merhaba arkadaşlar...
bende bugün başladım dukan dyetine umarım başarılı olurum...
herkese başarılar...
merhaba arkadaşlar
10 gündür dukan diyeti yapıyorum
5 gün atak yaptım
seyirdeyim
k.k ya da bakayım dedim facebook ta tariflere bakıyorum
nasılsınız nasıl gidiyor
ben de bugün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunmaktayım.76.3 kiloyum şöööööööyyyle bi 15 kg versem süper olacak.sabah 1 yumurta ve şekersiz çayla başladım güne.şimdiye kadar acıkmadım.inşallah bu diyet sayesinde kilolarımdan kurtulurum.....
merhaba arkadaşlar
10 gündür dukan diyeti yapıyorum
5 gün atak yaptım
seyirdeyim
k.k ya da bakayım dedim facebook ta tariflere bakıyorum
nasılsınız nasıl gidiyor
şeker ya krep yapacaksın ya ekmek..ben uzun zamandır ekmeğe döndüm valla...çok alıştım..sen de alışırsın...
nasıl yapıyorsun tarifini versen canım çok sevinirim
Ben artık alıştım genelde göz kararı yapıyorum.tarifim şöyle:Kızlar ya, ben 2,5 oldu neredeyse hiç ekmek yapmadım. Krep yapıyorum çeşit çeşit ama ekmeğin yeri ayrı. Bir sürü tarif var yumurtalı, yoğurtlu, sütlü olan, süttozlu olan. Bir defa ilk hafta yapmıştım çok uzun kalmasına rağmen fırında içi çiğ kalmıştı şimdi o korkuyla yapmıyorum.
Sizlerin yaptığı ekmek tarifini verseniz de yapsam artık.
Malzemeler:8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcıYapılışı:1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.
Alemsin sen cidden. Tam 1,800 gr vermişsin maşallah
3.2 dediğin nedir ki zaten aşık olunca gider o kadarı da, kalbinin çok çalışmasından.
Bu arada cetveli ikiye bölüp gönderdim canım gördün mü bilmiyorum, umarım işine yarar. Olmadıysa söyle tekrar deniyim :)
Canım benim Allah bağışlasın. + nın nedeni de anlaşıldı zaten, afiyet bal olsun, yağ olmasın :))
Bu arada da işine de bayıldım o nasıl iş öyle, 11 de uyu 13.30 da kalk, kıskandım valla :))
Canım benim, afiyet bal olsun, çoook yol katettin hakettin sen artık.Ne yapacağını da biliyorsun, e daha ne olsun.
ALLAH razı olsun. Umarım diğer dualarında hemen tutarr.
Daha iyileri sizlerin olsun. Onları da kutlarız İNŞ.
........
Çok teşekkür ederim. Ben hala ağlıyorummm amaa :)
ALLAH razı olsun. Umarım diğer dualarında hemen tutarr.
Daha iyileri sizlerin olsun. Onları da kutlarız İNŞ.
Aminnnnn. Cümlemizeee...
Hoşgeldin aramızaaa. Forumdan kopma, suyu ihmal etmiyorsun,kepeği atlamıyorsun...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Daha iyileri sizlerin olsunn..
Çok teşekkür ederim. Ben hala ağlıyorummm amaa :)
ben de bugün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunmaktayım.76.3 kiloyum şöööööööyyyle bi 15 kg versem süper olacak.sabah 1 yumurta ve şekersiz çayla başladım güne.şimdiye kadar acıkmadım.inşallah bu diyet sayesinde kilolarımdan kurtulurum.....
gitti 15 kiloooooo geriye kaldı 15 yolu ne güzel yarıladım öyle
Dün tranbolinim geldi acayip keyifli.
Gerçi bugün durduğum yerde zıplıyorum sevinçten ama.... :)
Alem değil canım takıntılıyım :)
tebrik ederimdarısı başımıza.. ne kadar zamanda başardın torr? planına uyumlu gidiyor mu zamanlama?
Ben artık alıştım genelde göz kararı yapıyorum.tarifim şöyle:
Malzemeler:8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcıYapılışı:1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.
Çokkk sağol canım, bu akşam yapayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?