Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy süper lor peynırını nasıl yapıyorsun bırde yogurda maya ne kullanıyorsun??

bende kendım yapmak ıstıyoruuum

bende merakla pazar günü göreceğim rakamı bekliorummm,,ins sewindirir baskül beni :)

glshk ve dely kızlar tespitleriniz beni kopardı sabah sabah,,çok güldüm alemsiniz :)

yoo unutmadık,olur mu öle sey.sen,ben,ekim34,glshk 4 kişiyiz işte :) ayrıca yanlış anlamada bu kdr strese girene kdr eczaneden bi test alıp yapsanda ogrensen hamile misin deil misin,,rahatlamıs olmaz mısın ?

günaydın,öncelikle aramıza hoşgeldin.ben de izmirliyim.öncelikle şunu söyleyeyim başlamadan önce kitabı mutlaka oku.atak dönmei için çok fazla menü seçeneğin olmayabilir.özetle tavuğun derisiz ve yağsız kısmını fırında yada haşlama olarak tüketebilirsin,yumurta,light süt,light beyaz peynir,baharatlar,max %10 yağlı dana eti ve ürünleri,çok az tuz,çok fazla su veee bence en önemlisi balık ve çeşitleri.
eğer daha etkili şekilde kilo vermek istiyorsan ve seviyorsan diğer et ürünleri yerine balığı tüket.çünkü dukan da söylemiş en yağsız et bile balıktan daha yağlı
alışveriş için sana büyük migrosları öneririm,ben oradan herşeyimi buluyorum hatta bazen stok bile yapıyorum.
mesela yağ oranı %10dan düşük olan dönerler var orda cp,bolca,şeker marka falan onlardan alabilirsin.ben kampanyalı yakalarsam fazla alıp buzluğa atıyorum.işten yada spordan geç geldiğimde kolay oluyor.hindi yada tavuk fümeler de var orda.ben çok seviyorum.
fümelerle yada çemensiz pastırmayla omlet falan yapabilirsin.en enn ennn önemlisi yulaf kepeğini ordan temin edebilirsin.
bir de ben bu yengeç surimi falan seviyorum çok,eğer seviyorsan onlardan da at dolaba acıktıkça yersin.
facebookta tarifler bulabilirsin.ama unutma en önemlisi günde 1.5 kaşık yulaf yepeği,en az 2 litre su ve mutlaka spor yada yürüyüş.bunlar olmazsa olmaz.bunları yaptın mı üstünü de proteine yüklendin mi sen bile şaşıracaksın ortaya çıkan mucizeye
o kadar da zor değil vallla bak ama kararlı ol,önce kendine güven.gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve biz de burda senin başarılarını alkışlayacağız inşallah

Dukancanlarım günaydııın,nasılsınız bakiiim
geçen haftaki kilo artışımın ve dün itibariyle artışa başladığım kiloma geri dönüşümün üstüne en sonunda bu sabah _100 gr gördüm,100 gram yaa o ne offf ben her tartıya çıktığımda -500/-700 falan görüyordum.neyse buna da şükür.gerçi şöyle düşünmek lazım geçen hafta nedense 4 günün toplamında +1700 çıkmıştım,şu an _1800 oldum.yani aslında geçen haftadan beri 100 gr değil ki 1800 gr vermişim demi yawwww,bak ben 100 grama takılmıştım,bunu şimdi size yazarken farkettim.
annaaaaa süper yaaa dur yaa bi sevineyim hakketen haa 100 gr değil ki 1800 gr vermişim,aferim kız bana.bir de nankörlük ediyorum.
ohhhh yaşasın şu an yarışmaya daha da motive oldum.sizin bana koca bulmanıza sadece 3.2 kilom kalmış,ohhhh sabah sabah moral oldu wallahiii,ayyyyy attırıvereyim göbeciklerii

geçmiş olsun canım hastayken çalışmakta ölüm gibi zaten

ayyyy süper lor peynırını nasıl yapıyorsun bırde yogurda maya ne kullanıyorsun??

bende kendım yapmak ıstıyoruuum

Sütü kaynatıyorum. Yarım limon sıkıyorum. Biraz naz yapıyor yağsız olduğu için ama sonra kesiliyor. Üstünde birikiyor. Çok az çıkıyor 2 lt den 1 kase kadar. Ama inanılmaz doyurucu bişeyyy. Sonra süzüyorum suyunu Bir gece dinlenince dolapta tussuz yağsız bişey oluyor. Nane kırmızı biber koyup yiyorum ben tuz niyetine ve kreplere keklere katıyorumm.

Yoğurdu ilk mayalarken light yoğurtla mayaladım. 4 mayalayışım bu haftaa yapay olandan eser kalmadı. Kendi mayasını ayırıyorum. Birazda fazla tutuyorum mayalanması için. Ben biraz ekşi severimde yoğurduu. Ayranı süper oluyorr. Yulaf la karıştırıncada çok güzel oluyor.ç Bundan sonra normal yoğurt yapmam evde benn :) Babacım da çok sevdi:)

Elif, neden 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorsun? Buna vücut isyan eder tabi canım. +300 den bişey olmazzzz :))

bende bi tane sıpacık var hanımefendi gece 2 den önce yatmioki. gece 2 de yatar öğleden sonra 2 de kalkar. babası gibi tembel alıştırmaya çok çalıştık. erken kaldırıncada erken dediğim 11 gibi falan akşam üstü uyuyor gece hiç uyumuyor bu defa. eee çocuk hep evde olunca enerjisini boşaltamiokii. bu sene anaokuluna başlayacak o zaman düzene girer die pak kaale almiorum açıkçası. ee o uyumadan bizde uyuyamioruz. allah tan iş yerim rahat oda müsait saat 11 buçuk gibi vur kafayı yat 1. buçuğa kadar uyuyorum 2 gibi öğle yemeğimi yiyorum. hem geç yiyince geç acıkıorum ii oluyor. ama uyku düzensizliği tabikide kilo verimini etkiliyor.
+300 e gelince burda ne duraklamalar ne + lar okudumda kendi kendime acaba bendemi bi gariplik var diyordum. nazar ettim valla
bu arada bunun sebebi şeyde olabilir. diyete başladığımdan beri kıyma tavuk başka bişi yemedim. artık dayanamadım yeter uleyyn dedim migrosta aldım soluğu hindi döner pastırma kuşbaşı pirzola ne varsa aldım eve gelincede saldırdım sanırım ondan ama o pastırma yokmuuu allah ımm hala tadı damağımda misssss

Selam

ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum Birde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?

be

yoo unutmadık,olur mu öle sey.sen,ben,ekim34,glshk 4 kişiyiz işte :) ayrıca yanlış anlamada bu kdr strese girene kdr eczaneden bi test alıp yapsanda ogrensen hamile misin deil misin,,rahatlamıs olmaz mısın ?

olur tabıkı cok haklısın canım ama.eczaneden alıp kendımızın yapacagı testler ıdrar testı ıle sonuc verıyor ve idrarda bu hormonun bulunması için belli bir zaman gerekiyor.adet gecıkmesınden 2 3 gun sonrasında ancak dogru sonuc verır ancak.ee benım daha adet donemım gelmedıgı ıcın zaten dogru sonuc alamam.kan testı yapmak lazım.cumrtesı adet olmam lazım.olmazsam kan tahlılı yaptıracagım yanı.

oyy oyy oyyy canımm yaaa çok geçmiş olsuun,dikkat et kendinee.ya arkadaşlar valla bu bahar da çarptı herlesi,baksanıza havalara bir güneşli,bir kasvetli molduğu belli değil.bi incecik giyiniyoruz sonra donuyoruz.hem bahar yorgunluğu,hem havalar,hem diyet,hem regl falan derken de haliyle bi çöküntü oluyor.ama sen aslansın sana bişey olmaz,hemencicik toparlarsın inşallah kendini kuzum

yaa canım arkadaşım bak sana bişey söyleyeceeğim,sen bunu ilk paylaştığında da hatırlarsan ben sana demiştim kahve telvesi gibi bir akıntı mı diye.bence cumartesiyi falan bekleme,sen beni dinleee yaa.inana bana burda söylediğin günden beri seninle bir stres yaşıyorum.benim çok yakın bir arkadaşımda da böyle olmuştu,tıpkı seninki gibi sonra doktora gitti ki dış gebelik geçiriyormuş.bebek tüpte sıkışmış ve orda büyümüş,7 haftalık olmuş.üstüne regl olduğundan farketmemiş.apar topar ameliyat dediler.kızın daha birkaç gün düşüneyim demesine bile izin vermediler.şu ana kadar yaşaman mucize,ben sana git bu akşam evinde yat diyemem,patlarsa hastaneye yetişemeden seni zehirler ve ölürsün dedi kıza açık açık resmen.vee apar topar yatırdık hastaneye.ameliyata aldılar ama tüpünü de almak zorunda kaldılar
nolursun beni yanlış anlama,kusura bakma seni kırmak üzmek inanki hiç istemiyorum,felaket tellalı gibi haberler vermek de istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum cumartesiye kadar bekleyeyim diyorsun ya belki de kendine zarar veriyorsun haberin yok.
neyi bekliyorsun arkadaşım,nolur işten izin mi alıyosun napıyosun öğleden sonra git bir doktora sen de rahatla biz de rahatlayalım.
ben seni de anlıyorum,şu an hazır olmadığın için ya pozitif çıkarsa napatım endişesiyle gitmeni geciktirmeye çalışıyorsun ama belki de daha kolay yollarla halledilebilecek bişeyi daha da zorlaştırıyorsun.mesela o arkadaşım durumunun haftalarca farkındaydı ama bunun hamilelil belirtisi olduğunu anlayamamıştık.doktor 1 hafta bile önce gelseydin iğneyle düşüreblirdik hiç ameliyata gerek kalmazdı demiş.anlatabiliyor muyum.?
hem belki de korktuğun gibi bişey yok,belki boşa stres yapıyorsun.yaa valla senin şu durumunu çok kafama taktım,sanırım stresten benim de reglim gecikecek bu ay

günaydın güzeller.
ben bugün 2 kahvaltı ile güne başladım kendime çüş demek istiyorum..ne oldu bilmiyorum.adet dönemim falan diyorum ama...sabah evde bir güzel yedim.işe geldim baktım bizimkiler götürüyor sıcak ekmekleri hooop bir dilm ekmek onlarla mideye ne olacak benim halim inşallah kilo almam.yarın sıkı bir sp günü ve belki cuma da

Hadi kızlar doldurun bardakları aynı anda su içelimmm. Su gibi AZİZZZ olalaım. Yağlarımız gitsinnnnn

cevaplayan yokmu iyimi 2 günde 1.8 vermek

İlk gün hepimiz aynı şok yaşadık.1000 gramdan az veren yok gibi bişeyy. 1,8 de süperr. Hem motive oluyorsun hemde gidiyor yağlar....

Günaydın güzelleerrr!!

Ben yine kahvaltı yapmadım yaaa! İnsanın alışkanlığı olmayınca zor oluyoo. Erken kalkamıyorum hiç. Haftada 2-3 kere kahvaltı yapıyorum. O da işte 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir. Kahvaltı yapmasam da öğlene kadar su, bitki çayları.. ööyle geçiyo. Zaten kahvaltı yapmamaya alışkın olduğum için acıkmıyorum da. Dolapta peynirim olacaktı, gidip yiyim bari şimdi. O da sırf aç kalınca kilo veremezsem diye Ay bi de dün akşam kuzenlere gittim. Tabi Dukan'a uygun bir şeyler yoktu evde. Süt içtim, kahve içtim, çay içtim, biraz zero içtim... İçtim de içtim Bunlar akşam yemeğimdi :S E tok da tuttu hani. Ama yani nerdeyse 24 saattir bişi yemiyorum :S Regl durumundayım ve acıkmıyorum da :44: İlginç.. Vücudumu yememeye alıştırmamam lazım :S Yoksa yiyince şaşırıp şişceeekk :S :76: Ama artık iştah falan da azaldı iyice.. İyi midir bu kötü müdür bilemedim. Eskiden olsa süper bi durumdu da Şimdi yemeyip yemeyip sonra yine açılırsa iştahım kilo alma riski büyüükk.

Kızlarrrrr,

Bana dua edin bugün lütfen. Ev kredisine başvurdumm. Umarım çıkarr. Çok güzel bir evim olacak çıkarsaaa. Bekar olduğum için banka tantana yapıyor biraz amaa, zayıflayınca bulurum nasılsa biriniii :)

Olmayan herkese ALLAH nasip etsin İNŞALLAHHHHHHH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…