Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canımcımm, çok geçmiş olsun, babana ve sana acill şifalar diliyorum. Listeyi de dert etme yarın diğer gün hiç fark etmez. Bu hafta olmasa da olur. Sınav görevlerim olmasaydı ben yapardım listeyi ama öğrencilere kopya çektirmemem gerek :)

>Günaydın Dukancanlarrrr,

Walla ben dün akşam kutlama yaptığım içinn 1/2 shot muz likörü kattım sütümee :) Ayyy süperdi.
Tatilde de içerim sanırım.

Bildirimi de çıkarayım aradan

Başlangıç :07,05,2012
Başlangıç kilo :90,1
Hedef kilo : 65,1
Geçen hafta :85,8
Bu sabah : 84,8
Diette 25. gün
Toplam kayıp 5,3 kilo :)

tebrikler tebrikler maşallah incecik kalmışsın valla

cok tşk ederim kızlarr

Eki Görüntüle 432684
bende kaçamak yapmadım ama
g. hafta :53.8
b. hafta:52.4
az mı vermişim

haftada 1400 gr wermissin az mı diosun? cogumuz 600 gr civarından bahsedioruz bazılarımız ise hic wermeyebilior.gayet ii wermişsin..

teşekkür ederim... sana da allah kolaylık vrsin...

olur mu yaa, ne güzel vermişsin az olur mu hiç darısı başımızaaa, ben bugün sadece -100 görebildim şöyle bi -1000 görmek kısmet olmadı bi türlü bana yaa

glshk senin baslangıc kilon we hedef kilon ne? ticker.da gorunmuor bunlarda merak ettim :)

şakamısın sen 1,4 hiç azımsanacak bi rakam değil... süpersin devam...

herkeze günaydın
hemen bildirimimi yapayım bende
başlangıç tarih:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen perşembe:58.5
güncel kilo:57.3

bu arada bi başlarken birde bitiriken değilmiydi foto eklemek benmi yanlış biliorum yaww

babana ve sana çok geçmişler olsun arkadaşım. işlerini hallet tabikide liste kaçmioyaaa

babana ve sana çok geçmişler olsun arkadaşım. işlerini hallet tabikide liste kaçmioyaaa

bitirirken foto yüklüyoruz... çok teşekkür ediyorum...

günaydın kızlar bende +200 ile uyandım şu regl bitemedi hala kendi dukan tarihimde en kötü haftam sadece 300 gr vermişim
yarim geçmiş olsun liste önemli değil yarın öbürgünde olur sağlık başta gelir
Eki Görüntüle 432684
bende kaçamak yapmadım ama
g. hafta :53.8
b. hafta:52.4
az mı vermişim
güzelim az mı ne diyorsun sen benim en iyi günlerimde en çok verdiğim kilom oda başlarda bu kadar dı , 1.4 kg müthiş bir rakam otur kalk şükret bencemaşallah

bildirimimi yapıyorum

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 60.8
güncel kilo: 60.5

başlangıç tarihi: 25.05.2012
başlangıç kilo : 86
hedef kilo : 67
Geçen hafta : 86
Bu sabah : 81.9

7.günde toplam kayıp : 4.1

başlangıç tarihi: 25.05.2012başlangıç kilo : 86hedef kilo : 67Geçen hafta : 86Bu sabah : 81.9
7.günde toplam kayıp : 4.1

çok güzel başlamışsın böyle devam et sende benim ve bazılarımızın yaptığı gibi kaçamak yapma hemen ver kilolarını son 1 aydır nerdeyse her gün kaçamak yapıyorum o yüzden de takıldım kaldım zaten :)

şeker dr oetker in küçük paketlerde mayası var instant işte:))ben o yoksa k.tozu kullanıyorum bir fark yok yani rahat ol.yalnız önce düşük ısı olyını ihmal etme...

ömür hanımcım ne güzel güçlendirmedesin :) bildirim de yok ooohhh :) bende sabırsızlıkla bekliyorum yanına gelmeyi :) kilon sabitmi yoksa hiç verdin mi , 3. evrede de veriliyor diyorlar ya doğrumu meark ettim ona göre hedefimi değiştirebilirim çünkü

Son düzenleme:

Allah babana acil şifalar versin yarim,

başlangıç:27.02.2012
başlangıç kilo:68
hedef kilo:55
geçen haftaki kilo:60
güncel kilo:59,2

ekinsu ;
sağol canım uyarın için.. Diyeti içime sindirmek için bir hafta beklemem bu yüzdendi zaten.. Umarım yüzüm kara çıkmaz, bir an evvel olsun bitsin de kavuşacağız doğru besinlere doğru mitarlarda.. o kadar zaman böyle dikkatli yedikten sonra sanmıyorum ki homini gırtlak olayım :) umarım herkes kendiyle mücadele etmek zorunda kalmadan kurtulur kilocuklarından

Son düzenleme:
başlangıç tarihi: 03.04.2012
başlangıç kilo : 80.5
hedef kilo : 62,5
Geçen hafta : 69,5
Bu sabah : 68,7

Kızlar birkaç saat sonra geleceğim.Muckss

kızlar günaydın,
bildirirmimi yapayım :

başlangıç tarihi: 19 mart
başlangıç kilo: 92.7
hedef kilo:75
geçen perşembe kilo: 81.9
güncel kilo: 81

Cher hepimizi büyüttü canım.. Kadın 1946 doğumlu

Günaydın canlarım,

En azından inceldikçe daha bir şekle giriyor vücut yoksa dümdüzdü :)

Kızlar ya, dün ilgilenemedim sizinle :) Şu cher olayına da açıklık getireyim. :))

Ben yaş olarak sizden daha büyüğüm. "doktor hayranı mı acaba, ben tanımıyorum kendisini" derken "fizik olarak" yazmayı nutmuşum aceleden. Kadının yüzü bana sevimsiz geliyor yaşlandıkça diva ya benzetiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…