Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

glshk bende senden farklı deilimm,,bende bi kac kez ekmek we kek denedim hiç kabarmadı,karısım oldugu gibi kaldı bikere sütlü irmik tatlısı yaptım o zmn iyi olmustu ama gecen gun tekrar yaptım bu sefer ii olmadı..yulafıda ancak öle poaca fln yaparak tüketiorum.o da kabarmıor kagıt gıbı bısı oluor ztn ama ıyı kotu ıdare edıorum..yediklerim senden farklı olarak sadece hindi yok,,bu nedenle artk beni yormaya başladı :2:

Gerçekten öyle tatlım maşallahın var, evet inşallah biter aynı zamanda. Güçlendirmeye geçelim de ödül öğününde ısmarlarsın artık.

saol cnmm,,inşşşşşşş

merhabalar, ben de diyete başlayacağım, üç ayda kaç kilo verdiğinizi çok merak ettim, motive olmak istiyorum ben de, iyi kilo veren birilerini dymaya ihtiyacım var:)

Ohh tam yerine geldinnn.
Tickerlar bunun kanıtı.
Ayrıca yarın liste çıkacak ak koyun kara koyun yarın belli olacak. Kim ne kadar kilo verdi listesi. Sizlerde katılırsınız hem kalabalıklaşırız hemde daha çok gaza gelirizzzz.

offf bunu anlayamıyorum işte,sen 9.4 kilo verip 46 bedenden 38'e mi düştün.
eee iyi de ben de 44 falan giyiyordum artık son zamanlarda ama şu anda 42 falanım yani 12 kilo vermiş olmama rağmen
anlayamıyorum yaaa,bu garip bir dengesizlik değil mi ? ben neden 38 beden olmuyorum ufff

Canım, 44 dar geliyordu 46 bile veriyordu utanmaz mağaza çalışanları

Benim belden yukarısı kısa bacaklarım uzun canım ve kilo belli bir yerde toplanmıştı ve oralardan daha fazla gitti belki de o yüzden
böyledir. Sana 42 bol geliyor olmalı bence, senin boyun kaç?

Sen de benim gibi beceremedim desene, miray a baksana kek gibi olmuş maşallah. Bizimkiler de içimizde kabarıyor artık ne yapalım :))

Hihihihih

Kreple de çeşit çeşit şeyler deneyebilirsin. Dürümler lahmacunlar pizzalar. Mmmm Ben de yapmadım gerçi ama hehe :) Pek hamarat sayılmam.. Ama sıkılınca yapıyorum. Deneyebilirsin bence.. Hele pirinçsiz dolmayı denemeni tavsiye ederim.. Gerçeğiyle ayynnııı oluyo ve tabi ki şişko değilsiiinnnn

Mayalı olunca sanırım daha çabuk bozuluyo gibi oluyo ve kuruyo. Önce mayayla yaptım. Kabarmayınca kabartma tozuyla yaptım. Öyle de işte biraz daha kabardı ama hayallerimdeki gibi olmadı :))

Aynen benim de Kabartma tozuyla yapınca buzdolabında bayatlamadı pek. Ama tabi kabarmadı da :97::129: Denemelerim sürecek

Son düzenleme:
merhabalar, ben de diyete başlayacağım, üç ayda kaç kilo verdiğinizi çok merak ettim, motive olmak istiyorum ben de, iyi kilo veren birilerini dymaya ihtiyacım var:)

Canım ben 2 ayda 8 kilo verdim son bi ay hemen hemen hiç vermedim bi 3 kilo daha vermek istiyorum ama bakalım 10 martta başladım 10 mayısta tam 8 kilo vermiştim dukanın da tavsiye ettiği buydu testte

Ahh keşke yapabilsemm :2: o kadar çok özledimki çeşit çeşit yemek yemeği. Bizim öğretmenler odası işkence odası gibi habire bi şeyler yapıp getirio arkadaşlar, öğrenciler. Bugün okulun son günü diye bütün sınıflarda parti vardı bizim odaya kurabiyeler kekler dolmalar vs.vs. bi sürü şey geldi sadece koklamakla yetindim. Eve gelip tavuk yemek çok koyuyo insana onca şeyi gördükten sonra

dely bana o pirinçsiz dolma tarifini verir misin rica etsemmm????

Ama ne güzzeeell kilo vermişsiiinnnn Ben de 26 Mart'ta başladım çünkü, 2 ayda 6 kilo falan verdim. Yarın tartılcam bakalım. Belki 7 olmuştur Ama öyle bir ortamda bulunmak ooffff :18: Çok kötüüüüü Burda da pastalar poğaçalar yeniyo bazen de, ben görmemeye çalışıyorum :S Bi de öğretmenler odası ortamında, ohooo... görmemek de imkansızdır.. O kadar tuzakla iyi kilo vermişsin Ben de artık tavuk pek yiyemiyorum. Canım istemiyo hiç. Ama neyse ki kırmızı etten ve özellikle yumurtadan bıkmadım daha. 1 ayım daha var onlardan bıkmama da demek :)) Dayaaannn 3 kilo nedir kiiii :13:

Güncelleme yapıyorum: Fabrikada bir kaç haftadır bozuk olan makine çalışmaya başlamış ve patron baklava ısmarladı herkeseee.. Herkes de yiyoooo... Ben hariç herkes yani.. :97:

Son düzenleme:
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..

Bu arada Ekim bizim vücut yapılarımız da benziyor sanırım benim bacak boyum 104cm toplam boy 168
Eskiden çok dertlenir acayip diyetler yapardım belim 60 cm olsun diye.Sonra bi dra sordum yok mu bu belin bi çaresi diye
Cevap: Hanımefendi sizin anatomik olarak beliniz yok... İnsanların kalça kemiklerinin bittiği nokta ile göğüs kafeslerinin başladığı nokta arasında ortalama 8-10cm bir boşluk olur.Sizde bu boşluk 2,5cm yani beliniz yok.Eğer isterseniz 2 kaburga kemiğinizi alabiliriz.O zaman beliniz incelir.Şarkıcı Cheer de yaptırdı bu operrasyonu çok iyi sonuç alırsınız.ANcak belirteyim göğüs kafesinizin çökme tehlikesi vardır.
(Yüzümde acayip bir ifade oluştu.Kadına geri zekalı manken değilim sonuçta niye aldırayım sağlam kemiklerimi hem de ölüm tehlikesine rağmen diyemedim.Cheer yaptırmış, sanki Cheer benden üstün...Ne yapalım özürlüysek özürlüyüz..)

Anlayacağın üzerine basılmış cola kutusu gibiyim:))

hahahaha çok güldüm yaaaa dr un bunları sana söölediğindeki ifadesini merak ettim şimdii yarabbim ne manyaklar var yaaa
boşşşveerrr bendede basen var ne yapsam gitmio çünkü kemik yapım ööle 48 kiloyken bile vardıı olssuuun ne edemm git deyince gitmio işte sevioz biz birbirimizii artıkınn

dely bana o pirinçsiz dolma tarifini verir misin rica etsemmm????

Canım, ben hayatımda tek başıma dolma yapmış değildim. Anneme falan yardım ederdim sadece arada. O da yani, baya arada İnternetten tarifine baktım. Sadece söylediği tarifte içini değiştirdim. İçine; kıyma, küçük küçük doğranmış domatesler (hatta baya püre gibi oldu domatesler, çünkü doğramak zoruma gittiğinden rondoda doğrattım ) kuru soğan, maydanoz, göz kararı isteğe göre biraz yulaf kepeği, biraz salça ve baharat (nane, kekik, karabiber, kırmızı biber, kimyon herşey işte :)) ) koydum. Yoğurdum. Doldurdum dolmişleri. biber ve kabak doldurmuştum. Biberlerin yarısına gelene kadar sıcak su koydum. Hatta o suya da biraz salça koydum Öööyylleee orta ateşte pişti yarım saat 40 dakkada falan. Hatta suyuna salça koymazsan ve baharat da seviyorsan benim gibi; biraz salçayı sulandırıp, içine baharat ve hatta biraz da nar ekşisi koyup, bunu tavada kızdırıp, dolmaların üzerine dökebilirsin. Buna da Adana'da "celp" derler. Belkim bilirsin Yerken yoğurt da dökdün mü üzerineee... Afiyet olsuuunnn...

Evet canım benziyor vücut yapımız, benim de 1,67 boyum. Ama böyle profesyonel bir açıklaması olduğunu bilmiyordum

Haha şarkıcı Cheer yaptırmış kusur kalmasaydık. Hayranı mı acaba, ben tanımıyorum kendisini ama :))

Bu arada nasıl bir benzetmedir bu ya, kahkaha attım ofiste üstüne basılmış cola kutusu nerden aklına gelir

Ama üstüne nasıl basıldığına bağlı hayatım, şimdi bir sürü şekil canlandı gözümde.

Bu celp olayına ağzım sulandı resmennnn

.

Ben ne zaman bassam üst kısım içeri girer, alt olduğu gibi kalır:))
Bu arada yaşın kaç canım hani ben 32 yaşındayım.Biz büyürken çok popülerdi. "Iam strong enough to live whitout you" diye bi şarkısı vardı en son bayılırım..Tipine değil tabi ki:))

Hahahahha Kola kutusuuu ahahha ay canım güldüm yaa ama kendine öyle demeee :)) Hem ben de düşündüm, onların üstüne basında bel kısmı inceliyo bazen hihihi Doktor da deliymiş bildiğin

Bu celp olayına ağzım sulandı resmennnn

Eveettt! Çok güzel oluurrr Hatta o salça güzzeeel bi biber salçası olursaaaaa, mmmmm Neyse ki yiyemeyeceğimiz bişi değil

kitapta 1 dilim karpuzu 3.evrede veriyor yani atak ver seyirde yok maalesef

canım benim inan bana o kadar çok sevindim ki sabahki konuşmamızdan sonra hemen çıkıp gitmene anlatamam.
bir de iyi yönünden bak en azından cuma günü öğreneceksin,hatta öğreneceğiz hep beraber.ama sabah konuştuğumuzda c.tesiye kadar bekleyeyim olmazsa sonra giderim kontrole diyordun,bu sefer taa öbür hafta öğrenecektin ve iyice strese girecektin.
bence artık daha fazla düşünme de üzülme de sonuçta elinden gelen bişey yok şu anda.
normal hayatına devam et,sanki böyle bir durum yokmuş gibi davranmaya çalış,kendini hırpalama.sadece 1.5 gün bekliceksin yaa.
belki de hiç bişey yoktur stres yaptığın için gecikmiştir ama sonuç seni şu an hayal kırıklığına uğratacak birşey çıksa da sakın şunu unutma bu pek çok insanın da en büyük hayali ve birkaç ay sonra senin de en büyük hayalin olacaktı zaten :)
öpüyorum seni dikkat et kendine e miii

Alem değil canım takıntılıyım :)

ekimcimmm hee alemim hakikaten,şurda 1 hafta da 1800 vermişim hala geçen hafta aldığım kilolarda kalmış aklım,oysaki vermişim onları işte ne güzel :) ama ne biliiim ya sanırım geçen haftaki +ların şokunu atamamışım üstümden henüz.
canım kusura bakma yaa,ben öğleden sonraları müşteri ziyaretine gidiyorum,bu 3-4 saat sürüyor,o arada da sizin çok yazıştıklarınız biriktiğinden geçmişin tamamına bakamıyorum.şimdi yazdığını görünce baktım buldum,sen var ya süpersiiinnn
çok çook teşekkür ederim,bu sefer oldu,hemencicik kopyaladım.yardımsever arkadaşım çok sağolasın

valla günlük 2 tane çıkıyo ama ben 1 tane yiyebilyorum... ince dilimlere bölüp...
bu arada uyuyakalmışım pc başında... oha diyorum kendime... ama olsun biraz olsun rahatladım yaa... o 5 dk lık uyku dünyaya bedel sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…