kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
yaa off görebilecek miyiz 38 bedeni :18:
valla ben de daha önce sormuştum bunu ama cevapsız kalmıştım
geçen hafta bodrumdaydım kolayla eğlendim napiim :)
şimdi rom aroması aldım,kolaya koyup kendimi kanırsam mı ki öyle dedim.
neyse kızlar yaa güçlendirmeye kadar bu iş yaş görünüyor,bari dişimizi sıkıp azmedip temmuza kadar falan geçelim güçlendirmeye haydee şerefinize
Çok güüüzzeeelllBravoooo
Herkeste aynı durum var galiba. hiç zayıflamışız gibi gelmiyo :S :) Haftasonu 8-10 aydır popomdan geçmeyen bir kot pantolona girdimAma hala basenlerim çıkıyoooo ve hiç zayıflamışım gibi gelmiyoooo.
tebrikler tebrikler maşallah incecik kalmışsın valla
Günaydın canımcımm, çok geçmiş olsun, babana ve sana acill şifalar diliyorum. Listeyi de dert etme yarın diğer gün hiç fark etmez. Bu hafta olmasa da olur. Sınav görevlerim olmasaydı ben yapardım listeyi ama öğrencilere kopya çektirmemem gerek :)
olur mu yaa, ne güzel vermişsin az olur mu hiçdarısı başımızaaa, ben bugün sadece -100 görebildim şöyle bi -1000 görmek kısmet olmadı bi türlü bana yaa
şakamısın sen 1,4 hiç azımsanacak bi rakam değil... süpersin devam...
kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
herkeze günaydın
hemen bildirimimi yapayım bende
başlangıç tarih:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen perşembe:58.5
güncel kilo:57.3
bu arada bi başlarken birde bitiriken değilmiydi foto eklemek benmi yanlış biliorum yaww
babana ve sana çok geçmişler olsun arkadaşım. işlerini hallet tabikide liste kaçmioyaaa
yarim geçmiş olsun liste önemli değil yarın öbürgünde olur sağlık başta gelirkızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
güzelim az mı ne diyorsun sen benim en iyi günlerimde en çok verdiğim kilom oda başlarda bu kadar dı , 1.4 kg müthiş bir rakam otur kalk şükret bence
şeker dr oetker in küçük paketlerde mayası var instant işte:))ben o yoksa k.tozu kullanıyorum bir fark yok yani rahat ol.yalnız önce düşük ısı olyını ihmal etme...2 küsür aydan sonra ilk defa ekmek yapmaya kalkıştım 1-içi pişmedi 2-krebi 2 günlük yapiordum hiç sorun yaşamadım ekmeğin 2. günde tadı dönmüştü attım bu tarif aklıma yattı gibi ama hiç kullanmadığım için bimiyorum bu instant maya ne olaki bildiğimiz maya diilmi yani ayrıca benim kalıbımmı küçüktü bilmiyorum 8 kaşık kepekle 4 günlük yapiosunya oldu sana bir günlük minicik ama yoğun bişii yaaa şu ekmek kalıplarınızın ölçüsünü yada gözkararı boyutunu bi deyiverin kıslar allah aşkına zira bıktımm ben krepten yaaaa
yapma bugün canım hakkında ayet mi var?git babacığına sen.geçmiş olsun!geçmiş olsun canım
yapma bugün canım hakkında ayet mi var?git babacığına sen.geçmiş olsun!
başlangıç tarihi: 25.05.2012başlangıç kilo : 86hedef kilo : 67Geçen hafta : 86Bu sabah : 81.9
7.günde toplam kayıp : 4.1
şeker dr oetker in küçük paketlerde mayası var instant işte:))ben o yoksa k.tozu kullanıyorum bir fark yok yani rahat ol.yalnız önce düşük ısı olyını ihmal etme...
Ben ne zaman bassam üst kısım içeri girer, alt olduğu gibi kalır:))
Bu arada yaşın kaç canım hani ben 32 yaşındayım.Biz büyürken çok popülerdi. "Iam strong enough to live whitout you" diye bi şarkısı vardı en son bayılırım..Tipine değil tabi ki:))
ay allahim cok güldüm yaa.. kiyamam sana ben..
benim kardesimde öle coook zayif ama sen ve ekim gibi ...ama hicc moralinizi bozmayin canim yaa eminim coook tatli baska güzelliginiz vardir. nolmuss yani bel yoksa yaaa
hem ona göre giyineceksiniz ben de kardesim icin arastiriyorum..
ahh yavrumm sen tanimiyorsan demek ki biz cok yaslanmisik yaa
bak simdik kötü oldumm
heyy gidi...
Cher hepimizi büyüttü canım.. Kadın 1946 doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?