Kıyamam yazık sana:)) Bneim de boğazım davul gibi.ilaç da içemiyorum keyifsizim dolayısı ile ama senin semptomlar çok ağırmış bana regl tek başına yeter zaten.Migrenim yok ama güçlü baş ağrısına bile tahammül edemem seni düşünemiyorum var mı yardımcı olabileceğim bişey?
Sanırım 1800 gr dan kaynaklanan bir yanlış anlama oldu, ben o mesajı medesa ya yazmıştım.
İlk anda alem mi takıntılı mı olduğunuzu anlayamıyoruz buradan :))
teşekkür ederim kızlar
şu tatlandırıcı ile yapılan tatlılar var ya
onlar mesela ben seyirdeyim
bi öğünde et yemeğimin yerine mi
ara öğünde falanmı yemeliyim sizce
birde seyirde sebze gününde ye proteinde ye veya yeme öyle bişey varmı
arkadaşlar sabah kepekli krepten yaptım ama yarısını yiyebildim hepsini mi yemem gerekiyor??
Merhaba; benim atakta 6. ve son günüm.. 86 ile başladım hedef 67.. şimdi 82,6 yım. Anlaşılan doğru gidiyo süreç..İki yıl ara verince foruma terar adapte olmak biraz zaman kaybettirdi bana.. Sanırım doğru yerdeyim
gitti 15 kiloooooo geriye kaldı 15 yolu ne güzel yarıladım öyle
Dün tranbolinim geldi acayip keyifli.
Gerçi bugün durduğum yerde zıplıyorum sevinçten ama.... :)
Slm kızlar:))) uzuun bir aradan sonra yanınızdayım nihayet.İş nedeni ile hem geçen hafta hem de bu hafta giremedim( Nasıl özledim herkesi..Ama diyetimi pek bozmadım...Küçük kaçamaklar hariç.
Bu arada herkes nasıl? Geçmişi okumam malum mümkün değil bi olumsuzluk var mı? Güzel haberler var mı?Ekim selin dely vs nbr?
kızlar şimdi bişey farkettim... dün iki tane erik yemiştim... deli gibi boğazım kaşındı ve boğazımı kaşıdım su içtim... kaşıdım su içtim... akşam da yanmaya başladı... sonra burun akıntısı... bu sabah uyandığım gibi de nezle... az önce 1 tane daha erik yedim ve yine boğazım kaşınmaya başladı... ben kendimi bildim bileli hangi meyveyi yersem yiyeyim boğazım anında kaşınmaya başlar... bir de salatalık yediğimde... nasıl bi yanma nasıl bi gıdıklanma oluyo anlatamam...
Sanırım 1800 gr dan kaynaklanan bir yanlış anlama oldu, ben o mesajı medesa ya yazmıştım.
İlk anda alem mi takıntılı mı olduğunuzu anlayamıyoruz buradan :))
bende üstüme alındım özür:)
geçmiş olsun dilekleri ve kendimi yalnız hissettirmediğiniz için sizlere kucak dolusu teşekkürü bir borç bilirim...sağolun var olun, Allah hiçbir yakınınızda ve sizlerde böyle bir illet göstermesin inşallah.....
bugünden itibaren kansere ve kansere neden olan herşeye savaş açıyorum hatunlarım.....sizlere de bir link vermek istiyorum....bunları uygulayalım ve kansere artık bir "DUUUUUUUUURRRR" diyelim... grip gibi yayılamya başladı meret..............
Kanserden Korunma Yolları
Rabbim hepimizi muhafaza eylesin inşallah....
bu arad yarışmaya devam ediyorum hanımlar...yalnız menümü yazamıyorum merak etmeyin diet dışına çıkamamaya çalışıyorum ....moralim öyle bozuldu ki ne yediğimin farkındayım ne içtiğimin hepsi zoraki..........
Küçük dediğime bakma:=)) sürekli dışarıda yemek zorunda kaldığımdan.Yoğurtlar hep normal oldu.Döner yedim yağını alarak mecburen... Pazar 3 kaşık normal dondurma, birazcık kızarmış balık ve kızarmış tavuk utanıyorum ama ne yapayım buradan uzak kalınca oluyor işte yine de 700 gr verdim e tabi yrn da var.Hiç spor yapamadım(Yarışta şansım azaldı ama olsun yine de bırakmayacağım tabi beni elemezlerse..
Sen de kilo vermişsin tbr.. Minyatür deme bence en zor olan son kilolar.Yağ azalmış, vücut deli gibi direnme moduna girmiş asıl yarış sizde cnm..Evlilik mevzusu ne alemde
aşkolsun medesa neden yanlış anlayayım ki.
dogru soyluyorsun amaaaan inşallah kötü bir durum yoktur. olmazsa şimdi aile hekimime gitsem şayet orada kandan test yapıyorlarsa hemen kan vreyım cunku kanda kesın cıkar.olurda kan testım + çıkarsa izin alıp kadın doğum doktoruma giderim hemen.tamam şimdi çıkıp gidiyorum sağlık ocagına.:26:
geçmiş olsun dilekleri ve kendimi yalnız hissettirmediğiniz için sizlere kucak dolusu teşekkürü bir borç bilirim...sağolun var olun, Allah hiçbir yakınınızda ve sizlerde böyle bir illet göstermesin inşallah.....
bugünden itibaren kansere ve kansere neden olan herşeye savaş açıyorum hatunlarım.....sizlere de bir link vermek istiyorum....bunları uygulayalım ve kansere artık bir "DUUUUUUUUURRRR" diyelim... grip gibi yayılamya başladı meret..............
Kanserden Korunma Yolları
Rabbim hepimizi muhafaza eylesin inşallah....
bu arad yarışmaya devam ediyorum hanımlar...yalnız menümü yazamıyorum merak etmeyin diet dışına çıkamamaya çalışıyorum ....moralim öyle bozuldu ki ne yediğimin farkındayım ne içtiğimin hepsi zoraki..........
slm dukancılar
bir soru soracaktım. dukan da salam yenilebiliyormu?
sağlık ocagına gıttım ve dondum.
ama yol boyu kendımı tutamayıp aglayarak yurudum.rahatladım.
neden mi sinir stres katlandı bende ıyıce cunku.gittim soyledım boyle boyle.evet dedı ıdrarla cıkmaz ama kanda cıkar.yarın sabah 8:30 da gel kanını alıp yollayalım cumayada sonucu alırsın dedı.offfffffffffff ogrenecegım kafam rahatlayacak dıye gıttım.daha da sıkıntılandım geldım.gelırkende şeytan dürttü.gir bır polıklınığe yaptır al sonucunu dedı.ama yok.yarın gidicem sağlık ocağına vercem kanı uslu uslu beklıcem cumayı.napalım artık kader kısmet.
sağlık ocagına gıttım ve dondum.
ama yol boyu kendımı tutamayıp aglayarak yurudum.rahatladım.
neden mi sinir stres katlandı bende ıyıce cunku.gittim soyledım boyle boyle.evet dedı ıdrarla cıkmaz ama kanda cıkar.yarın sabah 8:30 da gel kanını alıp yollayalım cumayada sonucu alırsın dedı.offfffffffffff ogrenecegım kafam rahatlayacak dıye gıttım.daha da sıkıntılandım geldım.gelırkende şeytan dürttü.gir bır polıklınığe yaptır al sonucunu dedı.ama yok.yarın gidicem sağlık ocağına vercem kanı uslu uslu beklıcem cumayı.napalım artık kader kısmet.
uzunnnn bir aradan sonra merhaba, eski bir dukancı olarak yine burdayım
2 ayda 2 ameliyat oldum ve halen verecek 8 kilom var, 1-2 kiloluk bir değişiklik oldu sadece, üstelik aklınıza gelebilecek herşeyi yediğim halde....
şimdi 2 günlük atakla tekrar başlıyorum, inşallah 60ı görürüm artık
bu arada merak ettim, malum karpuz çıktı artık, yiyen var mı acaba? besin değerlerine baktım, yağ yok zaten kalorisi 26 diyor ama karbonhidrat yazmıyor, ne yapsam acaba? sebze gününde salata yerine yenir mi ki??????
Canım benim, neden bu kadar üzülüyorsun. Lütfen biraz rahatla. Hayatta hiçbirşey nedensiz değil. Sonuç pozitifse eğer daha sonra bu düşüncelerine güleceksin inan bana. Yarın sabah git ver kanını bakalım merakla bekliyoruz biz de. Ama üzülme lütfen.
Özel polikliniklerde 2-3 saate sonucu veriyorlar. ay bunlar strese sokar adamı iyice. Neden hm yarın gidip bir de sonucu sonraki gün alıyorsun kiiii :18: Puuuffff!!!!
Neyse.. Hayırlısı olsun da inşallah, bekliceksin artık o zaman.. Çok sıkma kendini. Kötü bir şey yoktur zaten Allah'ın izniyle.. Hamileysen de zaten sonuçta kararını vermişsin sen. Yakında düşünüyormuşsun zatenBiraz sürpriz yapmış olacak miniğin sana Bozma moralini.. Her şey güzel olacak :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?