Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet kızlar güzelim şinitzeli elimin tersiyle itip,light yoğurtla yaptığım çorbamı içtim dukan ekmeğimle,buna da şükür
üstüne de şekersiz cappicino içtim.sabahtan da 7 otlu çay içmiştim.
akşama da balık yersem süper olur :)
ekimcim bu arada sen sormuştun galiba poğaça gibi şey nasıl oluyor diye :) geçenlerde bir arkadaş ekler hamuru gibi bir tarif vermişti aynı zamanda içine peynir maydonoz koyup sakallı da yapabiliyorum bununla demişti.o tariften yapmıştım ama benimkilerin üstü tırtıklı falan oldu yani arasına bişey konacak gibi değil
ben de onları aralarda atıştırıyorum öylesine.
6 yk yulaf kepeği,1 bardak su bulamaç olana kadar tencerede karıştırıp sonra içine 1 yumurta beyazı koyup karıştırıyorduk yanılmıyorsam,sonra da fırın tepsisine :)
fırsatım olursa bu h.sonu farklı bişeyler yapayım diyprum.mesela lor peynirli kabak mücveri

Love01,
Ben 62 olarak başladım regl dönemiydi ama 61 falan diyelim biz ona =) şu an 53 kiloyum hedefim 50 ama başarabilceğimden emin diilim :18: benim tek dezavantajım boyum malesefki :2: 1.50 boyundayım ve bu yüzden de hiçbir şekilde kilo kaldırmıo vücudum hala daha çok zayıf sayılmam yani =//

umutsuzluk yokkkk hep birlikte bitircez bu yarışı

Kızlaaar sizleri takip edip daha motive oluyoruuum umarım hepimiiz kilolarımızdan hemen kurtuluruuzz atakta bugün 5.günüm ve 2.5 kilo vermişim mutlu olduuum böyle hızlı hızlı gitse keşke heeep

o arkadas ben oluyorum canim sanirsam

sakalli gibi yapmak istedim bende ama yayildi bu sefer benimkiler ama bende peynirli karisim yapip üstüne sürdüm , yarisininda üstüne krema yaptim sürdüm mmmmmmmmmmmmm missssssssss

Seyirin ilk günleri vücut o kısıtlı yemeklerden çıkınca kendini korumak için kolay kolay vermiyor kiloları. Vermemişsen bile, ondandır. 2. hafta başlarsın kilo vermeye. Duraklama da herkeste olmuyo sanırım, ama olursa da 1. ayı geçince başlıyo genelde, diye biliyorum.

:26: Teşekkür ederim canım O senin pozitifliğin :13: Amin amiinnn!!

canlarimmmm merhabalar...

herkeslere bol bol eksili günlerr insallahhh
........
....
Tr de de var mi hani su iglo nun hazir dondurulmus somon larindan var onlardan yapiyorum:26:
Ben almıştım sumoonn. Benim aldığım ama superfresh falandı galiba :44: Çok kötü olduuuu. Semserttiiiii Iyyy!! Zorla yediimm. Bu güzel heralde di mi? Nasıl yaptın. Sadece ısıttın mı?

Son düzenleme:

umutsuzluk yokkkk hep birlikte bitircez bu yarışı

Sevgili glshk tabi ki vereceksin, metabolizma belli, son kilolarda çok direniyor ama sen ondan daha inatçısın değil mi?

Love01 in dediği gibi bu yarışı bitirmeden bırakmak yok.

Canım benim, evet sakallı olan tarifi sen vermiştim :))

tavuk suyu çorbayı simlanın domatesli tavuk suyu çorbasından mı yapıyorsun? Ben onu çok beğendim ama domates var ya içinde protein günümde aklıma geliyor taze yapayım diye bekliyorum ertesi gün başka birşey oluyor bir türlü yapamadım hala :)

arkadaşlar nette bir yazı okudun şimdi. seyir evresi en fazla 10 gün güçlendirme de en fazla 10 gün uygulanmalı diyor. öyle mi gerçekten. bilen var mı. ben hiç kitapta da rastlamadım. belki ben atlamışımdır.

Yok daha neleeerrr :100: Olur mu öyle şey yaaa!? Sonuçta kitabı okuduysan böyle olmadığından emin olman lazım. Diyetin zararlı olduğunu düşünenlerin uydurması işte, belli.

2010 yılındaki ramazan ayında istem dışı süt ve süt ürünleri ile beslenmek zorunda kaldım sahur hazırlamaya üşendiğim için süt içip yatıyordum işe gidip gelince yorgun düşüyordu bedenim aksamda yine üşendiğime nesfitle karnımı doyurdum derken bu alışkanlık halıne geldı sanırım sütüde severim zaten :) 3 ayda filinta olmuştum 94 kg 76 kg düştüm (sanırım cok hızlı kılo verdım) boyumda 178cm olunca süper oldu herşey benim için istediğim herşeyi giyebiliyordum. iş nedeni ile şehir dışı seyehatlerım başladı her hafta bıyerdeyım başladım hazır yemeklere derken şimdi verdiğim kiloları geri aldım ve istesemde diyet yapamıyorum sanırım psikolojım bozuk :)))

Ekinsu, sen de bizim gibi üstüne basılmış kola kutusu gibi misin :)) Çok tatlıydı ckpln çok güldüm :)

Evet çok benziyor herşeyimiz, ama hedefinin değişmesi de çok ilginç. Dün gece de regl oldum. İyi bakalım sen de 58 ol bakalım, güçlendirmede buluşuruz :)

Merhaba arkadaslarrrrr. Bugun diyetimin 2. gunundeyim ve 61.8den 61.2 ye dusmusum
62.5le baslamistim insallah 55 54 olurum.

böle bişiyi kim uydurmus cok merak ettım..kıtabı okuyanda ztn buna guler gecer.zira seyir istedigimiz kiloya gelene kdr olan dönem,guclendırmede werılen her kilo basına 10 gun uygulanan bi dönem..yanı tamamen uydurma bi yazı..

canim sert degil bu.. süperr bir tadi var. üzerinde pisirme önerileri var zaten. firinda 200 derecede eger buzlu halde verirsen 40 dk da pisiyor.. ama bir lezzetli bir lezzetli anlatamam yani . iki güne bir yiyorum nerdeyse. üzerinde ekmek kirintilari var ama ben üstünnü esime veriyorum tabii .. bence sen yanlis pisirdin canim ya . nasil sert olabilir ki cünkü. :26:

ben domatesli yapmiyorum canim cünkü pismis domatesle pek aram yok.. bi garip oluyorum yerken :26:

o yüzden normal tavugu hasliyorum yani gögsünü . ondan sonra baska tencereye suyunu süzerek döküyorum icine tavuklari didikliyorum . sonra bir yumurta sarisi ve yarim bardak yogurt cirpiyorum kasikla. kaynamis su dan az az döküp ilistirarak tencereye yavasca döküyorum hiccc kesilmiyorr masallah bana
tuzu filan eklemiyorum tabi. birde kapagini hemen kapatmiyorum. dolayisi ile süper oluyor. en son karabiber filan ohh miss

eger bikmadan bir kac gün icersen bak bakalim hicc arti görüyormusun

ahh yazik yaa vala cok üzüldüm psikoljoni cok iyi anliyorumm .. ama hemen bir an önce bu diyete baslarsan emin ol kisa sürede atarsin ilk kilolari sonrada yavas yavas verirsin.. moralin düzelir yaa .. kendimi düsündüm birden bende ayni böyleydim teee 97 dydim yani 1.72 boya düsün artik

ecemus mesajini alinti yapmisim cevap vermeyi unutmusum. tabiki de öle birsey yok. sakin böle sseylere kanmayalim kitabimizi okuyalim bu sayfadan ve facebook sayfasindan ayrilmayalim. diyetimize sahip cikalim aaaa

Selam kızlar,

Hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama biz eşimle dukan yapıyorduk da onu kaçamak yaparken yakalamıştım ya, hepiniz acımıştınız.

İşte 20 kg vermesi gereken eşim bugün itibariyle 12 kg verdi, kaldı 8 kilo. Bu arada, arada bir kaçamakları oluyor ama onları da görmemiş gibi yapıyorum :))

Eşiyle dukan yapan canlar var mı? Onlarda durum nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…