Haftada 1 gün 7 kutu KİPA bütçe süt alıyorum. Yağ ve karbonitrat oranı light lara göre çok düşük. 2 lt sinden yağsız yoğurt yapıyorum. 2 lt sinden lor peynir yapıyorum. Günde yarım litresini de içiyorum. Bir tok tutuyor ki süperr.
Akşamları yumurta, yoğurt ve yulaf kepeğinden kalın bi krep yapıyorum. Üstüne sarımsaklı yoğurt. Üstüne evde et kıyma ne varsa. Krebim kendini bir gün mantı sanıyor bir gün iskenderr :) Yuvarlanıp gidiyoruzzz. 22 gün oldu daha aç uyumadım.
Yulaf kepeği buldunmu ki Migros ta var ben aktardan açık alıyorum. Sorun kalmıyor.
Dietin bana tek zararı kola oldu. Yıllardır ağzıma sürmem. Dİet boyunca 3 kutu zero içtim tatlı ihtiyacı için.
Hoş geldin aramızaaa :)
Canım benim seni unutmak ne mümkün. 4 kişiyiz dedik ya, görmedin de üzüldün mü senYokluğunu hissettik sen üzülme, strestendir o + lar. Yukarı tırmanmakla da kurtulamazsın bizden
Başlarda bende ne alırım ne yerim nasıl yaparım diye çok düşündüm ama o kadar minimuma düşürdüm ki alışveriş olayını. Ömür boyu etkileri olacaksa bu Dukanın etrafımıza uyum sağlamalıyız diye düşünüyrum. irkette yemek yiyorum mesela. Etin yağını yemeğin suyunu ayırıyorum. Yağına bakmadan yoğurt ayran tüketiyorum. Her öğlen için yemek taşıyamam burayaa.
Haftada 1 gün 7 kutu KİPA bütçe süt alıyorum. Yağ ve karbonitrat oranı light lara göre çok düşük. 2 lt sinden yağsız yoğurt yapıyorum. 2 lt sinden lor peynir yapıyorum. Günde yarım litresini de içiyorum. Bir tok tutuyor ki süperr.
Akşamları yumurta, yoğurt ve yulaf kepeğinden kalın bi krep yapıyorum. Üstüne sarımsaklı yoğurt. Üstüne evde et kıyma ne varsa. Krebim kendini bir gün mantı sanıyor bir gün iskenderr :) Yuvarlanıp gidiyoruzzz. 22 gün oldu daha aç uyumadım.
Yulaf kepeği buldunmu ki Migros ta var ben aktardan açık alıyorum. Sorun kalmıyor.
Dietin bana tek zararı kola oldu. Yıllardır ağzıma sürmem. Dİet boyunca 3 kutu zero içtim tatlı ihtiyacı için.
Hoş geldin aramızaaa :)
Günaydın arkadaşım, Krebin kendini bir gün mantı, bir gün iskender sanıyormuş ya, çok güldüm :))
Bu arada lor u nasıl yapıyorsun? Markettekilerden daha lezzetli oluyor mu?
Yok be canım, aşkolsun ne potu, ne özrü :)) Glshk hem kaçamak yapmış hem de 300 gr fazla çıkınca kıyamadım sadece:))
Ben bugün de 61,00 çıktım tatlım tam 2 kilom kaldı normalde haftada 1 tartılıyordum şimdi pazartesi perşembe olacak ama dünkü sonuca inanamadığım için bu sabah yeniden tartıldım, yalan değilmişİnşallah çabucak gider.
canım ya +300 çıkınca moralim bozuldu haliyle yemeğe verdim kendimiyarışta olduğumuz için yaptığım kaçamaklardan daha çok suçluluk duyuyorum =// 3 kilo dediğimiz nedirki yaa 3kg domates, patates aldığımızı falan düşünürsek bi poşetlik bi şey vermeye çalışıoruz aslında ama neden bu kadar zor oluyo anlamıyorum =//
Eeee.. Zaten sen devam ediyormuş diyete heheh! 2 gün protein yapmasan bile olur bence :)1+1 diye devam et İçin rahat etmicekse hadi madem 2 gün protein yiyebilirsin hihiih
Ayyy!! Olur mu öyle şeeeyyy..! Bence 3 kilo vermek zor yaa! Ben 58 kg falanken 55'e düşiyim diye neler yapıyodum. Amanıınnn.. tık yoktu... Sonra baktım veremiyorum, bari aliyim dedimhihihi
gunaydın kızlarr dün cok yogun çalıştım pestilim cıktı.nete dokunmayı bırakın bılgısayarı acamadım.
benım durumumu hatırlar mısınız bılmem hatırlatayım.adetıme 1 hafta oldugu halde 2 gundurtelvemsı akıntımdan ve dogum kontrol hapı kulladıgım hald hamılelıkten suphem oldugunu bu nedenle kalan 2 hapımı içmeyecegımı soylemıstım.akıntım dunde vardı.offfffffffffffff:26:kafayı yiyecegım dıyetı bozacagım haaaa.kaç gundur gece uykularım boluk porcuk.sabaha kadar ya kabuslarla uyanıyorum ya da bı uyanıyorum kan ter ıcındeyım.gecede 2 3 atlet degısıyorum hasta olup üsütmeyim diye.
bılıyorsun bende tam 57 lerı gorecegım derken pazartesi 58.3 cıkmıstım.bu sabahta +200daha ekledim.58.5 cıktım bu sabah.ama dün sinir ve stresten acayıp yedım.yasak bırsey yemedım ama yedıgımı coook abarttı.bu nedenle de + ma kızmıyorum aslında.sinir stresime kızıyorum.
dün foruma giremedim diye beni unuttunuz muuuu
gerçi ben aşağı gidecegıme yukarı tırmanıyorken unutmakta haklısınız
öncelikle kitabı okumam gerek tabi ama ben fazla düşünen biri olduğum için tüm detaylar kafamda otursun istiyorum. mesela başlamak için nasıl bir alışveriş yapılmalı, bahsi geçen kepeği nasıl temin edebiliriz? mesela tecrübeli arkadaşlar en azından atak evresinde örnek menülerini yollasalar bir ilham olsa benim için çok iyi olacak. bu arada ben izmirdeyim, izmirde olup da alışverişimi yapabileceğim yer bilenler varsa söyleyebilirler :)
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
ayyyy süper lor peynırını nasıl yapıyorsun bırde yogurda maya ne kullanıyorsun??
bende kendım yapmak ıstıyoruuum
be
yoo unutmadık,olur mu öle sey.sen,ben,ekim34,glshk 4 kişiyiz işte :) ayrıca yanlış anlamada bu kdr strese girene kdr eczaneden bi test alıp yapsanda ogrensen hamile misin deil misin,,rahatlamıs olmaz mısın ?
Selam
ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorumBirde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?
Günaydın arkadaşım, Krebin kendini bir gün mantı, bir gün iskender sanıyormuş ya, çok güldüm :))
Bu arada lor u nasıl yapıyorsun? Markettekilerden daha lezzetli oluyor mu?
Normal market loruna takla attırsa annem yememe ben. Hiç hoş gelmez tadı. Kendi yaptığımda EZİNE peynir gibi olmasada :) idare ediyor. Sabahları haşlanmış yumurta ve yoğurtla karıştırıyorum baharatla. Bebek maması gibi yiyorumm
günaydın,öncelikle aramıza hoşgeldin.ben de izmirliyim.öncelikle şunu söyleyeyim başlamadan önce kitabı mutlaka oku.atak dönmei için çok fazla menü seçeneğin olmayabilir.özetle tavuğun derisiz ve yağsız kısmını fırında yada haşlama olarak tüketebilirsin,yumurta,light süt,light beyaz peynir,baharatlar,max %10 yağlı dana eti ve ürünleri,çok az tuz,çok fazla su veee bence en önemlisi balık ve çeşitleri.
eğer daha etkili şekilde kilo vermek istiyorsan ve seviyorsan diğer et ürünleri yerine balığı tüket.çünkü dukan da söylemiş en yağsız et bile balıktan daha yağlı
alışveriş için sana büyük migrosları öneririm,ben oradan herşeyimi buluyorum hatta bazen stok bile yapıyorum.
mesela yağ oranı %10dan düşük olan dönerler var orda cp,bolca,şeker marka falan onlardan alabilirsin.ben kampanyalı yakalarsam fazla alıp buzluğa atıyorum.işten yada spordan geç geldiğimde kolay oluyor.hindi yada tavuk fümeler de var orda.ben çok seviyorum.
fümelerle yada çemensiz pastırmayla omlet falan yapabilirsin.en enn ennn önemlisi yulaf kepeğini ordan temin edebilirsin.
bir de ben bu yengeç surimi falan seviyorum çok,eğer seviyorsan onlardan da at dolaba acıktıkça yersin.
facebookta tarifler bulabilirsin.ama unutma en önemlisi günde 1.5 kaşık yulaf yepeği,en az 2 litre su ve mutlaka spor yada yürüyüş.bunlar olmazsa olmaz.bunları yaptın mı üstünü de proteine yüklendin mi sen bile şaşıracaksın ortaya çıkan mucizeye
o kadar da zor değil vallla bak ama kararlı ol,önce kendine güven.gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve biz de burda senin başarılarını alkışlayacağız inşallah
Ne zaman başladın diete ??
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
gunaydın kızlarr dün cok yogun çalıştım pestilim cıktı.nete dokunmayı bırakın bılgısayarı acamadım.
benım durumumu hatırlar mısınız bılmem hatırlatayım.adetıme 1 hafta oldugu halde 2 gundurtelvemsı akıntımdan ve dogum kontrol hapı kulladıgım hald hamılelıkten suphem oldugunu bu nedenle kalan 2 hapımı içmeyecegımı soylemıstım.akıntım dunde vardı.offfffffffffffff:26:kafayı yiyecegım dıyetı bozacagım haaaa.kaç gundur gece uykularım boluk porcuk.sabaha kadar ya kabuslarla uyanıyorum ya da bı uyanıyorum kan ter ıcındeyım.gecede 2 3 atlet degısıyorum hasta olup üsütmeyim diye.
bılıyorsun bende tam 57 lerı gorecegım derken pazartesi 58.3 cıkmıstım.bu sabahta +200daha ekledim.58.5 cıktım bu sabah.ama dün sinir ve stresten acayıp yedım.yasak bırsey yemedım ama yedıgımı coook abarttı.bu nedenle de + ma kızmıyorum aslında.sinir stresime kızıyorum.
offf cok uzuldum anım ya.allah acil şifalar versin inşallah.
dün foruma giremedim diye beni unuttunuz muuuu
gerçi ben aşağı gidecegıme yukarı tırmanıyorken unutmakta haklısınız
olur tabıkı cok haklısın canım ama.eczaneden alıp kendımızın yapacagı testler ıdrar testı ıle sonuc verıyor ve idrarda bu hormonun bulunması için belli bir zaman gerekiyor.adet gecıkmesınden 2 3 gun sonrasında ancak dogru sonuc verır ancak.ee benım daha adet donemım gelmedıgı ıcın zaten dogru sonuc alamam.kan testı yapmak lazım.cumrtesı adet olmam lazım.olmazsam kan tahlılı yaptıracagım yanı.
Normal market loruna takla attırsa annem yememe ben. Hiç hoş gelmez tadı. Kendi yaptığımda EZİNE peynir gibi olmasada :) idare ediyor. Sabahları haşlanmış yumurta ve yoğurtla karıştırıyorum baharatla. Bebek maması gibi yiyorumm
Ne zaman başladın diete ??
canım ben 19 martta başladım :)
cevaplayan yokmu iyimi 2 günde 1.8 vermek
cevaplayan yokmu iyimi 2 günde 1.8 vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?