Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya resım konusunda haklısınız da ben gormedımkı bunu. Şöyle yapsam yrn resım çeksem koysam eger 98.4 ten az çıkarsam benı yıne 98.4 sayarsınız verdıgım eksıde sıze hedıyem olur ama yok 98.4 ten fazla cıkarsamda ne çıkarsam o sayılsa olurmuuuuu?? Yada dıskalıfıyeyse dıskalıfıye nepayım. Bende kendım görünmez yarışırım sızınle

Ya soyledıgım kılo sıze güven vermıyorsa yedıklerımıze nasıl guveneceksınız. Onlarındamı resmı cekılecek :26::26:

Bu arada sekersız turk kahvesı ıcıyorum

bu arada kızlar menümü yazayım
sabah iki yumurta (birinin sadece beyazı )
öğlen tavuk taşlık fırında
akşama allah kerim daha düşünmedim
saat 10 ve saat 4 gibi birer kase yulaf kepekli yoğurdum var
suyum tabiki hiç aksatmadan var
birde ben diyete başladığımdan beri hergün hiç aksatmadan 1 litre 5li çayımı demleyip işe getiriyorum onu içicem

hu huu komşular

tickerimide deiştirdim bi enerji gelsin bi motivasyon bi şevvkkk...

6 ile başlamayan bi rakam görmeden deiştirmicektimm amaaa

yetti garii...

A ama onunla alakası yok ki. Hepimiz diyoruz, oluyor böyle ve sen de biliyorsun bunu.. ki senin 2 ay olmuş. Ben 1 aydan sonra kaçamak yapmasam da + çıkmaya başlamıştım. Haftada 500 gr verirsem sevinecek duruma geldim. Bünyem 1 ayda alıştı diyete. Ama sabrediyorsun ve bi bakıyorsun gitmiş.. Önceki hafta 1,7 kg eksi göstermişti mesela.. Duruyor duruyooorrr, gidiyor 300 alıyorsun 500 veriyorsun, 500 alıyorsun 800 veriyorsun... Kaçamak yapmadığın ve diyete uyduğun sürece, azar azar da olsa mutlaka zayıflıyorsun. Duraklamalar da olabilir tabi ama; hemen moral bozmuyoruz. Artık haftada 1 tartıl canım sen de. Ya da haftada 2 olsun mesela en fazla. Hiç moral bozmaya gerek yok. Sen bu azimle bu hafta 1-1,5 kilo daha verirsin.. Yeter ki moral bozup sonra da diyeti kaçamaklarla bozma..

bende sürekli artı eksi görüyorum canım..yanlız spordan sonra vücut şişiyor ve sabah tartıda fazla çıkıyorsun bende hep böyle oluyor..

kızlar, süpersiniz, bende katılmak isterdim ama sizin gibi kendime güvenemedim açıkcası..bravo umarım 5 değil 10 kilo verirsiniz..size izlemeye devam edicemmm

Kizlar yaa, bir cevap verin, nisasta yasak mi atak devresinde? 2 tatli kasigi kullandim, bir tatli tarifesinde yaziyordu ama nisastanin icinde karbonhidrat var hemde baya cok. Bir zarari olur mu , bilen var mi?

Kızlar, bir kaç defa denedim ve doğru olduğunu düşünüyorum. Sizlere de eksi anlamında belki faydası olur.

Dün akşam somon yaptım tavada ve şahane oldu. Diğer balıklardan ziyade bana daha zahmetsiz ve kılçıkları çok olmadığı için daha doyurucu geliyor.

Malzemeler (2 kişilik)

1 parça büyük ya da 2 parça küçük somon
4 diş sarımsak
yarım demet maydanoz
1 çk pulbiber (ben çok acı koydum şahane oldu)
1 limon (çok mu oldu bilmiyorum ama zaten bir kısmı tavada kaldı)
1 çk zeytinyağı
karabiber, tuz

Önce somonu biraz limon ve tuz la 5 dk beklettim. Teflon tavada zeytinyağında küçük doğradığım sarımsakları aroması çıkana kadar soteledim. yarım demet maydanozu, pul biber, karabiberi, limon suyunu ekledim ve 2 defa çevirdikten sonra balıkları koydum ve kapağını kapattım, tersini de pişirip afiyetle yedim. Toplam hazırlama ve pişirme 15 dk bile sürmedi.

Benim damak tadıma göre şahane oldu arkadaşlar, menüde değişiklik isteyenlerin işine yarayabilir.

Malzemelerde tereddütünüz varsa benimle de paylaşırsanır sevinirim.

Merhaba fıstıklar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .:) Beni soracak olursanız +2kilodayım malum günler diye kendimi avutuyorum ama gerçek o kadar yiyorum ki bu aralar bu kilocuklar sanırım gerçek neyse yarın protein günüm bakalım ne olacak bide artık bitmek üzere bitsin kendi kendimle bende yemek yememe yarışı başlatacağım umarım sizin gibi başarılı olurum öpüyorum hepinizi sevgiler...

kızlar sağolun yorumlarınız için.yok yaa çok da bozmuyorum moralimi çünkü böyle bir süreç olacağını biliyordum zaten.eninde sonunda benim de başıma gelecekti,hoş gelmese iyiydi
hiç kaçamak yapmadım,bundan sonra da yapmayacağım inşallah :)
ama iyiydiii ya hergün _ görmek, bu sabah + 700 görmek canımı sıktı doğrusu.
neyse ok hiççççççç sorun yok,dukanım da demişti zaten duraksamalar olcak,pes etmek yok yola devam diye,tam gazzz ileriiiii :)
ama kaçamak yapan arkadaşlar bi,şey söylicem valla siz de yapmayın kaçamak yaa,insan görünce olumsuz etkilenebiliyor,uleen ben de uysam mı seytana nolcak diye bi içinden geçebiliyor.
hadi siz de yapmayın kaçamak falan yahuuu azcık daha dişimizi sıksak o kaçamak dediklerimiz zaten özgürce bizim olacak kiii,diimii ama :))))

Kizlar yaa, bir cevap verin, nisasta yasak mi atak devresinde? 2 tatli kasigi kullandim, bir tatli tarifesinde yaziyordu ama nisastanin icinde karbonhidrat var hemde baya cok. Bir zarari olur mu , bilen var mi?

nişasta aslında yasak. ama bazı yemeklerde çok az kullanabiliyoruz. onun miktarını da kendi mantığına göre ayarlayacaksın. sınırlı izinliler için söylediği miktarlar 1 günde kullanılacak mikatarlar değil bence.
o 2 tatlı kaşığı nişastayı 1 günde tüketeceğin yemeğe kullandıysan bence fazla. ben mısır nişastasını sadece yoğurt çorbalarına kullanıyorum. o da büyük bir tencere çorbaya 1/2 tatlı kaşığı kadar ve en fazla haftada 1 kez.
Bu arada bu söylediklerim seyirde geçerli. atakta sadece saf protein ve günde 1.5 kaşık yulaf kepeği. başka birşey yok.

Son düzenleme:

harika olmuş canım ellerine sağlık.ben de acaip somon sever biriyim hatta dün aldım ama henüz yapmadım.kesinlikle eti daha sıkı olduğundan fazla doyurucu bir balık.ben de bazen sade tavada yapıyorum yada domates soğan sarımsak biraz fesleğen defne yaprağıyla falan beraber fırında yapıyorum zaten 5 dakikada pişiyor.benim için çok pratik oluyor.eve gelip ben duştan çıkana kadar balığımda hazır oluyor.ama yaz aylarında ağır geliyor bana.

bende sürekli artı eksi görüyorum canım..yanlız spordan sonra vücut şişiyor ve sabah tartıda fazla çıkıyorsun bende hep böyle oluyor..

Aynen yaa!! Çok haklısın :128: Bende de öyle oluyo. Bence de kaslar şişiyo falan, ondan oluyo.. Evet

Eki Görüntüle 425604

Böyle bir şey var. Sınırlı izinliler. Yarim paylaşmıştı, kaydetmiştim. Ama bunlar da her gün yenilmeyecek sanırım. Ve, evet.. 2 tatlı kaşığını 1 günde tüketeceksen, biraz fazla. Bu seferlik olsun madem ama bence bi daha yapma Ama evet.. Atakta yeme, nişasta..

Bir de mesela ben bazen 2 yumurta sarısı yiyorum günde. Yani sen bunları aşma yine de, her gün yersen de bi bak.. Çok etkiliyorsa kilo vermeni, azaltırsın miktarları kendine göre..

Sen daha ne yarışı başlatacaksın, idolüm hihihih Aşmışsın zaten kendini Biraz dikkat etsen daha bile zayıflarsın

Son düzenleme:

ammaninnnnnnnnn ben ressim çekmenin şart olduunu bilmiodum yauuuvvvvvvvvv....ne yapcez şinciiikkkk daha ilk günden diskalifiye mioluoz:26:

ayyyy ben bi dahaki sefer çekip getirsem olar mı ben çıktıktan sonra yazmışınız

cıx cıx cıx...
olmadı ama şimdii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…