Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende aynı şeyi düşünüyorum hele son 1 haftadır resmen vucut kendini güçlendirmede sanıyor bence :) yaptığım kaçamaklardan dolayı dün hedefimi 60 dan 58 e düşürsemmi dedim ama yok böyle daha kötü oluyor bende 60 ı buldummu hoooop güçlendirme nefsi köreltmek gerek
günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacagım hastayım cok
baslama tarıhı: 19.03.2012baslangıç kilo :66.3hedef kilo: 55gecen perşembe :59.8suan ki kilo:58.7
geçmiş olsun canım
çok sevindim senin adına hayırlısı ne ise o olsun merak etme bebişler gelicekleri zamanı çok iyi biliyorlar çok tatlı onlar Allah isteyen herkese versin
şu karidesi bende deniyeceğim de bir türlü olmadı

öyle deme 30 dan sonra herşey çok çabuk oluyor tanışma anlaşma hoop nikah masası bebek 2 yılda biter sen 35 inde annesin güzelim üzülme bende 34 de anne oldum keşke daha önce evlenseymişim de daha önce olsaymış şimdide kardeş yapardım

canım benim çok sağol,umarım dediğin gibi olur valla
karidesi de yap tabiii ya,hem çok pratik,hem lezzeti,doyurucu hatta mantarla falan çoğaltıp sonra fırına da atabilirsin her türlüsü güzel :)

kızlar bu arada ben aktardan yeşil çay aldım ama demleyerek nasıl yapıcam onu bilmiyorum tam olarak:26:
yani çay demler gibi demliğe mi koyacağım yoksa kettle da su kaynatıp mı yapıcam.
porselen demliğim yok benim ama

ben kettle da su ısıtıyorum kupaya koyuyorum içine 5-6 adet atıyorum (benim aldığım minik minik suya atınca yaprak gibi açılıyor) 10 dk bekliyorum sonra onları içinden kaşıkla çıkarıyorum içiyorum, diğer yolu ise french press aldım onun içinde yapıyorum çok daha kolay oluyor kupanın içinden yeşil çay yapraklarını toplamak zorunda kalmıyorum:))

çok sevindim senin adına hayırlısı ne ise o olsun merak etme bebişler gelicekleri zamanı çok iyi biliyorlar çok tatlı onlar Allah isteyen herkese versin

cook tesekkurler kızlar yaaa.sizin destegınız benı cok toparladı.

tabıkı yarın ogrenır ogrenmez ılk sız bıleceksınız.şayet + çıkarsa 6 hazıran da evlılık yıl donumumuz var o gun soylemek ıstıyorumtabıkı kendımı tutabılırsem

bu arada işyerinde yanımızda yenı bır kız basladı yardımcı olarak.bugun soruyor bu
-evli misiniz?
-evet
-yeni mi?
-sayılır 3 yıl olcak
-oo ne guzel.bebek var mı peki?
-...........şeeeeey şimdilik yok

ee ne deseydım aslında bende bunu merak edıyorum mu deseydım

ya bu arada şayet + isem sanırım bazı ot çöp çaylarını içmemem gerekiyor.pei bu form çaylarının içindeki otlarda zararlı mıdır??

Cola Zero içmenin sınırı nedir, bilen var mı? Günde üç bardak içsem ne olur mesela :) Kaldı ki Cola seven biri de değilim ama tatlı isteğimi bastırıyor resmen.

ya bu arada şayet + isem sanırım bazı ot çöp çaylarını içmemem gerekiyor.pei bu form çaylarının içindeki otlarda zararlı mıdır??

tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı

Son düzenleme:

Bende bundan tüketiyorum ve firinda kitir kitir olana kadar pisiriyorum cok lezzetli oluyor..

Fiyat korkunc bu ne ya kiyma ne kadar ki sanki et mubarek... desenize izine gelirken + dukan masrafi diye extra dan para biriktirmem gerek

Merhabalar... Atak evresinin 5. gününe girmiş bulunmaktayım ve 2 kilo verdim... Doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve de Haziranın 23 ünde tatile çıkıyoruz. Açıkçası ne yapıp edip elimden geldiği kadar vermem lazım. Bikiniler bana bakıyor ben onlara :) Bebeğim 8 aylık 12 kilo gitti kaldı 8 kilo ... Benim öğrenmek istediğim seyir evresinde kilo verme hızı nasıl yani en azından tatile kadar 5 kilo daha verebilirmiyim sizce ... Öyle bir hırslandım ki geçen gün doğum günüm dü annemler pasta alıp gelmişler sürpriz yaptılar ama ben sadece mumları üfleyip servis yaptım onlar pasta yerken ben de yulaf kepekli gözlememi yedim :)))))

günaydın kızlar bugünde + ile uyandım dünde, neler oluyor böyle anlamadım, amaan güçlendirmeye az kaldı derken kilo almaya başladım off sabah sabah kötü haber((((((((

günaydınn..
ben ilk ps günümü heder ettim :) sebzeden tat alamadım hiç, gerçi diğerinden de alamıyorum sanki... tat alma sorunu normal mi??:44:

kızlar hepinize günaydın...
dün zorlu bi gündü... saat 11 buçuk gibi işten çıktım dışarda yemek yedim 12 buçukta hastanedeydim... ameliyat randevumuz 1 deydi... fakat babamın şekeri önce 460 sonra 490 a çıkınca almadılar ameliyata... stresten oldu büyük ihtimalle... ama b_k kondurmuyo... stres yapmıyorum ben rahatım falan diyip duruyo... ama farkında olmadan heyecanlandı sanırım... neyse insilün yapıldı bol su içiriyoruz idrara çıksın şekeri atsın diye... tabi biz beklerken sıradaki herkesin ameliyatı bitti... ve dün bişeye şahit oldum... yemin ediyorum insanlığımdan utandım... çok yaşlı bir teyze vardı o da ameliyat sırası bekliyodu... teyze 80 li yaşlarındadır... şalvarlı köy insanı bellii ki... kadıncağızın gözleri hiç görmüyor iki gözü de hasarlı... yanında da bi tip zirzopmu zirzop... heryeri dövmeli... artis artis bakışlar atıyo ortalığa... ve o teyzeyle hiç ilgilenmiyo... ben oğlu sandım meğer torunuymuş... neyse teyzeyi içeri aldılar ameliyata giricek... 10 dk sonra dr çıkardı... biz bu ameliyatı yapamayız şuuru çok yerinde değil... çok heyecanlandı-korktu diyo... dahiliye doktoruna görünmeli teyze sonra onay getirirseniz ancak o şekilde alabiliriz ameliyata dedi... neyse dr tekrar içeri girdi diğer ameliyat için... o dışardan bakıldığında adam gibi görünen, fakat sadece erkek olabilmiş "adam"lığı henüz becerememiş mahlukat teyzeye nasıl bağırmaya başladı... işte diyo ki "neden korkuyosun-sen böyle yaparsan hiçbişey olmaz-işimiz var senle"... ya utandım yemin ediyorum gençliğimden utandım... sonra dışarı çıktı o hayvan... kadını oracıkta bıraktı... bende gittim teyzeyle konuştum korktunmu sen diyorum "evet çok korktum- heyecanlandım, ondan mı yapmadılar" diyo... neyse yeleğini giydirdim... yemenisini bağladım... su da içirdim... nasıl dua etti anlatamam... sonra o it herif geldi... kalk gidiyoruz diyo... yahu kadıncağız yürüyemiyoki... zaten kupkuru bişey... al kucağına nolucak... kolunu tutuyo... o kadın o şekilde güç alabilirmi... sonra ordaki asistan kızlar yardımcı oldu... kolundan tutup çekeleyerek götürdü kadını... ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN... çok üzüldüm teyzeye... sonra benim babişkomun şekeri 300e düşebildi ve hemen girdi ameliyata... saat 5 oldu tabi... 15 dk sürdü... çok şükür sıkıntısız atlattık... allahım daha beterinden saklasın inşallah... sağlıkla kimseyi sınamasın rabbim... bu sabah kısmetse bandajını açtırmaya gidicekler hastaneye... inşallah en kısa sürede normal görüşüne kavuşur... bu da benim şekerim...

bu arada listeyi yaptım ama ya gözümden kaçtı yada bildirim yapmayanlar var... bikaç kişi eksik... dün eğer bildirim yapıldıysa bana aktarabilirmisiniz rica etsem...
yarenk79
niless
sirkencubin
lareza
dtsly
glshksk

Son düzenleme:
>Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar taşınıyorum umarım DUKAN cağazım bozulmaz. Süte yumurtaya dayanacağım. Annecim yoğurdumu da bol yapmış. Ben kavanozlar elimde gezdirririm diyorr.
Dün perde ölçüsü aldırdım kornej taktırdım canım çıktıııı. Offff hafta sonu taşınmam lazım ki haftaya tatile gidfebileyim 3-5 gün. Bu akşam kolileme işini bitirsem. Yarın temizlik .Pazarr cuppppp yeni ev.
Ay şimdiden yoruldum ama bennnnnn...

ayyy... çok heyecanlı ama... ben çok severim yeni şeyler yaşamayı hayırlı olur inşallah... yeni evinde misler gibi mutlu huzurlu bi yuvan olur inşallah.... hem bu yorgunluk sana - olarak döner meraklanma şekerim...

gelmiş geçmiş olsun inşallah... malesef insan görünümlü hayvan çok memlekette hiç yaşlanmayız sanıyorlarrr bu arada babişkon pek güler yüzlü maşallah. insan ameliyata girerken gülümsermi yahuu maşallahhhhh

çok üzüldüm şimdi okuyunca yarim ya ben dayanamam hiç böyle şeylere gördükçe içim gider dediğin gibi hayvan tipleri dövesim gelir , seni büyüten yediren içiren bakan gece gündüz senin için uykusundan yemesinden içmesinden kendi ihtiyaçlarından vazgeçen insanı işte bir gün gelir vefasızca böyle çekiştirir bağırır çağırırsın Allah kimseye göstermesin yaşlılığımdan endişeleyim ben zaten bir tane oğlum var oda kimbilir ben yaşlanınca nerelerde olur kimsesiz yaşlı bir kadın olarak tek başıma ölürüm herhalde ( Allah ömür verirse tabi) gerçekten bazen düşünüyorum bunları neyse iyiki yardım etmişsin kadıncağıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…