Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla hayırlısıyla evlenip bi gelsem herşey geçicek o zaman ama...

Yaaa, bak sen şu işe ekinsu, ben de 60 dan 59 a böyle geldim işte :))

Sen nasıl karar verirsin bilmiyorum ama ben 59 u bekliyorum.

öööffffff.......
çok sexyyy....
tütütüüü maşallahh...
bu arada geçmiş olsun güzellik....

çok sağolasın canım, çok saldım bu ara ama toparlarım artık
senden de foto bekliyorum, merak ettimmmmmm
bu arada alerjik riinit bende de var malesef,yıllardır çekiyorum, burun spreyleri iyi geliyor, seni tetikleyen şeyi bul ve baharları ondan uzak dur, başladımı durmak bilmiyor yoksa.....

Öncelikle hoşgeldin, geçmiş olsun.

Bu nasıl bir değişim, inanılmaz. Sanki 2 farklı kişi gibi, gerçekten tebrikler.

Karpuzu sebze kategorisine koysalar en çok ben sevinirdim ama benim fikrimi sorarsan şekerden dolayı olumsuz :))

aaa... dün eklemiştim kuşum.. belkide önceki gün regl im şişkinim ama

bende su hafta tartıda gorecegım rakamı cok merak ediorum..sanırım haziranın 3.haftası ile werdiğim kdr werip,güçlendirmeye gecicem,,çünkü artk gercekten aynı tarz seylerı yemekten cidden cok sıkıldım..özellikle kahwaltı eziyet olmaya başladı sürekli yumurta yumurta ıykkkk..buda kacamaklara neden oluor..bugun yarım simit yedim kahwaltıda mesela

gecmiş olsunnn we ayrıcada süper ötesi bi değişim olmuşşş..tebrikler..

benim hedefim aslında 52 idi ama ben güçlendirmedede bikaç kilo weririm die 55 yaptım mesela hedefimi..eger seyirden yorulduysan bence geç yok ama dayanırım diosan bekle..zira ben artık dayanamaz olmaya basladım...

Yok yaa! Gıcıklık olsun diye yapıyolardır demek istemedim zaten. Durumun kendisi strese sokuyor insanı. Sabah gelip götürüyorlarmış ya.. O kötü yani. Kendi laboratuvarı olan ya da hemen laboratuvara gönderen bir yere yaptırabilseydin keşke, diye öyle dedim. Beklemek çok fenaaaa:S:S Hayırlısı artık..

Çok güzel bi değişim Vay anasınıııııı Nazar değmesin :))

Zaten doğrusu hamileliği dahil etmemek. O yüzden 58'i bekle derim Zaten o kilolardaymışsın daha önce de. Düşünmene bile gerek yok Bana da 57 ol dedi Dukan amcam. 57 bi olabilsem, 55'e doğru hedefi götürcem 57'den sonra haftada 300 gr bile verdiğimi görsem, kessin devam edicem. Bi daha hayatta o kiloyu göremem yoksa.. Ama baktım 55 olamayacak gibiyim. Hoopp!! Güçlendirme.. Bence sen de öyle yap. Şöyle 1-2 hafta bi devam et. Baktın hala zayıflamaya devam, o zaman seyire devam :129:

Kabarsa, hiç sorun olmaz bence de... işte benimkiler de kabarmıyo.. O zaman da minnicik ekmeklerim oluyo :)) Diyet bitecek hala ekmek kabartamadım Gerçi 3 kere falan yaptım ama; kabarmadı anacım

Son düzenleme:
benim hedefim aslında 52 idi ama ben güçlendirmedede bikaç kilo weririm die 55 yaptım mesela hedefimi..eger seyirden yorulduysan bence geç yok ama dayanırım diosan bekle..zira ben artık dayanamaz olmaya basladım...

ya aslında büyük bir hevesle 60 ı bekledim güçlendirmeye geçicem diye şartladım kendimi artık bakalım bi 60 ı göriyim de ona göre karar veririm artık

Fıstığım, ben de krep yapmıyorum bir haftadır geçiştiriyorm, ekmek de yapmadım hiç. Evde olan arkadaşlar daha şanslı, eve geç gidiyorum bu ara tiroid de halsiz düşürdü yemeği zar zor yiyip kanepede sızıyorum.

Senin resimlerini gördüm zaten ben çok zayıf görünüyorsun ben de basen var biraz da göbek, senin maşallahın var.

Ameliyata rağmen kilo almamış olman da muhteşem zaten, biraz da onun şişliği var hala. Bence de 3. hafta güçlendirmeye geç. Ben de bugün yarın regl olacağım sonrasında netleşr zaten belki ben de yetişirim sana belli mi olur

biri kabaran ekmek mi dediiii

bendende bir soru ben başlayalı yaklaşık 20 gün oldu bu hafta aynı kilodayım gram değişmemiş.ben sadece 1+1 yapıyorum öbürü gibi 5+5 beni çok halsiz bırakırdı oğluma gücüm kalmazdı dedim ama yanlışmı yaptımki hiç hareket yok bu hafta

Son düzenleme:
Eveeeeeeet, ben bir defa denedim sonuç başarısız ömmür ün tarifinden yapacağım.

Seninki nasıll :))

ama 10 günlük oluyo.... bozulmak üzere oluyo... yani yarısını paylaşabiliceğim biri aranıyor aslında... ben kargo yaparım

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

Valla bu kargo fikri de çok cazip geldi ne yalan söyleyim :))

Çok teşekkürler canım.

burun ve boğaz iptal... onun dışında şükür iyi gibi... başım da durmadı ama zonk zonk yapmıyo en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…