kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
sevgili dukan kardeşlerim uzun bi aradan sonra yine yanınızdayım.benim az böbrek ağrım olmuştu biraz ve çok korkup bir hafta önce dukan ı kesmiştim. bugün doktora gidip kan idrar tahlili yapmıştım.birde ultrasona girdim.sonuçlar çok iyi çıktı. çok şükür. sadece biraz üşütmüş olabilirmişim.doktora diyetimi söyledim bence devam edebilirsin sorun yok dedi. lakin şimdi nerden nasıl başlasam bilemedim.2 gün saf protein günü yapıp 1 gün p -1 gün s.p. mi yapsam yoksa 4 gün p yapıp 1 gün p 1gün s.p. mi yapsam bilemiyorum.bi yardımcı olsanız fikri olan var ise....
Eeee.. Zaten sen devam ediyormuş diyete heheh! 2 gün protein yapmasan bile olur bence :)1+1 diye devam et İçin rahat etmicekse hadi madem 2 gün protein yiyebilirsin hihiih
öyle yapayım en iyisi diil mi?çok sağol dely
Çok gemiş olsunSağlık daha önemli. Doktoruna sorsan durumu anlatsan, sana uygun bir beslenme şekli verse eğer önemli bir durumun varsa... Acil şifalar şimdiden
Allah yardımcınız olsun canım ya.
Sana da geçmiş olsun, koşuşturmuşsun biraz hastane köşelerinde ama neyseki birşey çıkmamış :) Bence 2 gün atak yap, sonra protein, sebze-proteine geçersin. Yani bu benim fikrim tabii, sanki çok fazla atak yapınca vücut ona alışıyomuş etkisi azalıyomuş gibi geliyo
Bazen canım çok elma çekiyor yaŞöyle sulu sulu iri bi tane yeter Ama verceğimiz kiloları düşününce hemen vazgeçiyorum :)) Bugün etek aldım kendime 1 beden küçük, girecem onun içine arkadaş yakın zamanda
çok düşündüm sanırm ameliyat olmıycam...içimden bi ses olmamam gerektiğini söylüo offf((( yarın gidip doktorla konuşucam
ne denir nasıl teselli verilir bilemedim.metastaz yapana kadar hiçmi drlar anlayamadı yaaa Rabbimden ümit kesilmezzz onun dediği olur Allah yardımcınız olsun..
Canım ben 14 15 yıl önce açık ameliyat oldum acilen taşlar artık safar çıkışını tıkamaya başlamış mide bulantıları sancı ve en sonda sarılık başlamış bir yudum su içemediğimi çok iyi hatırlıyorum ameliyattan bir gün sonra ayaktaydım daha sonrada hiç oturmadım veye yatmam gerekmedi istemedim sadece güçlü olup istemelisin ...yemekle ilgili sorarsan bendede bir değişiklik olmadı yumurta falan..90 kilo falandım o zamanda çok zayıfta değildi bu durum diyet yapmana engel değil bi süre zorlar seni sonrası sende biter..ben o sarılık yüzünden ameliyathaneye girip ameliyat olamadan geri gelmiş sonra ameliyat olmuştum bence çok iyi düşünmelisin nelere sebep olablir
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
kızlar yaa ben bugün hiç bişey yemedim denebilir
sabah 1 dilim dukan ekmeği ve 1 dilim hindi füme.öğle yemeğimi maalesef yiyemedim toplantım vardı,öğle yemeği kaynadı.
az önce 1 tane naneli ayran içtim bayılıyorum ona :)
2 dilim de füme yedim işte o kadarrrrr
Merhaba kızlar!!
Sabah baktım ama yazamadım. Çok yoğunum sabahtan beri. Şimdi de hala rahatlamış değilim :S Bi haber bekliyorum işle ilgili. İyi bi haber olsuuunn..
Geldi geldiiiiAman çok şükür. Hala naz yapıyo gerçi, bi görünüp bi kayboluyo ama... Oldu bu iş.. Anladım ben :)) Herkes ya bekliyo ya regl durumunda gibi.. Regl kardeşliğiiiiii hahahha
Geldi geldiiiiAman çok şükür. Hala naz yapıyo gerçi, bi görünüp bi kayboluyo ama... Oldu bu iş.. Anladım ben :)) Herkes ya bekliyo ya regl durumunda gibi.. Regl kardeşliğiiiiii hahahha
günaydın kızlar sonunda regl oldum şükürler olsun
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
günaydınlar herkesee,bugün açılışı ben yapayım istedim. Dün sp günümdü belki de bunun etkisiyle bugün +300le uyandım. + görmek çok fena bi şey bu diyette =// geri kalan 3 kilomu veremicem heralde ben bi türlü. Dün dışarda olduğum için yulaf kepeğimi yiyememiştim. Bu sabah çok aç hissediyorum kendimi bi dilim çavdarlı ekmek yiyiverdim inşallah etkilemez, kaçamaktan sayılmaz umarımm :18:
ekim 34,glshk.ta bizim son 3 kişi grubundan unuttun mu :) ztn altı üstü 4 kişiyiz :)
günaydın kızlar sonunda regl oldum şükürler olsun
Hahahayyy
BEnde oldum
Gerçi gecikmedi. Beklediğim saat diliminde geldi :)
Diet etkiler diye kokmuştum açıkçası şükür değişiklik yok. Şişkinlikte olmadı. - de gördümm ...
öncelikle kitabı okumam gerek tabi ama ben fazla düşünen biri olduğum için tüm detaylar kafamda otursun istiyorum. mesela başlamak için nasıl bir alışveriş yapılmalı, bahsi geçen kepeği nasıl temin edebiliriz? mesela tecrübeli arkadaşlar en azından atak evresinde örnek menülerini yollasalar bir ilham olsa benim için çok iyi olacak. bu arada ben izmirdeyim, izmirde olup da alışverişimi yapabileceğim yer bilenler varsa söyleyebilirler :)
Başlarda bende ne alırım ne yerim nasıl yaparım diye çok düşündüm ama o kadar minimuma düşürdüm ki alışveriş olayını. Ömür boyu etkileri olacaksa bu Dukanın etrafımıza uyum sağlamalıyız diye düşünüyrum. irkette yemek yiyorum mesela. Etin yağını yemeğin suyunu ayırıyorum. Yağına bakmadan yoğurt ayran tüketiyorum. Her öğlen için yemek taşıyamam burayaa.
Haftada 1 gün 7 kutu KİPA bütçe süt alıyorum. Yağ ve karbonitrat oranı light lara göre çok düşük. 2 lt sinden yağsız yoğurt yapıyorum. 2 lt sinden lor peynir yapıyorum. Günde yarım litresini de içiyorum. Bir tok tutuyor ki süperr.
Akşamları yumurta, yoğurt ve yulaf kepeğinden kalın bi krep yapıyorum. Üstüne sarımsaklı yoğurt. Üstüne evde et kıyma ne varsa. Krebim kendini bir gün mantı sanıyor bir gün iskenderr :) Yuvarlanıp gidiyoruzzz. 22 gün oldu daha aç uyumadım.
Yulaf kepeği buldunmu ki Migros ta var ben aktardan açık alıyorum. Sorun kalmıyor.
Dietin bana tek zararı kola oldu. Yıllardır ağzıma sürmem. Dİet boyunca 3 kutu zero içtim tatlı ihtiyacı için.
Hoş geldin aramızaaa :)
başlayıp da çikolatasız yapamam deyip kestiğim diyetimyapan arkadaşım vardı 10-15 kilo arasında bir şey vermişti, beş aydan fazla süredir yapıyor fakat fazla devam ettiğinde diğer besinlerin eksikliğinden kalpte çeşitli hastalıklara yol açan bir diyet
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
günaydın..
geçmiş olsun. bende diyete başladığımdan beri ilk defa bu kadar keyifisizim. 1 ayı aşkın bir süredir gece 3 te yat sabah 7:30 kalk vücut isyan bayrağını çekti sanırım. birde ilk defa +300 le uyandım. ooohhhh ne güzel bi başlangıç günee
gunaydın kızlarr dün cok yogun çalıştım pestilim cıktı.nete dokunmayı bırakın bılgısayarı acamadım.
benım durumumu hatırlar mısınız bılmem hatırlatayım.adetıme 1 hafta oldugu halde 2 gundurtelvemsı akıntımdan ve dogum kontrol hapı kulladıgım hald hamılelıkten suphem oldugunu bu nedenle kalan 2 hapımı içmeyecegımı soylemıstım.akıntım dunde vardı.offfffffffffffff:26:kafayı yiyecegım dıyetı bozacagım haaaa.kaç gundur gece uykularım boluk porcuk.sabaha kadar ya kabuslarla uyanıyorum ya da bı uyanıyorum kan ter ıcındeyım.gecede 2 3 atlet degısıyorum hasta olup üsütmeyim diye.
bılıyorsun bende tam 57 lerı gorecegım derken pazartesi 58.3 cıkmıstım.bu sabahta +200daha ekledim.58.5 cıktım bu sabah.ama dün sinir ve stresten acayıp yedım.yasak bırsey yemedım ama yedıgımı coook abarttı.bu nedenle de + ma kızmıyorum aslında.sinir stresime kızıyorum.
dün foruma giremedim diye beni unuttunuz muuuu
gerçi ben aşağı gidecegıme yukarı tırmanıyorken unutmakta haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?