Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım.benim de aslında kahvaltı alışkanlığım hiç yoktur ama en azından light süt,peynir,yulaf kepeği bişeyler atıyorum ağzıma.
benim bir diyetisyenim vardı,ona da diyordum yaa ben aslında çok yemiyorum ama kilo alıyorum diye.
onun ilginç bir benzetmesi vardı,sizle de paylaşayım : vücudunu odun sobası gibi düşün,odun atmazsan soba yanar mı yanmaz.odun atacaksın ki yanacak.vücudunu da böyle düşün ; yedikçe yakarsın yemezsen neyi yakacaksın
onun için gözünü açar açmaz az da olsa bişeyler at ağzına ki mümkün oldukça erken yakmaya başlasın,metabolizman çalışsın.
yoksa dediğin gibi sonra biraz fazla bişeyler yediğine vücut bunu bir daha bulamayacağını sanıp depolamaya başlıyor.belli bir ritme alıştırmaya çalış,gerekirse zorla kendini bişeyler yemek için.az da olsa boş bırakma mideni.
ben bu sabah 2 dilim peynir,1 dilim dukan ekmeği,salatalık,yarım domates ve çeyrek haşlanmış yumurta yedim.sabah da 1 bardak süt içmiştim uyanınca

evi mi kocayı mı

Hoşgeldin!! Biz cevaplarız. Biz de hiç bir soru cevapsız kalmaz!! Hehehe! Bir Dukancan bir Dukancanın bilgisine muhtaçtır. 1 Dukancanın nesi var 2 Dukancanın sesi var :13: Bir Dukancan bir Dukancana bire Dukancan gel Dukanistan'da bir Dukan lokantası açalım demiş diye de saçmalayabiliriz hatta

Hadi gözün aydin canim..
Saol saol saoolll!!! Darısı bütün isteyenlerin başına

günaydın kızlar sonunda regl oldum şükürler olsun

Hahahayyy
BEnde oldum
Gerçi gecikmedi. Beklediğim saat diliminde geldi :)
Diet etkiler diye kokmuştum açıkçası şükür değişiklik yok. Şişkinlikte olmadı. - de gördümm ...

Günaydın! Hayırlı uğurlu olsun, cümlemize

Son düzenleme:

Canıımmm!! Çok geçmiş olsuunn!! Hepsi de üstüste gelmiş.. Migren de cabasııı.. Offf!!! Umarım bir an önce geçeeerrr!!

şunu yapmayın arkadaşım yaaa ben anlamıyorum bu insanları... asıl fazla kilo kalpte sorun yaratır...

Boşver canım. Artık o yazıları umursamıyoruz zaten pek, baksana. Alıştık herhalde Şüphesi olan gider doktora zaten. Aklımız var çok şükür

Eveet :105: ben de biliyorum bunları tabiki de... İşte.. Üşengeçlik. :97: Gittim biraz peynir attım ağzıma zaten Bugünlerde Dukan ekmeğim de yok. Ondan oldu. Hazırda olsa bari onu yanıma alıyodum. Kepek de yemedim 2 gün hee :S

Sen de kiloları vermişsin geri :128: Üzerine olmadı da iade mi ettin hehe :76: Zaten onlar kilo değildi ki, belliydi hemen gideceği

Selam

ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum Birde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?

Daha ne olsuuuunn!! diyebilirm ancak..

Afiyet olsuuunnnn Almazsın almazsıınnn sp yaparsan gider hemen zaten almış gibi olsan da

Hahahha Bulursun tabi be yaaaa!!! Hem bu işler kiloya falan bakmaz Kendine güven yeter :128:

Kredin de çıkar inşallaahhhh!!! Amin amiinnn!! Allah bizlere de nasip etsin..!

Son düzenleme:

:) o zaman desene süper ben 5 gün atak yapacağım sonra 1+1 yaparım büyük ihtimal sen 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyorsun

birde şu yulaf kepeği mi ne onu yemeyi başarabilsem midem almıyor kendimi lavaboya zor atıyorum ne yapacağım ben

evi mi kocayı mı

İKisini dee :)

Bu arada ilk kim dua ettiysee onu YATIR ilan edi,yorum .Bu maili yazarken bankadan aradılar. Kredim onaylanmış..

Şuan hem ağlayıp hem yazıyorum. Bu sulu gözlülük beni öldürecek. Yıllarca okumamın çalışmamın karşılığını almış gibi hissediyorum kendimi. Ay fena oldummm.

ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn.

Merhaba arkadaslar,
Bende dun basladim dukan diyetine. 62.500 le, bugun tartildim 61.800 Hedefim 55 olmak. Atak suresini 4 gun yapmayi dusunuyorum cunku 5. gunumde Turkiyede olacam Allah izin verirse. Gitmeden annemlede anlasma yaptim geldigimde baklava borek acmasin diye ordada elimden geldigince dikat etmeye calisacam.

Herkese sabir diliyorum insallah kurtulacaz fazlaliklarimizdan...

İlk ben yazmışım ama ilk duayı kim etti bilemem tabi Ben de çok istiyorum da ev, belki ondan tutmuştur :)) Kendime tutmuyo şimdilik :)) Dukan kardeşliği duası yaramış sana

:124::124:Ben de çok sevindim canım!! Allah gönlüne göre güzel cici bi ev ve hayırlı bir eş versin sana!! :123:

allah utandırmasın... hayırlı uğurlu olsun inşallah... çok tebrik ediyorum seni... insanın kendi çabalarıyla mal sahibi olması kadar güzel bişey yok... çok güzel "bunu da ben yaptım" diyebilmek... hayatımda en çok mutlu olduğum şey kendi başarımı görmek... sana kocaman kocaman bravooo
yeni evinde huzur ve mutlulukla yaşa... en kısa zamanda gönlüne ruhuna göre bir eş bulabilmen ümidiyle...

merhaba arkadaşlar...
bende bugün başladım dukan dyetine umarım başarılı olurum...
herkese başarılar...

birde şu yulaf kepeği mi ne onu yemeyi başarabilsem midem almıyor kendimi lavaboya zor atıyorum ne yapacağım ben

madem miden almior birşeylere karıştırarak yemekten vazgeç hepten soğursun. krep yap yada ekmek en güzeli hem tok tutuyor hem kepeğin o tadı minimuma iniyor. tamam kabul asla beyaz ekmeğin yerini tutmuyor ama valla fenada değil hani bugüne kadar hep onu yedik birazdaa dukan krebiiii

gözlerin aydın olsun canım Rabbim yeni evinde sıcacık mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inşallahhh

1 saat çıktım, eve müracaat edilmiş, onay gelmişşş dualar edilmiş.

Çok sevindim, Allah güle güle oturmayı kısmet etsin.

Sıra kocada o zaman simdi :))

merhaba arkadaşlar...
herkese başarılar...

Hoşgeldin arkadaşım.

Alemsin sen cidden. Tam 1,800 gr vermişsin maşallah

3.2 dediğin nedir ki zaten aşık olunca gider o kadarı da, kalbinin çok çalışmasından.

Bu arada cetveli ikiye bölüp gönderdim canım gördün mü bilmiyorum, umarım işine yarar. Olmadıysa söyle tekrar deniyim :)

Canım benim Allah bağışlasın. + nın nedeni de anlaşıldı zaten, afiyet bal olsun, yağ olmasın :))

Bu arada da işine de bayıldım o nasıl iş öyle, 11 de uyu 13.30 da kalk, kıskandım valla :))

Canım benim, afiyet bal olsun, çoook yol katettin hakettin sen artık. Ne yapacağını da biliyorsun, e daha ne olsun.

merhaba arkadaşlar
10 gündür dukan diyeti yapıyorum
5 gün atak yaptım
seyirdeyim

k.k ya da bakayım dedim facebook ta tariflere bakıyorum

nasılsınız nasıl gidiyor

ALLAH razı olsun. Umarım diğer dualarında hemen tutarr.
Daha iyileri sizlerin olsun. Onları da kutlarız İNŞ.

Aminnnnn. Cümlemizeee...

merhaba arkadaşlar...
herkese başarılar...

Hoşgeldin aramızaaa. Forumdan kopma, suyu ihmal etmiyorsun,kepeği atlamıyorsun...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Daha iyileri sizlerin olsunn..

1 saat çıktım, eve müracaat edilmiş, onay gelmişşş dualar edilmiş.

Çok sevindim, Allah güle güle oturmayı kısmet etsin.

Sıra kocada o zaman simdi :))

Hoşgeldin arkadaşım.

Çok teşekkür ederim. Ben hala ağlıyorummm amaa :)

ben de bugün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunmaktayım.76.3 kiloyum şöööööööyyyle bi 15 kg versem süper olacak.sabah 1 yumurta ve şekersiz çayla başladım güne.şimdiye kadar acıkmadım.inşallah bu diyet sayesinde kilolarımdan kurtulurum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…