bende aynı şeyi düşünüyorum hele son 1 haftadır resmen vucut kendini güçlendirmede sanıyor bence :) yaptığım kaçamaklardan dolayı dün hedefimi 60 dan 58 e düşürsemmi dedim ama yok böyle daha kötü oluyor bende 60 ı buldummu hoooop güçlendirme nefsi köreltmek gerekbende sanırım gecicem 2 hafta sonra..cunku artık bıkkınlık kacamakları getırmeye basladı..dun yarım simit yedim bugunde 4 tane ikram bisküvi:26::26: ödül ögünlerinde nefsimi körlersem,,kacamak duygum yok olur belki:26:
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar bildirim yapıp cıkacagım hastayım cok
baslama tarıhı: 19.03.2012baslangıç kilo :66.3hedef kilo: 55gecen perşembe :59.8suan ki kilo:58.7
çok sevindim senin adına hayırlısı ne ise o olsun merak etme bebişler gelicekleri zamanı çok iyi biliyorlar çok tatlı onlar Allah isteyen herkese versinselam bende ncak işten vakit bulup bakıyordum neler yazılmıs dıye senın yazını gorunce mutlu oldum
moralim iyi ya cok sukur.sabah gıdıp kanımı verdım işe geldim.hamile oldugumdan neredeyse emınım ama nasıl bılmıyorum
mesela havalr bır garıp ya.bır gunes acıyor bır yagıyor falan.normalde amaaan seker degılım erımem der ve aldırıs etmem.şimdi içimde birşey beni engelliyor.ustune bır hırka al bırde elıne semsıye.üşütme kendini
veya hava basık oldugu ıcın terleyınce hemen soyunup dokunurum.aman dıyorum kendıme.hemen cıkarma hasta masta olma şimdi durup dururken
cok sacma ama kendı kendıme vucut korumaya gectı
ammmmaaaaaaan boşverdım.ben + gibi hissediyorum.o kadar.
yarın oglen alcam sonucumu.hala kahverengı akıntım devam edıyor ama ne kadar boyle gıdecek bu anlamadım.
haaaa bu arada dukana da hamılelere uygun formatta devam edıyorum
dedıgım gıbı + olursa eşime anneme babama nasıl soyleyecegımı ve onların nasıl mutlu olacagını dusunerek sevınıyorum.- olursa da evet demekki anne olmaya hazırım ki su anda kendı kendıme bıle dikkat eder hale geldım deyıp gececegım.
her halukarda mutluyum velhasıl.
haaa - cıkarsa dukan seyıre kısa bır guclendırme molası vermıs olacagım bırde
şu karidesi bende deniyeceğim de bir türlü olmadıben fazla yaptığım sebzelerimin artanını birer porsiyon şeklinde hoooppp buzluğa atıyorum :)
ben balığı yaparken fırında yapıyorsam örneğin 2 çipura yapıyorum,birini akşam yiyiyorsam birini sabah paket yapıp yanıma alıp öğle yemeğinde yiyiyorum.dondurulmuş değil de normal balıkçıdan aldığın zaman daha ekonomik tabi.
ben bir de karides atıyorum buzluğa.ps günümde domates,biberle birlikte yapıyorum üstüne de light kaşar ohhhh :):):):):)
canım yaa ben 79'luyum dolayısıyla artık vakti geldi de geçecek nerdeyse.üstelik de evlenecez derken ayrıldım sevgilimden 2 ay öncee şimcik bu saatten sonra yeni sevgili bulcam,hiç değilse 1 sene falan çıkıcam,evlenecem derken en iyi ihtimalle yaş olacak 34-35
eskiden ben de derdim evlendikten sonra en az 2-3 sene çocuk yapmayacağım diye ama o zaman yirmili yaşların başındaydım,bu yaşa gelince mecburen acele etmek lazım.hem ben deli gibi çocuk istiyorum,hem de çocukluğumdan beri istiyoruuumm vee çoookkkkk korkuyorum ya o ideal eş karşıma çıkmaz da çocuk sahibi olamazsam diye.:2:
açık söyleyeyim erkek arkadaşımdan ayrılmamın etkenlerinden biri de ondan baba olamayacağını anlamamdı çünkü yaşı 35 ama daha hala kendisi çocuk
neyse şu 5 kilo yarışını kazanırsam arkadaşların bana hediye olarak bulacakları eş adaylarımdan biri ideal kişi olursa ahanda değmeyin keyfimeee
yaa bu arada senin orda resmen bedavaymış iglo inanamıyorum,bizi burda baya dütlüyorlarmış yani.
o ne ya ? burda da öyle olsa fiyatı ben hergün alırım iglo çünkü senin durumun aksine ben de bayılırım balığa.
7 gün her öğün yesem zor bıkarım vallahii
burda normal 300 grlık falan levrek yada çipura öyle işte 17 lira.zaten fileto olduğundan kafa,göz,kemik hiç bişeyi yok geriye kaldı 200 gr balıkdiğer ürünleri de pahalı iglonun ve kampanyaya da girse sadece 1-2 lira daha aşağıda oluyor yani çok ciddi indirim olmuyor maalesef ama tek geçerim lezzet konusunda
öyle deme 30 dan sonra herşey çok çabuk oluyor tanışma anlaşma hoop nikah masası bebek 2 yılda biter sen 35 inde annesin güzelim üzülme bende 34 de anne oldum keşke daha önce evlenseymişim de daha önce olsaymış şimdide kardeş yapardım