tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı
TEŞEKKÜR EDİYORUM...Allah acil şifalar versin babacığınaaa :109: Tez zamanda iyileşir inşallah!! O yaşlı teyzeye çok üzüldüm ama.... Offf!! Allah büyük!! Onlar da yaptıklarını çekeceklerdir bi gün mutlaka...! Allah hepimize hayırlı evlatlar versin...
geçmiş olsun çok iyi görünüyor baban..ALLAH o bahsettiğin insanlardan etmesin kimseyi.vicdanlı olmak en çok gereken özellik Allah yoksunluğunu göstermesin..
günaydın kızlar..çarşamba günü 76,2 kg ile başladığım diyetimde bu sabah itibariyle 74,2 kg a düşmüş durumdayım.atak evremin bitmesine daha 3 günüm var.çok mutluyum.en güzeli de zayıflamak için motivasyonum tam.inşallah böyle devam eder.......
kızlar... eksik olanları görmezden gelin... bu haftalık böyle olsun lütfen...
bence bırgun onceden pişir sebzelerını. akşam gıt yemegını ye oturup filmmi izleyeceksın once at yemegını ocaga o pişerken sen filmini izle:126:. çay kahve keyfımı yapacaksın keyfını yaparken pişsin yemegın.kestirecekmısın kestırıken pişsin yemegın.:120: çalısan bayanların sıkıntısı bu. yapcak bısey yok. bende cok atmısımdır. kahvaltılıklar sebzeler falan.:78: ama sımdı boyle yapıyorum sorun olmuyor.. :103:
bende dizinin reklam aralarında kalkıp yapıorum
ben fazla yaptığım sebzelerimin artanını birer porsiyon şeklinde hoooppp buzluğa atıyorum :)
ben balığı yaparken fırında yapıyorsam örneğin 2 çipura yapıyorum,birini akşam yiyiyorsam birini sabah paket yapıp yanıma alıp öğle yemeğinde yiyiyorum.dondurulmuş değil de normal balıkçıdan aldığın zaman daha ekonomik tabi.
ben bir de karides atıyorum buzluğa.ps günümde domates,biberle birlikte yapıyorum üstüne de light kaşar ohhhh :):):):):)
ben genelde pazar günleri ekmek mi yapıcam,sebze mi ne yapıcaksam fırın da hazır yanmışken peşpeşe atıyorum herşeyi.sebzelerimi falan da yapıyorum.dediğim gibi bunlar soğuyunca da kaplara ayırıp buzluğa atıyorum.köfteyi de öyle mesela çok yapıp 5-6 şarlı gruplar halinde atıyorum buzluğa.sabah işe giderken akşam yiceğim şeyi buzluktan çıkarıyorum,akşam sadece ısıtıyorum.dolmayı bile buzluğa atıyorum
Hamaratsınız vesselam hihhihhihiBen günlük yaşıyorum uyuşukluğumdan heralde Ohhh bugünü de kurtardık diye hahaha :76:
Seviyorum siziiiifikirler için saolun hepiciğinizzz Yapmaya çalışıcaaammm
Öpüyoruuummmİyi akşamlaaarr....
TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ama valla bu iş yetiştirmeyle alakalı değil... abimi de annem-babam yetiştirdi... erkeklerin geni bozuk... erkekler sadece annelerine düşkünler... o da bekarlıklarında... biraz büyüyüp adam oldular mı dünya umurlarında değil... ben bunun yetiştirmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...
arkadaşlar listenin mantığını (motivasyon amaçlı olduğunu düşünüyorum) düzenini ve kimleri yazdığınızı öğrenebilir miyim? Dahil olmaya çalışıyorum paylaşımlarınıza ama siz de haklı olarak kim ne kadar kalacak belli değil diye öncelikle çekirdek kadroyla ilgileniyorsunuz. Bununla bir sorunum yok yanlış anlaşılmasın, sorularım var, deneyimlisiniz.. ondan kelli sorupdururum :)
Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.
Valla kızlar maşallahınız var, nasıl hamaratsınız.Şu gücümü bi toplasam da ben de yapabilsem.:26:
Ben de bu ara öyle yaşıyorum ama inşallah körle yatan şaşı kalkar misali hamarat arkadaşlarımıza benzeriz dely cim :))
Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.
cook tesekkurler kızlar yaaa.sizin destegınız benı cok toparladı.
tabıkı yarın ogrenır ogrenmez ılk sız bıleceksınız.şayet + çıkarsa 6 hazıran da evlılık yıl donumumuz var o gun soylemek ıstıyorumtabıkı kendımı tutabılırsem
bu arada işyerinde yanımızda yenı bır kız basladı yardımcı olarak.bugun soruyor bu
-evli misiniz?
-evet
-yeni mi?
-sayılır 3 yıl olcak
-oo ne guzel.bebek var mı peki?
-...........şeeeeey şimdilik yok
ee ne deseydım aslında bende bunu merak edıyorum mu deseydım
HELP
moralim düştü
3 gündür aynı kilodayım
12. gündeyim 5gün atak yaptım 7 gündür ise seyirdeyim
hiçbişeyden çok yemiyor hatta yemiyorum
mesela dün yaptığım sütlacı öncesi su sonrası yeşilçay olarak öğün olarak yedim
kısa sürede aldığım 4-5 kilomun 4 kilosu hızlı gitti ama
3gündür 69.9-70 çıkıyor aç karna sabah tuvaletten sonra
sabredip devam edeceğim
ama takılıp kalma diye bişey varmı
dün misafirlikteydim annemlerde evde tavuk göğsü yağsız yoğrudumu yeyip gittim orda çay içtim
ev yapımı gözlemeler tatlılar kurabiyeler salatalar vardı bakmadım bile(
ama bu neden
tatlım sanırım ekinsu hamilelerden bahsetti hamilelikte bitki çayları yasakta
tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı
pardon canım yeşil çay değil ada çayıymış zararlı olan hamilelikte
kızlar hepinize günaydın...
dün zorlu bi gündü... saat 11 buçuk gibi işten çıktım dışarda yemek yedim 12 buçukta hastanedeydim... ameliyat randevumuz 1 deydi... fakat babamın şekeri önce 460 sonra 490 a çıkınca almadılar ameliyata... stresten oldu büyük ihtimalle... ama b_k kondurmuyo... stres yapmıyorum ben rahatım falan diyip duruyo... ama farkında olmadan heyecanlandı sanırım... neyse insilün yapıldı bol su içiriyoruz idrara çıksın şekeri atsın diye... tabi biz beklerken sıradaki herkesin ameliyatı bitti... ve dün bişeye şahit oldum... yemin ediyorum insanlığımdan utandım... çok yaşlı bir teyze vardı o da ameliyat sırası bekliyodu... teyze 80 li yaşlarındadır... şalvarlı köy insanı bellii ki... kadıncağızın gözleri hiç görmüyor iki gözü de hasarlı... yanında da bi tip zirzopmu zirzop... heryeri dövmeli... artis artis bakışlar atıyo ortalığa... ve o teyzeyle hiç ilgilenmiyo... ben oğlu sandım meğer torunuymuş... neyse teyzeyi içeri aldılar ameliyata giricek... 10 dk sonra dr çıkardı... biz bu ameliyatı yapamayız şuuru çok yerinde değil... çok heyecanlandı-korktu diyo... dahiliye doktoruna görünmeli teyze sonra onay getirirseniz ancak o şekilde alabiliriz ameliyata dedi... neyse dr tekrar içeri girdi diğer ameliyat için... o dışardan bakıldığında adam gibi görünen, fakat sadece erkek olabilmiş "adam"lığı henüz becerememiş mahlukat teyzeye nasıl bağırmaya başladı... işte diyo ki "neden korkuyosun-sen böyle yaparsan hiçbişey olmaz-işimiz var senle"... ya utandım yemin ediyorum gençliğimden utandım... sonra dışarı çıktı o hayvan... kadını oracıkta bıraktı... bende gittim teyzeyle konuştum korktunmu sen diyorum "evet çok korktum- heyecanlandım, ondan mı yapmadılar" diyo... neyse yeleğini giydirdim... yemenisini bağladım... su da içirdim... nasıl dua etti anlatamam... sonra o it herif geldi... kalk gidiyoruz diyo... yahu kadıncağız yürüyemiyoki... zaten kupkuru bişey... al kucağına nolucak... kolunu tutuyo... o kadın o şekilde güç alabilirmi... sonra ordaki asistan kızlar yardımcı oldu... kolundan tutup çekeleyerek götürdü kadını... ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN... çok üzüldüm teyzeye... sonra benim babişkomun şekeri 300e düşebildi ve hemen girdi ameliyata... saat 5 oldu tabi... 15 dk sürdü... çok şükür sıkıntısız atlattık... allahım daha beterinden saklasın inşallah... sağlıkla kimseyi sınamasın rabbim... bu sabah kısmetse bandajını açtırmaya gidicekler hastaneye... inşallah en kısa sürede normal görüşüne kavuşur... bu da benim şekerim... Eki Görüntüle 434031 Eki Görüntüle 434030
bu arada listeyi yaptım ama ya gözümden kaçtı yada bildirim yapmayanlar var... bikaç kişi eksik... dün eğer bildirim yapıldıysa bana aktarabilirmisiniz rica etsem...
yarenk79
niless
sirkencubin
lareza
dtsly
glshksk
Günaydın canımmm,
Bugün nasılsın? Bütün teyzeleri merakla bekliyor iyi haberlerini :)) Öğrenir öğrenmez paylaş bizi merakta bırakma
kızlar hepinize günaydın...
dün zorlu bi gündü... saat 11 buçuk gibi işten çıktım dışarda yemek yedim 12 buçukta hastanedeydim... ameliyat randevumuz 1 deydi... fakat babamın şekeri önce 460 sonra 490 a çıkınca almadılar ameliyata... stresten oldu büyük ihtimalle... ama b_k kondurmuyo... stres yapmıyorum ben rahatım falan diyip duruyo... ama farkında olmadan heyecanlandı sanırım... neyse insilün yapıldı bol su içiriyoruz idrara çıksın şekeri atsın diye... tabi biz beklerken sıradaki herkesin ameliyatı bitti... ve dün bişeye şahit oldum... yemin ediyorum insanlığımdan utandım... çok yaşlı bir teyze vardı o da ameliyat sırası bekliyodu... teyze 80 li yaşlarındadır... şalvarlı köy insanı bellii ki... kadıncağızın gözleri hiç görmüyor iki gözü de hasarlı... yanında da bi tip zirzopmu zirzop... heryeri dövmeli... artis artis bakışlar atıyo ortalığa... ve o teyzeyle hiç ilgilenmiyo... ben oğlu sandım meğer torunuymuş... neyse teyzeyi içeri aldılar ameliyata giricek... 10 dk sonra dr çıkardı... biz bu ameliyatı yapamayız şuuru çok yerinde değil... çok heyecanlandı-korktu diyo... dahiliye doktoruna görünmeli teyze sonra onay getirirseniz ancak o şekilde alabiliriz ameliyata dedi... neyse dr tekrar içeri girdi diğer ameliyat için... o dışardan bakıldığında adam gibi görünen, fakat sadece erkek olabilmiş "adam"lığı henüz becerememiş mahlukat teyzeye nasıl bağırmaya başladı... işte diyo ki "neden korkuyosun-sen böyle yaparsan hiçbişey olmaz-işimiz var senle"... ya utandım yemin ediyorum gençliğimden utandım... sonra dışarı çıktı o hayvan... kadını oracıkta bıraktı... bende gittim teyzeyle konuştum korktunmu sen diyorum "evet çok korktum- heyecanlandım, ondan mı yapmadılar" diyo... neyse yeleğini giydirdim... yemenisini bağladım... su da içirdim... nasıl dua etti anlatamam... sonra o it herif geldi... kalk gidiyoruz diyo... yahu kadıncağız yürüyemiyoki... zaten kupkuru bişey... al kucağına nolucak... kolunu tutuyo... o kadın o şekilde güç alabilirmi... sonra ordaki asistan kızlar yardımcı oldu... kolundan tutup çekeleyerek götürdü kadını... ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN... çok üzüldüm teyzeye... sonra benim babişkomun şekeri 300e düşebildi ve hemen girdi ameliyata... saat 5 oldu tabi... 15 dk sürdü... çok şükür sıkıntısız atlattık... allahım daha beterinden saklasın inşallah... sağlıkla kimseyi sınamasın rabbim... bu sabah kısmetse bandajını açtırmaya gidicekler hastaneye... inşallah en kısa sürede normal görüşüne kavuşur... bu da benim şekerim... Eki Görüntüle 434031 Eki Görüntüle 434030
bu arada listeyi yaptım ama ya gözümden kaçtı yada bildirim yapmayanlar var... bikaç kişi eksik... dün eğer bildirim yapıldıysa bana aktarabilirmisiniz rica etsem...
yarenk79
niless
sirkencubin
lareza
dtsly
glshksk
bende arastırdım son calısmalarda hamılelıkte yesılcay tuketımı ıstenmıyormus.hemen elımdekı yesılcayı gıdıp doktum.kalptekı olması ve dogum sonrası kapanması gereken bır delık varmıs onun erken kapanıp kalp sorunu yasamasına neden olabılıyormus bebegın.
coook tesekkurler kızlar yaa.
oncelıkle babana gecmıs olsun canım.2.si de hamılelık suphemden dolayı seyıre ara verdıgım ıcın kılo bıldırımı yapmadım
paylasacagım tabıkı.ilk sizler bileceksiniz.
yaa bu arada aramızda oluşan bağa bakarmısınız.hamılelık gıbı acaaayıp bır olayı bıle hayatımdakı herkesten once sıze soyleyecegım
Yeşil çay zararlı değil arkadaşım, hamilelikte de adaçayı zararlı. Yeşil çay mucize gerçekten, her gün bol bol içmekte fayda var.
Gerçi tadını hiç sevmiyordum başlangıçta ama o kadar yararı var ki alıştım, bol bol içiyorum.
HELP
moralim düştü
3 gündür aynı kilodayım
12. gündeyim 5gün atak yaptım 7 gündür ise seyirdeyim
hiçbişeyden çok yemiyor hatta yemiyorum
mesela dün yaptığım sütlacı öncesi su sonrası yeşilçay olarak öğün olarak yedim
kısa sürede aldığım 4-5 kilomun 4 kilosu hızlı gitti ama
3gündür 69.9-70 çıkıyor aç karna sabah tuvaletten sonra
sabredip devam edeceğim
ama takılıp kalma diye bişey varmı
dün misafirlikteydim annemlerde evde tavuk göğsü yağsız yoğrudumu yeyip gittim orda çay içtim
ev yapımı gözlemeler tatlılar kurabiyeler salatalar vardı bakmadım bile(
ama bu neden
..............
.............
.........
yaa bu arada aramızda oluşan bağa bakarmısınız.hamılelık gıbı acaaayıp bır olayı bıle hayatımdakı herkesten once sıze soyleyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?