canım geçmiş olsun benim babamda oldu dikkat edin gelen misafirler için çok eğilip doğrulmasın babam aynı ameliyatı 2 defa olmak zorunda kaldı mercek de takılmıştı gelen ziyaretçiler için durmadan kıpır kıpır oynadı hem dikişler hem enfeksiyon dikkat edin canım öpüyorum tekrar geçmiş olsun sevgiler...kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
canım arkadaşım,çook çook teşekkür ederim.
gerçekten ben de çok mutlu oldum,üstelik bu hafta spora gitmemiş halim bu
sanırım şu hırsız psikolojisinden de kurtuluyorum yavaş yavaş cidden onun stresi de etkiledi kilomu,sempatika demişti bana bu stresini hafifletince kiloya yansıyacak diye.gerçekten de stresim hafifledikçe tartım da hafifledi.haftaya daha da iyisini başaracağım inşallah,darısı hatta daha fazlası hepinizin başına inşallahh
Ay inşallaahhhh!!! Ama yokk!! Benim umudum yoookkk :S Yani hızlı vermeye umudum yok. Regl bitsin belki bi -500 daha görürüm. Sonra bir hafta da öyle geçer... Haftada 1 kilo vermek hayal yani. Ramazana kadar devam etme gücüm var. 1 ayda 3-4 kilo verseemmmm... Ramazanda bari güçlendirmede olsaamm.. Aahhh! Ahh! Güzel hayaller:))
canım kusura bakmaaa yaaa,eskiye bakarken daha şimdi gördüm bu mesajını.cevaplayayım hemen.
hindi külbastı migrosta da tansaşta da var.hindi döner de migrosta var.ben migrostan herşeyimi buluyorum.
ama eğer küçük migroslara gidiyorsan çeşit daha sınırlı oluyor.eğer varsa akınlarında 3M migrosa git bence,kesin bulursun.
hindi eti tavuğa göre daha sıkı olduğundan da oldukça tok tutuyor,tavsiye derim.
istersen bir de kangurum'dan bak hani migrosun sanal marketi,orda da bulursun bence.
Ben de güçlendirmeye geçmeyi çok istiyorum ama öte yandan ömmür cüğümün dediği gibi korkuyorum. Kaçamak yapmaya çok çık çünkü. :44:
Kızlar ya Love1 in resimleri nerde/kaçıncı sayfada merak ettim..QUOTE]
cnm kacıncı sayfada bilmiodum ama yeniden yukledım:) en sagdakı basladıgım halim,,ortadaki halimde 58,5 kilo oldugum zmn,,en bastakı kot pantolunlu halimide bugun cekilmiştim,,bana sanki hala göbekli we şişkoyum gibi gelior ama neyseki fotolardan bakınca farkı goruorumda rahatlıorum
Eki Görüntüle 432344 Eki Görüntüle 432345 Eki Görüntüle 432346 Eki Görüntüle 432347 Eki Görüntüle 432348 Eki Görüntüle 432349
Fıstığım zaten hiç abartılı kilon olmamış ama çok büyük incelme var. Öyle basenmiş, göbekmiş falan da deme hiçbişeycik kalmamış maşallah. Senin kolların da ince canım gayet iyi duruyorsun.
Ben 10 kiloya yakın verdim ama kollarım hem yaş itibariyle hem de spor yapamadığım için daha gevşek durumda. Ckpln ın Dünkü cola kutusu benzetmesine bir ilave de ben yapayım şimdi göbek ve popo bölümü ve kollarım havası azalmış can simidi, balon gibi duruyor. O fazla derileri yok etmenin bir yolunu bulmam lazım :)
ahh ewt kanguruma bı bakayım..cok tsk ederimmm cnmmm
Harika haber, çok sevindim medesa :) Dukan'ın su içmekle ilgili bir sözünü hatırladım. İçinizi yıkar gibi bol su için. Su içerken içinizin adeta yıkandığını düşünün diyordu. Ben de tam 29 gündür, yıllardır içime yerleşen pis artıkları yavaş yavaş atıp durulandığımı hissediyorum. :)
Hepimize varolmanın dayanılmaz hafifliğini diliyorum kızlar :)
Fıstığım zaten hiç abartılı kilon olmamış ama çok büyük incelme var. Öyle basenmiş, göbekmiş falan da deme hiçbişeycik kalmamış maşallah. Senin kolların da ince canım gayet iyi duruyorsun.
Ben 10 kiloya yakın verdim ama kollarım hem yaş itibariyle hem de spor yapamadığım için daha gevşek durumda. Ckpln ın Dünkü cola kutusu benzetmesine bir ilave de ben yapayım şimdi göbek ve popo bölümü ve kollarım havası azalmış can simidi, balon gibi duruyor. O fazla derileri yok etmenin bir yolunu bulmam lazım :)
canım benim spor yapmadığın için oluyor bu durum.sonuçta hepimiz aşağı yukarı 10 kilolar hatta daha fazlasını veriyoruz.spor yapmayınca da puff diye sönüyor vücut tabi
ağır sğor yapamıyorsan bile kolların için damble falan yapsan.2 tane 10'ar kiloluk işini görür bence,alsan evde tv seyrederken falan yapıversen.damble alamıyorsan da evde benzer ağırlıkta olan eşyalardan uydursan bişeyler,indir kaldır yapıversen olma mı
yaparsın kuzum benim nolcak ki yahuu :)
hem şöyle düşün ne güzel ki senin toplamda vermen gereken kilon pek çoğumuzunkine göre çok daha az.
zaten ondan daha ağır kilo veriyorsundur.bizler ayaklı yağ kütleleri halinde olduğumuzdan o hızla attıklarımız hep yağ ve suymuş.
vücuttaki yağ oranı azaldıkça bak bizim de verme hızlarımız yavaşladı hatta üste kilo bile aldık.
sen dişini sıkarsan,1 ayda en az 3 kilouyu rahatlıkla verirsin arkadaşım
bu arada bence özellikle duraksamaları kesmek adına kaçamak yapmamanın yanında bence sebze günlerindeki sebze oranını da çok abartmamak lazım.yani en azından ben kendi adıma öyle yapıcam bundan sonra.az sebze,bol protein daha etkili sonuçlar verecektir
bende sanırım gecicem 2 hafta sonra..cunku artık bıkkınlık kacamakları getırmeye basladı..dun yarım simit yedim bugunde 4 tane ikram bisküvi:26::26: ödül ögünlerinde nefsimi körlersem,,kacamak duygum yok olur belki:26:
rica ederim canım ne demek,bak bir de adepo.com diye bir site var kapıya kadar teslim ediyor onlar da belki orda da olabilir.
sen bir bak bunlara,eğer hala bulamazsan ben bulduğumda sana da yollarım istersen,sonuçta ortak amaçlar uğruna mücadele eden takım arkadaşlarıyız
bu arada sağlığın daha iyi değil mi ?
Kaçamaklara başladıysan bir an önce geç canıımm. Arttırırsan onları, kilon da artmasıınnn :18::18: Ya da artmasa da sabit kalır. Bu sefer yine boşuna seyir yapmış olursun günlerce.
.......
...........
bu arada dün ilk defa kendime uyduruktan bişey yaptım ama çok hoşuma gitt,.
yoğurt,splenda,vanilya aromasını karıştırdım.dizi seyrederken oturdum 1 kase yedim ondan,ayyy tadına bayıldıım yaa.
bundan sonra ben boşuna meyveli yoğurt yemem,hem bu yaptığımı sınırsız yiyebilirim tadı da müthiş oldu.hatta farklı aromalar alıp değişik tatta yoğurtlar yapabilirim,çikolata aromalı falan
günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacagım hastayım cok
baslama tarıhı: 19.03.2012
baslangıç kilo :66.3
hedef kilo: 55
gecen perşembe :59.8
suan ki kilo:58.7
başlangıç tarih:19.03.2012
başlangıç kilo:112
hedef kilo:65
geçen perşembe:98,5
güncel kilo:96,6
:124:
bakalım işte herhalde en fazla 2 hafta daha yapıcam gibi gelior suanki aklıma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?