Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gördüm ama yazamadım o esnada... kusura bakma canım... çok üzüldüm... Allah'ım şifasını versin inşallah... Allah kimseye dermansız dert vermesin... hakkımızda herşeyin hayırlısı... inşallah tedavisi olumlu tepkiler verir de kurtulur kaynın... Allah onu ailesine, sizlere bağışlasın...

keşke benim de gitseee =(( erkek arkadaşım baskı yapmaya başladı bırak artık die pazarlık yaptım 10una kadar verebildiğim kadar vericem sonrasında güçlendirmeye geçicem =// yeşil çay içiyorum ama günde maximum 3 bardak içiyodum artık biraz daha artırıcam inşallah işe yarar çok teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar!!
Sabah baktım ama yazamadım. Çok yoğunum sabahtan beri. Şimdi de hala rahatlamış değilim :S Bi haber bekliyorum işle ilgili. İyi bi haber olsuuunn..

O zaman sende tez zaman da kirmizilan insallah

Geldi geldiiii Aman çok şükür. Hala naz yapıyo gerçi, bi görünüp bi kayboluyo ama... Oldu bu iş.. Anladım ben :)) Herkes ya bekliyo ya regl durumunda gibi.. Regl kardeşliğiiiiii hahahha

günaydın kızlar...
uykusuzluk tavan yapmış durumda... hiç tadım yok...

Tadın yerine geldi mi yarim yaariiimmmm...

herkeze günaydın
tam 14 kilo.. iyiki varsın dukan.. ve sonuç:

diyete başladığım kilo:71
ve son halim

Eliiifff!! Maaşallah maaşallaaahhhh!!! :13:

Evet yaaa!! Ben bi daha bu diyeti bırakamıcam herelde hihih Nasıl beklemişim bu kilolara kadar bilmem.. ama şimdiiii.. süperiz süpeeerrrr :129::129:

neeeyyyy hiç basen yokmuuu
pü pü pü maşallahhh harikasınnn
Heheheh Bence de yaaa!!! Neyyyyyy?!!! Hiç karın yok muuuuu!? Hiç basen yok muuuu Ben de kestiriyim kurtuliyim diyorum hahaahaha Uuuuuuu!!! Fıstık mı oooooouuuuuuu!! Diyorum hehe

:)) çok tatlısın, hem psikolojik hem biyolojik olarak

Hic activia yemedim ben meyveli yoğurt bile yemedim, arkadaşlar zararsız diyor ama ekmeğe söyleyecek lafım yok :)

kaç kilo kaldı hedefe?

ekim 34,glshk.ta bizim son 3 kişi grubundan unuttun mu :) ztn altı üstü 4 kişiyiz :)

çok merak ettim nerde zıplıycaksın onunla... taavaana vurar kafan...

Walla bizim tavan 310 cm. Akıllı babacım evi yaparken bu günleri düşünmüşş sanırım.
Ama bunlar zaten ev tipii öyle uçmuyorsun havalarda, yoksada kask takarımmm :)

ecefatma cok cok gecmiş olsunn,,allah tez zmnda şifa wersin inşallah

sevgili dukan kardeşlerim uzun bi aradan sonra yine yanınızdayım.benim az böbrek ağrım olmuştu biraz ve çok korkup bir hafta önce dukan ı kesmiştim.bugün doktora gidip kan idrar tahlili yapmıştım.birde ultrasona girdim.sonuçlar çok iyi çıktı.çok şükür.sadece biraz üşütmüş olabilirmişim.doktora diyetimi söyledim bence devam edebilirsin sorun yok dedi.lakin şimdi nerden nasıl başlasam bilemedim.2 gün saf protein günü yapıp 1 gün p -1 gün s.p. mi yapsam yoksa 4 gün p yapıp 1 gün p 1gün s.p. mi yapsam bilemiyorum.bi yardımcı olsanız fikri olan var ise....

İnşallah 10 una kadar verirsin canım benim. Zaten yarıştayız ya +300 üm dedin 3 kilon hala duruyordur diye çaktırmadım. Love01 im de yazıyor unuttun mu diye :))

Kaçamak yapma sen de zaten ne kaldı şunun şurasında 10 Haziran a :)

kızlar yaaa perşembe günü safra kesemden ameliyat olucam acaba erteletsemmi?diyet falan hepsi bozulucak...sporda yapamıcam:18:

Çıkmışsın herhalde ama, bence hastalığının ne aşamada olduğunu öğren ve mutlaka ameliyat ol. Arkadaşım oldu. Gayet de iyi. Kilo falan da almadı. Asıl doktoru ameliyat olmazsan her şeyi yiyemezsin demiş. Ameliyat oldu ve 1-2 hafta sonra her şeyi yemeye başladı. Ayrıca safra kesesi alınınca yağlar sindirilmiyor diye bir şey yok. Belirli bir alışma döneminde sonra, o görevi karaciğer üstleniyor. Yoksa yeri doldurulmayacak bir organ olsa, zaten alınması sakıncalı olur. Doktoru arkadaşıma her an safra yolunu tıkayabilir taş demiş. O zaman da sarılık olunuyor ve tedavisi çok daha zor. Yani bir an önce ameliyat olmasa böyle bir risk vardı ve göze alamadı. Ameliyat olan arkadaşlar da yazmış gerçi ama; mutlaka doktorunla konuşarak ertele, ertelemeyi düşünüyorsan da.

Canım yaaaa Çok üzüldüüümmm! Allah böyle durumda olan herkese acil şifalar versin inşallah!! Kendini bırakma sakıınn!! Zor olsa da güçlü olmalısın!! Allah onu ailesine ve sizlere bağışlasın inşallah! Umarım sağlığına kavuşur...

Son düzenleme:

Croiselle de yeşil çayı günde 1 litre içmeye başladığını ve kilolarının hızlı gittiğini söylemiş. Sanırım bu yeşil çayda bi hikmet var Ben de arttıriyim Herkes arttırsın :) Gerçi 3 bardaktan fazla içmeyin diyorlar sanki ama.. Ne zararı var bilmiyorum.. İşe yarıyosa, içerim de içerim Daha bugün ilk bardağım :S

Ne güzel.. Hemmen devam et o zaman Madem doktor onayı da aldın, sorun kalmamış Kaç kilo vermiştin? Tekrar kilo aldın mı? Hedefin nedir vs vs :) Bunlara cevap verirsen, daha iyi fikir verebiliriz

Ne güzel.. Hemmen devam et o zaman Madem doktor onayı da aldın, sorun kalmamış Kaç kilo vermiştin? Tekrar kilo aldın mı? Hedefin nedir vs vs :) Bunlara cevap verirsen, daha iyi fikir verebiliriz
[/QUOTE]

))bende çok sevindim.7 kg.vermiştim.almadım çünkü fazla olarak birgün 1 elma yedim.birgün 1 dilim ekmek.yani çok yemedim dikkat ettim.hedefim 75 kg.yani 18 kg.fazlam var şimdi.

ekim34 koptumm yaaa,,ben şimdi burda pot mu kırmısss oldummm ayy cok özür yaaa,tüüüü banaaaa

ekim34 koptumm yaaa,,ben şimdi burda pot mu kırmısss oldummm ayy cok özür yaaa,tüüüü banaaaa

Yok be canım, aşkolsun ne potu, ne özrü :)) Glshk hem kaçamak yapmış hem de 300 gr fazla çıkınca kıyamadım sadece:))

Ben bugün de 61,00 çıktım tatlım tam 2 kilom kaldı normalde haftada 1 tartılıyordum şimdi pazartesi perşembe olacak ama dünkü sonuca inanamadığım için bu sabah yeniden tartıldım, yalan değilmiş İnşallah çabucak gider.

canım ya +300 çıkınca moralim bozuldu haliyle yemeğe verdim kendimi yarışta olduğumuz için yaptığım kaçamaklardan daha çok suçluluk duyuyorum =// 3 kilo dediğimiz nedirki yaa 3kg domates, patates aldığımızı falan düşünürsek bi poşetlik bi şey vermeye çalışıoruz aslında ama neden bu kadar zor oluyo anlamıyorum =//

))bende çok sevindim.7 kg.vermiştim.almadım çünkü fazla olarak birgün 1 elma yedim.birgün 1 dilim ekmek.yani çok yemedim dikkat ettim.hedefim 75 kg.yani 18 kg.fazlam var şimdi.

Eeee.. Zaten sen devam ediyormuş diyete heheh! 2 gün protein yapmasan bile olur bence :) 1+1 diye devam et İçin rahat etmicekse hadi madem 2 gün protein yiyebilirsin hihiih

Ayyy!! Olur mu öyle şeeeyyy..! Bence 3 kilo vermek zor yaa! Ben 58 kg falanken 55'e düşiyim diye neler yapıyodum. Amanıınnn.. tık yoktu... Sonra baktım veremiyorum, bari aliyim dedim hihihi

Evet canım, içelim ya ne kaybederiz, ben devam edeceğim :)

Ne güzel almamışsın, tahlillerinde de sorun yokmuş bu motivasyonla devam et arkadaşım.

Ben de 9,5 kilo oldu ya toplamda arkadaşıma diyorum ki 12 kg lık tüp kadar gitti neredeyse, bittiğinde tam o kadar olacak. Senin de söylediğin gibi 3 kilo dediğin nedir ki :)

Hadi son bir gayret o zaman

Ayyy!! Olur mu öyle şeeeyyy..! Bence 3 kilo vermek zor yaa! Ben 58 kg falanken 55'e düşiyim diye neler yapıyodum. Amanıınnn.. tık yoktu... Sonra baktım veremiyorum, bari aliyim dedim hihihi

Ama o zaman dukan yoktu da ondan canım. Şimdi kolay, kolay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…