Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:

Çok gemiş olsun Sağlık daha önemli. Doktoruna sorsan durumu anlatsan, sana uygun bir beslenme şekli verse eğer önemli bir durumun varsa... Acil şifalar şimdiden

Allah yardımcınız olsun canım ya.

Sana da geçmiş olsun, koşuşturmuşsun biraz hastane köşelerinde ama neyseki birşey çıkmamış :) Bence 2 gün atak yap, sonra protein, sebze-proteine geçersin. Yani bu benim fikrim tabii, sanki çok fazla atak yapınca vücut ona alışıyomuş etkisi azalıyomuş gibi geliyo

Bazen canım çok elma çekiyor ya Şöyle sulu sulu iri bi tane yeter Ama verceğimiz kiloları düşününce hemen vazgeçiyorum :)) Bugün etek aldım kendime 1 beden küçük, girecem onun içine arkadaş yakın zamanda

Ne güzel almamışsın, tahlillerinde de sorun yokmuş bu motivasyonla devam et arkadaşım.

evet doğru söylüyosunuz.

çok doğru söylüyorsun bulutsu.ben ne yaptım ne sonuç aldım yazarım yine.şimdilik herkese iyi akşamlar...

öncelikle merhaba hanımlar :)

birkaç gündür dukanı araştırıyorum ve bu forumla karşılaştığımdan beri sürekli bakıyorum sizler ne yazıyorsunuz vs diye :) sınav dönemim olmasına ve aslında çalışmaktan başka bir şey yapamamama rağmen kitabımı sipariş ettim ve elime ulaştı bile. ama başlamaya korkuyorum çünkü bi kaptırırsam sonuna kadar bırakmam, sınavlardan da kalırım mazallah.. neyse işte sizin yazdıklarınıza bakarken dedim ki bu şekilde olmayacak ben de dahil olmalıyım. çünkü kafamda bir sürü sorum var. eğer cevaplamak için gönüllüler olursa çok sevineceğim. :)

çok düşündüm sanırm ameliyat olmıycam...içimden bi ses olmamam gerektiğini söylüo offf((( yarın gidip doktorla konuşucam

Canım ben 14 15 yıl önce açık ameliyat oldum acilen taşlar artık safar çıkışını tıkamaya başlamış mide bulantıları sancı ve en sonda sarılık başlamış bir yudum su içemediğimi çok iyi hatırlıyorum ameliyattan bir gün sonra ayaktaydım daha sonrada hiç oturmadım veye yatmam gerekmedi istemedim sadece güçlü olup istemelisin ...yemekle ilgili sorarsan bendede bir değişiklik olmadı yumurta falan..90 kilo falandım o zamanda çok zayıfta değildi bu durum diyet yapmana engel değil bi süre zorlar seni sonrası sende biter..ben o sarılık yüzünden ameliyathaneye girip ameliyat olamadan geri gelmiş sonra ameliyat olmuştum bence çok iyi düşünmelisin nelere sebep olablir

evet haklısın ama ben kilolu olduğum için o kdr zor bi ameliyat olucakki...çok korkuyorum:18:

Canim Allah sevdiklerine cocuklarina bagislasin insallah dualarim sizinle..

Süper olmussun...tebrikler..

Bende yiyemiyorum gececi oldugum zaman iyimi kötümü bilemiyorum...

Hadi gözün aydin canim..

öncelikle kitabı okumam gerek tabi ama ben fazla düşünen biri olduğum için tüm detaylar kafamda otursun istiyorum. mesela başlamak için nasıl bir alışveriş yapılmalı, bahsi geçen kepeği nasıl temin edebiliriz? mesela tecrübeli arkadaşlar en azından atak evresinde örnek menülerini yollasalar bir ilham olsa benim için çok iyi olacak. bu arada ben izmirdeyim, izmirde olup da alışverişimi yapabileceğim yer bilenler varsa söyleyebilirler :)

günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galiba şu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...

günaydın..
geçmiş olsun. bende diyete başladığımdan beri ilk defa bu kadar keyifisizim. 1 ayı aşkın bir süredir gece 3 te yat sabah 7:30 kalk vücut isyan bayrağını çekti sanırım. birde ilk defa +300 le uyandım. ooohhhh ne güzel bi başlangıç günee

gunaydın kızlarr dün cok yogun çalıştım pestilim cıktı.nete dokunmayı bırakın bılgısayarı acamadım.
benım durumumu hatırlar mısınız bılmem hatırlatayım.adetıme 1 hafta oldugu halde 2 gundurtelvemsı akıntımdan ve dogum kontrol hapı kulladıgım hald hamılelıkten suphem oldugunu bu nedenle kalan 2 hapımı içmeyecegımı soylemıstım.akıntım dunde vardı.offfffffffffffff:26:kafayı yiyecegım dıyetı bozacagım haaaa.kaç gundur gece uykularım boluk porcuk.sabaha kadar ya kabuslarla uyanıyorum ya da bı uyanıyorum kan ter ıcındeyım.gecede 2 3 atlet degısıyorum hasta olup üsütmeyim diye.

bılıyorsun bende tam 57 lerı gorecegım derken pazartesi 58.3 cıkmıstım.bu sabahta +200daha ekledim.58.5 cıktım bu sabah.ama dün sinir ve stresten acayıp yedım.yasak bırsey yemedım ama yedıgımı coook abarttı.bu nedenle de + ma kızmıyorum aslında.sinir stresime kızıyorum.

offf cok uzuldum anım ya.allah acil şifalar versin inşallah.

ekim 34,glshk.ta bizim son 3 kişi grubundan unuttun mu :) ztn altı üstü 4 kişiyiz :)

dün foruma giremedim diye beni unuttunuz muuuu

gerçi ben aşağı gidecegıme yukarı tırmanıyorken unutmakta haklısınız

başlayıp da çikolatasız yapamam deyip kestiğim diyetim yapan arkadaşım vardı 10-15 kilo arasında bir şey vermişti, beş aydan fazla süredir yapıyor fakat fazla devam ettiğinde diğer besinlerin eksikliğinden kalpte çeşitli hastalıklara yol açan bir diyet

şunu yapmayın arkadaşım yaaa ben anlamıyorum bu insanları... asıl fazla kilo kalpte sorun yaratır...

Geçmiş olsun canım, kıyamam sana ben.

Regl döneminde bağışıklık zayıflıyor canım çünkü o günlerde senin şikayetlerinin aynıları bende de oluyor ve reglden sonra geçiyor. Mümkün olduğunca yorma kendini, sıcak bişeyler iç. 10 gün uyumaya gelince seni çok iyi anlıyorum canım. Allah yardımcın olsun.

Elif, neden 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorsun? Buna vücut isyan eder tabi canım. +300 den bişey olmazzzz :))

Canım benim seni unutmak ne mümkün. 4 kişiyiz dedik ya, görmedin de üzüldün mü sen Yokluğunu hissettik sen üzülme, strestendir o + lar. Yukarı tırmanmakla da kurtulamazsın bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…