Gunaydin kizlar iste tartim yarimaci arkadaslara
basarilar :)
sizce dışarda satılan tavuk çevirmeler var ya, onlar diyeti bozar mı?
derisini aldım ama yine de yağlıydı...
günaydın kızlar....
ben bu işten bi cacık anlamadım valla... geçen yıl bu zamanlar (76 kiloyken) kalçama kadar bile çıkamayan kot pantalonum vardı... kaldırıp atmıştım gardrobumun bi köşesine... dün akşam pantalonlarımın hepsi yıkandı... ve hava yağmurlu olduğundan kuruma ihtimali milyonda bir... gittim dolabımın önüne tünedim... karıştırdım alt üst ettim... bu geçen yıl olmayan kotu buldum... deniyim dedim olmazsa yine başka bişey bulurum... neyse denedim ama bacakları şalvar gibi... kalçamdan düşüyo... belime kadar çıkamıyo bile bolluktan... tabi ben bunu kemerle kamufle ederim diye düşündüm... bi de gaza geldim ki sormayın... aha dedim 76yken bu pantalon çıkmıyodu kalçadan yukarı, kesin sabah tartıldığımda 70-71 çıkarım dedim... o enerjiyle uyudum uyandım... hemencik tartıldım... sonuç beni yıktı... gerçi son 1 aydır yemediğim hiçbişey yok maşallah yani... bu durumda bu kadar + çıkması çok da anormal değil aslında ama o pantalon neden öyle çuval gibi peki????
bu da kocaman kocaman +ların veeee yarışma startının belgelenişi;
MENÜ
................
................
Suyumu ihmal etmiyorum en az 2 lt... hepimize bol şans... başarı - azim ve istikrar diliyorum kızlarr....
işte buuuuuuuu....
süpersin lareza.....
ya kimse kızmasın yanlış da anlamasın ama ben tadımız kaçmasın herşey şeffaf olsun diye resim ekleyelim lütfen...
resimsizler diskalifiye demiştik dün... [/QUO
işte buuuuuuuu....
süpersin lareza.....
ya kimse kızmasın yanlış da anlamasın ama ben tadımız kaçmasın herşey şeffaf olsun diye resim ekleyelim lütfen...
resimsizler diskalifiye demiştik dün...
canım bir ay oldu. Ama burada yurtta yaptığım için çok fazla çeşitlendiremiyorum yemeklerimi. Bu nedenle biraz sıkılıyorum tabi.Her yemeğin yanındada aksi gibi pilav pilav. Bugün pilavla bakışırken çok özlediğimi farkettim. Ama yemedim yani. Içim rahat o yüzden.
arkadaşlarrrr tartı resmi olmazsa olmaz ise iş yerimde de var,burda da tartılıp resmini çekebilirim şimdi ama işyeri bilgisayarlarımız server'e bağlıyız.bu bilgisayarıma indiremem de resmi ancak akşam kendi bilgisayarıma indirip sizle paylaşabilirim.ama yok resim olmasa da biz sana güveniyoruz derseniz o başka tabiiiiii
Kızlar bugün ikinci gunüm ve inanın cok zorlanıyorum çünkü patates ve pirinci cok özlüyorum. Si di size bir sorum olacaktı, bir tarife gore Nisasta kullanabilirim, atak devresinde. Tatlı yaptım ve 2 kasık kullanabilirim yazıyordu, kitaptada öyle bir şey hatırlıyordum, ama icerigine baktım, 87 % karbonhidrat varmış icinde. Sizce yasakmidir? İki tatlı kasığı kullandım.
kıslarrrssss günaydınlarrr,
çook güzel bir gün olsun hepiniz için :)
ya bişey söyleyeceğim size anlayamadığım şeyler oluyor diyetimle ilgili.dün sabah tartıldım 80.5 iyi güzel hoş sevindim artık 70leri görebileceğim diye.bu sabah çooook ümitle uyandım,koştum tartıldım hemen.bir de baktım ki 81.2.bu nasıl olabilir yahuuu,ben nerde yanlış yaptım da +700 çıkıp tam da yarışmaya başlayacağım sabah psikolojim bozuldu ???
dün sabah peynir,süt yemiştim o kadar öğlen haşlama tavuk yedim yoğurtla,akşam da dukana uygun yaprak sarması yağsız etle yapılmış ve light yoğurt.1.5 saat de kardio yaptım yürüdüm falan,eeee noluyor yani şimdi(((((
neyse kızlar kabul ederseniz tartı resmim yok sabah sabah canım sıkıldı ama walla yalan söylemiyorum :)))
81.2 yim bu sabah ve 3 dilim yağsız beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta yedim ve light süt.
hadi bakalım cümleten başarılar,umarım tam da bu yarışma başlamışken duraksamaya girmiyorumdur
günaydın kızlar....
ben bu işten bi cacık anlamadım valla... geçen yıl bu zamanlar (76 kiloyken) kalçama kadar bile çıkamayan kot pantalonum vardı... kaldırıp atmıştım gardrobumun bi köşesine... dün akşam pantalonlarımın hepsi yıkandı... ve hava yağmurlu olduğundan kuruma ihtimali milyonda bir... gittim dolabımın önüne tünedim... karıştırdım alt üst ettim... bu geçen yıl olmayan kotu buldum... deniyim dedim olmazsa yine başka bişey bulurum... neyse denedim ama bacakları şalvar gibi... kalçamdan düşüyo... belime kadar çıkamıyo bile bolluktan... tabi ben bunu kemerle kamufle ederim diye düşündüm... bi de gaza geldim ki sormayın... aha dedim 76yken bu pantalon çıkmıyodu kalçadan yukarı, kesin sabah tartıldığımda 70-71 çıkarım dedim... o enerjiyle uyudum uyandım... hemencik tartıldım... sonuç beni yıktı... gerçi son 1 aydır yemediğim hiçbişey yok maşallah yani... bu durumda bu kadar + çıkması çok da anormal değil aslında ama o pantalon neden öyle çuval gibi peki????
bu da kocaman kocaman +ların veeee yarışma startının belgelenişi;
Eki Görüntüle 425500
MENÜ
SABAH
* 1 fincan 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 tablet splenda)
* 2 adet haşlanmış yumurta (belki 3 aydır ağzıma yumurta değdirmedim)
* beyaz peynir
* çemensiz pastırma
* dukan ekmeğim
ARA
* relax çay
ÖĞLE
* ızgara tavuk (evde soslayıp hazırlayıp getirdim)
* dukan ekmeğim
ARA
* 200 gr yoğurt
Suyumu ihmal etmiyorum en az 2 lt... hepimize bol şans... başarı - azim ve istikrar diliyorum kızlarr....
tamam kuşum o zaman akşama ekle beklemedeyiz...bol şans hepimize..
kıslarrrssss günaydınlarrr,
çook güzel bir gün olsun hepiniz için :)
ya bişey söyleyeceğim size anlayamadığım şeyler oluyor diyetimle ilgili.dün sabah tartıldım 80.5 iyi güzel hoş sevindim artık 70leri görebileceğim diye.bu sabah çooook ümitle uyandım,koştum tartıldım hemen.bir de baktım ki 81.2.bu nasıl olabilir yahuuu,ben nerde yanlış yaptım da +700 çıkıp tam da yarışmaya başlayacağım sabah psikolojim bozuldu ???
dün sabah peynir,süt yemiştim o kadar öğlen haşlama tavuk yedim yoğurtla,akşam da dukana uygun yaprak sarması yağsız etle yapılmış ve light yoğurt.1.5 saat de kardio yaptım yürüdüm falan,eeee noluyor yani şimdi(((((
neyse kızlar kabul ederseniz tartı resmim yok sabah sabah canım sıkıldı ama walla yalan söylemiyorum :)))
81.2 yim bu sabah ve 3 dilim yağsız beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta yedim ve light süt.
hadi bakalım cümleten başarılar,umarım tam da bu yarışma başlamışken duraksamaya girmiyorumdur
tatlım belirli bir zaman sonra incelmeye devam ediyorsun ama tartı bir + bir - göstermeye başlıyor. bu senin o gün yediğin şeyler uyku durumun yorgunluğun bunların hepsi tartıyı etkiliyor bazen ben uyandığımda tartılıyorum sonra bir saat sonra tartıldığımda bir kilo bile - gösterdiği oluyor. vücut yorgunsa eğer sabah kalktığında vücut şiş oluyor ve sonuç + 3 aylık tecrübe ile sabittir. sakın üzülme
ayrıca bu senin içinde geçerli yarimcim
tatlım belirli bir zaman sonra incelmeye devam ediyorsun ama tartı bir + bir - göstermeye başlıyor. bu senin o gün yediğin şeyler uyku durumun yorgunluğun bunların hepsi tartıyı etkiliyor bazen ben uyandığımda tartılıyorum sonra bir saat sonra tartıldığımda bir kilo bile - gösterdiği oluyor. vücut yorgunsa eğer sabah kalktığında vücut şiş oluyor ve sonuç + 3 aylık tecrübe ile sabittir. sakın üzülme
offf iştee yaa 2 ayı devirince başlıyormuş demekki bu süreç.şu ana kadar çok hızla vermiştim,kendime bile şaşırıyordum hatta burdaki yorumları gördükçee ,ohooo ben baya iyiyim yaa bak hiç duraksamadan hızla veriyorum demiştim.alll sana hadi bakalım,uffff neyse bu haftayı böyle geçireyim de eğer durum değişmezse haftaya farklı bir yöntem denerim.hem ben hiç beyaz gün falan yapmadım,durmaya devam ederse haftaya yaparım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?