Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Cpkn merhaba, gün içinde neler yediğini bana yazabilirmisin, daha çok sen nasıl beslendin onu merakettim.teşekkürler cevabın için şimdiden.

yaa off görebilecek miyiz 38 bedeni :18:

valla ben de daha önce sormuştum bunu ama cevapsız kalmıştım
geçen hafta bodrumdaydım kolayla eğlendim napiim :)
şimdi rom aroması aldım,kolaya koyup kendimi kanırsam mı ki öyle dedim.
neyse kızlar yaa güçlendirmeye kadar bu iş yaş görünüyor,bari dişimizi sıkıp azmedip temmuza kadar falan geçelim güçlendirmeye haydee şerefinize

Çok güüüzzeeelll Bravoooo
Herkeste aynı durum var galiba. hiç zayıflamışız gibi gelmiyo :S :) Haftasonu 8-10 aydır popomdan geçmeyen bir kot pantolona girdim Ama hala basenlerim çıkıyoooo ve hiç zayıflamışım gibi gelmiyoooo.

O kişiden kişiye değişiyo ne yazık kiii. Bi de markadan markaya. Ben de 42'leri giymeye başlamıştım. Şimdi bazı eski 38'lerim oluyo ama, bazıları dar geliyo, giymiyorum. Bi 5 kilo da bana lazıımmm :S Rahat rahat olana kadar giymiceeemmm

Ay aynen!! Bu kotlar ne gıcık yaa :)) Ben de giriyorum öyle böyle, basenlerden aşağı doğru bakınca ters üçgen gibi oluyorum :S Rahat rahat giymek istiyorum artık kotlarımıııı!!

Bu sabah Perşembe sandım ve tartılma hevesiyle, merakla ve heyecanla uyandım ama değilmiş. Ben de tartılamdım Regliyim ama; olsun... Yarını merak ediyoruuummm.... Zayıfladım sanki yaaa

İyi akşamlaaaarrr.....

Son düzenleme:

yarim dukansal rakamlarımız, hedeflerimiz benziyor epey.. boyun kaç peki? :26:

Sen de benim gibi beceremedim desene, miray a baksana kek gibi olmuş maşallah. Bizimkiler de içimizde kabarıyor artık ne yapalım :))

bende kabartma tozuyla yapıyorum sadece 1 bardak süt 8 9 kaşık yulaf kepeği 1 kaşık un az tuz bazende pul biber falan ekiyorum oldukçada güzel oluyo

aynı ben desene benimde boyum 168 bacak kısmı 102 civarı falandı bende mesela kısa mont türü şeylei pek giyemem çirkin durur benimde belim en zayıf anımda bile 60 cm olmamıştır ki hele bir ara 45 kiloya düşmüştüm ünv. son sınıfta okul bitircem derken demek ondanmış neyse öğrenmiş olduk sağol canım :)))

cevap veren herkese teşekkür ettim zaten 2.5 hafta sonra başlayabilirim. acele etmeden zamanı geldikçe her şeyi yaparım galiba :) :)

iyi aksamlar dukancanlar niye bu kadar cok yazdiniz yaa yetisemdim hizinizaa ben malum gece calistim bu hafta sabah gelip uyudum cocuklarin yemegini yedirip yine ise gittim is yerinde ne yiyebildimse onunla yola devam ettim insallah yarin + lar benimle olmaz yoksa fena sarsilirim cünkü asiri sekilde yoruldum cildim bile degisti ne güzel dukanla daha bi güzellesmistim..Bu arada saglam disim kirildi arkadas diyetdesin ya ondan olabilir dedi bu durumla karsilasan oldumu hic..?

Bu arada Niles (selin) nerelerde yoklugunu fark ettim insallah hersey yolundadir..

Canim gecmis olsun ayni senin durumundayim gececilik sarsti beni..

şunu yapmayın arkadaşım yaaa ben anlamıyorum bu insanları... asıl fazla kilo kalpte sorun yaratır...

Kesinlikle dogru cevap...

Bi alemsin sen ya insallah tez zamanda insallah...

Selam

ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorum Birde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?

Hayirli olsun Allah ödeme kolayligi versin canim.

gerçekden müthiş olmuşsun arkadaşım..valla çok imrendim ne yalan söyleyim darısı hepimizin başına.. bu arara daha yeni dukancıyım:) eyire geçtim hadi hayırlısı dyorum

Günaydın kızlar,
atağı alnımın akıyla geçip seyire başladım bugün itibariyle.. hedef kilom 2.3 idi ben sporsuz (ve de kaçamaksız) 4.1 kilo vermişim, yarın da spor girse devreye.. ah ahhh :))
Bu arada dolaptaki hafif süzülmüş, büzülmüş yeşil biber!! ne güzelmişsin sen, yaşlandıkça tadından yinmez olmuşun be yaa :)))
bu dukan diyetinin başka bir faydası da nimete şükür etmeyi kafana vura vura olsa da öğretiyo

kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?

geçmiş olsun canım

Günaydın güzel hatunlarrrr :)

yaklaşık bir ay sonra 1 kilo daha vermemin mutluluğunu yaşayan ben, artık yoğunluğumun bitmesini istemekteyim bitsin ki spor yapayım, yağlarımı yok edeyimmmm:)

Bu güzel tartı gününde hepinize bol eksili günler diliyorummmmm

günaydın dukaniçe...
inşallah bu yoğunluk en kısa zamanda biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…