Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı

Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.

TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ama valla bu iş yetiştirmeyle alakalı değil... abimi de annem-babam yetiştirdi... erkeklerin geni bozuk... erkekler sadece annelerine düşkünler... o da bekarlıklarında... biraz büyüyüp adam oldular mı dünya umurlarında değil... ben bunun yetiştirmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...

Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn!! böyle devam eder inşallah..

kızlar... eksik olanları görmezden gelin... bu haftalık böyle olsun lütfen...

Ellerine sağlık...

bende dizinin reklam aralarında kalkıp yapıorum

Valla kızlar maşallahınız var, nasıl hamaratsınız. Şu gücümü bi toplasam da ben de yapabilsem.:26:

Ben de bu ara öyle yaşıyorum ama inşallah körle yatan şaşı kalkar misali hamarat arkadaşlarımıza benzeriz dely cim :))

Günaydın kızlar, Sebze protein günü sonrası +200, +400 çıkıyor kilom proteinde tabi - lerde oluyorum bu sanırım bir çoğumuzda böyle, + çıkınca üzülenler bunu göz önünde bulunduruyormu ? bide şu tickerlarınızı nasıl yüklüyorsunuz ben yaptım ancak masa üstünde öylece kaldı onu nasıl yayınlıyorsunuz.

Yok canım. Benim senin annene babana lafım yok estağfurullah ne haddime.. Benim de annesini nasılsın, diye bile aramayan bir ablam var.. Her zaman, yetiştirmekle alakalı olmuyo yani. Ben ona (ekinsu'ya) moral vermek istemiştim.. Sen de kızın yüreğine indirme :)
Sonuçta kesin öyle olacak diye de bi durum yok.. Onu demek istemiştim. Benim babam, annesine kız kardeşlerinden daha çok emek vermiştir mesela. Teyzemin 2 oğlu var ve o da hasta.. Çocuklar annelerinin başında pervane... Hee, kötü örnekler de var tabi.. Kız çocuklarının erkeklerden daha vefalı oldukları kesin de.. Ne erkek evlatlar var kız çocuk gibi bakarlar annelerine, ne kız evlatlar var, umursamazlar... Kısmet işte.. O yüzden Allah herkese kız olsun erkek olsun vefalı evlatlar versin..

Son düzenleme:

persembe gunlerı listeyi yarim yapıor we ewt motivasyon amaclı..kafana takılanlar olursa sor tabiki,birimizden biri yardımcı olmaya calısır..

Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.

arkadasın bahsettigi sanırım hamilelikte normalde deil..

İnşallah canım hihiihih

tatlım sanırım ekinsu hamilelerden bahsetti hamilelikte bitki çayları yasakta

HELP
moralim düştü
3 gündür aynı kilodayım

12. gündeyim 5gün atak yaptım 7 gündür ise seyirdeyim
hiçbişeyden çok yemiyor hatta yemiyorum
mesela dün yaptığım sütlacı öncesi su sonrası yeşilçay olarak öğün olarak yedim

kısa sürede aldığım 4-5 kilomun 4 kilosu hızlı gitti ama
3gündür 69.9-70 çıkıyor aç karna sabah tuvaletten sonra
sabredip devam edeceğim

ama takılıp kalma diye bişey varmı

dün misafirlikteydim annemlerde evde tavuk göğsü yağsız yoğrudumu yeyip gittim orda çay içtim

ev yapımı gözlemeler tatlılar kurabiyeler salatalar vardı bakmadım bile (

ama bu neden

Günaydın canımmm,
Bugün nasılsın? Bütün teyzeleri merakla bekliyor iyi haberlerini :)) Öğrenir öğrenmez paylaş bizi merakta bırakma

hiç motivasyonun düşmesin tabiki duraklamalar yapadık hepimiz zaman zaman bunlar tekrar tekrar olacak sen hiç moralini bozmadan devam et dura kalka dura kalka son durağa geleceksin

tatlım sanırım ekinsu hamilelerden bahsetti hamilelikte bitki çayları yasakta

Yeşil çay zararlı değil arkadaşım, hamilelikte de adaçayı zararlı. Yeşil çay mucize gerçekten, her gün bol bol içmekte fayda var.
Gerçi tadını hiç sevmiyordum başlangıçta ama o kadar yararı var ki alıştım, bol bol içiyorum.

tam hatırımda kalmadı ama sanırım ilk 3 ay bu tip çaylar özellikle yeşil çay yasaktı

pardon canım yeşil çay değil ada çayıymış zararlı olan hamilelikte

bende arastırdım son calısmalarda hamılelıkte yesılcay tuketımı ıstenmıyormus.hemen elımdekı yesılcayı gıdıp doktum.kalptekı olması ve dogum sonrası kapanması gereken bır delık varmıs onun erken kapanıp kalp sorunu yasamasına neden olabılıyormus bebegın.

coook tesekkurler kızlar yaa.

oncelıkle babana gecmıs olsun canım.2.si de hamılelık suphemden dolayı seyıre ara verdıgım ıcın kılo bıldırımı yapmadım

Günaydın canımmm,
Bugün nasılsın? Bütün teyzeleri merakla bekliyor iyi haberlerini :)) Öğrenir öğrenmez paylaş bizi merakta bırakma

paylasacagım tabıkı.ilk sizler bileceksiniz.

yaa bu arada aramızda oluşan bağa bakarmısınız.hamılelık gıbı acaaayıp bır olayı bıle hayatımdakı herkesten once sıze soyleyecegım

Canım, öncelikle baban çok şükür biraz şekerli olsa da atlatmış. Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla hepsine uzun ömür versin.

Yaşlı teyze ye gelince Allah yardımcısı olsun canım, kimseyi elden ayaktan düşürmesin, namerde muhtaç etmesin. Hepimiz yaşlanacağız, evlatların da, eşin de, herşeyin hayırlısı.

Evet canım, gerçekten inanılmaz bir bağ oluştu burada.
Akşam erken çıktım ama aklım sizde kaldı, hepiniz iyi ki varsınız kızlar.

benim kişisel fikrim değildi canım benim doktorum hamileyken tüm bitki çaylarını yasaklamıştıda yeşil çay dahil

yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem ben bi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff

Kurbağadan sonra balığa geçtim tickerımda. Kurbişim bi zıplayaydı uçacaktı ama... Neyseee.. Yüzerim ben dee... :))

Aaaa!! Olmuyo öyleee.. Sen bizi takip etmiyo musun yoksaaa hehehe Kalk.. Sözlü yapcam
Geçecek o duraklamalar Ama kilo verme hızın da düşebilir yani... Öyle hemen moral bozmak yoookk!! 1 ayda 2 kilo anca verdim arkideşiiimmmm!! Ama verdim yani, napalım.. :):101: Ve de çok iyi dayanmışsııınn!! :129: Mükafatını alırsıınnn

..............
.............
.........
yaa bu arada aramızda oluşan bağa bakarmısınız.hamılelık gıbı acaaayıp bır olayı bıle hayatımdakı herkesten once sıze soyleyecegım

Evet yaaa!!! Ben bütün gün burdayım. Kopamıyoruuummmm!!! Ama işsiz kalmak da istemiyoruuummmm!!! hihihi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…