Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlar iste tartim yarimaci arkadaslara
basarilar :)

Eklentiler

• $2012-05-23 07.22.00.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 24
Gunaydin kizlar iste tartim yarimaci arkadaslara
basarilar :)

işte buuuuuuuu....
süpersin lareza.....
ya kimse kızmasın yanlış da anlamasın ama ben tadımız kaçmasın herşey şeffaf olsun diye resim ekleyelim lütfen...
resimsizler diskalifiye demiştik dün...

arkadaşlarrrr tartı resmi olmazsa olmaz ise iş yerimde de var,burda da tartılıp resmini çekebilirim şimdi ama işyeri bilgisayarlarımız server'e bağlıyız.bu bilgisayarıma indiremem de resmi ancak akşam kendi bilgisayarıma indirip sizle paylaşabilirim.ama yok resim olmasa da biz sana güveniyoruz derseniz o başka tabiiiiii

Günaydın Dukancanlaaaarr!!! Kader arkadaşlarıımmm!!
Yarışma başladı demeekk!! Oy oy oy..! Çok heyecanlı:18: hihi Herkese kolay gelsin. Hepimiz bir an önce amacımıza ulaşırız inşallahh!!

sizce dışarda satılan tavuk çevirmeler var ya, onlar diyeti bozar mı?

derisini aldım ama yine de yağlıydı...

Yok yaa! Yiyebilirsin bence. Üzerinde sos falan bişey yoksa, derisini aldıktan sonra sorun kalmaz. En ala ızgara işte.. Daha ne olsun..

Canıımm! Hem reglin yaklaşıyormuş hem de yediğin şeylerden dolayı vücudun su tutmuştur, şişmiştir. Yani bence o 74,7 gerçekten yağlı yağlı 74,7 değil. Dolayısıyla en fazla 1-2 haftada yine 71-72 görürsün sen bence. O yüzden pantolonun da bol gelmiş olabilir. Hem bacak ve kalçalardan da baya kilo vermişsin demek Kilo sandığın şeyler, yağ olmadığı sürece kıyafetler bol gelmeye devam eder diye düşünüyorum Güzel başlangıç, hiç bozma moralini. Hemen gidecekler Benim de reglim yaklaştı. Yarın yine +'lar beni bekler :S
Hadi hayırlı olsun. Gazanız mübarek olsun hihihi

Son düzenleme:
işte buuuuuuuu....
süpersin lareza.....
ya kimse kızmasın yanlış da anlamasın ama ben tadımız kaçmasın herşey şeffaf olsun diye resim ekleyelim lütfen...
resimsizler diskalifiye demiştik dün...

yarimcim süpersin valla o kadar motive oldumki yarışmak falan hikaye ama bana çok iyi geldi sabah heyecanla tartıya koştum valla (ama pazartesi yediğim pide sağolsun hakkını vermiş yarım kilo olarak ). ama bundan sonra hiç kaçamak yok mümkün değil

yurt hayatını iyi bilirim. değil diyet yapmak, yemek bulduğuna şükredersin. yinede iradene hakim olmaya çalış. Allah kolaylık versin.

tamam kuşum o zaman akşama ekle beklemedeyiz... bol şans hepimize..

daha 2. günde "özledim" ne demek ya...

Canım, Dukan'ın kitabında da dediği gibi, diyete full uyup da yine + çıkabiliyoruz. Vücudumuz her gün aynı olmuyo. Kendine göre bişeyler yapıyo işte.. Ama sen onlara + diye bakma. Şişkinlik onlar sadece.. 3-4 gün sonra +700 olacak sana -1500 Bozma moralini

bence bu durum gidenlerin yağdan gittiğini gösteriyor. 75 kg idin ama yağ oranın daha fazlaydı. şimdi ise aynı kiloda yağ oranın daha az. dolayısıyla daha incesin.

tamam kuşum o zaman akşama ekle beklemedeyiz... bol şans hepimize..

oki doki ekleyeceğim,çok heyecanlandım hadi bakalım :)
ama hergün tartı resmi eklemeye gerek yok dimi yani işyerindeki bilgisayrdan zor oluyor da o bakımdan sordum.
ayrıca benim önceki yazdığım konuya yorum yazsanıza,siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.neden +700 çıktım ben bu sabah nedennnnn

bu arada selin babanesiyle konuştu mu haberiniz var mı,dün müşteri ziyaretindeydim ,bir ara takip edemedim sizi ama aklım da kaldı,merak ettim ?

tatlım belirli bir zaman sonra incelmeye devam ediyorsun ama tartı bir + bir - göstermeye başlıyor. bu senin o gün yediğin şeyler uyku durumun yorgunluğun bunların hepsi tartıyı etkiliyor bazen ben uyandığımda tartılıyorum sonra bir saat sonra tartıldığımda bir kilo bile - gösterdiği oluyor. vücut yorgunsa eğer sabah kalktığında vücut şiş oluyor ve sonuç + 3 aylık tecrübe ile sabittir. sakın üzülme
ayrıca bu senin içinde geçerli yarimcim

ben de bu kadar zaman sonra artık tartıya kafayı takmamak gerektiğine inandım. kaçamaksız bir protein gününün ardından +500 çıkabiliyorum. ertesi gün -700 oluyor. su, gaz, az uyku, çok uyku, yorgunluk, çok oturma, diet içecek..... bütün bunlar ve daha bir sürü şey etkiliyor tartıyı. çok takılmamak, uzun vadeli sonuçlara bakmak lazım.

offf iştee yaa 2 ayı devirince başlıyormuş demekki bu süreç.şu ana kadar çok hızla vermiştim,kendime bile şaşırıyordum hatta burdaki yorumları gördükçee ,ohooo ben baya iyiyim yaa bak hiç duraksamadan hızla veriyorum demiştim.alll sana hadi bakalım,uffff neyse bu haftayı böyle geçireyim de eğer durum değişmezse haftaya farklı bir yöntem denerim.hem ben hiç beyaz gün falan yapmadım,durmaya devam ederse haftaya yaparım bari

Günaydın Kızlar,

Bu hafta inanılmaz yoğunum giremedim günlerdir ama kalbim ve dukanım sizinle hep :)

Harika bir yarış başlamış, ben de sizi canı gönülden destekliyorum.

Ben de heyecanla takip ediyorum sizleri, beni bile motive ettiniz, çok tatlısınız.

Hadi bol şans hepinize.

ben de bu kadar zaman sonra artık tartıya kafayı takmamak gerektiğine inandım. kaçamaksız bir protein gününün ardından +500 çıkabiliyorum. ertesi gün -700 oluyor. su, gaz, az uyku, çok uyku, yorgunluk, çok oturma, diet içecek..... bütün bunlar ve daha bir sürü şey etkiliyor tartıyı. çok takılmamak, uzun vadeli sonuçlara bakmak lazı

günayyydııınn

yarimm pantolon olayınn müthişş!!!! ya bi de bu kas olayını kafaya takmayın bence..

aynadaki görüntün ve kendini orada beğenmen önemli rakamların bi önemi yok!!

çok iyi spor yaptn yüzme dans callenetic falan.. hakkındır bacımmmm giy gezz salına salına..

hee bende 6 gündür aynı kiloda olmanın kasveti içindeim beklemiom valla 15 gün yumruktaimm benn:S

şu an tehlikeli sularda yüzüyorsun canım
benimde ilk iki ay tıkır tıkır gitti kilolar iki ay bitince aynı senin gibi düşünüyordum kaygı çok tehlikeli ve sonra ne oldu biliyormusun ilk iki ay hiç kaçamak yapmayan ben zaten kilo veremiyorum şunun ucundan alsam nolurki demeye başladım ve bir aydır kaçamaklar artmaya başlamıştı ve kaçamak yapınca artık gerisi geliyor.
hiç strese girme aynı şekilde diyetine devam et vücudun şu an toparlanma aşamasında olabilir bir hafta sonra farkı sende göreceksin
panik yok tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…