Love01,
Ben 62 olarak başladım regl dönemiydi ama 61 falan diyelim biz ona =) şu an 53 kiloyum hedefim 50 ama başarabilceğimden emin diilim :18: benim tek dezavantajım boyum malesefki :2: 1.50 boyundayım ve bu yüzden de hiçbir şekilde kilo kaldırmıo vücudum hala daha çok zayıf sayılmam yani =//
evet kızlar güzelim şinitzeli elimin tersiyle itip,light yoğurtla yaptığım çorbamı içtim dukan ekmeğimle,buna da şükür
üstüne de şekersiz cappicino içtim.sabahtan da 7 otlu çay içmiştim.
akşama da balık yersem süper olur :)
ekimcim bu arada sen sormuştun galiba poğaça gibi şey nasıl oluyor diye :) geçenlerde bir arkadaş ekler hamuru gibi bir tarif vermişti aynı zamanda içine peynir maydonoz koyup sakallı da yapabiliyorum bununla demişti.o tariften yapmıştım ama benimkilerin üstü tırtıklı falan oldu yani arasına bişey konacak gibi değil
ben de onları aralarda atıştırıyorum öylesine.
6 yk yulaf kepeği,1 bardak su bulamaç olana kadar tencerede karıştırıp sonra içine 1 yumurta beyazı koyup karıştırıyorduk yanılmıyorsam,sonra da fırın tepsisine :)
fırsatım olursa bu h.sonu farklı bişeyler yapayım diyprum.mesela lor peynirli kabak mücveri
kızlar seyir evresinin ilk 5 gününü bitirmek üzereyim. atağın son gününden sonra hiç tartılmadım. yarın sabah tartılacağım inşallah. ama sanki kilo kaybı olmadı gibi hissediyorum. umarım hislerimde yanılırımduraklama genelde kaçıncı günlerde oluyor merak ettim.
............
Ya sorma be canım, bu kilo denen illet öyle hazır ki yapışmaya, ama olsun ne kadar direnebilir ki :))
Bu arada ne kadar güzel çok pozitif bir insansın, buraya bile yansıyor. Maşallah, maşallah, hep böyle ol.
Yaratıcılığıma gelince, dukan sağolsun
Ben almıştım sumoonn. Benim aldığım ama superfresh falandı galiba :44: Çok kötü olduuuu. Semserttiiiii Iyyy!! Zorla yediimm. Bu güzel heralde di mi? Nasıl yaptın. Sadece ısıttın mı?canlarimmmm merhabalar...
herkeslere bol bol eksili günlerr insallahhh
........
....
Tr de de var mi hani su iglo nun hazir dondurulmus somon larindan var onlardan yapiyorum:26:
Love01,
Ben 62 olarak başladım regl dönemiydi ama 61 falan diyelim biz ona =) şu an 53 kiloyum hedefim 50 ama başarabilceğimden emin diilim :18: benim tek dezavantajım boyum malesefki :2: 1.50 boyundayım ve bu yüzden de hiçbir şekilde kilo kaldırmıo vücudum hala daha çok zayıf sayılmam yani =//
umutsuzluk yokkkkhep birlikte bitircez bu yarışı
canlarimmmm merhabalar...
herkeslere bol bol eksili günlerr insallahhh
canimm gecmis olsun cok cok.. umarim hizlica iyilesir babacin.. bosver listeyi be canim olmasa nolur bu hafta ..
ok canim simdik aciklik geldi olaya
medesa gec kalmisim ama neysem artik bende ayni seyi söylicektim sende öyle yapmissin..
sabahki menüm
peynir ve haslanmis yumurta
öglen
tavuk suyu corba yaptim yiycemm
aksamada
heralde yine corba yesem doyarim
esime de balik yapicam belkim kendime de yaparim balik
Tr de de var mi hani su iglo nun hazir dondurulmus somon larindan var onlardan yapiyorum:26:
Eki Görüntüle 433073 Eki Görüntüle 433073
arkadaşlar nette bir yazı okudun şimdi. seyir evresi en fazla 10 gün güçlendirme de en fazla 10 gün uygulanmalı diyor. öyle mi gerçekten. bilen var mı. ben hiç kitapta da rastlamadım. belki ben atlamışımdır.
aynı ben desene benimde boyum 168 bacak kısmı 102 civarı falandı bende mesela kısa mont türü şeylei pek giyemem çirkin durur benimde belim en zayıf anımda bile 60 cm olmamıştır ki hele bir ara 45 kiloya düşmüştüm ünv. son sınıfta okul bitircem derken demek ondanmış neyse öğrenmiş olduk sağol canım :)))
ekiiim desene bizim yaşlarda kilolarda boylarda tutuyor :))))))))))bende hedefimi 58 yapıcam sanırım başlamışken bitsin
arkadaşlar nette bir yazı okudun şimdi. seyir evresi en fazla 10 gün güçlendirme de en fazla 10 gün uygulanmalı diyor. öyle mi gerçekten. bilen var mı. ben hiç kitapta da rastlamadım. belki ben atlamışımdır.
Seyirin ilk günleri vücut o kısıtlı yemeklerden çıkınca kendini korumak için kolay kolay vermiyor kiloları. Vermemişsen bile, ondandır. 2. hafta başlarsın kilo vermeye. Duraklama da herkeste olmuyo sanırım, ama olursa da 1. ayı geçince başlıyo genelde, diye biliyorum.
Ben almıştım sumoonn. Benim aldığım ama superfresh falandı galiba :44: Çok kötü olduuuu. Semserttiiiii Iyyy!! Zorla yediimm. Bu güzel heralde di mi? Nasıl yaptın. Sadece ısıttın mı?
Canım benim, evet sakallı olan tarifi sen vermiştim :))
tavuk suyu çorbayı simlanın domatesli tavuk suyu çorbasından mı yapıyorsun? Ben onu çok beğendim ama domates var ya içinde protein günümde aklıma geliyor taze yapayım diye bekliyorum ertesi gün başka birşey oluyor bir türlü yapamadım hala :)
2010 yılındaki ramazan ayında istem dışı süt ve süt ürünleri ile beslenmek zorunda kaldım sahur hazırlamaya üşendiğim için süt içip yatıyordum işe gidip gelince yorgun düşüyordu bedenim aksamda yine üşendiğime nesfitle karnımı doyurdum derken bu alışkanlık halıne geldı sanırım sütüde severim zaten :) 3 ayda filinta olmuştum 94 kg 76 kg düştüm (sanırım cok hızlı kılo verdım) boyumda 178cm olunca süper oldu herşey benim için istediğim herşeyi giyebiliyordum. iş nedeni ile şehir dışı seyehatlerım başladı her hafta bıyerdeyım başladım hazır yemeklere derken şimdi verdiğim kiloları geri aldım ve istesemde diyet yapamıyorum sanırım psikolojım bozuk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?