Günaydın güzelleerrr!!
Ben yine kahvaltı yapmadım yaaa! İnsanın alışkanlığı olmayınca zor oluyoo. Erken kalkamıyorum hiç. Haftada 2-3 kere kahvaltı yapıyorum. O da işte 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir. Kahvaltı yapmasam da öğlene kadar su, bitki çayları.. ööyle geçiyo. Zaten kahvaltı yapmamaya alışkın olduğum için acıkmıyorum da. Dolapta peynirim olacaktı, gidip yiyim bari şimdi. O da sırf aç kalınca kilo veremezsem diyeAy bi de dün akşam kuzenlere gittim. Tabi Dukan'a uygun bir şeyler yoktu evde. Süt içtim, kahve içtim, çay içtim, biraz zero içtim... İçtim de içtim Bunlar akşam yemeğimdi :S E tok da tuttu hani. Ama yani nerdeyse 24 saattir bişi yemiyorum :S Regl durumundayım ve acıkmıyorum da :44: İlginç.. Vücudumu yememeye alıştırmamam lazım :S Yoksa yiyince şaşırıp şişceeekk :S :76: Ama artık iştah falan da azaldı iyice.. İyi midir bu kötü müdür bilemedim. Eskiden olsa süper bi durumdu da Şimdi yemeyip yemeyip sonra yine açılırsa iştahım kilo alma riski büyüükk.
Kızlarrrrr,
Bana dua edin bugün lütfen. Ev kredisine başvurdumm. Umarım çıkarr. Çok güzel bir evim olacak çıkarsaaa. Bekar olduğum için banka tantana yapıyor biraz amaa, zayıflayınca bulurum nasılsa biriniii :)
Olmayan herkese ALLAH nasip etsin İNŞALLAHHHHHHH...
öncelikle merhaba hanımlar :)
birkaç gündür dukanı araştırıyorum ve bu forumla karşılaştığımdan beri sürekli bakıyorum sizler ne yazıyorsunuz vs diye :) sınav dönemim olmasına ve aslında çalışmaktan başka bir şey yapamamama rağmen kitabımı sipariş ettim ve elime ulaştı bile. ama başlamaya korkuyorum çünkü bi kaptırırsam sonuna kadar bırakmam, sınavlardan da kalırım mazallah.. neyse işte sizin yazdıklarınıza bakarken dedim ki bu şekilde olmayacak ben de dahil olmalıyım. çünkü kafamda bir sürü sorum var. eğer cevaplamak için gönüllüler olursa çok sevineceğim. :)
Saol saol saoolll!!!Hadi gözün aydin canim..
günaydın kızlar sonunda regl oldum şükürler olsun
Hahahayyy
BEnde oldum
Gerçi gecikmedi. Beklediğim saat diliminde geldi :)
Diet etkiler diye kokmuştum açıkçası şükür değişiklik yok. Şişkinlikte olmadı. - de gördümm ...
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
şunu yapmayın arkadaşım yaaaben anlamıyorum bu insanları... asıl fazla kilo kalpte sorun yaratır...
günaydın canım.benim de aslında kahvaltı alışkanlığım hiç yoktur ama en azından light süt,peynir,yulaf kepeği bişeyler atıyorum ağzıma.
benim bir diyetisyenim vardı,ona da diyordum yaa ben aslında çok yemiyorum ama kilo alıyorum diye.
onun ilginç bir benzetmesi vardı,sizle de paylaşayım : vücudunu odun sobası gibi düşün,odun atmazsan soba yanar mı yanmaz.odun atacaksın ki yanacak.vücudunu da böyle düşün ; yedikçe yakarsın yemezsen neyi yakacaksın
onun için gözünü açar açmaz az da olsa bişeyler at ağzına ki mümkün oldukça erken yakmaya başlasın,metabolizman çalışsın.
yoksa dediğin gibi sonra biraz fazla bişeyler yediğine vücut bunu bir daha bulamayacağını sanıp depolamaya başlıyor.belli bir ritme alıştırmaya çalış,gerekirse zorla kendini bişeyler yemek için.az da olsa boş bırakma mideni.
ben bu sabah 2 dilim peynir,1 dilim dukan ekmeği,salatalık,yarım domates ve çeyrek haşlanmış yumurta yedim.sabah da 1 bardak süt içmiştim uyanınca
Selam
ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorumBirde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?
günaydın güzeller.
ben bugün 2 kahvaltı ile güne başladım kendime çüş demek istiyorum..ne oldu bilmiyorum.adet dönemim falan diyorum ama...sabah evde bir güzel yedim.işe geldim baktım bizimkiler götürüyor sıcak ekmekleri hooop bir dilm ekmek onlarla mideye ne olacak benim halim inşallah kilo almam.yarın sıkı bir sp günü ve belki cuma da
Kızlarrrrr,
Bana dua edin bugün lütfen. Ev kredisine başvurdumm. Umarım çıkarr. Çok güzel bir evim olacak çıkarsaaa. Bekar olduğum için banka tantana yapıyor biraz amaa, zayıflayınca bulurum nasılsa biriniii :)
selam canım,hoşgeldin :)
iyi olmaz mı yaa daha nolsun.ben 7 gün atak yapmıştım sanırım 3.5-4.0 kilo civarı vermiştim.
nerdeyse günde 1 kilo vermişsin.
ee yani 2 günde 5 kilo da verilmiyor,süpersin,devammm
Hadi kızlar doldurun bardakları aynı anda su içelimmm. Su gibi AZİZZZ olalaım. Yağlarımız gitsinnnnn
İlk gün hepimiz aynı şok yaşadık.1000 gramdan az veren yok gibi bişeyy. 1,8 de süperr. Hem motive oluyorsun hemde gidiyor yağlar....
evi mi kocayı mı
İKisini dee :)
Bu arada ilk kim dua ettiysee onu YATIR ilan edi,yorum .Bu maili yazarken bankadan aradılar. Kredim onaylanmış..
Şuan hem ağlayıp hem yazıyorum. Bu sulu gözlülük beni öldürecek. Yıllarca okumamın çalışmamın karşılığını almış gibi hissediyorum kendimi. Ay fena oldummm.
ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn.
Bu arada ilk kim dua ettiysee onu YATIR ilan edi,yorum .Bu maili yazarken bankadan aradılar. Kredim onaylanmış..
Şuan hem ağlayıp hem yazıyorum. Bu sulu gözlülük beni öldürecek. Yıllarca okumamın çalışmamın karşılığını almış gibi hissediyorum kendimi. Ay fena oldummm.
birde şu yulaf kepeği mi ne onu yemeyi başarabilsem midem almıyor kendimi lavaboya zor atıyorumne yapacağım ben
madem miden almior birşeylere karıştırarak yemekten vazgeç hepten soğursun. krep yap yada ekmek en güzeli hem tok tutuyor hem kepeğin o tadı minimuma iniyor. tamam kabul asla beyaz ekmeğin yerini tutmuyor ama valla fenada değil hani bugüne kadar hep onu yedik birazdaa dukan krebiiii
ben bu akşam krep yapatım yarın deneyeyim:)
Kızlarrrrr,
merhaba arkadaşlar...
bende bugün başladım dukan dyetine umarım başarılı olurum...
herkese başarılar...
şeker ya krep yapacaksın ya ekmek..ben uzun zamandır ekmeğe döndüm valla...çok alıştım..sen de alışırsın...madem miden almior birşeylere karıştırarak yemekten vazgeç hepten soğursun. krep yap yada ekmek en güzeli hem tok tutuyor hem kepeğin o tadı minimuma iniyor. tamam kabul asla beyaz ekmeğin yerini tutmuyor ama valla fenada değil hani bugüne kadar hep onu yedik birazdaa dukan krebiiii
ben bu akşam krep yapatım yarın deneyeyim:)
Dukancanlarım günaydııın,nasılsınız bakiiim
geçen haftaki kilo artışımın ve dün itibariyle artışa başladığım kiloma geri dönüşümün üstüne en sonunda bu sabah _100 gr gördüm,100 gram yaa o ne offf ben her tartıya çıktığımda -500/-700 falan görüyordum.neyse buna da şükür.gerçi şöyle düşünmek lazım geçen hafta nedense 4 günün toplamında +1700 çıkmıştım,şu an _1800 oldum.yani aslında geçen haftadan beri 100 gr değil ki 1800 gr vermişim demi yawwww,bak ben 100 grama takılmıştım,bunu şimdi size yazarken farkettim.
annaaaaa süper yaaa dur yaa bi sevineyim hakketen haa 100 gr değil ki 1800 gr vermişim,aferim kız bana.bir de nankörlük ediyorum.
ohhhh yaşasın şu an yarışmaya daha da motive oldum.sizin bana koca bulmanıza sadece 3.2 kilom kalmış,ohhhh sabah sabah moral oldu wallahiii,ayyyyyattırıvereyim göbeciklerii
Elif, neden 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorsun? Buna vücut isyan eder tabi canım. +300 den bişey olmazzzz :))
bende bi tane sıpacık var hanımefendi gece 2 den önce yatmioki. gece 2 de yatar öğleden sonra 2 de kalkar. babası gibi tembelalıştırmaya çok çalıştık. erken kaldırıncada erken dediğim 11 gibi falan akşam üstü uyuyor gece hiç uyumuyor bu defa. eee çocuk hep evde olunca enerjisini boşaltamiokii. bu sene anaokuluna başlayacak o zaman düzene girer die pak kaale almiorum açıkçası. ee o uyumadan bizde uyuyamioruz. allah tan iş yerim rahat oda müsait saat 11 buçuk gibi vur kafayı yat 1. buçuğa kadar uyuyorum 2 gibi öğle yemeğimi yiyorum. hem geç yiyince geç acıkıorum ii oluyor. ama uyku düzensizliği tabikide kilo verimini etkiliyor.
+300 e gelince burda ne duraklamalar ne + lar okudumda kendi kendime acaba bendemi bi gariplik var diyordum. nazar ettim valla
bu arada bunun sebebi şeyde olabilir. diyete başladığımdan beri kıyma tavuk başka bişi yemedim. artık dayanamadım yeter uleyyn dedim migrosta aldım soluğu hindi döner pastırma kuşbaşı pirzola ne varsa aldım eve gelincede saldırdım sanırım ondan ama o pastırma yokmuuu allah ımm hala tadı damağımda misssss
günaydın güzeller.
ben bugün 2 kahvaltı ile güne başladım kendime çüş demek istiyorum..ne oldu bilmiyorum.adet dönemim falan diyorum ama...sabah evde bir güzel yedim.işe geldim baktım bizimkiler götürüyor sıcak ekmekleri hooop bir dilm ekmek onlarla mideye ne olacak benim halim inşallah kilo almam.yarın sıkı bir sp günü ve belki cuma da
şeker ya krep yapacaksın ya ekmek..ben uzun zamandır ekmeğe döndüm valla...çok alıştım..sen de alışırsın...
Kızlar ya, ben 2,5 oldu neredeyse hiç ekmek yapmadım. Krep yapıyorum çeşit çeşit ama ekmeğin yeri ayrı. Bir sürü tarif var yumurtalı, yoğurtlu, sütlü olan, süttozlu olan. Bir defa ilk hafta yapmıştım çok uzun kalmasına rağmen fırında içi çiğ kalmıştı şimdi o korkuyla yapmıyorum.
Sizlerin yaptığı ekmek tarifini verseniz de yapsam artık.
İlk ben yazmışım ama ilk duayı kim etti bilemem tabiBen de çok istiyorum da ev, belki ondan tutmuştur :)) Kendime tutmuyo şimdilik :)) Dukan kardeşliği duası yaramış sana
:124::124:Ben de çok sevindim canım!! Allah gönlüne göre güzel cici bi ev ve hayırlı bir eş versin sana!!:123:
allah utandırmasın... hayırlı uğurlu olsun inşallah... çok tebrik ediyorum seni... insanın kendi çabalarıyla mal sahibi olması kadar güzel bişey yok... çok güzel "bunu da ben yaptım" diyebilmek... hayatımda en çok mutlu olduğum şey kendi başarımı görmek... sana kocaman kocaman bravooo
yeni evinde huzur ve mutlulukla yaşa... en kısa zamanda gönlüne ruhuna göre bir eş bulabilmen ümidiyle...
merhaba arkadaşlar...
bende bugün başladım dukan dyetine umarım başarılı olurum...
herkese başarılar...
madem miden almior birşeylere karıştırarak yemekten vazgeç hepten soğursun. krep yap yada ekmek en güzeli hem tok tutuyor hem kepeğin o tadı minimuma iniyor. tamam kabul asla beyaz ekmeğin yerini tutmuyor ama valla fenada değil hani bugüne kadar hep onu yedik birazdaa dukan krebiiii
gözlerin aydın olsun canım Rabbim yeni evinde sıcacık mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inşallahhh
1 saat çıktım, eve müracaat edilmiş, onay gelmişşş dualar edilmiş.
Çok sevindim, Allah güle güle oturmayı kısmet etsin.
Sıra kocada o zaman simdi :))
Hoşgeldin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?