Başlangıç tarihi: 27.02.2012
Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg
Geçen perşembe kilo : 70,2 kg
Güncel kilo: 70,2 kg
ben çıkıyorum kızlar...
Iyi bakın kendinize... Geldiğimde kaldığım yerden devam ederim... Bu hafta liste için oluşucak aksaklıklar için özür dilerim... öpüldünüz...
Günaydın milleeettt!!
Kilo bildirimimi yapiyim,
başlangıç tarih :26.03.2012
başlangıç kilo :67
hedef kilo :57
geçen perşembe:61,2
güncel kilo :60,5
Bu 60,5 hem güncel kilo, hem de geçen Pazar veya Pazartesi kilosuYani ben 3 günde falan -700 oldum aslında. Sonra da durup duruyom işte. Şu regl bitince 59-58 görmek istiyorum artıııkk!!
yaparsın kuzum benim nolcak ki yahuu :)
hem şöyle düşün ne güzel ki senin toplamda vermen gereken kilon pek çoğumuzunkine göre çok daha az.
zaten ondan daha ağır kilo veriyorsundur.bizler ayaklı yağ kütleleri halinde olduğumuzdan o hızla attıklarımız hep yağ ve suymuş.
vücuttaki yağ oranı azaldıkça bak bizim de verme hızlarımız yavaşladı hatta üste kilo bile aldık.
sen dişini sıkarsan,1 ayda en az 3 kilouyu rahatlıkla verirsin arkadaşım
bu arada bence özellikle duraksamaları kesmek adına kaçamak yapmamanın yanında bence sebze günlerindeki sebze oranını da çok abartmamak lazım.yani en azından ben kendi adıma öyle yapıcam bundan sonra.az sebze,bol protein daha etkili sonuçlar verecektir
kızlar bugünkü menümü bildireyim.
sabah 2 dilim beyaz peynir,süt ve 2 küçük dukan çöreği gibi bişey
öğlen light yoğurtla yaptığım çakma yayla çorbası ve 1 dilim dukan ekmeği
akşama da ızgara balık yerim diye planlıyorum.
bu arada dün ilk defa kendime uyduruktan bişey yaptım ama çok hoşuma gitt,.
yoğurt,splenda,vanilya aromasını karıştırdım.dizi seyrederken oturdum 1 kase yedim ondan,ayyy tadına bayıldıım yaa.
bundan sonra ben boşuna meyveli yoğurt yemem,hem bu yaptığımı sınırsız yiyebilirim tadı da müthiş oldu.hatta farklı aromalar alıp değişik tatta yoğurtlar yapabilirim,çikolata aromalı falan
canım benim spor yapmadığın için oluyor bu durum.sonuçta hepimiz aşağı yukarı 10 kilolar hatta daha fazlasını veriyoruz.spor yapmayınca da puff diye sönüyor vücut tabi
ağır sğor yapamıyorsan bile kolların için damble falan yapsan.2 tane 10'ar kiloluk işini görür bence,alsan evde tv seyrederken falan yapıversen.damble alamıyorsan da evde benzer ağırlıkta olan eşyalardan uydursan bişeyler,indir kaldır yapıversen olma mı
kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
Ben de artık şu 59 lu kiloları görsem, 59,9 u görmeyeli 12 yıl oldu tam, 61 i görmeyeli de aynen o kadar oldu ama
Ben de ilk zamanlar sebze günlerinde sebzeyi abartıyordum ama son 10 gündür azalttım bunun faydasını gördüm gerçekten.
Canım benim, kilo vermek sana çok iyi geliyor :)) dukan çöreği gibi bişeyi anlayamadım ben :))
Tatlım ben de 2,5 aydır hiç yemedim meyveli yoğurt. Çilek aroması almıştım internetten söylediğin gibi yaptım ama biraz fazla kaçırmışım galiba yiyemedim :)) ama sonra şu meyve aromalı çaylar var ya doğadan ahududulu, çilekli vs. çay bardağının dibindeki azıcık kaynar suyla aromasını çıkarıp o suyu yoğurdun içine katıyorum (1 kaşık kadar kadar oluyor zaten) biraz splenda, nefis meyveli yoğurt oluyor.
........................
Alkışı hakettin :))Maşallah 2 kiloooo
...............
bacım geçmiş olsun şimdiden Allah tez şifasının versin inşallah......... hepsini okuyamadım yazdıklarınızın kafam çok yorgun ve bozuk....dün bulaşık suyuna niles diyip durmuşum yauvvv! burdan anlayın işte....hayırlı bir haber gelseydi inşallah, ben hala ümitliyim "gidebilrsiniz birşeyiniz yok" diyecekler buna inanıyorum! ve hazineleri sonsuz olan Rabbimden yalvararak istiyorum bu sonucu!
ben bildirirmimi de yapayım bacılarım:
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo :60
geçen hafta kilo : 64,2
güncel kilo :63,6 (regl devam ediyor)
sizi seviyorum bacılarım ve dualarınızı bekliyorum.............
bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.......herkese kolay gelsin öptüm tek tek54:
Onu ben de yapıyorum. Hatta içine gojiberry de atınca tam meyveli yoğurt oluyoYa da öyle seninki gibi yapıp, içine biraz da süt katıp, biraz limon damlatıp buzluğa atıyorum. Tam dondurma gibi olmasa da, buz parmak gibi bişi oluyo Ama tatlandırıcılar biraz su tutuyor, şişiriyor insanı.. Çok yememek lazımmış. O yüzden azalttım ben maalesef ( Kişiden kişiye değişir tabi. Yine de kontrollü ye
/QUOTE]
kuzum yaa benim hiç goji berry'im olmadı
dün bir aktara gittim iri yapraklı yeşil çay aldım,tam çıkarken sordum goji var mı diye varmış.
açtı büyük bir kavanozuu,anaaammmm yapış yapış olmuşlar sıcaktan mıdır nedir ayy sanki hareket eden kurtlar gibiydiler,nolmuş bozulmuş bu dedim hee abla sanki öyle olmuş dedi,kapat kapat kavanozu dedim kusacaktım yahuuu
neyse başka yerden alınca denerim ben de gojili yoğurdu :)
ben çıkıyorum kızlar...
Iyi bakın kendinize... Geldiğimde kaldığım yerden devam ederim... Bu hafta liste için oluşucak aksaklıklar için özür dilerim... öpüldünüz...
çok geçmiş olsun canım benim,boşver listeyi yaa babacığınla ilgilen sen,o herşeyden önemli.güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de artık şu 59 lu kiloları görsem, 59,9 u görmeyeli 12 yıl oldu tam, 61 i görmeyeli de aynen o kadar oldu ama
Ben de ilk zamanlar sebze günlerinde sebzeyi abartıyordum ama son 10 gündür azalttım bunun faydasını gördüm gerçekten.
Canım benim, kilo vermek sana çok iyi geliyor :)) dukan çöreği gibi bişeyi anlayamadım ben :))
Tatlım ben de 2,5 aydır hiç yemedim meyveli yoğurt. Çilek aroması almıştım internetten söylediğin gibi yaptım ama biraz fazla kaçırmışım galiba yiyemedim :)) ama sonra şu meyve aromalı çaylar var ya doğadan ahududulu, çilekli vs. çay bardağının dibindeki azıcık kaynar suyla aromasını çıkarıp o suyu yoğurdun içine katıyorum (1 kaşık kadar kadar oluyor zaten) biraz splenda, nefis meyveli yoğurt oluyor.
Evet canım, haklısın, spor yapmayı çok istiyorum üyeliğim de var dondurdum. Eve gidişim 19.30 oluyor, oğlum var, çok yemek seçiyor, (dolapta beklemiş yemeği yemiyor günlük yapmam gerekiyor) gidince ona ayrı bana ayrı yemek yapıyorum sonra mümkün olduğunca dışarı çıkıp yürüyordum ama 1 aydır tiroidim tavan ve çok halsizim yemekten sonra koltukta sızıyorum. ilacımı artırdı doktorum, enerjimin gelmesini bekliyorum. Evde damble var 1 er kiloluk onunla yapmaya çalışıyorum ama çok yavaş oluyor. Çok rahatsızım bu durumdan, bu zinciri kırmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.
hehehehe gerçekten öyle canım yaa kilo vermek bana süper iyi geliyor,inanılmaz pozitif hissediyorum
bak sen de hissetmişsin bunu taaa oralardan ne güzel bişey bu
ayyy benim de bir sürü meyveli çayım var,pek sevmediğimden içmiyorum.ben de onları yoğurtla karıştırayım bari çok iyi fikir,sağolasın
hımmm o zaman senin spor durumuna şöyle bir çözüm bulsak;sen oğlunu parka götürsen,o oyuncaklara binerken sen de parklardaki spor aletlerini kullansan.böylece hem onunla da ilgilenmiş olursun hem de spor yapmış olursun.en azından h.sonları yapın bunu bence.yada ne bileyim bulunduğunuz yer müsaitse ailece bisiklete binebilirsiniz,hep birlikte pazar yürüyüşleri yapabilirsiniz,havalar da düzeliyor.h.içi uygun değilsen bile h.sonu doğal yollardan spor yapmaya çalış bari
teşekkür ederim bebem. daha fazlası senın oldun:129:
kızlar yaa acil bişey sorsam,öğlen işyerimde tavuk şinitzel varmış yemek olarak.şimdi ben bunu yesem miii yemesemm miii ????normalde kitapta şinitzel yazıyor ama sonuçta dışı galeta kaplı ve kızarmış ya sakıncalı olur mu ???hımmm yada dışını sıyırıp içini bari yesem olur mu yoksa yine yağlı mı olur ,olayımız nedir ???
Amin amiinnnn!!! Cümlemizzzeeeee
Haydin, 12 olduuu. Ben yemeğe gidiyooommm. Bakalım ne yicem bugün :) Kısmet.. :) Afiyet olsun herkeseeee....
kızlar yaa acil bişey sorsam,
öğlen işyerimde tavuk şinitzel varmış yemek olarak.
şimdi ben bunu yesem miii yemesemm miii ????
normalde kitapta şinitzel yazıyor ama sonuçta dışı galeta kaplı ve kızarmış ya sakıncalı olur mu ???
hımmm yada dışını sıyırıp içini bari yesem olur mu yoksa yine yağlı mı olur ,olayımız nedir ???
Fıstığım belki yetişemedim sana ama acil tarafından cevap vereyim yine de. Böyle bir durumda mecbur kalırsam ben kabuğunu soyup peçeteyle fazla yağını alıyorum, restoranda garip garip bakıyorlar ama o yağların içime gitmesinden iyidir, onlara da eğlencelik oluyor.
Belki faydası olur, afiyet bal olsun.
bacım geçmiş olsun şimdiden Allah tez şifasının versin inşallah......... hepsini okuyamadım yazdıklarınızın kafam çok yorgun ve bozuk....dün bulaşık suyuna niles diyip durmuşum yauvvv! burdan anlayın işte....hayırlı bir haber gelseydi inşallah, ben hala ümitliyim "gidebilrsiniz birşeyiniz yok" diyecekler buna inanıyorum! ve hazineleri sonsuz olan Rabbimden yalvararak istiyorum bu sonucu!
ben bildirirmimi de yapayım bacılarım:
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo :60
geçen hafta kilo : 64,2
güncel kilo :63,6 (regl devam ediyor)
sizi seviyorum bacılarım ve dualarınızı bekliyorum.............
bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.......herkese kolay gelsin öptüm tek tek54:
HehehheheBen de 55 i görmeyeli 8-10 yıl olmuştur herhalde Hatta hafızamın o bölümü silik Ne ara 55'i geçip 57-60 oldum bilmiyorum hihihih Hedefimi 55'e çekersem ömrü billah seyir yapmam gerekecek heralde ama daha geçen sene 59'larda olduğum zamanları biliyorum ve buna rağmen 59'a düşemedim yahuuu :97: 1 senelik kilolar, ne çabuk yapışmış kardeşiiimmm!!! Aaaaa :95::95:
Ve de ne yaratıcı Dukan hatunusun sen öyleee
kızlar günaydın... ben hala fenalardayım... burnum tıkalı nefes alamıyorum... bu sabah uyandım cicilerimi giydim bi resim çekiyim dedim... sevgilime gönderdim... uyku sersemi deli adam bana diyo ki; "aşkım yanında bi kız daha vardı o nereye gitti"... ben saf anlamadım tabi bi süre... "içinden bi kız daha çıkmış sanki" dedi... e tabi öyle içimden bi insan çıkmış gibi değilim henüz ama... o da olucak kısmetse... bu arada geçen hafta 74 olan ben bu sabah 74,2 çıktım yani +200 olmuşum... hiç kaçamak da yapmadım ama neden öyle oldu (sanırım regl)... inşallah regl bitince normale dönerim...
bu arada asıl önemli olan.... bugun 11 gibi işten çıkıcam... saat 3-4 gibi belki dönerim belki dönemem... babam katarakt ameliyatı olucak... bu yüzden bildirim listesini çıkana kadar hazırlarım... eğer dönersem de o zaman zarfında gelenleri ekleyip yayınlarım... eğer dönemezsem de yine geriye dönük bildirimlerinizi alıp, yarın sabah paylaşırım... uyar mı kızlar?
Günaydın canlarım,
En azından inceldikçe daha bir şekle giriyor vücut yoksa dümdüzdü :)
Kızlar ya, dün ilgilenemedim sizinle :) Şu cher olayına da açıklık getireyim. :))
Ben yaş olarak sizden daha büyüğüm. "doktor hayranı mı acaba, ben tanımıyorum kendisini" derken "fizik olarak" yazmayı nutmuşum aceleden. Kadının yüzü bana sevimsiz geliyor yaşlandıkça diva ya benzetiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?