- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..QUOTE]
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
Eki Görüntüle 432344 Eki Görüntüle 432345 Eki Görüntüle 432346 Eki Görüntüle 432347 Eki Görüntüle 432348 Eki Görüntüle 432349
İncelme hissediliyor ki... Yakından da gördüm göbeğin filan yok ama insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor sanırım
Canım, ben hayatımda tek başıma dolma yapmış değildim. Anneme falan yardım ederdim sadece arada. O da yani, baya aradaİnternetten tarifine baktım. Sadece söylediği tarifte içini değiştirdim. İçine; kıyma, küçük küçük doğranmış domatesler (hatta baya püre gibi oldu domatesler, çünkü doğramak zoruma gittiğinden rondoda doğrattım ) kuru soğan, maydanoz, göz kararı isteğe göre biraz yulaf kepeği, biraz salça ve baharat (nane, kekik, karabiber, kırmızı biber, kimyon herşey işte :)) ) koydum. Yoğurdum. Doldurdum dolmişleri. biber ve kabak doldurmuştum. Biberlerin yarısına gelene kadar sıcak su koydum. Hatta o suya da biraz salça koydum Öööyylleee orta ateşte pişti yarım saat 40 dakkada falan. Hatta suyuna salça koymazsan ve baharat da seviyorsan benim gibi; biraz salçayı sulandırıp, içine baharat ve hatta biraz da nar ekşisi koyup, bunu tavada kızdırıp, dolmaların üzerine dökebilirsin. Buna da Adana'da "celp" derler. Belkim bilirsin Yerken yoğurt da dökdün mü üzerineee... Afiyet olsuuunnn...
İncelme hissediliyor ki... Yakından da gördüm göbeğin filan yok ama insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor sanırım
haklısın walla cnmm.. aynen seninde basenlerin olmayıpta basenim war dedigin gibi
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
Eki Görüntüle 432344 Eki Görüntüle 432345 Eki Görüntüle 432346 Eki Görüntüle 432347 Eki Görüntüle 432348 Eki Görüntüle 432349
anaaaaammmmmmmmmmmm...
süper görünüyosun...
maşallah
İşte bu alkışlıyorum...ama bende o işaretlerden yok o yüzden göremiyorsun:)) Bu arada 58,5 ile bugün bile fark etmiş resmen.. Tbr ediyorum bi daha hiç kilo almamanı diliyorum:))
Bu arada ben de mi resim çekilsem bi tane..Pek sevmem aslında o yüzden düğün falan hariç resmim olmaz benim.Ben de çekileyim, koyayım fark çok olursa..İnsan başkalarını bile görünce motive oluyor..
haklısın walla cnmm.. aynen seninde basenlerin olmayıpta basenim war dedigin gibi
anaaaaammmmmmmmmmmm...
süper görünüyosun...
maşallah
İşte bu alkışlıyorum...ama bende o işaretlerden yok o yüzden göremiyorsun:)) Bu arada 58,5 ile bugün bile fark etmiş resmen.. Tbr ediyorum bi daha hiç kilo almamanı diliyorum:))
Bu arada ben de mi resim çekilsem bi tane..Pek sevmem aslında o yüzden düğün falan hariç resmim olmaz benim.Ben de çekileyim, koyayım fark çok olursa..İnsan başkalarını bile görünce motive oluyor..
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..
Bu arada Ekim bizim vücut yapılarımız da benziyor sanırım benim bacak boyum 104cm toplam boy 168
Eskiden çok dertlenir acayip diyetler yapardım belim 60 cm olsun diye.Sonra bi dra sordum yok mu bu belin bi çaresi diye
Cevap: Hanımefendi sizin anatomik olarak beliniz yok... İnsanların kalça kemiklerinin bittiği nokta ile göğüs kafeslerinin başladığı nokta arasında ortalama 8-10cm bir boşluk olur.Sizde bu boşluk 2,5cm yani beliniz yok.Eğer isterseniz 2 kaburga kemiğinizi alabiliriz.O zaman beliniz incelir.Şarkıcı Cheer de yaptırdı bu operrasyonu çok iyi sonuç alırsınız.ANcak belirteyim göğüs kafesinizin çökme tehlikesi vardır.
(Yüzümde acayip bir ifade oluştu.Kadına geri zekalı manken değilim sonuçta niye aldırayım sağlam kemiklerimi hem de ölüm tehlikesine rağmen diyemedim.Cheer yaptırmış, sanki Cheer benden üstün...Ne yapalım özürlüysek özürlüyüz..)
Anlayacağın üzerine basılmış cola kutusu gibiyim:))
Evet canım benziyor vücut yapımız, benim de 1,67 boyum. Ama böyle profesyonel bir açıklaması olduğunu bilmiyordum
Haha şarkıcı Cheer yaptırmış kusur kalmasaydık. Hayranı mı acaba, ben tanımıyorum kendisini ama :))
Bu arada nasıl bir benzetmedir bu ya, kahkaha attım ofiste üstüne basılmış cola kutusu nerden aklına gelir
Ama üstüne nasıl basıldığına bağlı hayatım, şimdi bir sürü şekil canlandı gözümde.
Ohh tam yerine geldinnn.
Tickerlar bunun kanıtı.
Ayrıca yarın liste çıkacak ak koyun kara koyun yarın belli olacak. Kim ne kadar kilo verdi listesi. Sizlerde katılırsınız hem kalabalıklaşırız hemde daha çok gaza gelirizzzz.
Canım, 44 dar geliyordu 46 bile veriyordu utanmaz mağaza çalışanları
Benim belden yukarısı kısa bacaklarım uzun canım ve kilo belli bir yerde toplanmıştı ve oralardan daha fazla gitti belki de o yüzden
böyledir. Sana 42 bol geliyor olmalı bence, senin boyun kaç?
sizden gaz alıp kitabı aldım zaten:) cuma başlıyorum, 20 kilo fazlam var, aylar alacak biliyorum ama başaracağım.
canım benim boyum 1.76.bende de üst kısım pek yok ama göbiş vardı yani hala da bi parça var
alt taraf daha çoktu.gerçi pantolon falan denemedim bu ara ama bikaç saat önce dışardaydım bir mağazada elbise denedim 42 beden tam oldu.yani kaç kiloda 1 beden gidiyor acaba yahuu
Ben ne zaman bassam üst kısım içeri girer, alt olduğu gibi kalır:))
Bu arada yaşın kaç canım hani ben 32 yaşındayım.Biz büyürken çok popülerdi. "Iam strong enough to live whitout you" diye bi şarkısı vardı en son bayılırım..Tipine değil tabi ki:))
sizden gaz alıp kitabı aldım zaten:) cuma başlıyorum, 20 kilo fazlam var, aylar alacak biliyorum ama başaracağım.
Kişiye ve boya göre değişir ama mesela ben 5 kiloda ortalama 1 beden atıyorum.Senin ki de olsun olsun 6 kilodur.(boyun benden 8cm uzun)
eee o zaman benim şimdi 40 olmam gerekirdi
gerçi şu da var haa son zamanlar 44ü bile zorluyordum yani benim de 46ya doğru bir meiğilim oluşmuştu.şu an 44lerim çok bol yani 42 beden patolon tam olcak.neyse bi beş daha vermem lazım anlaşılan :)
Bugün en yakın arkadaşımın eşi ile karşılaştım.Merhaba demeden kızım erimişsin ne oldu sana çok zayıflanışsın dedi.Bu arada ben arkadaşımla 2 aydır görüşmüyorum Hamile ve hastalandı annesinin yanına gitti.Merak ediyorum nasıl oldun falan diyor hep.Hemen aradım gelmişsin nasıl oldun falan kocasının söylediğini anlattım.Dedi ki "valla benim koam fark edebildiyse kesin kurudun kızım.O hiçkimsenin bişeyini fark edemez.Yrn hemen görüşme ayarlayalım"
Ben var ya bi mutlu oldum bi mutlu oldum.Bunlar motive ediyor insanı yoksa o kadar tavuk-balık salatasız rakısız peynirsiz nasıl yenir..
:)))) ben kola içmediğim için hep başkalarınınkine bakıyorum yolda. Benim gördüklerim kafasından ezilmişlerdi de seninki iyiymiş :)))
Ben 38 yaşındayım canım, sen büyürkene ben büyümüşüm bile. Vay be, koskoca 6 yaş ha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?