlarım diye sıkıya alıcaktım kendimi, yan komşumun mevlüdü vardı bugün , tavuklu pilav ayran tavuklarla ayranı içtim sadece sonra poğça çörek kek börek geldi almadım sonra ama işte o sonrası yok mu((( antepten özel baklava gelmiş dayanamadım kızlar yaaaa yedim bir dilim birde bir porsiyon meyve yedim bugün oğluşumla umarım bir daha yapmam
ya bende günde 2 tane meyveli yoğurt yenilebiliyo die biliyorum mmeyveli yoğurtların kalorisi çok yüksek die ben diyete başladığımdan beri günde 1 tane meyveli activia yiyorum sindirimede yardımcı oluyo 19 gün oldu başlayalı 6 kilo verdim bugün tartılmadım belki değişmiştir kaçamak yapmıyorsan meyveli yoğurtların bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben.....
Canım yaa, bu zamana kadar super kilo vermişsin. ( bu arada kaç gunde verdin?) tebrikler. Sana bi sorum olacak? bu zman zarında hiç kaçamak yapmadın mı? Yani bu baklava ilk mi?
Vallahi ben de 2 doğum yaptım. 64 kiloyum, 59 olmak hedefim. Tamam diyorum bugun başlıcağım sonra başlıyorumç 4 gün sonrasında ufak bı çikolatayla bozuyorum. Böyle 2 kere başlaım ve bozdum. Şimdi yine başladım. Bugun atak döneminin 3. günündeydim. Sen nasıl dayandın bu tatlı meseleslne? Hiç meyve falan kaçrmadın mı? Bu son yaptıkların ilk mi oldu?
Paylaşırsan sevinirim.
sizce dışarda satılan tavuk çevirmeler var ya, onlar diyeti bozar mı?
derisini aldım ama yine de yağlıydı...
Bir dukan itirafı olsun buarkadaşlar ben pilav yemeyi çok özlediiiim!
Arkadaslar bu dukan dr. hakkinda cikan lisans olaylari dogrumu? Lisansi alinmis diye duydum. Ne gibi zarari var mis? Kac kisi dr. kontrolünde uyguluyor? Ben bir yan etkisini görmedim. Kilomu verdim, annemle kardesimde devam ediyor ama biz dr. kontrolü altinda yapmiyoruz eger öyle bi durum varsa birakmak en mantiklisi saglimizdan olmadan önce.
Siz ne düsünüyorsunuz?:2:
bir de sorum var.
kitapta ekstra olarak sütten bahsetmiş dükan.
sanki bu ekstralar çok çok az olmalı, süt de az içilmeli gibi geldi bana. doğru mu? yoksa serbest mi istediğimiz kadar içebilir miyiz?
bir de sorum var.
kitapta ekstra olarak sütten bahsetmiş dükan.
sanki bu ekstralar çok çok az olmalı, süt de az içilmeli gibi geldi bana. doğru mu? yoksa serbest mi istediğimiz kadar içebilir miyiz?
hiç sorma yaaa. benim de rüyalarıma giriyor artık. şöyle tereyağlı, tane tane.... ama sen diyete başlayalı daha çok kısa zaman olmadı mı. bu ne hız?
benimm de reglim yaklaştı bebişimm.. salla hepsi gidicek nasılsa...günaydın kızlar dünün acısı çıktı dukana başladığımdan beri ilk kez bu kadar ++++++ gördüm reglim de yaklaştı hepsi birleşti +500 üm bugün kızlar ya
benimm de reglim yaklaştı bebişimm.. salla hepsi gidicek nasılsa...
tartını kontrol ettirdin mi yarim, spor ve diyet kanaklı vucüt inceliyor ama 1.5 kg da bu kadar fark etmez sanırım bence tartını kalibre ettir bi bakalım daha zayıfsındır bence
deli mi ne ayol... ne demek gelmeyeyim... çok ayıpp çoookk...
hemen kuralları yazıyorum kıslar....
* sabah tartılıyoruz ve baskülümüzü resimliyoruz...
* geldiğimizde de ekliyoruz...
* 1+1 olarak normal düzenimizde devam ediyoruz...
* haftalık bildirim listesine mutlaka katılıyoruz...
* her gün yediklerimizi öğün öğün yazıyoruz...
* ASLA VE ASLA KAÇAMAK YAPMIYORUZ...
* hepimizden önce 5 kilosunu verene de istediği bişeyi alıp kargo yapıyoruz(m)... (tabi bu kesin kural değil-bizim eceyle pazarlığımız böyleydi)
şimdi katılanları yazıyorum...
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* dely
* zeynepfurkan
kurallara uymayanlar diskalifiye edilir... ilk aşama baskül resimi şarttt :=)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?