Kızlar,
Aliye ve Selin den haberiniz var mı?
Birkaç gündür göremedim umarım iyilerdir.
hani siz yazıosunuz ya böyle burada dukan ekmeği yaptım, dukan tatlısından yaptım şöyle döktürdüm böyle güzel oldu die, işte o zamanlarda ben çok kıskanıorum sizibenim 3 aydır yediğim şeyler hep aynı tavuk, kıyma, hindi ve balık buna ek olarak lor peyniri ve yulfa kepeğinden krep onun dışında kaçamak olarak adlandırdığım meyveli yoğurtlar ve farklı farklı zamanlarda yemiş olduğum 2 dilim ekmek var işten eve gelip onları yapması çok zor gelio bana keşke yapabilsem =//
Bu arada bugün öğrencimin biri koridorda bana günaydın dedikten sonra "hocam siz çok zayıfladınız, çok farkedilio dedi" bi mutlu oldum sabah sabahher ne kadar artık tartıda - çok göremesem de ve vermem gereken 3 kilocuk olsa da sanırım ben artık şişko değilim kafamdaki şişko imajından kurtulmamın zamanı geldi de geçiyor bile
Gerçekten öyle tatlım maşallahın var, evet inşallah biter aynı zamanda. Güçlendirmeye geçelim de ödül öğününde ısmarlarsın artık.
merhabalar, ben de diyete başlayacağım, üç ayda kaç kilo verdiğinizi çok merak ettim, motive olmak istiyorum ben de, iyi kilo veren birilerini dymaya ihtiyacım var:)
Sorma bitanem, ben de onlardanım işte ama öğrenmeye azimliyim en azından :))
Bu arada öğrencilerin bile fark etmesi ne hoş. Bir de farkedip söyleyemeyenler vardır. Ben de en son 44 beden bile olmuyordu şimdi eskiden kalma 42 beden pantolonlarım var şalvar gibi oldu, komik oluyor aslında ama çok hoşuma gidiyor. 40 da bol gelir 38 olur ama ben de 2 kiloyu bekliyorum işte. Normal olmak güzel ya, varsın kıyafetler bol gelsin :))
offf bunu anlayamıyorum işte,sen 9.4 kilo verip 46 bedenden 38'e mi düştün.
eee iyi de ben de 44 falan giyiyordum artık son zamanlarda ama şu anda 42 falanım yani 12 kilo vermiş olmama rağmen
anlayamıyorum yaaa,bu garip bir dengesizlik değil mi ? ben neden 38 beden olmuyorum ufff
Sen de benim gibi beceremedim desene, miray a baksana kek gibi olmuş maşallah. Bizimkiler de içimizde kabarıyor artık ne yapalım :))
hani siz yazıosunuz ya böyle burada dukan ekmeği yaptım, dukan tatlısından yaptım şöyle döktürdüm böyle güzel oldu die, işte o zamanlarda ben çok kıskanıorum sizibenim 3 aydır yediğim şeyler hep aynı tavuk, kıyma, hindi ve balık buna ek olarak lor peyniri ve yulfa kepeğinden krep onun dışında kaçamak olarak adlandırdığım meyveli yoğurtlar ve farklı farklı zamanlarda yemiş olduğum 2 dilim ekmek var işten eve gelip onları yapması çok zor gelio bana keşke yapabilsem =//
Bu arada bugün öğrencimin biri koridorda bana günaydın dedikten sonra "hocam siz çok zayıfladınız, çok farkedilio dedi" bi mutlu oldum sabah sabahher ne kadar artık tartıda - çok göremesem de ve vermem gereken 3 kilocuk olsa da sanırım ben artık şişko değilim kafamdaki şişko imajından kurtulmamın zamanı geldi de geçiyor bile
ben kabartma tozuyla pek kabartamadım... ayrıca öyle 10 günde de bitiremiyorum valla ne hikmetse... bende buzdolabında saklıyorum ama kurudukça hoşlanmıyorum... hem yenisini yapmak istiyorum falan... mutfakta olmayı seviyorum...
bende ılk mayalı yaptım aynen senın bahsettıgın gıbı oldu ıııyyykkk. daha sonra kabartma tozuyla yaptım bıldıgın keke koydugun malzemeden seker ve yağı eksık halı . ince ince yağlı kağıda koydum ve dedımkı gerekırseyansın ama cıg olmasın. iyice pişirdim yanmadı ama ıcıde gayet ıyı pısmıstı. boyle altınbaşak tadında yıyorum hergun. 10 gunluk yapıyorum dolaba atıyorum. gunluk cıkarıp yıyorum. tadıda goruntusude değişmiyor.
merhabalar, ben de diyete başlayacağım, üç ayda kaç kilo verdiğinizi çok merak ettim, motive olmak istiyorum ben de, iyi kilo veren birilerini dymaya ihtiyacım var:)
Hihihihih
Kreple de çeşit çeşit şeyler deneyebilirsin. Dürümler lahmacunlar pizzalar. MmmmBen de yapmadım gerçi ama hehe :) Pek hamarat sayılmam.. Ama sıkılınca yapıyorum. Deneyebilirsin bence.. Hele pirinçsiz dolmayı denemeni tavsiye ederim.. Gerçeğiyle ayynnııı oluyo ve tabi ki şişko değilsiiinnnn
[/FONT][/B][/COLOR]
Hihihihih
Kreple de çeşit çeşit şeyler deneyebilirsin. Dürümler lahmacunlar pizzalar. MmmmBen de yapmadım gerçi ama hehe :) Pek hamarat sayılmam.. Ama sıkılınca yapıyorum. Deneyebilirsin bence.. Hele pirinçsiz dolmayı denemeni tavsiye ederim.. Gerçeğiyle ayynnııı oluyo ve tabi ki şişko değilsiiinnnn
Canım ben 2 ayda 8 kilo verdim son bi ay hemen hemen hiç vermedim bi 3 kilo daha vermek istiyorum ama bakalım 10 martta başladım 10 mayısta tam 8 kilo vermiştim dukanın da tavsiye ettiği buydu testte
Ahh keşke yapabilsemm :2: o kadar çok özledimki çeşit çeşit yemek yemeği. Bizim öğretmenler odası işkence odası gibi habire bi şeyler yapıp getirio arkadaşlar, öğrenciler. Bugün okulun son günü diye bütün sınıflarda parti vardı bizim odaya kurabiyeler kekler dolmalar vs.vs. bi sürü şey geldi sadece koklamakla yetindim. Eve gelip tavuk yemek çok koyuyo insana onca şeyi gördükten sonra
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..
Bu arada Ekim bizim vücut yapılarımız da benziyor sanırım benim bacak boyum 104cm toplam boy 168
Eskiden çok dertlenir acayip diyetler yapardım belim 60 cm olsun diye.Sonra bi dra sordum yok mu bu belin bi çaresi diye
Cevap: Hanımefendi sizin anatomik olarak beliniz yok... İnsanların kalça kemiklerinin bittiği nokta ile göğüs kafeslerinin başladığı nokta arasında ortalama 8-10cm bir boşluk olur.Sizde bu boşluk 2,5cm yani beliniz yok.Eğer isterseniz 2 kaburga kemiğinizi alabiliriz.O zaman beliniz incelir.Şarkıcı Cheer de yaptırdı bu operrasyonu çok iyi sonuç alırsınız.ANcak belirteyim göğüs kafesinizin çökme tehlikesi vardır.
(Yüzümde acayip bir ifade oluştu.Kadına geri zekalı manken değilim sonuçta niye aldırayım sağlam kemiklerimi hem de ölüm tehlikesine rağmen diyemedim.Cheer yaptırmış, sanki Cheer benden üstün...Ne yapalım özürlüysek özürlüyüz..)
Anlayacağın üzerine basılmış cola kutusu gibiyim:))
dely bana o pirinçsiz dolma tarifini verir misin rica etsemmm????
Bu arada Ekim bizim vücut yapılarımız da benziyor sanırım benim bacak boyum 104cm toplam boy 168
Eskiden çok dertlenir acayip diyetler yapardım belim 60 cm olsun diye.Sonra bi dra sordum yok mu bu belin bi çaresi diye
Cevap: Hanımefendi sizin anatomik olarak beliniz yok... İnsanların kalça kemiklerinin bittiği nokta ile göğüs kafeslerinin başladığı nokta arasında ortalama 8-10cm bir boşluk olur.Sizde bu boşluk 2,5cm yani beliniz yok.Eğer isterseniz 2 kaburga kemiğinizi alabiliriz.O zaman beliniz incelir.Şarkıcı Cheer de yaptırdı bu operrasyonu çok iyi sonuç alırsınız.ANcak belirteyim göğüs kafesinizin çökme tehlikesi vardır.
(Yüzümde acayip bir ifade oluştu.Kadına geri zekalı manken değilim sonuçta niye aldırayım sağlam kemiklerimi hem de ölüm tehlikesine rağmen diyemedim.Cheer yaptırmış, sanki Cheer benden üstün...Ne yapalım özürlüysek özürlüyüz..)
Canım, ben hayatımda tek başıma dolma yapmış değildim. Anneme falan yardım ederdim sadece arada. O da yani, baya aradaİnternetten tarifine baktım. Sadece söylediği tarifte içini değiştirdim. İçine; kıyma, küçük küçük doğranmış domatesler (hatta baya püre gibi oldu domatesler, çünkü doğramak zoruma gittiğinden rondoda doğrattım ) kuru soğan, maydanoz, göz kararı isteğe göre biraz yulaf kepeği, biraz salça ve baharat (nane, kekik, karabiber, kırmızı biber, kimyon herşey işte :)) ) koydum. Yoğurdum. Doldurdum dolmişleri. biber ve kabak doldurmuştum. Biberlerin yarısına gelene kadar sıcak su koydum. Hatta o suya da biraz salça koydum Öööyylleee orta ateşte pişti yarım saat 40 dakkada falan. Hatta suyuna salça koymazsan ve baharat da seviyorsan benim gibi; biraz salçayı sulandırıp, içine baharat ve hatta biraz da nar ekşisi koyup, bunu tavada kızdırıp, dolmaların üzerine dökebilirsin. Buna da Adana'da "celp" derler. Belkim bilirsin Yerken yoğurt da dökdün mü üzerineee... Afiyet olsuuunnn...
Evet canım benziyor vücut yapımız, benim de 1,67 boyum. Ama böyle profesyonel bir açıklaması olduğunu bilmiyordum
Haha şarkıcı Cheer yaptırmış kusur kalmasaydık. Hayranı mı acaba, ben tanımıyorum kendisini ama :))
Bu arada nasıl bir benzetmedir bu ya, kahkaha attım ofiste üstüne basılmış cola kutusu nerden aklına gelir
Ama üstüne nasıl basıldığına bağlı hayatım, şimdi bir sürü şekil canlandı gözümde.
Bu celp olayına ağzım sulandı resmennnn
uzunnnn bir aradan sonra merhaba, eski bir dukancı olarak yine burdayım
2 ayda 2 ameliyat oldum ve halen verecek 8 kilom var, 1-2 kiloluk bir değişiklik oldu sadece, üstelik aklınıza gelebilecek herşeyi yediğim halde....
şimdi 2 günlük atakla tekrar başlıyorum, inşallah 60ı görürüm artık
bu arada merak ettim, malum karpuz çıktı artık, yiyen var mı acaba? besin değerlerine baktım, yağ yok zaten kalorisi 26 diyor ama karbonhidrat yazmıyor, ne yapsam acaba? sebze gününde salata yerine yenir mi ki??????
sağlık ocagına gıttım ve dondum.
ama yol boyu kendımı tutamayıp aglayarak yurudum.rahatladım.
neden mi sinir stres katlandı bende ıyıce cunku.gittim soyledım boyle boyle.evet dedı ıdrarla cıkmaz ama kanda cıkar.yarın sabah 8:30 da gel kanını alıp yollayalım cumayada sonucu alırsın dedı.offfffffffffff ogrenecegım kafam rahatlayacak dıye gıttım.daha da sıkıntılandım geldım.gelırkende şeytan dürttü.gir bır polıklınığe yaptır al sonucunu dedı.ama yok.yarın gidicem sağlık ocağına vercem kanı uslu uslu beklıcem cumayı.napalım artık kader kısmet.
Alem değil canım takıntılıyım :)
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..QUOTE]
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
imdaaattttttt
miraaayyyyyyyyyyyyyy o muffin kalıbı dimi hiç kullanmadım bilmiorum sen o kalıplardamı yapiosun pekiii 1 tansi 1 günlükmüüü ya kalıp ayarlayamama sorunum var benim ya büyük ya küçük gelio ya kağıt gibi oluo ya içi pişmemiş ama sünger gibi tutturamiooruummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?