Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm dukancılar
bir soru soracaktım. dukan da salam yenilebiliyormu?

ben alırken arkada yağ oranına bakıyorum
mesela dana jambon aldım yağ oranı %2.5
polonez marka hindi fümede ise sadece %1

sizde ona dikkat ederek yağ oranının yuksek olmamasına bakın

ama salam ve sosis nişasta da var galiba o yuzden yemeseniz daha iyi olur ha çok istediniz yeyin 1 tane
ben çokta kasılmaması taraftarıyım

ben başladığımda bahçıvan marka light peynir aldım yağ oranı %8 miş gayet güzel yedim

yok biminki aknaz marka peynirinyağ oranı %2.5 diğerleri olmaz dendi
gittim aldım o peynir nasıl yenecek Allahaşkına hiç beğenmedim
yine bahçıvan alırım

Son düzenleme:
:) ben de almayı düşünüyordum ama dizime sık sık ağrı giriyor, diskte kayma olabilir denmişti, üstelemedim (iyi düşün iyi olsun hesabı) nasıl, herhangi bir yorgunluk yaptı mı?

Aslında ben kendimden çok yeğenlerim için aldım onu. Ama araştırırken bu yolla zayıflayanların hikayelerini okuyunca profesyonel bişey aldım . Ailecek faydalanırız die.

Dün ilk gündü. Ben 5 dakikadan fazla zıplayamadım. Çok yordu ve terletti. Ama çok eğlenceli. 6 set yaptım 5 er dakika dinlenerek. Kalori falan da hesaplıyor. Ben tahteravanla gider ..... tanımına uyan biriyim. Hiç sevmem yürümeyi. Sadece tenis oynuyorum aktivite olarak. Ondan hamım sanırım. Heralde zamanla süreyi uzatırım.
Yorgunluk yapmıyor. Dinlenince aynen devam ettim.
İnternette tarmbolinle yapılan egzersizler var. Biraz alışayım onlara geçeceğim.
Yeni evimde spor salonu var apartmanda. Belki oraya da giderim alışırım artık bu düzenli spor olayına.

başarılar bende bugün başladım çok azimliyim valla bırakmak yok

Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Dün tranbolinim geldi acayip keyifli.
Gerçi bugün durduğum yerde zıplıyorum sevinçten ama.... :)

Canım benim ya, ne güzel. Şu trambolin i dene bakalım ben de alayım işe yarıyorsa, paylaşırsan sevinirim.

Canım, hoşgeldin, nerde kaldın ya, ben de özledim seni.

Kıyamam, çok yorulmuşsundur, bende değişiklik yok, kilo veriyorum çok şükür. :))

Biz de Love01, dtsy,glshk ve ben minyatür 3 kilo yarışması yapıyoruz ama sizinki kadar kapsamlı değil tabi ki

Küçük kaçamaklardan birşey olmaz merak etme sen.

benim de ufak bir dürtmeye ihtiyacım varmış galiba :) buradan ya da yasak ise özelden ürün bilgisi paylaşabilir misin?

kızlar şimdi bişey farkettim... dün iki tane erik yemiştim... deli gibi boğazım kaşındı ve boğazımı kaşıdım su içtim... kaşıdım su içtim... akşam da yanmaya başladı... sonra burun akıntısı... bu sabah uyandığım gibi de nezle... az önce 1 tane daha erik yedim ve yine boğazım kaşınmaya başladı... ben kendimi bildim bileli hangi meyveyi yersem yiyeyim boğazım anında kaşınmaya başlar... bir de salatalık yediğimde... nasıl bi yanma nasıl bi gıdıklanma oluyo anlatamam...

Canım benim ya, ne güzel. Şu trambolin i dene bakalım ben de alayım işe yarıyorsa, paylaşırsan sevinirim.

PAylaşırım elbet. Çok teşekkürler...

Küçük dediğime bakma:=)) sürekli dışarıda yemek zorunda kaldığımdan.Yoğurtlar hep normal oldu.Döner yedim yağını alarak mecburen... Pazar 3 kaşık normal dondurma, birazcık kızarmış balık ve kızarmış tavuk utanıyorum ama ne yapayım buradan uzak kalınca oluyor işte yine de 700 gr verdim e tabi yrn da var.Hiç spor yapamadım(Yarışta şansım azaldı ama olsun yine de bırakmayacağım tabi beni elemezlerse..

Sen de kilo vermişsin tbr.. Minyatür deme bence en zor olan son kilolar.Yağ azalmış, vücut deli gibi direnme moduna girmiş asıl yarış sizde cnm..Evlilik mevzusu ne alemde

benim de ufak bir dürtmeye ihtiyacım varmış galiba :) buradan ya da yasak ise özelden ürün bilgisi paylaşabilir misin?

O zaman benden sona kocaman bir POKE
Ben DELTA marka aldım. 92 cm lik. Gayet rahat daha büyüğüne gerek yok. 85 lik falanda alabilirmişim aslında. Ben rengine tav oldum biraz (Pink)
Hepsişuradadan :) aldım. En uygun ordaydı. BEn zaten genelşde oradan alışveriş yaparım. 1 günde de ulaştı.
Kurulumu çok güzel resmen 4 e katlanıyor kapatınca çekmeceye bile girer o derece. Üstünde pedometresi de var. Hemde kalori ölçüyor. Zaman ölçüyor.

Tavsiye ederimm....

Alerjik bünye zor işte:)) zamanla bu kaşıntıyı neyin yok edeceğini de bulursun... Mesela üzerine ya da altına yoğurt yemeyi/ayran içmeyi denedin mi?

asıl önemli olanı söylemedin... tavana çarpmıyosun dimi...? bende almak isterim de korkuyorum...kafa göz dağıtmayayım sonra...

asıl önemli olanı söylemedin... tavana çarpmıyosun dimi...? bende almak isterim de korkuyorum...kafa göz dağıtmayayım sonra...

Miray niye cvp vermiyorsun bana? Beni eledin mi yarışmadan?Günlük yediklerimi yazmaya vaktim oldu 1 haftadır.. ama yarışmadan çıkmak istemiyorum.. Bi torpil yapacak mısın bana?

Miray niye cvp vermiyorsun bana? Beni eledin mi yarışmadan?Günlük yediklerimi yazmaya vaktim oldu 1 haftadır.. ama yarışmadan çıkmak istemiyorum.. Bi torpil yapacak mısın bana?

sen geç şöyle sağa... benden torpilliisin... görmemişimdir özür... fenalardayım ondan...

teşekkürler.. şimdi bende hepsişuradaya bakınıyordum ama sayaçlı olanlarda sıkıntı var diyenler olmuş,, o değil de pedometre dediğin vücuduna takılabilen birşey değil midir? neden kırmış o emmiler acep??

ayakları yana açabilme için genişini tavsiye eden de var.. ama neticede bi ben yağları hırpalamak için zıp zıp zıplıycam bi de benim kuzum oynar kontrollü kontrollü.. 92 cm tamamdır gibi

aşkolsun medesa neden yanlış anlayayım ki.

dogru soyluyorsun amaaaan inşallah kötü bir durum yoktur. olmazsa şimdi aile hekimime gitsem şayet orada kandan test yapıyorlarsa hemen kan vreyım cunku kanda kesın cıkar.olurda kan testım + çıkarsa izin alıp kadın doğum doktoruma giderim hemen.tamam şimdi çıkıp gidiyorum sağlık ocagına.:26:

* regl
* nezle
* migren
* yoğun iş temposu
* uykusuzluk
* yorgunluk

dolayısıyla KEYİFSİZLİK... kendimden sıkıldım yahu...

Kıyamam yazık sana:)) Bneim de boğazım davul gibi.ilaç da içemiyorum keyifsizim dolayısı ile ama senin semptomlar çok ağırmış bana regl tek başına yeter zaten.Migrenim yok ama güçlü baş ağrısına bile tahammül edemem seni düşünemiyorum var mı yardımcı olabileceğim bişey?

Walla ben dün elimi havaya uzattığım halde değemedim. O kadar havalanmıyorsun zaten. Malum bu ağırlıkla o çapta zor. Hiç sıkıntı yok. İçin rahat olsun...

Pedometre adım sayar. Trambolinin ayağına takılıyor. Üzerinde bi uzatma var brandaya çarptıkça sayı yazıyor. Kıran arkadaşlar çembere takmışlar. Zıplayıncada gerilen branda kırmış. Yani onu takmak için biraz mantık yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…