valla hayırlısıyla evlenip bi gelsem herşey geçicek o zaman ama...selam hanımlar
Yarim geçmiş olsun sende de alerjik rinitmi var bende de var hep kaşınırım öyle ama bir şey diyimmi sana Bursanın havası da yapıyor evlen gel istanbula bak bu hastalığın da geçicek:)) gerçek diyorum :) ben öyle oldum
Dtsly arkadaşım , hayırlısı olsun senin için ama bu var mı yok mu stresi çok kötüdür bilirim, evelndikten 1 yıl sonra ilacı bıraktım 1 yıl boyunca bekledik bebiş gelmedi sonra ilaç tedavisine başladık 3 aylık yine gelmedi sonra aşılama yaptık neyseki ilk denemede geldi yani diyeceğim düşün 1.5 yıla yakın her ay varmı yokmuyu yaşadım , bir an önce öğren kurtul, hoş iyi yanından bakarsak stresten daha çok zayıflarsın
Ecefatma akraban için çok geçmiş olsun Allah kimsye vermesin ama dediğin gibi o kadar çokki artık
Kızlar bir şey sorucam size dukana başlarken dukanın resmi sitesinde hesaplama yaptırdığımda bana ideal kilomu 60.5 demişti (boyum 168 bu arada) ama o zaman hamilelik dahil en yüksek kilomu söylemiştim sonra bunu düzelterek tekrar hesaplattım bu sefer idealin 58 olacağını söyledi ki benim evlenene kadar yıllarca ideal kilom hep 55-58 arasıydı şimdi soruma dönüyorum ben hedefimi 60 yapmıştım nasılsa artık gencecik bir kız değilim 60 iyidir bana diye düşünerekten ( bu arada yaşımda 37) dedimki 60 ile güçlendirmeye geçiyim nasılsa 1-2 kiloda orada verirsem 58 olurum diye düşünmüştüm sizce güçlendirmeye 60 kiloylamo geçiyim 58 ile mi ne dersiniz?
selam hanımlar
Kızlar bir şey sorucam size dukana başlarken dukanın resmi sitesinde hesaplama yaptırdığımda bana ideal kilomu 60.5 demişti (boyum 168 bu arada) ama o zaman hamilelik dahil en yüksek kilomu söylemiştim sonra bunu düzelterek tekrar hesaplattım bu sefer idealin 58 olacağını söyledi ki benim evlenene kadar yıllarca ideal kilom hep 55-58 arasıydı şimdi soruma dönüyorum ben hedefimi 60 yapmıştım nasılsa artık gencecik bir kız değilim 60 iyidir bana diye düşünerekten ( bu arada yaşımda 37) dedimki 60 ile güçlendirmeye geçiyim nasılsa 1-2 kiloda orada verirsem 58 olurum diye düşünmüştüm sizce güçlendirmeye 60 kiloylamo geçiyim 58 ile mi ne dersiniz?
s
Dtsly arkadaşım , hayırlısı olsun senin için ama bu var mı yok mu stresi çok kötüdür bilirim, evelndikten 1 yıl sonra ilacı bıraktım 1 yıl boyunca bekledik bebiş gelmedi sonra ilaç tedavisine başladık 3 aylık yine gelmedi sonra aşılama yaptık neyseki ilk denemede geldi yani diyeceğim düşün 1.5 yıla yakın her ay varmı yokmuyu yaşadım , bir an önce öğren kurtul, hoş iyi yanından bakarsak stresten daha çok zayıflarsın
QUOTE]
ayyyy senınkıde acayıp bır sıkıntı tabıkı.ama sonunda kavusmussun bebegıne
bakalım artık kafamı baska seylerle mesgul edecegım bu arada.gerçi stresten zayıflamak şöyle dursun ben sürekli stresten yedıgım için kılo alırım.hatta pazartesıden berı toplamda +500gramdayım.baalım cumaya kadar kaç + cıkıcam
öööffffff.......
çok sexyyy....
tütütüüü maşallahh...
bu arada geçmiş olsun güzellik....
uzunnnn bir aradan sonra merhaba, eski bir dukancı olarak yine burdayım
2 ayda 2 ameliyat oldum ve halen verecek 8 kilom var, 1-2 kiloluk bir değişiklik oldu sadece, üstelik aklınıza gelebilecek herşeyi yediğim halde....
şimdi 2 günlük atakla tekrar başlıyorum, inşallah 60ı görürüm artık
bu arada merak ettim, malum karpuz çıktı artık, yiyen var mı acaba? besin değerlerine baktım, yağ yok zaten kalorisi 26 diyor ama karbonhidrat yazmıyor, ne yapsam acaba? sebze gününde salata yerine yenir mi ki??????
Ben artık alıştım genelde göz kararı yapıyorum.tarifim şöyle:
Malzemeler:8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcıYapılışı:1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.
2 küsür aydan sonra ilk defa ekmek yapmaya kalkıştım 1-içi pişmedi 2-krebi 2 günlük yapiordum hiç sorun yaşamadım ekmeğin 2. günde tadı dönmüştü attım bu tarif aklıma yattı gibi ama hiç kullanmadığım için bimiyorum bu instant maya ne olaki bildiğimiz maya diilmi yani ayrıca benim kalıbımmı küçüktü bilmiyorum 8 kaşık kepekle 4 günlük yapiosunya oldu sana bir günlük minicik ama yoğun bişii yaaa şu ekmek kalıplarınızın ölçüsünü yada gözkararı boyutunu bi deyiverin kıslar allah aşkına zira bıktımm ben krepten yaaaa
çok sağolasın canım, çok saldım bu ara ama toparlarım artık
senden de foto bekliyorum, merak ettimmmmmm
bu arada alerjik riinit bende de var malesef,yıllardır çekiyorum, burun spreyleri iyi geliyor, seni tetikleyen şeyi bul ve baharları ondan uzak dur, başladımı durmak bilmiyor yoksa.....
Olsun canım yine de 700 gr vermişsin daha ne olsun. Ben haftalarca tek bir kaçamak yapmadığım halde 12 günde falan 600 gr verdim. Son hafta 4 günde 1 kg gidince inanamadım ve hala da süphedeyim, yarın da tartılacağım bakalım ne olacak.
Son kilolarda sabırsızlık da başlıyor aslında biraz o yüzden hissediyor sanırım vücut bu tedirginliği ama öyle ya da böyle gidecek. :)
selam hanımlar
cunku çalıştıkları labaratuar sabah gelip alınan kanları goturuyormus.şimdiden alırsak kanı korusak bıle hormon degerı degısebılır dedıler.alır almaz gonderelım istiyorlar.zaten daha oncedende tanıstıgımız ıcın benı cok sevdıgınıde bılıyorum.gıcıklık olarak degıl benım ıyılıgım ıcın boyle yaptıklarını bılıyorum.neyse saglıklı olsun.herseyde var bır hayır.
selam hanımlar
2 küsür aydan sonra ilk defa ekmek yapmaya kalkıştım 1-içi pişmedi 2-krebi 2 günlük yapiordum hiç sorun yaşamadım ekmeğin 2. günde tadı dönmüştü attım bu tarif aklıma yattı gibi ama hiç kullanmadığım için bimiyorum bu instant maya ne olaki bildiğimiz maya diilmi yani ayrıca benim kalıbımmı küçüktü bilmiyorum 8 kaşık kepekle 4 günlük yapiosunya oldu sana bir günlük minicik ama yoğun bişii yaaa şu ekmek kalıplarınızın ölçüsünü yada gözkararı boyutunu bi deyiverin kıslar allah aşkına zira bıktımm ben krepten yaaaa
benim hedefim aslında 52 idi ama ben güçlendirmedede bikaç kilo weririm die 55 yaptım mesela hedefimi..eger seyirden yorulduysan bence geç yok ama dayanırım diosan bekle..zira ben artık dayanamaz olmaya basladım...
bende su hafta tartıda gorecegım rakamı cok merak ediorum..sanırım haziranın 3.haftası ile werdiğim kdr werip,güçlendirmeye gecicem,,çünkü artk gercekten aynı tarz seylerı yemekten cidden cok sıkıldım..özellikle kahwaltı eziyet olmaya başladı sürekli yumurta yumurta ıykkkk..buda kacamaklara neden oluor..bugun yarım simit yedim kahwaltıda mesela
Yok yaa! Gıcıklık olsun diye yapıyolardır demek istemedim zaten. Durumun kendisi strese sokuyor insanı. Sabah gelip götürüyorlarmış ya.. O kötü yani. Kendi laboratuvarı olan ya da hemen laboratuvara gönderen bir yere yaptırabilseydin keşke, diye öyle dedim. Beklemek çok fenaaaa:S:S Hayırlısı artık..
Çok güzel bi değişimVay anasınıııııı Nazar değmesin :))
Zaten doğrusu hamileliği dahil etmemek. O yüzden 58'i bekle derimZaten o kilolardaymışsın daha önce de. Düşünmene bile gerek yok Bana da 57 ol dedi Dukan amcam. 57 bi olabilsem, 55'e doğru hedefi götürcem 57'den sonra haftada 300 gr bile verdiğimi görsem, kessin devam edicem. Bi daha hayatta o kiloyu göremem yoksa.. Ama baktım 55 olamayacak gibiyim. Hoopp!! Güçlendirme.. Bence sen de öyle yap. Şöyle 1-2 hafta bi devam et. Baktın hala zayıflamaya devam, o zaman seyire devam :129:
Kabarsa, hiç sorun olmaz bence de... işte benimkiler de kabarmıyo.. O zaman da minnicik ekmeklerim oluyo :)) Diyet bitecek hala ekmek kabartamadımGerçi 3 kera falan yaptım ama; kabarmadı anacım
Eveeeeeeet, ben bir defa denedim sonuç başarısız ömmür ün tarifinden yapacağım.
Seninki nasıll :))
ama 10 günlük oluyo.... bozulmak üzere oluyo... yani yarısını paylaşabiliceğim biri aranıyor aslında... ben kargo yaparım
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir
HahahhahaBak yaaa!!!! Böyle de nispet yapılmaz ki! hahahaha Olmuyor olmuyor!!! Dediğin gibi de bekletiyorum mayaylaaa.. Ama olmuyor. Küçümencik ekmeklerimi yiyorum. 2 lokmada bitiyooorrr hahaha
İyi oldun mu bu arada biraz daha
Valla bu kargo fikri de çok cazip geldi ne yalan söyleyim :))
Çok teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?