Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tşkler cnmmmmm :)

anaaaaammmmmmmmmmmm...
süper görünüyosun...
maşallah

cok tsk ederimmmm

cok tskler cnmmm..kesinlikle foto cekil,ben hic zayıflamamamısım gıbı hıssetmeye baslayınca,,foto cekılmeye basladım..önce-sonra hallerime bakıp,farkı görunce motıve oluorum yoksa diger türlü hiç kilo wermemisim gibi hissediodum kendimi :)

Son düzenleme:

ay allahim cok güldüm yaa.. kiyamam sana ben..
benim kardesimde öle coook zayif ama sen ve ekim gibi ... ama hicc moralinizi bozmayin canim yaa eminim coook tatli baska güzelliginiz vardir. nolmuss yani bel yoksa yaaa

hem ona göre giyineceksiniz ben de kardesim icin arastiriyorum..

ahh yavrumm sen tanimiyorsan demek ki biz cok yaslanmisik yaa

bak simdik kötü oldumm

heyy gidi...

Bugün en yakın arkadaşımın eşi ile karşılaştım.Merhaba demeden kızım erimişsin ne oldu sana çok zayıflanışsın dedi.Bu arada ben arkadaşımla 2 aydır görüşmüyorum Hamile ve hastalandı annesinin yanına gitti.Merak ediyorum nasıl oldun falan diyor hep.Hemen aradım gelmişsin nasıl oldun falan kocasının söylediğini anlattım.Dedi ki "valla benim koam fark edebildiyse kesin kurudun kızım.O hiçkimsenin bişeyini fark edemez.Yrn hemen görüşme ayarlayalım"

Ben var ya bi mutlu oldum bi mutlu oldum.Bunlar motive ediyor insanı yoksa o kadar tavuk-balık salatasız rakısız peynirsiz nasıl yenir..

sizden gaz alıp kitabı aldım zaten:) cuma başlıyorum, 20 kilo fazlam var, aylar alacak biliyorum ama başaracağım.

canım benim boyum 1.76.bende de üst kısım pek yok ama göbiş vardı yani hala da bi parça var
alt taraf daha çoktu.gerçi pantolon falan denemedim bu ara ama bikaç saat önce dışardaydım bir mağazada elbise denedim 42 beden tam oldu.yani kaç kiloda 1 beden gidiyor acaba yahuu

sizden gaz alıp kitabı aldım zaten:) cuma başlıyorum, 20 kilo fazlam var, aylar alacak biliyorum ama başaracağım.

Öyle düşünme aylar falan almıyor.Ben 43 günde 10kg verdim.Bugün diyette 56. günüm ve 11,7kg vermiş bulunuyorum 20 kilo dediğin 3 ayda bile gider yeter ki kaçamak falan yapma.Ortalamamız 2 ayda 12 kilo zaten.Düşün bi de ben hiç spor yapmadım sen spor yaparsan daha da çabuk verirsin.Yolu gözüne yokuş gösterme hadi başla..

Kişiye ve boya göre değişir ama mesela ben 5 kiloda ortalama 1 beden atıyorum.Senin ki de olsun olsun 6 kilodur.(boyun benden 8cm uzun)

:)))) ben kola içmediğim için hep başkalarınınkine bakıyorum yolda. Benim gördüklerim kafasından ezilmişlerdi de seninki iyiymiş :)))

Ben 38 yaşındayım canım, sen büyürkene ben büyümüşüm bile. Vay be, koskoca 6 yaş ha :)))

iste bu yaa.. kararli olacaksin.. ilk baslarken bu cok önemli... bende coooook kararli basladim.. ne olursa olsun birakmayacagim dedim.. ve ilk atakta ( ve tüm diyet boyunca .. yaklasik alti aydir ) kim kac kilo vermis o kac vermis hic ilgilenmedim.. kurallari uyguladim.. gerisi kendiliginden geldi.. hic de insanüstü bir caba sarfetmeye gerek yok... sadece bugüne kadar yedigimiz löpür löpür yagli seylere ara veriyoruz bir süre.. ve de hicde uzun bir süre degil... 6 aydir yapiyorum.. eger coook kurallara uyabilseydim belki de daha kisa da sürerdi.. ama olsun hic sorun etmiyorum.. biliyorum ki cok az kaldi..

herkeslere söylüyorum.. canlarim kararli olalim.. kimseyle kendimizi kiyaslamayalim.. kurallara uyalim.. zevkli zevkli su kilolari verelim...

Kişiye ve boya göre değişir ama mesela ben 5 kiloda ortalama 1 beden atıyorum.Senin ki de olsun olsun 6 kilodur.(boyun benden 8cm uzun)

eee o zaman benim şimdi 40 olmam gerekirdi
gerçi şu da var haa son zamanlar 44ü bile zorluyordum yani benim de 46ya doğru bir meiğilim oluşmuştu.şu an 44lerim çok bol yani 42 beden patolon tam olcak.neyse bi beş daha vermem lazım anlaşılan :)

Kızlar; Candan hasta olması nedeni ile bu akşam erkenden eve kaçar:)) Hepinizi çok çok öpüyorum yrn sabah listede buluşalım.Sabah tartının resmini çekip koyarım foruma..iyi akşamlar bol eksiler hepinize

aynı sorun bendede var... bende 44lere sığamıyodum... alsam 46 rahat olurdu yani... patlamak üzereydi 44ler... şimdi 42 ler çok rahat oluyo... ama ben bir an önce 40 yada 38 olup istediğim gibi kot almak istiyorum... 40 bi olsam... yada 65 kilo... şu göbek tamamen bi sıfırlansa... o gün gidicem maviden en az 3 tane kot alıcam o kadar taktım...

Ahhhh
Damarıma bastın ama
Bu konu buralarda konuşulmuyordu aklıma gelmiyordu ama geceleri rüyama girmeye başladı bu rakı olayı. Hele balık yerkennn hiç boş geçmezdimm yavan yavan balık peynirr

15 gün sonra tatile çıkacağım. Ay çok mutsuz oldum ben şimdiiii.

.

Cher hepimizi büyüttü canım.. Kadın 1946 doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…