Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun dilekleri ve kendimi yalnız hissettirmediğiniz için sizlere kucak dolusu teşekkürü bir borç bilirim...sağolun var olun, Allah hiçbir yakınınızda ve sizlerde böyle bir illet göstermesin inşallah.....

bugünden itibaren kansere ve kansere neden olan herşeye savaş açıyorum hatunlarım.....sizlere de bir link vermek istiyorum....bunları uygulayalım ve kansere artık bir "DUUUUUUUUURRRR" diyelim... grip gibi yayılamya başladı meret..............

Kanserden Korunma Yolları

Rabbim hepimizi muhafaza eylesin inşallah....

bu arad yarışmaya devam ediyorum hanımlar...yalnız menümü yazamıyorum merak etmeyin diet dışına çıkamamaya çalışıyorum ....moralim öyle bozuldu ki ne yediğimin farkındayım ne içtiğimin hepsi zoraki..........

teşekkür ederim canım benim... bir an önce geçsin başka da bişey istemiyorum valla...

Yok öyle bir şey. İstediğin zaman yiyebilirsin. İçinde kepek varsa, günlük sınırına dikkat edersin sadece. Ama tatlandırıcılar su tutuyor, şişkinlik yapabiliyor biraz. Bünyeden bünyeye değişiyor tabi bu durum. Zaten diyet ilerledikçe vücudunun tepkilerini tanırsın, ona göre yersin. Çok aşırıya kaçmamakta fayda var tatlandırıcılar konusunda.

arkadaşlar sabah kepekli krepten yaptım ama yarısını yiyebildim hepsini mi yemem gerekiyor??

Atakta günde 1,5 yemek kaşığı, seyirde de günde 2 yemek kaşığı yemelisin. Ne şekilde yiyeceğin sana kalmış. Sabah yarısını, sonra yarısını da yiyebilirsin yani. Ama mutlaka o kepek yenecek

gitti 15 kiloooooo geriye kaldı 15 yolu ne güzel yarıladım öyle

Yeni başlayanlar ve foruma yeni gelenler, hepsi hoşgelmişler :)

Dün tranbolinim geldi acayip keyifli.
Gerçi bugün durduğum yerde zıplıyorum sevinçten ama.... :)

:122::122::122: hahaha

Saol canım hoşgeldin! İyiyim ben. 4-5 gündür tartılmıyorum. Çok meraklı ve heyecanlıyım :130::111: Senin de yoğunluğun azalmış heralde. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun! Çok üstüste gelmiş yaaa! Dikkat eeetttt!!!

Amin canım aminn!! Çok zor bir durum. Allah sana ve ailene kolaylık versin... Gönderdiğin yazıyı da hemen okuyorum.. Sevgileeerrr...

Son düzenleme:

Olsun canım yine de 700 gr vermişsin daha ne olsun. Ben haftalarca tek bir kaçamak yapmadığım halde 12 günde falan 600 gr verdim. Son hafta 4 günde 1 kg gidince inanamadım ve hala da süphedeyim, yarın da tartılacağım bakalım ne olacak.

Son kilolarda sabırsızlık da başlıyor aslında biraz o yüzden hissediyor sanırım vücut bu tedirginliği ama öyle ya da böyle gidecek. :)

sağlık ocagına gıttım ve dondum.
ama yol boyu kendımı tutamayıp aglayarak yurudum.rahatladım.
neden mi sinir stres katlandı bende ıyıce cunku.gittim soyledım boyle boyle.evet dedı ıdrarla cıkmaz ama kanda cıkar.yarın sabah 8:30 da gel kanını alıp yollayalım cumayada sonucu alırsın dedı.offfffffffffff ogrenecegım kafam rahatlayacak dıye gıttım.daha da sıkıntılandım geldım.gelırkende şeytan dürttü.gir bır polıklınığe yaptır al sonucunu dedı.ama yok.yarın gidicem sağlık ocağına vercem kanı uslu uslu beklıcem cumayı.napalım artık kader kısmet.

Allah herkesin şifasını versin canım. Aslında korunmak daha kolay ama nedense hiç bizim başımıza gelmeyecekmiş koruma kalkanımız varmış gibi davranıyoruz.

Çok teşekkürler paylaşımın için.

Canım benim, neden bu kadar üzülüyorsun. Lütfen biraz rahatla. Hayatta hiçbirşey nedensiz değil. Sonuç pozitifse eğer daha sonra bu düşüncelerine güleceksin inan bana. Yarın sabah git ver kanını bakalım merakla bekliyoruz biz de. Ama üzülme lütfen.

uzunnnn bir aradan sonra merhaba, eski bir dukancı olarak yine burdayım
2 ayda 2 ameliyat oldum ve halen verecek 8 kilom var, 1-2 kiloluk bir değişiklik oldu sadece, üstelik aklınıza gelebilecek herşeyi yediğim halde....
şimdi 2 günlük atakla tekrar başlıyorum, inşallah 60ı görürüm artık

bu arada merak ettim, malum karpuz çıktı artık, yiyen var mı acaba? besin değerlerine baktım, yağ yok zaten kalorisi 26 diyor ama karbonhidrat yazmıyor, ne yapsam acaba? sebze gününde salata yerine yenir mi ki??????

Özel polikliniklerde 2-3 saate sonucu veriyorlar. ay bunlar strese sokar adamı iyice. Neden hm yarın gidip bir de sonucu sonraki gün alıyorsun kiiii :18: Puuuffff!!!!

Neyse.. Hayırlısı olsun da inşallah, bekliceksin artık o zaman.. Çok sıkma kendini. Kötü bir şey yoktur zaten Allah'ın izniyle.. Hamileysen de zaten sonuçta kararını vermişsin sen. Yakında düşünüyormuşsun zaten Biraz sürpriz yapmış olacak miniğin sana Bozma moralini.. Her şey güzel olacak :116:

Tekrar hoşgeldin o zaman.. Geçmiş olsuunn! Aynen devam

Son düzenleme:
selam hanımlar

Yarim geçmiş olsun sende de alerjik rinitmi var bende de var hep kaşınırım öyle ama bir şey diyimmi sana Bursanın havası da yapıyor evlen gel istanbula bak bu hastalığın da geçicek:)) gerçek diyorum :) ben öyle oldum

Dtsly arkadaşım , hayırlısı olsun senin için ama bu var mı yok mu stresi çok kötüdür bilirim, evelndikten 1 yıl sonra ilacı bıraktım 1 yıl boyunca bekledik bebiş gelmedi sonra ilaç tedavisine başladık 3 aylık yine gelmedi sonra aşılama yaptık neyseki ilk denemede geldi yani diyeceğim düşün 1.5 yıla yakın her ay varmı yokmuyu yaşadım , bir an önce öğren kurtul, hoş iyi yanından bakarsak stresten daha çok zayıflarsın

Ecefatma akraban için çok geçmiş olsun Allah kimsye vermesin ama dediğin gibi o kadar çokki artık

Kızlar bir şey sorucam size dukana başlarken dukanın resmi sitesinde hesaplama yaptırdığımda bana ideal kilomu 60.5 demişti (boyum 168 bu arada) ama o zaman hamilelik dahil en yüksek kilomu söylemiştim sonra bunu düzelterek tekrar hesaplattım bu sefer idealin 58 olacağını söyledi ki benim evlenene kadar yıllarca ideal kilom hep 55-58 arasıydı şimdi soruma dönüyorum ben hedefimi 60 yapmıştım nasılsa artık gencecik bir kız değilim 60 iyidir bana diye düşünerekten ( bu arada yaşımda 37) dedimki 60 ile güçlendirmeye geçiyim nasılsa 1-2 kiloda orada verirsem 58 olurum diye düşünmüştüm sizce güçlendirmeye 60 kiloylamo geçiyim 58 ile mi ne dersiniz?

sonuç + veya - olması düşündürmüyor bei.beni sıkan şey ne oldugunu bılememem.teşekkurler.

cunku çalıştıkları labaratuar sabah gelip alınan kanları goturuyormus.şimdiden alırsak kanı korusak bıle hormon degerı degısebılır dedıler.alır almaz gonderelım istiyorlar.zaten daha oncedende tanıstıgımız ıcın benı cok sevdıgınıde bılıyorum.gıcıklık olarak degıl benım ıyılıgım ıcın boyle yaptıklarını bılıyorum.neyse saglıklı olsun.herseyde var bır hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…