kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
tatliş hepinizi bekliyorum ben güçlendirmede:))çok güzel başlamışsın böyle devam et sende benim ve bazılarımızın yaptığı gibi kaçamak yapma hemen ver kilolarını son 1 aydır nerdeyse her gün kaçamak yapıyorum o yüzden de takıldım kaldım zaten :)
ömür hanımcım ne güzel güçlendirmedesin :)bildirim de yok ooohhh :) bende sabırsızlıkla bekliyorum yanına gelmeyi :) kilon sabitmi yoksa hiç verdin mi , 3. evrede de veriliyor diyorlar ya doğrumu meark ettim ona göre hedefimi değiştirebilirim çünkü
tatliş hepinizi bekliyorum ben güçlendirmede:))
1 mayıstan beri güçlendirmedeyim yani 1 aydır. hiç kilo almadım ilk hafta kio verdim.seyir gibi uyguladım çünkü.ama şimdi birazx sapıttım.çünkü özlediğim şeyleri yiyip kaçamak yapıyorum.4 ayda 1-2 kaçamak dışında bir aksilik yaşamadım.ama güçlendirme seyirden daha zor çünkü disiplin yok yediklerin sınırlılık oranını dengelemek falan.yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksın!
kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
Günaydın Mirayım,
Canım, geçmiş olsun. Şu limonlu pastiller iyi geliyor aklında olsun belki biraz rahatlatır. Yarin de espriyi patlatmış sabah sabah :) +200 gr a gelince ben de dün gece regl oldum aynı senin gibiyim.
Baban a çok geçmiş olsun canım, liste dediğin nedir ki zaten her hafta kahrımızı çekiyorsun, görevin gibi üstlendin bu sorumluluğu, bu hafta olmasa ne olur ki.
Allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah.
yapma bugün canım hakkında ayet mi var?git babacığına sen.geçmiş olsun!
gel bebek zaten seni kesin bekliyorum.Güçlendirmeye geçip sapıtmak istiyorummmmmİdolümsün bebek
niye benden alıntı yapmişsın anlamadım tamay??hasta olan bir insana geçmiş olsun demek suçsa ,demek ki suç işlemişim özür dilerim
niye benden alıntı yapmişsın anlamadım tamay??
Günaydin Dukancanlar..Bol eksili bildirim günü diliyorum hepimize..Bu hafta -500gr..insallah haftaya daha fazla olu..
başlangıç tarih:28.03.2012
başlangıç kilo:110
hedef kilo:65
geçen perşembe:94
güncel kilo:93,500
Hem babana hem sana gecmis olsun güzelim..Kolay bir ameliyat olsun insallah..Selin den haberin varmi Miraycim..?
teşekkür ediyorum..
selin bugun gelir sanırım..
dün samsundan dönücekti...
gerçekden müthiş olmuşsun arkadaşım..valla çok imrendim ne yalan söyleyim darısı hepimizin başına.. bu arara daha yeni dukancıyım:) eyire geçtim hadi hayırlısı dyorum
Günaydın kızlar,
atağı alnımın akıyla geçip seyire başladım bugün itibariyle.. hedef kilom 2.3 idi ben sporsuz (ve de kaçamaksız) 4.1 kilo vermişim, yarın da spor girse devreye.. ah ahhh :))
Bu arada dolaptaki hafif süzülmüş, büzülmüş yeşil biber!! ne güzelmişsin sen, yaşlandıkça tadından yinmez olmuşun be yaa :)))
bu dukan diyetinin başka bir faydası da nimete şükür etmeyi kafana vura vura olsa da öğretiyo
kızlar günaydın,
bildirirmimi yapayım :
başlangıç tarihi: 19 mart
başlangıç kilo: 92.7
hedef kilo:75
geçen perşembe kilo: 81.9
güncel kilo: 81
medesa bu sölediklerini migrostan mı aldın? çünkü ben hiç benim ordaki migrosta şimdiye kdr hindi döner yada hindi külbastı göremedimde:44:
çok güzel başlamışsın böyle devam et sende benim ve bazılarımızın yaptığı gibi kaçamak yapma hemen ver kilolarını son 1 aydır nerdeyse her gün kaçamak yapıyorum o yüzden de takıldım kaldım zaten :)
ömür hanımcım ne güzel güçlendirmedesin :)bildirim de yok ooohhh :) bende sabırsızlıkla bekliyorum yanına gelmeyi :) kilon sabitmi yoksa hiç verdin mi , 3. evrede de veriliyor diyorlar ya doğrumu meark ettim ona göre hedefimi değiştirebilirim çünkü
tatliş hepinizi bekliyorum ben güçlendirmede:))
1 mayıstan beri güçlendirmedeyim yani 1 aydır. hiç kilo almadım ilk hafta kio verdim.seyir gibi uyguladım çünkü.ama şimdi birazx sapıttım.çünkü özlediğim şeyleri yiyip kaçamak yapıyorum.4 ayda 1-2 kaçamak dışında bir aksilik yaşamadım.ama güçlendirme seyirden daha zor çünkü disiplin yok yediklerin sınırlılık oranını dengelemek falan.yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksın!
Güçlendirmeye geçip sapıtmak istiyorummmmmİdolümsün bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?