aynı sorun bendede var... bende 44lere sığamıyodum... alsam 46 rahat olurdu yani... patlamak üzereydi 44ler... şimdi 42 ler çok rahat oluyo... ama ben bir an önce 40 yada 38 olup istediğim gibi kot almak istiyorum... 40 bi olsam... yada 65 kilo... şu göbek tamamen bi sıfırlansa... o gün gidicem maviden en az 3 tane kot alıcam o kadar taktım...
Ahhhh
Damarıma bastın ama
Bu konu buralarda konuşulmuyordu aklıma gelmiyordu ama geceleri rüyama girmeye başladı bu rakı olayı. Hele balık yerkennn hiç boş geçmezdimm yavan yavan balık peynirr
15 gün sonra tatile çıkacağım. Ay çok mutsuz oldum ben şimdiiii.
.
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
Eki Görüntüle 432344 Eki Görüntüle 432345 Eki Görüntüle 432346 Eki Görüntüle 432347 Eki Görüntüle 432348 Eki Görüntüle 432349
cok tsk ederimmmm
cok tskler cnmmm..kesinlikle foto cekil,ben hic zayıflamamamısım gıbı hıssetmeye baslayınca,,foto cekılmeye basladım..önce-sonra hallerime bakıp,farkı görunce motıve oluorum yoksa diger türlü hiç kilo wermemisim gibi hissediodum kendimi :)
offf bunu anlayamıyorum işte,sen 9.4 kilo verip 46 bedenden 38'e mi düştün.
eee iyi de ben de 44 falan giyiyordum artık son zamanlarda ama şu anda 42 falanım yani 12 kilo vermiş olmama rağmen
anlayamıyorum yaaa,bu garip bir dengesizlik değil mi ? ben neden 38 beden olmuyorum ufff
aynı sorun bendede var... bende 44lere sığamıyodum... alsam 46 rahat olurdu yani... patlamak üzereydi 44ler... şimdi 42 ler çok rahat oluyo... ama ben bir an önce 40 yada 38 olup istediğim gibi kot almak istiyorum... 40 bi olsam... yada 65 kilo... şu göbek tamamen bi sıfırlansa... o gün gidicem maviden en az 3 tane kot alıcam o kadar taktım...
Sen de benim gibi beceremedim desene, miray a baksana kek gibi olmuş maşallah. Bizimkiler de içimizde kabarıyor artık ne yapalım :))
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..
Bu arada Ekim bizim vücut yapılarımız da benziyor sanırım benim bacak boyum 104cm toplam boy 168
Eskiden çok dertlenir acayip diyetler yapardım belim 60 cm olsun diye.Sonra bi dra sordum yok mu bu belin bi çaresi diye
Cevap: Hanımefendi sizin anatomik olarak beliniz yok... İnsanların kalça kemiklerinin bittiği nokta ile göğüs kafeslerinin başladığı nokta arasında ortalama 8-10cm bir boşluk olur.Sizde bu boşluk 2,5cm yani beliniz yok.Eğer isterseniz 2 kaburga kemiğinizi alabiliriz.O zaman beliniz incelir.Şarkıcı Cheer de yaptırdı bu operrasyonu çok iyi sonuç alırsınız.ANcak belirteyim göğüs kafesinizin çökme tehlikesi vardır.
(Yüzümde acayip bir ifade oluştu.Kadına geri zekalı manken değilim sonuçta niye aldırayım sağlam kemiklerimi hem de ölüm tehlikesine rağmen diyemedim.Cheer yaptırmış, sanki Cheer benden üstün...Ne yapalım özürlüysek özürlüyüz..)
Anlayacağın üzerine basılmış cola kutusu gibiyim:))
tebrikler tebrikler maşallah incecik kalmışsın vallaKızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..QUOTE]
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
Eki Görüntüle 432344 Eki Görüntüle 432345 Eki Görüntüle 432346 Eki Görüntüle 432347 Eki Görüntüle 432348 Eki Görüntüle 432349
:)))) ben kola içmediğim için hep başkalarınınkine bakıyorum yolda. Benim gördüklerim kafasından ezilmişlerdi de seninki iyiymiş :)))
Ben 38 yaşındayım canım, sen büyürkene ben büyümüşüm bile. Vay be, koskoca 6 yaş ha :)))
ekiiim desene bizim yaşlarda kilolarda boylarda tutuyor :))))))))))bende hedefimi 58 yapıcam sanırım başlamışken bitsin
günaydın kızlar...
dün akşam eve gittiğimden beri bi boğaz ağrısı bi burun akıntısı... gece başağrısından uyuyamadım doğru düzgün... sabah öyle zor kalktım ki hala başım ağrıyo... sanırım bi taraftan grip oldum bi taraftan da regl döneminde olduğumdan migrenim tuttu... kendimi çok halsiz hissediyorum vücut direncim iyice düştü galibaşu an bıraksalar 10 gün aralıksız uyuyabilirmişim gibi hissediyorum... böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum...
şunu yapmayın arkadaşım yaaaben anlamıyorum bu insanları... asıl fazla kilo kalpte sorun yaratır...
Dukancanlarım günaydııın,nasılsınız bakiiim
geçen haftaki kilo artışımın ve dün itibariyle artışa başladığım kiloma geri dönüşümün üstüne en sonunda bu sabah _100 gr gördüm,100 gram yaa o ne offf ben her tartıya çıktığımda -500/-700 falan görüyordum.neyse buna da şükür.gerçi şöyle düşünmek lazım geçen hafta nedense 4 günün toplamında +1700 çıkmıştım,şu an _1800 oldum.yani aslında geçen haftadan beri 100 gr değil ki 1800 gr vermişim demi yawwww,bak ben 100 grama takılmıştım,bunu şimdi size yazarken farkettim.
annaaaaa süper yaaa dur yaa bi sevineyim hakketen haa 100 gr değil ki 1800 gr vermişim,aferim kız bana.bir de nankörlük ediyorum.
ohhhh yaşasın şu an yarışmaya daha da motive oldum.sizin bana koca bulmanıza sadece 3.2 kilom kalmış,ohhhh sabah sabah moral oldu wallahiii,ayyyyyattırıvereyim göbeciklerii
Selam
ben ne yaparsam yapayım şu yulaf kepeğini bir türlü yiyemiyorumBirde pazartesi başladım 78.7 ile bu sabah aç karna tekrar tartıldım 77.1 çıktım iki günde _1.8 iyi mi?
İKisini dee :)
Bu arada ilk kim dua ettiysee onu YATIR ilan edi,yorum .Bu maili yazarken bankadan aradılar. Kredim onaylanmış..
Şuan hem ağlayıp hem yazıyorum. Bu sulu gözlülük beni öldürecek. Yıllarca okumamın çalışmamın karşılığını almış gibi hissediyorum kendimi. Ay fena oldummm.
ALLAH hepimizin gönlüne göre versinn.
Kızlar ya, ben 2,5 oldu neredeyse hiç ekmek yapmadım. Krep yapıyorum çeşit çeşit ama ekmeğin yeri ayrı. Bir sürü tarif var yumurtalı, yoğurtlu, sütlü olan, süttozlu olan. Bir defa ilk hafta yapmıştım çok uzun kalmasına rağmen fırında içi çiğ kalmıştı şimdi o korkuyla yapmıyorum.
Sizlerin yaptığı ekmek tarifini verseniz de yapsam artık.
Bende senin gibi ilk baslarda yaptim bir veya iki kere ama bir daha denemedim..Sadece arada kek yapiyorum..
bendende bir soru ben başlayalı yaklaşık 20 gün oldu bu hafta aynı kilodayım gram değişmemiş.ben sadece 1+1 yapıyorum öbürü gibi 5+5 beni çok halsiz bırakırdı oğluma gücüm kalmazdı dedim ama yanlışmı yaptımki hiç hareket yok bu hafta
Tebrik ederim dukandas harika bir degisim masallah..
yarim dukansal rakamlarımız, hedeflerimiz benziyor epey.. boyun kaç peki? :26:
kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
Günaydın güzel hatunlarrrr :)
yaklaşık bir ay sonra 1 kilo daha vermemin mutluluğunu yaşayan ben, artık yoğunluğumun bitmesini istemekteyimbitsin ki spor yapayım, yağlarımı yok edeyimmmm:)
Bu güzel tartı gününde hepinize bol eksili günler diliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?