Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarim günaydın bu hafta benim için çok yogun geçiyor buraya uğrayıp kilo bildirimi yapamadım sabah tartıldım geçen haftayla aynı çıktım 55.6 yım yani

başlangıç tarihi: 10.04.2012
Hedef kilo: 54
Başlangıç kilo: 61.3
Geçen perşembe kilo: 55.6
Güncel kilo: 55.6

hafta sonu misafirlerim geliyor nasıl olacak bilmiyorum elimden geldiğince dikkat edecem önümüzdeki haftalarda 54 lü değerlere biraz daha yaklaşmış olacam

Son düzenleme:
Yarim babana çok geçmiş olsun... Teyzeye çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse

bu arada babanada çok geçmiş olsun canım

hepinizden allah razı olsun....
evet pek güler benim şeker babişkom... hele minik kızı yanındaysa herzaman gülüyodur... benim abim de biraz vefasız bi adam... taa gecenin bi vakti aradı babamı geçmiş olsun demek için... o yüzden ben de ailemin yaşlılığından endişeliyim... allah bana sağlık sıhhat versi herzaman onları taşırım sırtımda... üzerimde bu kadar emeği olan insanları görmezden gelemem...
allah hepimizi hayırlı hayat yaşamayı nasip etsin... hayırlı evlat nasip etsin... kimseye muhtaç etmesin inşallah...

babana geçmiş olsun canım allah vicdanlı kullarında etsin hepimizi aramızda öyle insan müsfetteleri var.
(dün bende bildirim yapmıştım canım)

boşuna demiyorlar işte insanın bir kız evladı olmalı diye, banada bir tanede kız yap yaşlanınca sana bakar diyorlar :))

gel de sinir olma şimdi iki gün -100 gördükten sonra bugün +200 görmek de ne oluyoki yaa...al ver, al ver olmaya başladı bende. Çok moralim bozuluo artık! sanırım ben bu kiloda kaldım artık veremicem

Çok geçmiş olsun öncelikle. ALLAH senden razı olsun. Hiç dayanamıyorum yaşlı insanların gözünden gelen bir damla yaşa. Rahmetli ananemm gelir aklıma. ALlahlarından bulsunlar...

Ben de bildirim yapmıştım sabahın kör saatlerinde ama tekrar yapayım.

Başlangıç :07/05/2012
Başlangıç Kg: 90,1
HEdef : 60,1
Geçen perşembe :86,2
Dün: 84,8

Bugün de - 200 regl, taşınma ve zıplamamama rağmenn :)

miraycım günaydın babacığına çok çok geçmiş olsun allah onu sevdiklerine bağışlasın sağlıklı sıhatli yaşlılık versin teyzeyede çok üzüldüm valla dün hiç foruma giremedim bildirim yapamadım ama listede açıklanmamış ben bu gün bildirim yapayım bari

başlangıç kilo 80.200
hedef kilo 58
geçen hafta kilo 65.900
güncel kilo 64.800

günaydın kızlar..çarşamba günü 76,2 kg ile başladığım diyetimde bu sabah itibariyle 74,2 kg a düşmüş durumdayım.atak evremin bitmesine daha 3 günüm var.çok mutluyum.en güzeli de zayıflamak için motivasyonum tam.inşallah böyle devam eder.......

ya şimdide bikaç kilo daha wersemde kilo alma payımı bıraksam kendime demeye basladım,,malum vucüt güçlendirmeye geçince cozutup geri alırsam daha kötu bilmiorum kafam cok karıstı yawww:2:

günaydınn..
ben ilk ps günümü heder ettim :) sebzeden tat alamadım hiç, gerçi diğerinden de alamıyorum sanki... tat alma sorunu normal mi??:44:

benimde artk yok gibi bisi tat alma duyum,,zoraki yiorum biçok şeyi..

ayy ii bilirim o tasınma olayınııı,,we nefret ederim kendilerindenn

cok geçmiş olsun..

Aminnnnnnnnnnnn

Daha iyileri sizlerin oldun.

Bu arada annemin bir totemi var bahsedeyim size.

Yeni ev alan, evi olan etrafındaki kişilerden bozuk para istedi. 30-40 kiş kadar sanırım. O parayla kuyumcudan minicik altın anahtar aldı. Onu taşıyorum 3 aydır cüzdanımda ANnemi kırmadım. Ev planım hiç olmaz diye düşünüyordum oldu. Şİmdi onu ihtiyacı olan brine vereceğim. Sizde yapın Totem iştee :)

başlangıç kilo:53.8
hedef kilo :48-46
geç. perşembe:53.8
be perşembe :52.4

kilo bildirimini bende tekrar yaptım

yarim_ geçmiş olsun, atlatmışsınız ne güzel.. sağlık sıhhat çok önemli, hep önemli..

arkadaşlar listenin mantığını (motivasyon amaçlı olduğunu düşünüyorum) düzenini ve kimleri yazdığınızı öğrenebilir miyim? Dahil olmaya çalışıyorum paylaşımlarınıza ama siz de haklı olarak kim ne kadar kalacak belli değil diye öncelikle çekirdek kadroyla ilgileniyorsunuz. Bununla bir sorunum yok yanlış anlaşılmasın, sorularım var, deneyimlisiniz.. ondan kelli sorupdururum :)

nesliii listede sende varsın... ekledim... ama eksik arkadaşlarımızın bildirimleri gelse yayınlıycam...

kızlaaar herkese günaydın geçen haftadan bu yana 1100 gitmiş valla çok mutlu oldum üstelik malum dönemdeyim ve bir türlü gelemedi hala beklemekteyim onun şişliği de var üzerimde

Günaydın arkideşleeerr! Mutlu günler, mutlu hafta sonlarııı Bugün Cumaaaa!! Cuma günleri insan bi mutlu oluyo ufaktan Tabi yarın çalışacaklar için farklı olabilir de :S Ay ama düşünüyorum bi yandan da, ömrümüzden geçiyoorr.. 1 hafta daha geçti oohh diyorum, 1 hafta daha yaşlandık offf diyorum. İşte hayatta böyle her şey içiçe.. Biraz felsefe yaparak melankolikleştikten sonra :)) Kendimi sarsarak dünyaya dönüyorum :)

Tickerımı güncellememişim ayol :)) Hemen güncellşyşm Titpini de mi değiştirsem... :44: Kurbiş uyuşuk mu nee hihi Zıplasana kardişiiimmmm!!! Taş atcam bak :76:

dely canim benim su yazilarini bi büyültsen olmuyomu kuzum yaa.. okurken sasi oluyorum.. malum yas gecti artik

Canım, benim yazılar seninki kadar zatiii :)) Anlamadım ben bu işi

Bilmem.. Var mı? deseydin

Sen anniş olcaaan... Toparlan tabiiiii Üzmücen kendini artıkın... Yani şimdi değilse de bi gün olcan inşallah :)) Evlilik yıldönümünde söyleeee!! Bekleeee!! Dayaaann!!! Az kalmış heemm!! Ay çok güzel olur çookkkk Ben bile heyecanlandııımmm :118:

Cola Zero içmenin sınırı nedir, bilen var mı? Günde üç bardak içsem ne olur mesela :) Kaldı ki Cola seven biri de değilim ama tatlı isteğimi bastırıyor resmen.

3X330 ml olması lazım. Amaaaannn! Vücuduna bi şişlik falan yapmıyosa, iç gitsin!! hihi

Bende bundan tüketiyorum ve firinda kitir kitir olana kadar pisiriyorum cok lezzetli oluyor..

Fiyat korkunc bu ne ya kiyma ne kadar ki sanki et mubarek... desenize izine gelirken + dukan masrafi diye extra dan para biriktirmem gerek

Evet canım :)) Türkiye'de Dukan yapmak göçtürüyo insanı maalesef

kızlar hepinize günaydın...
dün zorlu bi gündü... saat 11 buçuk gibi işten çıktım dışarda yemek yedim 12 buçukta hastanedeydim......
............

Allah acil şifalar versin babacığınaaa :109: Tez zamanda iyileşir inşallah!! O yaşlı teyzeye çok üzüldüm ama.... Offf!! Allah büyük!! Onlar da yaptıklarını çekeceklerdir bi gün mutlaka...! Allah hepimize hayırlı evlatlar versin...

Ekiinn!! Sen de öyle demeee.. Evlatların hayırlısını versin Allah!! Ne erkek çocuklar var annelerine çocukları gibi bakıyorlar... Öyle de olması lazım zaten... Hiç meraklanma.. Sen onu öyle güzel yetiştirdikten sonra, hep senin yanında olacaktır oğluşuunnnn!!!

Kalay gelsin.. Zor işler ama sonucu çok güzel Yeni yuvanız hayırlı olur inşallah...!!! Mutlu mesut yaşarsınız...

gel de sinir olma şimdi iki gün -100 gördükten sonra bugün +200 görmek de ne oluyoki yaa...al ver, al ver olmaya başladı bende. Çok moralim bozuluo artık! sanırım ben bu kiloda kaldım artık veremicem

Moral bozmak yookkk!! Tartılmak yookkk :)) Gidecek gideceeeekkk!!! Onlar da gideceeekkkk Öyle konuşmaaa kendine moral veerrr

Cuma cuma güzel dualar ettik.. Hepsi gerçek olssun inşallah!!!

geçmiş olsun çok iyi görünüyor baban..ALLAH o bahsettiğin insanlardan etmesin kimseyi.vicdanlı olmak en çok gereken özellik Allah yoksunluğunu göstermesin..

tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı

Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…