Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 70,2 kg
Güncel kilo: 70,2 kg

Heeyyyy!!! 16 kilo vermişsiiinnnn!!!! 16 kilo yaaa!! Suratını asacak hiç bir şey yoookkkk!! Sadece biraz daha sabıırrrr Süpersin

ben çıkıyorum kızlar...
Iyi bakın kendinize... Geldiğimde kaldığım yerden devam ederim... Bu hafta liste için oluşucak aksaklıklar için özür dilerim... öpüldünüz...

Geçmiş olsun tekraaarr!!! Ne özürü yahuuuuu :)

Son düzenleme:

Ben de artık şu 59 lu kiloları görsem, 59,9 u görmeyeli 12 yıl oldu tam, 61 i görmeyeli de aynen o kadar oldu ama

Ben de ilk zamanlar sebze günlerinde sebzeyi abartıyordum ama son 10 gündür azalttım bunun faydasını gördüm gerçekten.

Canım benim, kilo vermek sana çok iyi geliyor :)) dukan çöreği gibi bişeyi anlayamadım ben :))

Tatlım ben de 2,5 aydır hiç yemedim meyveli yoğurt. Çilek aroması almıştım internetten söylediğin gibi yaptım ama biraz fazla kaçırmışım galiba yiyemedim :)) ama sonra şu meyve aromalı çaylar var ya doğadan ahududulu, çilekli vs. çay bardağının dibindeki azıcık kaynar suyla aromasını çıkarıp o suyu yoğurdun içine katıyorum (1 kaşık kadar kadar oluyor zaten) biraz splenda, nefis meyveli yoğurt oluyor.

Evet canım, haklısın, spor yapmayı çok istiyorum üyeliğim de var dondurdum. Eve gidişim 19.30 oluyor, oğlum var, çok yemek seçiyor, (dolapta beklemiş yemeği yemiyor günlük yapmam gerekiyor) gidince ona ayrı bana ayrı yemek yapıyorum sonra mümkün olduğunca dışarı çıkıp yürüyordum ama 1 aydır tiroidim tavan ve çok halsizim yemekten sonra koltukta sızıyorum. ilacımı artırdı doktorum, enerjimin gelmesini bekliyorum. Evde damble var 1 er kiloluk onunla yapmaya çalışıyorum ama çok yavaş oluyor. Çok rahatsızım bu durumdan, bu zinciri kırmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.

bacım geçmiş olsun şimdiden Allah tez şifasının versin inşallah......... hepsini okuyamadım yazdıklarınızın kafam çok yorgun ve bozuk....dün bulaşık suyuna niles diyip durmuşum yauvvv! burdan anlayın işte....hayırlı bir haber gelseydi inşallah, ben hala ümitliyim "gidebilrsiniz birşeyiniz yok" diyecekler buna inanıyorum! ve hazineleri sonsuz olan Rabbimden yalvararak istiyorum bu sonucu!

ben bildirirmimi de yapayım bacılarım:

başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo :60
geçen hafta kilo : 64,2
güncel kilo :63,6 (regl devam ediyor)

sizi seviyorum bacılarım ve dualarınızı bekliyorum.............

bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.......herkese kolay gelsin öptüm tek tek54:

Hehehhehe Ben de 55 i görmeyeli 8-10 yıl olmuştur herhalde Hatta hafızamın o bölümü silik Ne ara 55'i geçip 57-60 oldum bilmiyorum hihihih Hedefimi 55'e çekersem ömrü billah seyir yapmam gerekecek heralde ama daha geçen sene 59'larda olduğum zamanları biliyorum ve buna rağmen 59'a düşemedim yahuuu :97: 1 senelik kilolar, ne çabuk yapışmış kardeşiiimmm!!! Aaaaa :95::95:

Ve de ne yaratıcı Dukan hatunusun sen öyleee

Canıımmm!!! Dualarımız seninleee!! Allah'tan ümit kesilmez tabi ki!! Ümit etmeden hiç bir şey olmaz.. Her şey güzel olsun, geçsin bu günler, bitsin gitsin inşallaaahh!!!!

Selam Kızlar,

1 haftadır yoktum ve takdir edersiniz ki geçmişi okuyamadım herkesler iyi mi?

Bu 1 hafta içinde hasta olan varsa acil şifalar dilerim. Herkese bol bol eksiler olsun inşallah.

Mirayım babacığına geçmiş olsun, cetvelin hiç önemi yok önce sağlık.

Kilo bildirimimi yapayım ben yine de, bu hafta fena değil :))

Başlangıç tarih : 01.04.2012
Başlangıç kilo : 70,4
Hedef kilo : 60
Geçen perşembe : 62
Güncel kilo : 61.2

kızlar yaa acil bişey sorsam,
öğlen işyerimde tavuk şinitzel varmış yemek olarak.
şimdi ben bunu yesem miii yemesemm miii ????
normalde kitapta şinitzel yazıyor ama sonuçta dışı galeta kaplı ve kızarmış ya sakıncalı olur mu ???
hımmm yada dışını sıyırıp içini bari yesem olur mu yoksa yine yağlı mı olur ,olayımız nedir ???

kızlar seyir evresinin ilk 5 gününü bitirmek üzereyim. atağın son gününden sonra hiç tartılmadım. yarın sabah tartılacağım inşallah. ama sanki kilo kaybı olmadı gibi hissediyorum. umarım hislerimde yanılırım duraklama genelde kaçıncı günlerde oluyor merak ettim.

Fıstığım belki yetişemedim sana ama acil tarafından cevap vereyim yine de. Böyle bir durumda mecbur kalırsam ben kabuğunu soyup peçeteyle fazla yağını alıyorum, restoranda garip garip bakıyorlar ama o yağların içime gitmesinden iyidir, onlara da eğlencelik oluyor.

Belki faydası olur, afiyet bal olsun.

Amin amiinnnn!!! Cümlemizzzeeeee

Haydin, 12 olduuu. Ben yemeğe gidiyooommm. Bakalım ne yicem bugün :) Kısmet.. :) Afiyet olsun herkeseeee....

Afiyet olsun canııııııııııııııııııım :) Bal olsun, yağ olmasııııııııııııııın

yani bence cok yaglı,uygun olmaz ama yapacak bişi yoksa dedigin gibi dısını sıyır,içininde fazla yagını al öle yee,,herzmn yaptıgın bişi deil sonucta bişi olmaz

sağol canım benim,
yaa ben de gittim 2 patça koydum.dışını sıyırdım falan ama birnin yarısını yedim,ona rağmen vicdan azabı duydum acaba yanlış bişey mi yapıyorum diye.geri kalanını verdim başka bir arkadaşıma,şimdi yoğurt çorbamı ısıtıp dukan eköeğimle onu yicem valla,içim rahat etsin bari :)

Ben de kilo bildirimimi yapayım unutuyorum hep işten güçten.

Başlangıç tarih : 02.05.2012
Başlangıç kilo : 73.500
Hedef kilo : 60
Geçen perşembe : 68.1
Güncel kilo : 67.0

Allah acil şifa versin canım inşallah dilediğin gibi bir sonuç çıkar. Rabbim herkesi sevindirsin inşallah.

Bu arada regl e rağmen kilo vermişsin tebrik ederim canım.

Ya sorma be canım, bu kilo denen illet öyle hazır ki yapışmaya, ama olsun ne kadar direnebilir ki :))

Bu arada ne kadar güzel çok pozitif bir insansın, buraya bile yansıyor. Maşallah, maşallah, hep böyle ol.

Yaratıcılığıma gelince, dukan sağolsun

kuzum yaa benim hiç goji berry'im olmadı
dün bir aktara gittim iri yapraklı yeşil çay aldım,tam çıkarken sordum goji var mı diye varmış.
açtı büyük bir kavanozuu,anaaammmm yapış yapış olmuşlar sıcaktan mıdır nedir ayy sanki hareket eden kurtlar gibiydiler,nolmuş bozulmuş bu dedim hee abla sanki öyle olmuş dedi,kapat kapat kavanozu dedim kusacaktım yahuuu
neyse başka yerden alınca denerim ben de gojili yoğurdu :)

hehehehe gerçekten öyle canım yaa kilo vermek bana süper iyi geliyor,inanılmaz pozitif hissediyorum
bak sen de hissetmişsin bunu taaa oralardan ne güzel bişey bu
ayyy benim de bir sürü meyveli çayım var,pek sevmediğimden içmiyorum.ben de onları yoğurtla karıştırayım bari çok iyi fikir,sağolasın
hımmm o zaman senin spor durumuna şöyle bir çözüm bulsak;sen oğlunu parka götürsen,o oyuncaklara binerken sen de parklardaki spor aletlerini kullansan.böylece hem onunla da ilgilenmiş olursun hem de spor yapmış olursun.en azından h.sonları yapın bunu bence.yada ne bileyim bulunduğunuz yer müsaitse ailece bisiklete binebilirsiniz,hep birlikte pazar yürüyüşleri yapabilirsiniz,havalar da düzeliyor.h.içi uygun değilsen bile h.sonu doğal yollardan spor yapmaya çalış bari[/QUOTE]

Goji yi ben bazen akşamları çay içerken yiyorum çerez gibi iyi oluyor.

Ne demek canım, biz birbirimiz için varız :)) Meyveli çaylar da değerlenmiş olur böylece, afiyet olsun canım.

Spora gelince de ben bir çözüm bulup seninle planımı paylaşacağım, üzerinde konuşuruz, yoksa derileri toplamak için çöp kamyonu gerekecek :))

canlarimmmm merhabalar...

herkeslere bol bol eksili günlerr insallahhh

canimm gecmis olsun cok cok.. umarim hizlica iyilesir babacin.. bosver listeyi be canim olmasa nolur bu hafta ..

ok canim simdik aciklik geldi olaya

medesa gec kalmisim ama neysem artik bende ayni seyi söylicektim sende öyle yapmissin..

sabahki menüm

peynir ve haslanmis yumurta

öglen

tavuk suyu corba yaptim yiycemm

aksamada

heralde yine corba yesem doyarim
esime de balik yapicam belkim kendime de yaparim balik

Tr de de var mi hani su iglo nun hazir dondurulmus somon larindan var onlardan yapiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…