Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vayyyy!!!! Şişkinliklerin inmiş de bir de üstüne -900 görmüşsüüünnnn. Emindim zaten Bravooooo!!!!!![/QUOTE]

canım arkadaşım,çook çook teşekkür ederim.
gerçekten ben de çok mutlu oldum,üstelik bu hafta spora gitmemiş halim bu
sanırım şu hırsız psikolojisinden de kurtuluyorum yavaş yavaş cidden onun stresi de etkiledi kilomu,sempatika demişti bana bu stresini hafifletince kiloya yansıyacak diye.gerçekten de stresim hafifledikçe tartım da hafifledi.haftaya daha da iyisini başaracağım inşallah,darısı hatta daha fazlası hepinizin başına inşallahh

canım geçmiş olsun benim babamda oldu dikkat edin gelen misafirler için çok eğilip doğrulmasın babam aynı ameliyatı 2 defa olmak zorunda kaldı mercek de takılmıştı gelen ziyaretçiler için durmadan kıpır kıpır oynadı hem dikişler hem enfeksiyon dikkat edin canım öpüyorum tekrar geçmiş olsun sevgiler...

Ay inşallaahhhh!!! Ama yokk!! Benim umudum yoookkk :S Yani hızlı vermeye umudum yok. Regl bitsin belki bi -500 daha görürüm. Sonra bir hafta da öyle geçer... Haftada 1 kilo vermek hayal yani. Ramazana kadar devam etme gücüm var. 1 ayda 3-4 kilo verseemmmm... Ramazanda bari güçlendirmede olsaamm.. Aahhh! Ahh! Güzel hayaller :))

dtsly nerdesiin,seni çok merak ediyorum arkadaşım.
heralde tahlil yaptırmaya gittin,dününce haber ver.inşallah dilediğin gibi olur

yaparsın kuzum benim nolcak ki yahuu :)
hem şöyle düşün ne güzel ki senin toplamda vermen gereken kilon pek çoğumuzunkine göre çok daha az.
zaten ondan daha ağır kilo veriyorsundur.bizler ayaklı yağ kütleleri halinde olduğumuzdan o hızla attıklarımız hep yağ ve suymuş.
vücuttaki yağ oranı azaldıkça bak bizim de verme hızlarımız yavaşladı hatta üste kilo bile aldık.
sen dişini sıkarsan,1 ayda en az 3 kilouyu rahatlıkla verirsin arkadaşım
bu arada bence özellikle duraksamaları kesmek adına kaçamak yapmamanın yanında bence sebze günlerindeki sebze oranını da çok abartmamak lazım.yani en azından ben kendi adıma öyle yapıcam bundan sonra.az sebze,bol protein daha etkili sonuçlar verecektir

Yarim öncelikle gecmis olsun, sorunsuz geçsin inşallah, Allah şifa versin...

Az önce regl oldum, en iyimser tablo ile bir kilosu regl bitince gitse bile (şişim biraz yüzük cıkmıyo) kesin 1 kg almısım...süpriz değil tabikii, yersen alırsın:)

Neyse yüzü kara bir bildirim yapayım bari..
Başlama tarihi: 26 mart
Başlangıç kilo: 92.1
Hedef kılo: 68
Gecen perşembe: 81.5
Güncel: 83.8

Neyse bunu hakettim.. Sizlere bol eksiler güzeller:))

ahh ewt kanguruma bı bakayım..cok tsk ederimmm cnmmm

Ben de güçlendirmeye geçmeyi çok istiyorum ama öte yandan ömmür cüğümün dediği gibi korkuyorum. Kaçamak yapmaya çok çık çünkü. :44:

bende sanırım gecicem 2 hafta sonra..cunku artık bıkkınlık kacamakları getırmeye basladı..dun yarım simit yedim bugunde 4 tane ikram bisküvi:26::26: ödül ögünlerinde nefsimi körlersem,,kacamak duygum yok olur belki:26:

herkese günaydın arkadaşlarrrr bugün güne -400le uyandım çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm 28 günde 7.200 verdim vay canına SEVİYORUM SENİ DUKAN ayy nişanlım duymasın çok kızar hehehe:)

kızlar bugünkü menümü bildireyim.
sabah 2 dilim beyaz peynir,süt ve 2 küçük dukan çöreği gibi bişey
öğlen light yoğurtla yaptığım çakma yayla çorbası ve 1 dilim dukan ekmeği
akşama da ızgara balık yerim diye planlıyorum.

bu arada dün ilk defa kendime uyduruktan bişey yaptım ama çok hoşuma gitt,.
yoğurt,splenda,vanilya aromasını karıştırdım.dizi seyrederken oturdum 1 kase yedim ondan,ayyy tadına bayıldıım yaa.
bundan sonra ben boşuna meyveli yoğurt yemem,hem bu yaptığımı sınırsız yiyebilirim tadı da müthiş oldu.hatta farklı aromalar alıp değişik tatta yoğurtlar yapabilirim,çikolata aromalı falan

Harika haber, çok sevindim medesa :) Dukan'ın su içmekle ilgili bir sözünü hatırladım. İçinizi yıkar gibi bol su için. Su içerken içinizin adeta yıkandığını düşünün diyordu. Ben de tam 29 gündür, yıllardır içime yerleşen pis artıkları yavaş yavaş atıp durulandığımı hissediyorum. :)
Hepimize varolmanın dayanılmaz hafifliğini diliyorum kızlar :)

Son düzenleme:

günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacagım hastayım cok

baslama tarıhı: 19.03.2012
baslangıç kilo :66.3
hedef kilo: 55
gecen perşembe :59.8
suan ki kilo:58.7

başlangıç tarih:19.03.2012
başlangıç kilo:112
hedef kilo:65
geçen perşembe:98,5
güncel kilo:96,6
:124:

ahh ewt kanguruma bı bakayım..cok tsk ederimmm cnmmm

rica ederim canım ne demek,bak bir de adepo.com diye bir site var kapıya kadar teslim ediyor onlar da belki orda da olabilir.
sen bir bak bunlara,eğer hala bulamazsan ben bulduğumda sana da yollarım istersen,sonuçta ortak amaçlar uğruna mücadele eden takım arkadaşlarıyız
bu arada sağlığın daha iyi değil mi ?

haklısın valla ben de abartıp günde 4-5 litre su içiyorum ama sonra noluyor söyliim size : wc gidiyorum suyu boşaltıyorum tam kalkıyorum tekrar geliyor bir daha otururyorum anlayacağınız otur kalk derken o bile spor oluyorr

Saol canım! İnşallah!! Pek umudum yok ama.. Hem deme öyleee.. Sen de hiç öyle yağlı falan değilsin eminim. Maaşallah boy var sendee :122: :))
Ben zaten sebze günlerinde bile çok sebze yemiyorum. Yersem de 1 öğünde adamakıllı sebze yiyorum genelde. O yüzden o durum pek fark etmez bende. Sadece sporu arttırabilirim. Yürüyüş falan yaparım. Hafta sonundan beri spor yapmıyorum. Zaten 3 haftada ne kadar verdim, verdim... Regle 1 hafta kala yine şişiyo insan çünkü.

Kaçamaklara başladıysan bir an önce geç canıımm. Arttırırsan onları, kilon da artmasıınnn :18::18: Ya da artmasa da sabit kalır. Bu sefer yine boşuna seyir yapmış olursun günlerce.

cok tşk ederim cnmm,,moralimi düzelttinn

cok cok saol cnm ince dusuncen içinn,,cok tşkler..saglıgım ewt cok sukur bu hafta artık iyi,,cok tşkler..

Kaçamaklara başladıysan bir an önce geç canıımm. Arttırırsan onları, kilon da artmasıınnn :18::18: Ya da artmasa da sabit kalır. Bu sefer yine boşuna seyir yapmış olursun günlerce.

bakalım işte herhalde en fazla 2 hafta daha yapıcam gibi gelior suanki aklıma göre

Son düzenleme:

Onu ben de yapıyorum. Hatta içine gojiberry de atınca tam meyveli yoğurt oluyo Ya da öyle seninki gibi yapıp, içine biraz da süt katıp, biraz limon damlatıp buzluğa atıyorum. Tam dondurma gibi olmasa da, buz parmak gibi bişi oluyo Ama tatlandırıcılar biraz su tutuyor, şişiriyor insanı.. Çok yememek lazımmış. O yüzden azalttım ben maalesef ( Kişiden kişiye değişir tabi. Yine de kontrollü ye

günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacagım hastayım cok

baslama tarıhı: 19.03.2012
baslangıç kilo :66.3
hedef kilo: 55
gecen perşembe :59.8
suan ki kilo:58.7

Geçmiş olsuunnn!!!!

başlangıç tarih:19.03.2012
başlangıç kilo:112
hedef kilo:65
geçen perşembe:98,5
güncel kilo:96,6
:124:

Alkışı hakettin :)) Maşallah 2 kiloooo

bakalım işte herhalde en fazla 2 hafta daha yapıcam gibi gelior suanki aklıma göre

2 haftada yine de verirsin Zaten baya zayıflamışsın kiiii Daha ne olsuuunn

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 70,2 kg
Güncel kilo: 70,2 kg

ben çıkıyorum kızlar...
Iyi bakın kendinize... Geldiğimde kaldığım yerden devam ederim... Bu hafta liste için oluşucak aksaklıklar için özür dilerim... öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…