Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dtsly, canım nasılsın? Durumunda var mı bir değişiklik? Moralin nasıl?

selam bende ncak işten vakit bulup bakıyordum neler yazılmıs dıye senın yazını gorunce mutlu oldum

moralim iyi ya cok sukur.sabah gıdıp kanımı verdım işe geldim.hamile oldugumdan neredeyse emınım ama nasıl bılmıyorum
mesela havalr bır garıp ya.bır gunes acıyor bır yagıyor falan.normalde amaaan seker degılım erımem der ve aldırıs etmem.şimdi içimde birşey beni engelliyor.ustune bır hırka al bırde elıne semsıye.üşütme kendini
veya hava basık oldugu ıcın terleyınce hemen soyunup dokunurum.aman dıyorum kendıme.hemen cıkarma hasta masta olma şimdi durup dururken

cok sacma ama kendı kendıme vucut korumaya gectı

ammmmaaaaaaan boşverdım.ben + gibi hissediyorum.o kadar.

yarın oglen alcam sonucumu.hala kahverengı akıntım devam edıyor ama ne kadar boyle gıdecek bu anlamadım.

haaaa bu arada dukana da hamılelere uygun formatta devam edıyorum

dedıgım gıbı + olursa eşime anneme babama nasıl soyleyecegımı ve onların nasıl mutlu olacagını dusunerek sevınıyorum.- olursa da evet demekki anne olmaya hazırım ki su anda kendı kendıme bıle dikkat eder hale geldım deyıp gececegım.

her halukarda mutluyum velhasıl.

haaa - cıkarsa dukan seyıre kısa bır guclendırme molası vermıs olacagım bırde

Canım benim, çok sevindim iyi olmana.

Dünkü halinle çok fark var arada moral olarak bu inanılmaz güzel, zaten öyle birşey olduğunda Allah içine sevgisini düşürüyor insanın ben ona inanıyorum.

Umarım herşey gönlünce olur canım.

ecemus mesajini alinti yapmisim cevap vermeyi unutmusum. tabiki de öle birsey yok. sakin böle sseylere kanmayalim kitabimizi okuyalim bu sayfadan ve facebook sayfasindan ayrilmayalim. diyetimize sahip cikalim aaaa

çok haklısın. nette o kadar çok şey yazıyorlarki...
pes etmek yok.

ikna edebilsem eşimi ne güzel olurdu. birbirimize destek olurduk. ama nerdeeeee... sanırım sonra tekrar geri almaktan korkuyor kiloları.
olsun benim destekçilerim var zaten dimi

ikna edebilsem eşimi ne güzel olurdu. birbirimize destek olurduk. ama nerdeeeee... sanırım sonra tekrar geri almaktan korkuyor kiloları.
olsun benim destekçilerim var zaten dimi

Evet canım, o senin verdiğini bir görsün, sonra bir de almadığını, o zaman pişman olacak. :)

Bize güven gerisini merak etme sen :))

hoşgeldiiin canıııım,ben de yazmıştım sana daha çok mutlu ol ama sabahtan yazıp öğleden sonra çıktığımdan görmemişsindir
yeni geldim daha :)
o kadar çok sevindim ki senin böyle olumlu düşünmene.gerçekten ekim34'ün de dediği gibi düne göre psikolojin de çok çok daha iyi gibi çok şükür
bu arada madem dünkü moddan çıktın sana şunu söyleyebilirim,senin şu an akıntı sandığın şeyler aslında senin reglin.yani hamileyken üste adet görmek gibi bişey.adetin garip geliyor olması durumu.bak ne kadar güzel,içgüdüsel olarak hazırmışsın
canım benim yaaa bu çok güzel bir duygu.hem yanlış hatırlamıyorsam senin eşin zaten çok istiyordu da sen ertelemek istiyordun.gerçekten de eşin,ailen hatta bizler bile havalara uçucaz mutluluktan
bence sen de kendini hazır hissediyorsan bu güzel duygunun tadını çıkarmaya bak
hem sen canını sıkarsan bebiş de hisseder.hadi artık ne kendini ne kimseyi üzme ama yarın durumun belli olunca bize de hemen haber ver.Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.Mesela ben şimdi evlensem hemen ilk geceden hamile kalmak isterim vallahi
Allah herkese nasip etmiyor,hadi bakalım canım inşallah hakkında hayırlısı olur ,koskocamaaaan öpüyorum seniii

Ben bunu almadım zaten. Benim aldığım superfresh markaydı galiba. Tavada 10 dakka ısıtın yeter diyordu üzerinde de. Hİç anlamadığım bi şekilde semsert oldu. Sırf faydalı diye yedim. Bi de bunu aliyim o zamaann :)) Balık güzel zayıflatıyooo Önümüzdeki 1 ayda 4 kilo vermem lazım. Çok çalışmam lazım çookkk

Ay canıımmm!!! Çok sevindim yaaa Ne güzzeellll!!! İnşallah hayırlısı olur senin için. Hem negatif bile çıksa, bak, anne olmaya nasıl hazır olduğunu anlamış oldun Oyoyoy!! Bi de kendini koruyormuuşşşş Ne güzel bi duygudur yaaa:116::109: Kimbilir nasıl sevinirler sizinkiler haberi duyuncaa! Hele eşiiin Her iki durumda da şu andaki düşüncelerinden dolayı senin adına çok mutlu oldum =) Ama madem istemeye başladın, o zaman inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar Bizi habersiz komaaaaa!!!

Son düzenleme:
dely süperfresh'inkini bilmiyorum ama iglo'nun herşeyi çok güzel
biraz pahalı diğerlerine göre ama değer.mesela levrek ve çipurası da var fileto ve kendinden soslu,limon ve az z.yağı inanılmaz pratik ve lezzetli.kaynar suya poşetiyle atıyorsun,3 dk sonra çıkarıyorsun lokum gibi :) ama 17 lira civarı yani her zaman 1 balığa o para verilmez.
ama ben yalnız yaşadığımdan ve çalıştığımdan hiç uğraşamayacağım zamanlarda kurtarıcı oluyor.
ee sen dondurulmuş değil de normal balıkçıdan al 1-2 dilim somon.hem pişirmesi çok kolay be kuzum,belki sen yüksek ateşte pişirdinse kurutmuşsundur.en güzeli ya tavada arkalı önlü 5-6 dk pişir.yada mümkünse fırında kot yağlı kağıdın üstüne,istersen domates rendesi soğan,defne yaprağı falan da eklersin 10 dk'yı bulmaz.hemen pişiyor zaten yahu çok da severim keratayı,eti de sıkı olduğundan doyurucu.bak canım çekti şu an fena şekilde bu arada denizden hakikaten babam çıksa yerim,tam egeliyim
öğlen sadece yoğurt çorbası içmiştim ama şu an çok acıktım lor peynirli ve tek sarılı omlet yaptırıyorum kendime

Benim aldığım da pahalıydı maalesef :S Hatta amaann dedim, deniyim ne olacak, her zaman almıyorum ki, dedim. Ama hiç zevk almadım. Ben de tavada pişirdim, çünkü zaten hazır pişirilmişmiş onlar. Tavada 5-6 dakika ısıtın yazıyordu üstünde. Çabuk olsun diye fırına vermedim. Akşam gidip bunlardan aliyim bari :) Ben balık sevmem de peek :100: Mecburriyetten yiyorum arada. bu ara arttıriyim bari. Biz de az onca yemeklerden bahsettikkk :S Kekler börekler bişiler bişiler... Ben de acıktım ne yazık kiiii :S :) Acıkmaktan çok can çekmesi yani Evde de sebze günüm için aldığım sebzeler dolapta çürüyoooo :S Akşam da kıymalı yumurta yapcaktıımmm. Offf! Ne alsam çöpe gidiyooo Eve gidip 7-8'den sonra sebze yemeği yapmak da dert yanii. Kalıyo hep sebzeler o yüzden :S Sebzeyi az yememin en büyük sebebi..

bence bırgun onceden pişir sebzelerını. akşam gıt yemegını ye oturup filmmi izleyeceksın once at yemegını ocaga o pişerken sen filmini izle:126:. çay kahve keyfımı yapacaksın keyfını yaparken pişsin yemegın. kestirecekmısın kestırıken pişsin yemegın.:120: çalısan bayanların sıkıntısı bu. yapcak bısey yok. bende cok atmısımdır. kahvaltılıklar sebzeler falan.:78: ama sımdı boyle yapıyorum sorun olmuyor.. :103:

Son düzenleme:

Ben de medesa ya katılıyorum iglo nunkini aldım ve çok güzeldi canım, tavsiye ederim. Dip balığı mı, okyanus mu neydi :) ondan aldım filetosu tavada azıcık ısıttım muhteşemdi. Olsun, sevmesen de ye canım, kilo verimi sahiden hızlanıyor bence :)

Bir de buraya çocukluğumdaki tulumba tatlısı geldi herkes götürdü, bu kaçıncı oluyor ama bugün regl olduğum için daha bir zor geldi dayanmak.

Sebze ye gelirsek aynen senin gibi canım isteyip alıyorum sonra akşam geç yapıp yiyemiyorum ya da içime sinmiyor geç saatte yemek, çürüyor ve atıyorum. En son kabakları uzun uzun doğradım ve tost makinasına koydum 5 dk da piştiler zaten sarımsaklı yoğurt yapıp yedim. En pratik ne ise onlara yöneliyorum ben de.

taşınıyor olmamız sebebiyle oluşan maddi sebeplerden ara vermek zorunda kaldım kaç gündür ama bildirim yapiim yinede dikkat ettim bildirim yapınca daha iyi oluyorum motive

başlangıç 26.03.2012
başlangıç 74
hedef 58
geçen perşembe 67 (di galiba)
bugün 65,50 (BU HAFTA BİR 66 BİR 65 HATTA AÇKEN 64 OLDUM )

birkaç gün daha dukan yapamıcam

bugün 2 ay aradan sonra rus salatası yedim dün börekle akşam yemeği yedim... benm dukan gitti artık pazartesi falan tekrar başlarım Allah tan yarın ayın 1 i

bende dizinin reklam aralarında kalkıp yapıorum

ben fazla yaptığım sebzelerimin artanını birer porsiyon şeklinde hoooppp buzluğa atıyorum :)
ben balığı yaparken fırında yapıyorsam örneğin 2 çipura yapıyorum,birini akşam yiyiyorsam birini sabah paket yapıp yanıma alıp öğle yemeğinde yiyiyorum.dondurulmuş değil de normal balıkçıdan aldığın zaman daha ekonomik tabi.
ben bir de karides atıyorum buzluğa.ps günümde domates,biberle birlikte yapıyorum üstüne de light kaşar ohhhh :):):):):)

bende dizinin reklam aralarında kalkıp yapıorum

ben genelde pazar günleri ekmek mi yapıcam,sebze mi ne yapıcaksam fırın da hazır yanmışken peşpeşe atıyorum herşeyi.sebzelerimi falan da yapıyorum.dediğim gibi bunlar soğuyunca da kaplara ayırıp buzluğa atıyorum.köfteyi de öyle mesela çok yapıp 5-6 şarlı gruplar halinde atıyorum buzluğa.sabah işe giderken akşam yiceğim şeyi buzluktan çıkarıyorum,akşam sadece ısıtıyorum.dolmayı bile buzluğa atıyorum

Saol canım. Evet, tabi ki öyle yapmak lazım ama... Ama işte... Yorgun oluyorum ve yemek yapmaya dermanım kalmıyo genelde.. 1 kere şu 1 gece önceden yemek yapma işini başlatsam, devam edebilirim herhalde ama :44: O ilk seferi bile yapamadım daha.. Ben de yemiyorum işte sonuçta. Ne kolay olacaksa, hoopp onu yapıyorum, günü kurtarıyorum.. Yapıcam inşallah, yapıcam..

Ben de hep en pratiğe kaçıyorum işte. Geçen gün size az yağlı piliç döner bulamadım dediğim gün, akşama Migros'a bi daha baktım. Aaaa! Gelmişşş :)) 2 tane vardı, hemmen aldım. Mesela o çok pratik ve güzeeelll Ama bu iglo'nunkini de mutlaka alıcam Evet. Balığa yüklenmem lazım

Hamaratsınız vesselam hihhihhihi Ben günlük yaşıyorum uyuşukluğumdan heralde Ohhh bugünü de kurtardık diye hahaha :76:

Seviyorum siziiii fikirler için saolun hepiciğinizzz Yapmaya çalışıcaaammm

Öpüyoruuummm İyi akşamlaaarr....

yok be canim nerdeee..
ama benim esim spor yaparsa ya da ne biliim azcik dikat etsin yediklerine., kolayi kessin, ekmegi azaltsin hemen veriyor. gicik oluyorum yaa. o yüzden üstüne düsmüyorum pek.. sadece göbegi var . gerisi normal

ayyy sen yazinca simdi gene canim cekti bebek yaa ben korumaya gecmeyi beklersem yandik. tee bir sene daha var.. iyisimi calismalara mi baslasak ki yavastan

kiz sende yani bravo hemen ilk geceden kalayim diyon koptumm

dely canim benim su yazilarini bi büyültsen olmuyomu kuzum yaa.. okurken sasi oluyorum.. malum yas gecti artik

birde hayatim bu dedigim varmi TR de diye sormustum eger varsa al tabii ki. ben burda kesfettim de bunu o yüzden ... eskiden hic merali degildim balika filen ama bu cok güzel somon fileto

birde eger medesa nin dedigi gibi 17 liraysa iglo ohaaa demek istiyorum. bu resmini koydugum normalde 2.39 euro 250 gr ama arada indirim oluyor ben bugün indirimli aldim 1.77 euro.

eger o kadar pahaliysa bencede disaridan taze al kendin borcama koy hic yagsiz ohh kendi yagiyla pissin. daha ucuz olur.

Eki Görüntüle 433401

Son düzenleme:

canım yaa ben 79'luyum dolayısıyla artık vakti geldi de geçecek nerdeyse.üstelik de evlenecez derken ayrıldım sevgilimden 2 ay önce
e şimcik bu saatten sonra yeni sevgili bulcam,hiç değilse 1 sene falan çıkıcam,evlenecem derken en iyi ihtimalle yaş olacak 34-35
eskiden ben de derdim evlendikten sonra en az 2-3 sene çocuk yapmayacağım diye ama o zaman yirmili yaşların başındaydım,bu yaşa gelince mecburen acele etmek lazım.hem ben deli gibi çocuk istiyorum,hem de çocukluğumdan beri istiyoruuumm vee çoookkkkk korkuyorum ya o ideal eş karşıma çıkmaz da çocuk sahibi olamazsam diye.:2:
açık söyleyeyim erkek arkadaşımdan ayrılmamın etkenlerinden biri de ondan baba olamayacağını anlamamdı çünkü yaşı 35 ama daha hala kendisi çocuk
neyse şu 5 kilo yarışını kazanırsam arkadaşların bana hediye olarak bulacakları eş adaylarımdan biri ideal kişi olursa ahanda değmeyin keyfimeee
yaa bu arada senin orda resmen bedavaymış iglo inanamıyorum,bizi burda baya dütlüyorlarmış yani.
o ne ya ? burda da öyle olsa fiyatı ben hergün alırım iglo çünkü senin durumun aksine ben de bayılırım balığa.
7 gün her öğün yesem zor bıkarım vallahii
burda normal 300 grlık falan levrek yada çipura öyle işte 17 lira.zaten fileto olduğundan kafa,göz,kemik hiç bişeyi yok geriye kaldı 200 gr balık diğer ürünleri de pahalı iglonun ve kampanyaya da girse sadece 1-2 lira daha aşağıda oluyor yani çok ciddi indirim olmuyor maalesef ama tek geçerim lezzet konusunda

şimdi baktım netten 250 gr iglo deniz somonunun migrostaki fiyatı 20 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…