Canım, Dukan'ın kitabında da dediği gibi, diyete full uyup da yine + çıkabiliyoruz. Vücudumuz her gün aynı olmuyo. Kendine göre bişeyler yapıyo işte.. Ama sen onlara + diye bakma. Şişkinlik onlar sadece.. 3-4 gün sonra +700 olacak sana -1500Bozma moralini
offf iştee yaa 2 ayı devirince başlıyormuş demekki bu süreç.şu ana kadar çok hızla vermiştim,kendime bile şaşırıyordum hatta burdaki yorumları gördükçee ,ohooo ben baya iyiyim yaa bak hiç duraksamadan hızla veriyorum demiştim.alll sana hadi bakalım,uffff neyse bu haftayı böyle geçireyim de eğer durum değişmezse haftaya farklı bir yöntem denerim.hem ben hiç beyaz gün falan yapmadım,durmaya devam ederse haftaya yaparım bari
bende sürekli artı eksi görüyorum canım..yanlız spordan sonra vücut şişiyor ve sabah tartıda fazla çıkıyorsun bende hep böyle oluyor..kıslarrrssss günaydınlarrr,
çook güzel bir gün olsun hepiniz için :)
ya bişey söyleyeceğim size anlayamadığım şeyler oluyor diyetimle ilgili.dün sabah tartıldım 80.5 iyi güzel hoş sevindim artık 70leri görebileceğim diye.bu sabah çooook ümitle uyandım,koştum tartıldım hemen.bir de baktım ki 81.2.bu nasıl olabilir yahuuu,ben nerde yanlış yaptım da +700 çıkıp tam da yarışmaya başlayacağım sabah psikolojim bozuldu ???
dün sabah peynir,süt yemiştim o kadar öğlen haşlama tavuk yedim yoğurtla,akşam da dukana uygun yaprak sarması yağsız etle yapılmış ve light yoğurt.1.5 saat de kardio yaptım yürüdüm falan,eeee noluyor yani şimdi(((((
neyse kızlar kabul ederseniz tartı resmim yok sabah sabah canım sıkıldı ama walla yalan söylemiyorum :)))
81.2 yim bu sabah ve 3 dilim yağsız beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta yedim ve light süt.
hadi bakalım cümleten başarılar,umarım tam da bu yarışma başlamışken duraksamaya girmiyorumdur
Kizlar yaa, bir cevap verin, nisasta yasak mi atak devresinde? 2 tatli kasigi kullandim, bir tatli tarifesinde yaziyordu ama nisastanin icinde karbonhidrat var hemde baya cok. Bir zarari olur mu , bilen var mi?
ben de burda kendi kendime yarışayım bari. 77.3 çıktım bu sabah. bakalım ne zaman72.3 çıkacağım...
Kızlar, bir kaç defa denedim ve doğru olduğunu düşünüyorum. Sizlere de eksi anlamında belki faydası olur.
Dün akşam somon yaptım tavada ve şahane oldu. Diğer balıklardan ziyade bana daha zahmetsiz ve kılçıkları çok olmadığı için daha doyurucu geliyor.
Malzemeler (2 kişilik)
1 parça büyük ya da 2 parça küçük somon
4 diş sarımsak
yarım demet maydanoz
1 çk pulbiber (ben çok acı koydum şahane oldu)
1 limon (çok mu oldu bilmiyorum ama zaten bir kısmı tavada kaldı)
1 çk zeytinyağı
karabiber, tuz
Önce somonu biraz limon ve tuz la 5 dk beklettim. Teflon tavada zeytinyağında küçük doğradığım sarımsakları aroması çıkana kadar soteledim. yarım demet maydanozu, pul biber, karabiberi, limon suyunu ekledim ve 2 defa çevirdikten sonra balıkları koydum ve kapağını kapattım, tersini de pişirip afiyetle yedim. Toplam hazırlama ve pişirme 15 dk bile sürmedi.
Benim damak tadıma göre şahane oldu arkadaşlar, menüde değişiklik isteyenlerin işine yarayabilir.
Malzemelerde tereddütünüz varsa benimle de paylaşırsanır sevinirim.
kendı kendıne yarısma fıstık gel beraber yarısalım. resım olmadıgından dıskalıfıye oldum da
kendı kendıne yarısma fıstık gel beraber yarısalım. resım olmadıgından dıskalıfıye oldum da
bende sürekli artı eksi görüyorum canım..yanlız spordan sonra vücut şişiyor ve sabah tartıda fazla çıkıyorsun bende hep böyle oluyor..
Kizlar yaa, bir cevap verin, nisasta yasak mi atak devresinde? 2 tatli kasigi kullandim, bir tatli tarifesinde yaziyordu ama nisastanin icinde karbonhidrat var hemde baya cok. Bir zarari olur mu , bilen var mi?
Merhaba fıstıklar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .:) Beni soracak olursanız +2kilodayım malum günler diye kendimi avutuyorum ama gerçek o kadar yiyorum ki bu aralar bu kilocuklar sanırım gerçek neyse yarın protein günüm bakalım ne olacak bide artık bitmek üzere bitsin kendi kendimle bende yemek yememe yarışı başlatacağım umarım sizin gibi başarılı olurum öpüyorum hepinizi sevgiler...
deli mi ne ayol... ne demek gelmeyeyim... çok ayıpp çoookk...
hemen kuralları yazıyorum kıslar....
* sabah tartılıyoruz ve baskülümüzü resimliyoruz...
* geldiğimizde de ekliyoruz...
* 1+1 olarak normal düzenimizde devam ediyoruz...
* haftalık bildirim listesine mutlaka katılıyoruz...
* her gün yediklerimizi öğün öğün yazıyoruz...
* ASLA VE ASLA KAÇAMAK YAPMIYORUZ...
* hepimizden önce 5 kilosunu verene de istediği bişeyi alıp kargo yapıyoruz(m)... (tabi bu kesin kural değil-bizim eceyle pazarlığımız böyleydi)
şimdi katılanları yazıyorum...
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* dely
* zeynepfurkan
kurallara uymayanlar diskalifiye edilir... ilk aşama baskül resimi şarttt :=)))))))
ammaninnnnnnnnn ben ressim çekmenin şart olduunu bilmiodum yauuuvvvvvvvvv....ne yapcez şinciiikkkk daha ilk günden diskalifiye mioluoz:26:
ayyyy ben bi dahaki sefer çekip getirsem olar mı ben çıktıktan sonra yazmışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?