Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben de burdan bildirim yapıp kaçıcam, artık işlerim bitsin istiyorum, geçmişi okuyup burda muhabbet etmek istiyorummmmmm

başlangıç tarihi: 2 Ocak
başlangıç kilo: 110
hedef kilo:69
geçen perşembe kilo: Bak bundan emin değilim işte
güncel kilo: 82

geçmiş olsun canım,benim de birkaç hafta önce annem olmuştu çok rahatladı hem de çok kısa süren bir operasyon içini rahat tut.
+200'e de hiç sıkma canını,hatırlarsan geçen hafta bende hiç kaçamak yapmamama rağmen 3 günün toplamında +1700 çıkmıştım.
hem bu ay bütün kızların regl dönemi gecikti,zorlu oldu yani.+200 eklemesi normmal.regl bitince _2000 görürsün inşallah

tatliş hepinizi bekliyorum ben güçlendirmede:))
1 mayıstan beri güçlendirmedeyim yani 1 aydır. hiç kilo almadım ilk hafta kio verdim.seyir gibi uyguladım çünkü.ama şimdi birazx sapıttım.çünkü özlediğim şeyleri yiyip kaçamak yapıyorum.4 ayda 1-2 kaçamak dışında bir aksilik yaşamadım.ama güçlendirme seyirden daha zor çünkü disiplin yok yediklerin sınırlılık oranını dengelemek falan.yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksın!

Güçlendirmeye geçip sapıtmak istiyorummmmm İdolümsün bebek

Günaydın Mirayım,

Canım, geçmiş olsun. Şu limonlu pastiller iyi geliyor aklında olsun belki biraz rahatlatır. Yarin de espriyi patlatmış sabah sabah :) +200 gr a gelince ben de dün gece regl oldum aynı senin gibiyim.

Baban a çok geçmiş olsun canım, liste dediğin nedir ki zaten her hafta kahrımızı çekiyorsun, görevin gibi üstlendin bu sorumluluğu, bu hafta olmasa ne olur ki.

Allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah.

amin amin...
hepinizden allah razı olsun kızlar... evet önemli bi operasyon değil ama yanlarında kimse olmıycağı için gidicem... babişkom yalnız hissetmesin kendini... sonra üzülürse şekeri çıkar...

yapma bugün canım hakkında ayet mi var?git babacığına sen.geçmiş olsun!

fotoyu bitişte ekliyeceğimizden haberim yoktu özür dilerim

Son düzenleme:
Günaydin Dukancanlar..Bol eksili bildirim günü diliyorum hepimize.. Bu hafta -500gr..insallah haftaya daha fazla olu..

başlangıç tarih:28.03.2012
başlangıç kilo:110
hedef kilo:65
geçen perşembe:94
güncel kilo:93,500

Hem babana hem sana gecmis olsun güzelim..Kolay bir ameliyat olsun insallah..Selin den haberin varmi Miraycim..?

ALLAH ŞİFA VERSİN SANADA BABANADA ben bugün keyifsizim tartı bir şaka daha yaptı ve +500 dedi KİLO BİLDİRİMİM başlangıç 13 mayıs 98.200 geçen hafta92kilo bugün 92.500 (((

teşekkür ediyorum..
selin bugun gelir sanırım..
dün samsundan dönücekti...

Ben de bugün regl olanlar ailesine katıldım ve inanılmaz sancım var. Regl e rağmen kilo artışım yok sevindim. Alışık olmadığım için güvenemiyorum.

Güçlendirmeye 2 kilo kaldı hayırlısıyla, 2-3 haftada vermeyi planlıyorum ama umarım öyle olur.

Ben de kilo bildirimimi yapayım.

Başlangıç tarih : 24.03.2012
Başlangıç kilo : 70,6
Hedef kilo : 59
Geçen perşembe : 62.2
Güncel kilo : 61.0

Aranızda yabancı kalıyor ama bende bildirim yapayım,

16 Nisan Başlangıç 77,5
Hedef:63
Şuanda:68

Bende biri kez kaçamak yaptım, ama hiç pes etmeyeceğim, hedefe ulaşmaya az kalanları gönülden tebrik ediyorum helal olsun kızlar.
Bu irade ile daha neler başarırsınız unutmayın.Kilonuza ulaşın yaşamızın kalitesini artıracak başka hedeflerde deneyin.

Günaydın milleeettt!!

Kilo bildirimimi yapiyim,

başlangıç tarih :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen perşembe:61,2
güncel kilo :60,5

Bu 60,5 hem güncel kilo, hem de geçen Pazar veya Pazartesi kilosu Yani ben 3 günde falan -700 oldum aslında. Sonra da durup duruyom işte. Şu regl bitince 59-58 görmek istiyorum artıııkk!!

gerçekden müthiş olmuşsun arkadaşım..valla çok imrendim ne yalan söyleyim darısı hepimizin başına.. bu arara daha yeni dukancıyım:) eyire geçtim hadi hayırlısı dyorum

Hehhe
İkinize de hayırlı olsun kızlar

Evet canım, regldendir, ki sen bazen 3 kilo bile fark ediyor diyordun Bitince gidecekler birden
Babana da geçmiş olsun! Listenin de tabi ki önemi yok Herkes kendini biliyor zaten.

Eki Görüntüle 432684
bende kaçamak yapmadım ama
g. hafta :53.8
b. hafta:52.4
az mı vermişim

Tamaaayyy!! Bak sinirlendirme bizi heeee heheheh Şaka mı yapıyorsun sen 1,4 kiloya az dersen, çarpılırsın hehehaha 9 haftadır diyetteyim, 2 ayı geçti yani.. ve 6,5 kilo gitti. Zaten iyi olan, haftada 1 kilo. Onu da başaramayan çok kişi vaaarr

kızlar günaydın,
bildirirmimi yapayım :

başlangıç tarihi: 19 mart
başlangıç kilo: 92.7
hedef kilo:75
geçen perşembe kilo: 81.9
güncel kilo: 81

Vayyyy!!!! Şişkinliklerin inmiş de bir de üstüne -900 görmüşsüüünnnn. Emindim zaten Bravooooo!!!!!!

medesa bu sölediklerini migrostan mı aldın? çünkü ben hiç benim ordaki migrosta şimdiye kdr hindi döner yada hindi külbastı göremedimde:44:

canım kusura bakmaaa yaaa,eskiye bakarken daha şimdi gördüm bu mesajını.cevaplayayım hemen.
hindi külbastı migrosta da tansaşta da var.hindi döner de migrosta var.ben migrostan herşeyimi buluyorum.
ama eğer küçük migroslara gidiyorsan çeşit daha sınırlı oluyor.eğer varsa akınlarında 3M migrosa git bence,kesin bulursun.
hindi eti tavuğa göre daha sıkı olduğundan da oldukça tok tutuyor,tavsiye derim.
istersen bir de kangurum'dan bak hani migrosun sanal marketi,orda da bulursun bence.

Güçlendirmeye geçip sapıtmak istiyorummmmm İdolümsün bebek

Ben de güçlendirmeye geçmeyi çok istiyorum ama öte yandan ömmür cüğümün dediği gibi korkuyorum. Kaçamak yapmaya çok çık çünkü. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…