Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pksnmz; ben de an itibariyle trambolini ve bir de twister ile birlikte kalori hesaplayan pedometreyi aldım.. teşekkür ederim gündeme getirdiğin için..

Oluyor öyle aradaaa. Biliyorsuunnn Hepimiz duruyoruz hatta çıkıyoruz. Ama 5+5 yapan yok gibi bir şey. Oğlun da küçük sanırım. Hiç yorma kendini canım. Böyle devam et. Kırılacak kiloların inatları

Ben bunu yaptığımda dolaba koydum. Hepsini de yedim valla 10 günde Neredeyse bayatlamadı diyebiliirim.. Isıtmadım bile hatta, öyle soğuk hali de güzel geliyor bana :)) Tek sorun işte kabarmadı böyleeee :S :) Hani o yumurta aklarını söndürmeden karıştır diyor ya tarifte. Karışıma eklerken sönmüyor ama; karıştırırken mecbur sönüyor yani di mi? Çok da bulamaç gibi yapmamaya çalışıyorum ama.. Kabartma tozuyla yaptım, biraz daha çok kabardı ama; fotoğraftakinin yanından geçmez hihihiih Püf noktası ne yaaa :))

Sen de benim gibi beceremedim desene, miray a baksana kek gibi olmuş maşallah. Bizimkiler de içimizde kabarıyor artık ne yapalım :))

pksnmz; ben de an itibariyle trambolini ve bir de twister ile birlikte kalori hesaplayan pedometreyi aldım.. teşekkür ederim gündeme getirdiğin için..

Bende twister ve sayaçlı atlama ip ile birlikte almıştım. :)

O zaman hadi zıplayalımmmmm

hani siz yazıosunuz ya böyle burada dukan ekmeği yaptım, dukan tatlısından yaptım şöyle döktürdüm böyle güzel oldu die, işte o zamanlarda ben çok kıskanıorum sizi benim 3 aydır yediğim şeyler hep aynı tavuk, kıyma, hindi ve balık buna ek olarak lor peyniri ve yulfa kepeğinden krep onun dışında kaçamak olarak adlandırdığım meyveli yoğurtlar ve farklı farklı zamanlarda yemiş olduğum 2 dilim ekmek var işten eve gelip onları yapması çok zor gelio bana keşke yapabilsem =//

Bu arada bugün öğrencimin biri koridorda bana günaydın dedikten sonra "hocam siz çok zayıfladınız, çok farkedilio dedi" bi mutlu oldum sabah sabah her ne kadar artık tartıda - çok göremesem de ve vermem gereken 3 kilocuk olsa da sanırım ben artık şişko değilim kafamdaki şişko imajından kurtulmamın zamanı geldi de geçiyor bile

ben kabartma tozuyla pek kabartamadım... ayrıca öyle 10 günde de bitiremiyorum valla ne hikmetse... bende buzdolabında saklıyorum ama kurudukça hoşlanmıyorum... hem yenisini yapmak istiyorum falan... mutfakta olmayı seviyorum...

ayy tşk ederimm cnm çok mutlu oldum bak bu sozlere şimdiii,,sana ne ısmarlayayımmm ztn hedef kalan kilolarımız aynı inş aynı anda tamamlarız maratonu

ne denir nasıl teselli verilir bilemedim.metastaz yapana kadar hiçmi drlar anlayamadı yaaa Rabbimden ümit kesilmezzz onun dediği olur Allah yardımcınız olsun..

hay allahim yaa ne aci cok üzüldüm ecefatma.. ama metastaz ne ki :26: ben cok cahilim yaa

Walla bizim tavan 310 cm. Akıllı babacım evi yaparken bu günleri düşünmüşş sanırım.
Ama bunlar zaten ev tipii öyle uçmuyorsun havalarda, yoksada kask takarımmm :)

süper bisey evet yaa.. bizim de burda tanidiklarda var bahcede... cocuklar icin gidip bende mi yapsam... bi o kaldiydi
gerci burda bahceli evlerin hepsinde var ya cok yayginn

Bende twister ve sayaçlı atlama ip ile birlikte almıştım. :)

O zaman hadi zıplayalımmmmm

ahh o zaman şunu da sorayım!!! o twister bedavadan az pahalı bir durumda şuanda.. ama iplisi de var.. sende hangisi var? fark eder mi? bir de 2 twister ile birlikte yapılabilecek hareketler de çoğalıyor demiş bir zat-ı muhterem!! :) (tam kredi kartı kısmındayken okudum yazdıklarını, bunda da bir hayır var du bakalım :) )

canim yazik sana valla... sahsen ben yemeye cooook düskün bir insan olarak eger bu diyette bukadar cesit olmasaydi hayatta bu 20 kg yu veremezdim.. ben yerim arkadas.. ve de hep degisik yemek isterim.. benim durumum cok vahim di... iste bu yüzden zaten hic bir diyeti yapamma saniyorudm.. ama neyseki dukanla tanistim Allahima binlerce sükür ki verdim bu kilolari..

ama dedigim gibi cesit olmazsa ben hayatta yapamazdim.. hep bisiler deniyorum filan.. tariflerin hepsini yapiyorum faceden..

bu arada ben önce migrostan 400 gr doğalsan'ı 6 küsüre almıştım, aynı akşam real'e gittik ortaya ru-sheym standı konulmuş 5oo gr 4 küsürden stokladım hemen ) takip etmek egerk... bir de haberleşebilmek

burun ve boğaz iptal... onun dışında şükür iyi gibi... başım da durmadı ama zonk zonk yapmıyo en azından...

Ay neyseee... Diğerlerini idare edersin biraz da... O baş ağrısıııı.... Of of offf!! İnsan kafasını duvarlara vurmak istiyor, koparıp atası geliyor kafasını... O geçsin de... Diğerleri ilaçla falan inşallah, geçer.. Geçmiş olsun tekrar.

Sorma bitanem, ben de onlardanım işte ama öğrenmeye azimliyim en azından :))

Bu arada öğrencilerin bile fark etmesi ne hoş. Bir de farkedip söyleyemeyenler vardır. Ben de en son 44 beden bile olmuyordu şimdi eskiden kalma 42 beden pantolonlarım var şalvar gibi oldu, komik oluyor aslında ama çok hoşuma gidiyor. 40 da bol gelir 38 olur ama ben de 2 kiloyu bekliyorum işte. Normal olmak güzel ya, varsın kıyafetler bol gelsin :))

Kızlar,

Aliye ve Selin den haberiniz var mı?

Birkaç gündür göremedim umarım iyilerdir.

ayy tşk ederimm cnm çok mutlu oldum bak bu sozlere şimdiii,,sana ne ısmarlayayımmm ztn hedef kalan kilolarımız aynı inş aynı anda tamamlarız maratonu

Gerçekten öyle tatlım maşallahın var, evet inşallah biter aynı zamanda. Güçlendirmeye geçelim de ödül öğününde ısmarlarsın artık.

merhabalar, ben de diyete başlayacağım, üç ayda kaç kilo verdiğinizi çok merak ettim, motive olmak istiyorum ben de, iyi kilo veren birilerini dymaya ihtiyacım var:)

Ben ipsizini aldım. Tranbolinde ip var. eliptik yapan bi aletim var onda da ip var daha elimi sürmedim sevmedim ip olayını.
2 twistle şınav çeker gibi duruyorsun. Ellerinle döndürüyorsun. Hani karete kid de cilala parlat olayı vardıya onun gibi. Ben beceremedim. Becersem şınav çekerdim zatenn. Kıracaktım bileklerim. Gerek yok bencee.
Toplantıdaydıma ncak cvp verdim kurusa bakma cano...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…