Canım, ben de hep çok az verebildim bu haftaya kadar benim de son 3 kilomdu ve reglim de eli kulağında ama bu hafta 1 kg gitti benden. Yaseminli, sade yeşil çay içtim önceki haftalardan farklı olarak sadece. Sen içiyor musun bilmiyorum ama ben 3-4 fincan içiyorum. Belki faydası olur. :44:
O zaman sende tez zaman da kirmizilan insallah
günaydın kızlar...
uykusuzluk tavan yapmış durumda... hiç tadım yok...
herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:
diyete başladığım kilo:71
ve son halim
SÜpermişsin
Muhteşem olmuşsun
Level atlamışsın sadeceeee :)
Hepimizi inanılmaz motive ettin bu aradaa..
Haydi kıslar ha gayretttt
Forumda neler okudum ben
Kocasından şikayet edenler
Babanesine kızanlar
Hastalıklar
Ameliyatlar
Doğumlar
Okuma bayramlarııı
Ruhumuzda var amazonluk
Hepimizin ne sonrunları var kimbilir daha dile gelmeyen
5-10 kilo mu bizi yıkacakkk
Bunca yıl ne beklemişisz bu kararı vermek için bilmem ama
Haydi kızlarrr ha gayretttt....
:)
Hehehehneeeyyyy hiç basen yokmuuu
pü pü pü maşallahhh harikasınnn
:)) çok tatlısın, hem psikolojik hem biyolojik olarak
Hic activia yemedim ben meyveli yoğurt bile yemedim, arkadaşlar zararsız diyor ama ekmeğe söyleyecek lafım yok :)
kaç kilo kaldı hedefe?
teşekkür ederim =) ya ben 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık direniyo vücudum 2 ileri 1 geri gidip duruorum, ayın 10una kadar devam edicem seyire sonra geçicem güçlendirmeye artık ne kadar verebilirsem 2 hafta içinde :18:
çok merak ettim nerde zıplıycaksın onunla... taavaana vurar kafan...
ekim 34,glshk.ta bizim son 3 kişi grubundan unuttun mu :) ztn altı üstü 4 kişiyiz :)
keşke benim de gitseee =(( erkek arkadaşım baskı yapmaya başladı bırak artık die pazarlık yaptım 10una kadar verebildiğim kadar vericem sonrasında güçlendirmeye geçicem =// yeşil çay içiyorum ama günde maximum 3 bardak içiyodum artık biraz daha artırıcam inşallah işe yarar çok teşekkür ederim canım
kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:
verilcek kilom öyle 3-5 olsa hiç takmıcam 40 kilo falan vermem lazım.başladığımdan beri 6 kilo verdim.hergün yürüyüş ve spor yapıyorum.şimdi her şey durucak.ve safra kesesi alındıktan snra kilo alımı başlıyomuş.yumurta da yok.dukanda çoğu şeyde yumurta var.ağlıyorum şimdi ya napıcam ben...vazgeçmek istiyorum ağrım tutucak diye de korkuyorum çok...oofff yarabbim
kaynımdan maalesef güzel bir haber gelmedi........hertarafa metastas yapmış görünüyor.....hertarafta tutulum var
ne yapacaklar bilemiyorum dua edin demekten başka birşey diyemiyorum.....Allah ım anaları ağlatma.............
Canım, ben de hep çok az verebildim bu haftaya kadar benim de son 3 kilomdu ve reglim de eli kulağında ama bu hafta 1 kg gitti benden. Yaseminli, sade yeşil çay içtim önceki haftalardan farklı olarak sadece. Sen içiyor musun bilmiyorum ama ben 3-4 fincan içiyorum. Belki faydası olur. :44:
sevgili dukan kardeşlerim uzun bi aradan sonra yine yanınızdayım.benim az böbrek ağrım olmuştu biraz ve çok korkup bir hafta önce dukan ı kesmiştim. bugün doktora gidip kan idrar tahlili yapmıştım.birde ultrasona girdim.sonuçlar çok iyi çıktı. çok şükür. sadece biraz üşütmüş olabilirmişim.doktora diyetimi söyledim bence devam edebilirsin sorun yok dedi. lakin şimdi nerden nasıl başlasam bilemedim.2 gün saf protein günü yapıp 1 gün p -1 gün s.p. mi yapsam yoksa 4 gün p yapıp 1 gün p 1gün s.p. mi yapsam bilemiyorum.bi yardımcı olsanız fikri olan var ise....
İnşallah 10 una kadar verirsin canım benim. Zaten yarıştayız ya +300 üm dedin 3 kilon hala duruyordur diye çaktırmadım. Love01 im de yazıyor unuttun mu diye :))
Kaçamak yapma sen de zaten ne kaldı şunun şurasında 10 Haziran a :)
ekim34 koptumm yaaa,,ben şimdi burda pot mu kırmısss oldummmayy cok özür yaaa,tüüüü banaaaa
İnşallah 10 una kadar verirsin canım benim. Zaten yarıştayız ya +300 üm dedin 3 kilon hala duruyordur diye çaktırmadım. Love01 im de yazıyor unuttun mu diye :))
Kaçamak yapma sen de zaten ne kaldı şunun şurasında 10 Haziran a :)
))bende çok sevindim.7 kg.vermiştim.almadım çünkü fazla olarak birgün 1 elma yedim.birgün 1 dilim ekmek.yani çok yemedim dikkat ettim.hedefim 75 kg.yani 18 kg.fazlam var şimdi.
canım ya +300 çıkınca moralim bozuldu haliyle yemeğe verdim kendimiyarışta olduğumuz için yaptığım kaçamaklardan daha çok suçluluk duyuyorum =// 3 kilo dediğimiz nedirki yaa 3kg domates, patates aldığımızı falan düşünürsek bi poşetlik bi şey vermeye çalışıoruz aslında ama neden bu kadar zor oluyo anlamıyorum =//
Croiselle de yeşil çayı günde 1 litre içmeye başladığını ve kilolarının hızlı gittiğini söylemiş. Sanırım bu yeşil çayda bi hikmet varBen de arttıriyim Herkes arttırsın :) Gerçi 3 bardaktan fazla içmeyin diyorlar sanki ama.. Ne zararı var bilmiyorum.. İşe yarıyosa, içerim de içerim Daha bugün ilk bardağım :S
))bende çok sevindim.7 kg.vermiştim.almadım çünkü fazla olarak birgün 1 elma yedim.birgün 1 dilim ekmek.yani çok yemedim dikkat ettim.hedefim 75 kg.yani 18 kg.fazlam var şimdi.
canım ya +300 çıkınca moralim bozuldu haliyle yemeğe verdim kendimiyarışta olduğumuz için yaptığım kaçamaklardan daha çok suçluluk duyuyorum =// 3 kilo dediğimiz nedirki yaa 3kg domates, patates aldığımızı falan düşünürsek bi poşetlik bi şey vermeye çalışıoruz aslında ama neden bu kadar zor oluyo anlamıyorum =//
Ayyy!! Olur mu öyle şeeeyyy..! Bence 3 kilo vermek zor yaa! Ben 58 kg falanken 55'e düşiyim diye neler yapıyodum. Amanıınnn.. tık yoktu... Sonra baktım veremiyorum, bari aliyim dedimhihihi
Ama o zaman dukan yoktu da ondan canım. Şimdi kolay, kolay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?