Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bende sizlerle ayni durumdayim. Hedefim 50kiloydu ve 1hafta önce hedefime ulastim bunun sevincinle kendimi ödüllendireyim dedim diyet tamtamlara dadandaim veee hooooopp 1,5 kilo almisim yine 51,5dayim demekki gercekten hic ipleri birakmamak gerek offff yine ugrasicam 50ye inmek icin. Yada 49-50 arasi olacagim ve dikkat edecegim.

Ayrica su dukan lisans durumu icin bana cevap verebilirmisiniz biraz endiseliyim

sizce dışarda satılan tavuk çevirmeler var ya, onlar diyeti bozar mı?

derisini aldım ama yine de yağlıydı...

2 ay oldu başlayalı , şu ana kadar yaptığım bana göre en ağır kaçamak bu baklavaydı , meyve hiç kaçırmadım sayılır yani son 10 gündür 1-2 çilek erik vede 1 ekşi elma dışında hiç yemedim tatlı olarak sadece bir kez dondurma ile irmik helvası bir de fındık ezmesi yedim hamurişi kaçamağım hiç olmadı fındık ceviz kaçırdım biraz yani aslında çok da kaçamağım olmamış sayılır :))) tatlı meselesi başlarda çok zor oldu ama ben toz tatlandırıcı ile bir şeyler yapamadım malesef tutturamadım migrostan çikolata aldım belçika bitteri diabetik şekersiz yağıda azaltılmış tatlı krizlerimi onunla atlattım adı perlege diabetik ürün rafında satılıyor yani işte böyle ama hiç bozdum deyip daha da bozmadım hep tekrar sıkıya aldım kendimi inşallah çok az kaldı omuda bitirirsem güçlendirmeye geçiçem ama en zor an burası zayıfladım diye daha çok yiyesin geliyor dukan kitaptada uyarmış zaten dikkat edin diye :))

sizce dışarda satılan tavuk çevirmeler var ya, onlar diyeti bozar mı?

derisini aldım ama yine de yağlıydı...

yani derisini aldıktan sonra sorun olmaz sanıyorum çünkü sossuz çevriliyor ha fırına atmışsın ha çevirmişsin ben yemiştim derisini sıyırıp but kısmındaki yağlı bölümüde atmıştım

bir de sorum var.

kitapta ekstra olarak sütten bahsetmiş dükan.

sanki bu ekstralar çok çok az olmalı, süt de az içilmeli gibi geldi bana. doğru mu? yoksa serbest mi istediğimiz kadar içebilir miyiz?

lisansının iptal edilmesinin diyetiyle ilgisi yok. üniversite sınavlarında sağlıklı kiloda olan öğrencilere ek puan verilmeli gibi bişey söylemiş. bunun ayrımcılık olduğuna karar vermişler. lisansı böyle iptal edildi. dukan diyeti yapanlardan, kronik hastalık, alerji v.b. rahatsızlığı omayıp da sadece diyet yüzünden sağlık sorunu yaşayan birini duymadım. benim gördüğüm tek yan etki de ilk zamanlarda adet düzensizliği oldu. o da hemen hemen tüm diyetlerde olur. onun dışında hiç bir sağlık sorunu yaşamadım. kronik hastalığı ve alerjisi olanlar hariç yaşayanı da duymadım.

bir de sorum var.

sanki bu ekstralar çok çok az olmalı, süt de az içilmeli gibi geldi bana. doğru mu? yoksa serbest mi istediğimiz kadar içebilir miyiz?

evet , sütte süt şekeri olduğu için aslında doğrudan için dememiş kahvenize falan katabilirsiniz demiş ama sanırım bir bardak süte izin var ben başlarda içiyordum ama sonra okuyunca içmedim sadece kahveme kattım o kadar

bir de sorum var.

süt az içilmeli ve kullanılmalı. sütte şeker var ve gaz yapıyor. o yüzden sınırlı. ama diğer sınırlılar kadar tehlikeli değil tabi. ben özellikle küçük kutu light sütlerden alıp, dışarı çıkarken çantama atıyorum. ara öğün gibi oluyor. dışarda, çarşı pazar gezerken acıkmak çok tehlikeli. kaçamaklara zemin hazırlıyor. süt bir süre idare ediyor beni. onun dışında da ekmekte falan kullanıyorum çok az.

hiç sorma yaaa. benim de rüyalarıma giriyor artık. şöyle tereyağlı, tane tane.... ama sen diyete başlayalı daha çok kısa zaman olmadı mı. bu ne hız?

canım bir ay oldu. Ama burada yurtta yaptığım için çok fazla çeşitlendiremiyorum yemeklerimi. Bu nedenle biraz sıkılıyorum tabi.Her yemeğin yanındada aksi gibi pilav pilav. Bugün pilavla bakışırken çok özlediğimi farkettim. Ama yemedim yani. Içim rahat o yüzden.

Bir kac denenmis uygulanmis tiyo lar benden size..

Kahve icerken kahvenize bir kac damla vanilya damlatirsaniz en fazla 2 saat aclik hissetmiyorsunuz..Acliginizi bastirmak icin öksürüge iyi gelen yada bogaz agrilarinda kullandigimiz acili sekerlerden tüketin..Yesil elmanin kokusu istah kesiyor..Bu muzda olabilir bunu kendimiz yapiyoruz evde yesil elma yi rendeliyoruz ve agzi kapali bir kapta sakliyoruz.Durdukca kokusu daha bir belirgin oluyor.Aclik hisettiginiz anda 3 kez kokluyoruz nefes alip veriyoruz... Yemek yerken yemek kasigi degil de kahve kasigi kullanin bir kasik yemek yedik den sonra kasigi tabagin kenarina birakin sonra yine devam edin amac yavas yemek mide den önce beyni doyurmak.. Acligi bastirmanin diger altarnatifi ise sebze suyu ara ögünlerde sebze suyu icebilirsiniz en fazla bir cay bardagi. Diyet bikkinlikmi verdi diyete baslamadan önce giymis oldugunuz pantolunu deneyin ve belinizden düstügünü gördügünüzde diyete daha bir syky sarilin ve o anin tadini cikarin..

Diyet yaparken yemeklerde aci da bire bir acisi sonra tuvalatte cikiyor ya neyse.. örnegin domates suyuna tabasco acisi ekleyerek icebilirsiniz...Birde japon bir arkadasimin tavsiyesi bas ve isaret parmaginizin ortasini iki taraflari yani parmaklariniz arasina alarak masaj yaptiginiz 2 dk aclik hissi gidiyor arada bir uyguluyorum sanki ise yariyor.. Bunun adina japanischen Shiatsu-Methode diyorlar...

Buda nasil yapildigi...

Mümkünse hafta da bir tartinmaya özen gösterin tartindiginizda kilo kaybettiginizi görün hergün tartinip gram kayybettiginizi görmekten daha motive edici...

Firsat buldukca yine ekleyecegim bunlarin hepsi denedigim ve uyguladigim seyler..Paylasmak istedim..

Kızlar bugün ikinci gunüm ve inanın cok zorlanıyorum çünkü patates ve pirinci cok özlüyorum. Si di size bir sorum olacaktı, bir tarife gore Nisasta kullanabilirim, atak devresinde. Tatlı yaptım ve 2 kasık kullanabilirim yazıyordu, kitaptada öyle bir şey hatırlıyordum, ama icerigine baktım, 87 % karbonhidrat varmış icinde. Sizce yasakmidir? İki tatlı kasığı kullandım.

günaydın kızlar dünün acısı çıktı dukana başladığımdan beri ilk kez bu kadar ++++++ gördüm reglim de yaklaştı hepsi birleşti +500 üm bugün kızlar ya

günaydın kızlar....
ben bu işten bi cacık anlamadım valla... geçen yıl bu zamanlar (76 kiloyken) kalçama kadar bile çıkamayan kot pantalonum vardı... kaldırıp atmıştım gardrobumun bi köşesine... dün akşam pantalonlarımın hepsi yıkandı... ve hava yağmurlu olduğundan kuruma ihtimali milyonda bir... gittim dolabımın önüne tünedim... karıştırdım alt üst ettim... bu geçen yıl olmayan kotu buldum... deniyim dedim olmazsa yine başka bişey bulurum... neyse denedim ama bacakları şalvar gibi... kalçamdan düşüyo... belime kadar çıkamıyo bile bolluktan... tabi ben bunu kemerle kamufle ederim diye düşündüm... bi de gaza geldim ki sormayın... aha dedim 76yken bu pantalon çıkmıyodu kalçadan yukarı, kesin sabah tartıldığımda 70-71 çıkarım dedim... o enerjiyle uyudum uyandım... hemencik tartıldım... sonuç beni yıktı... gerçi son 1 aydır yemediğim hiçbişey yok maşallah yani... bu durumda bu kadar + çıkması çok da anormal değil aslında ama o pantalon neden öyle çuval gibi peki????
bu da kocaman kocaman +ların veeee yarışma startının belgelenişi;

MENÜ
SABAH
* 1 fincan 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 tablet splenda)
* 2 adet haşlanmış yumurta (belki 3 aydır ağzıma yumurta değdirmedim)
* beyaz peynir
* çemensiz pastırma
* dukan ekmeğim
ARA
* relax çay
ÖĞLE
* ızgara tavuk (evde soslayıp hazırlayıp getirdim)
* dukan ekmeğim
ARA
* 200 gr yoğurt

Suyumu ihmal etmiyorum en az 2 lt... hepimize bol şans... başarı - azim ve istikrar diliyorum kızlarr....

Son düzenleme:
benimm de reglim yaklaştı bebişimm.. salla hepsi gidicek nasılsa...

tartını kontrol ettirdin mi yarim, spor ve diyet kanaklı vucüt inceliyor ama 1.5 kg da bu kadar fark etmez sanırım bence tartını kalibre ettir bi bakalım daha zayıfsındır bence

Son düzenleme:
tartını kontrol ettirdin mi yarim, spor ve diyet kanaklı vucüt inceliyor ama 1.5 kg da bu kadar fark etmez sanırım bence tartını kalibre ettir bi bakalım daha zayıfsındır bence

sorun yok fıstık... tartı normal ama sanırım korktuğum başıma geldi... yani evet inceldim... incelme var ama... çok spor yapıyorum diye kas yapmış olmamışımdır inşallah...

ghünaydın bebem. ben bu yazını okumadan cıkmıstım ve resım cekmedım. şimdi ilk bastan dıskalıfıyemı olcam. ı ıhhh kabul etmem. ben sabah tartıldım taaammm 98,4 cıktım. bu sereflık boyle kabul edeceksınız napayıımmm

sabahta sahanda 1 çk z yağı ila yaptıgım yumurta ve kk kadar peynır bırde dukan ekmegımden yedım..şimdide limonlu çayımı hüpletiyorum. şimdiden yazayım yanımda getırdiğim 500 ml ayranıda ara ogun olarak gun ıcerısınde tuketecegım.

bende yazıyım bari

kahvaltı : dukan krebi, peynir,yumurta, 1 bardak süt

şimdi: 7 otlu çay

öğlen: tavuk, yoğurt

akşam: bilmiyorum

kıslarrrssss günaydınlarrr,
çook güzel bir gün olsun hepiniz için :)
ya bişey söyleyeceğim size anlayamadığım şeyler oluyor diyetimle ilgili.dün sabah tartıldım 80.5 iyi güzel hoş sevindim artık 70leri görebileceğim diye.bu sabah çooook ümitle uyandım,koştum tartıldım hemen.bir de baktım ki 81.2.bu nasıl olabilir yahuuu,ben nerde yanlış yaptım da +700 çıkıp tam da yarışmaya başlayacağım sabah psikolojim bozuldu ???
dün sabah peynir,süt yemiştim o kadar öğlen haşlama tavuk yedim yoğurtla,akşam da dukana uygun yaprak sarması yağsız etle yapılmış ve light yoğurt.1.5 saat de kardio yaptım yürüdüm falan,eeee noluyor yani şimdi (((((
neyse kızlar kabul ederseniz tartı resmim yok sabah sabah canım sıkıldı ama walla yalan söylemiyorum :)))
81.2 yim bu sabah ve 3 dilim yağsız beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta yedim ve light süt.
hadi bakalım cümleten başarılar,umarım tam da bu yarışma başlamışken duraksamaya girmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…