Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım, bişeycik olmaz dukanına.

Sen taşın bakalım hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla otur inşallah. Bunlar güzel mutluluklar. Tatilde bacaklarını uzatır dinlenirsin.

E çağır yardıma gelelim, kalabalığız bak :))

yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem ben bi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff

Sizin düğün netleşti mi ne zaman olacak tarih belli mi :26::26::26:

ya şimdide bikaç kilo daha wersemde kilo alma payımı bıraksam kendime demeye basladım,,malum vucüt güçlendirmeye geçince cozutup geri alırsam daha kötu bilmiorum kafam cok karıstı yawww:2:

Pişşşt kuzum benim, sen hedefin neyse ona kadar bekle sonra güçlendirmede ömmür den öğrendiklerimizi yaparız :)) Öyle pay falan bırakmayı boşver de sen simit falan kaçamaklarla hedefe gel tamamdır. :))

kızlaaar herkese günaydın geçen haftadan bu yana 1100 gitmiş valla çok mutlu oldum üstelik malum dönemdeyim ve bir türlü gelemedi hala beklemekteyim onun şişliği de var üzerimde

Çok iyi vermişsin gerçekten, o dönem sonrasında daha da çok gider.

yaaa...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem ben bi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff

valla o fotolarda hiçte öyle göbekli falan değildin fıstık gbiydin.eminim çok çok güzel olucaksın yarim

tatliskolarimm merhabaa

ah yavrum kiyamam yaa .. keske senin yaslarinda tanidigm olsa elbetteki hemen tanistirirdim ama maalesef yok... cevremdekiler hep evli.. kuzenlerimde 83 lü filan

tatlim benim yarismayi bosver kimin tanidig varsa tanistirsin hayirlisi ise olur olmazsa olmaz. Bu kadar evlililge ve cocuga hazir bir genc kizsin. Allah gönlüne göre verir insallah.. bu cuma gününde cok icten istedim canim bunu.
cünkü ben herkes sevdigi ile evlensin mutlu olsun istiyorum yaa cok üzülürüm sonra

yalniz bende ohaa demek isiyorum ya.. hakikaten ben dün 1.77 ye aldim bir paket ( ki üff pahali ama neyse diyerek almistim ) ya burada deniz bile yok türkiye deniz cenneti nasil o kadar pahali olur anlamadim yaa cüs demek istiyorum.. bundan sonra bende cok alayim barimm

valla iyi yapiyosunuz yine TR de bu diyeti ha. tavuk , et ates pahasi biliyorum .. allah yardimiciniz olsun. tamam tavuk et ok de balik niye pahali yaa :26:

şimdi baktım netten 250 gr iglo deniz somonunun migrostaki fiyatı 20 tl

ya french press le hic yapamiyorum cünkü icinden geciyo benim yapraklar yukari cikiyo
anlamadim benim yapraklarda sorun var ama neyse bi daa gittigimde baska aktardan alicam yesil cayi

Bende bundan tüketiyorum ve firinda kitir kitir olana kadar pisiriyorum cok lezzetli oluyor..

Fiyat korkunc bu ne ya kiyma ne kadar ki sanki et mubarek... desenize izine gelirken + dukan masrafi diye extra dan para biriktirmem gerek

aynen bende cokk kizartiyorum kitir kitir güzel oluyo.

yarimcimm cok gecmis olsun masallah iyi olmus bile babacin. ay cok ösledim bende babacimi

allah o serefsizi bildigi gibi yapsin salak sey . insan olan insaniyetlik namina yardim eder birak ananeyi babanneyi

canim devam etmese bile lütfen moralini bozma. cünkü hakikaten bir süre duraklama ve artis yasaniyor ama illaki bu kiriliyor.

ay ne güzel bisimis o ölee.. bizde mi yapsak acaba

ay bilmiyom ki canim aslinda dogrusun. benim de esimi ve abisini ayni anne baba yetistirdi ama ikiside o kadar cok farkli ki . abisi tee amerika da imkani oldugu halde aramaz sormaz öyle SIK SIK. yazik üzülür esimin annesiyle babasi da. :2:

sütlac mi yedin alla alla :26: yani kacamak olarak degilde bilincli olarak mi tükettin ?

yaaa...

canim arastir biraz bulursun mutlaka bisiler.. mesela kendi nisaninmiydi o giydigin o elbise tarzinda bisi simdi cok daha güzel duru üstünde hem karnini da kapatir biraz.. maalesef ben de henüz tam olarak karinimi saran seyler giyemiyorum

valla o fotolarda hiçte öyle göbekli falan değildin fıstık gbiydin.eminim çok çok güzel olucaksın yarim

teşekkür ederim... dizlerde dar bi elbise giymek istiyorum ama bakalım bakalım... sıfır göbek olucakmıyım o zamana kadar... olunca istediğim gibi elbise bulabilicekmiyim...

yani aslında iki gün bol su içip wc sorunum olmazsa göbeğim yok oluyo... vücudumu saran elbiseler giyebilirim ama... beni asıl düşündüren iri kemikli basenlerim... ama napıyım banane yaa giyicem dar bi elbise... salınıcam valla kuzenimin nikahında...

Kızlar, benim annemler 2 kız 2 erkek kardeş. Kızlar evlenip gitmiş, erkek çocuklar köyde babaevinde. Büyük dayım evlenince aynı bahçe içinde ayrı bir evde yaşamaya başlamış. Ananem gelin alana kadar kardeşler arasında hiçbir şey yok ne zaman ki evlenmiş bir karısı var ki allah düşman başına vermesin. Dayımın gözünü nasıl kör ettiyse dayım ondan sonra ne anne, ne kardeş tanıdı. Mal mülk herşey onda, küçük dayıma ucundan ne koklattıysa işte, aç kalmayacak kadar. Annemlere (kız kardeşlere) zaten hiçbirşey yok. Yıllar böyle geçti, büyük olan herşeye sahip küçük olanın karısı iyi ama o da evine giremezsin pislikten. Annesiz büyümüş hiçbirşey görmemiş. Sonradan da annemler uğraştılarsa da olmadı. Ananem sağlığında da sığınamadı onların yanında biraz teyzemde biraz bizde kalıyordu. Ananem hep derdi 3 gün yatak 4. gün toprak. Aynen de öyle oldu.
1998 de beyin kanaması geçirdi, 4. gün vefat etti. Ve en acısı da şuydu, hastanede annemler bekledi, vefat ettiğinde köyüne götürdük. Küçük dayımın evi pis, büyüğünün evine koymak istediler ama o evlat annesinin cenazesini karısından korkuya eve almadı. Annemler can acısıyla küçük dayımın evini temizleyip oraya indirdiler. Şimdi büyük dayım da bir gelin aldı ve karısına beş basar, hem oğlundan hem gelininden çekiyorlar.

Çok uzattım, diyeceğim o ki, Allah evladın da eşin de hayırlısını versin. Kimseye muhtaç etmesin rabbim.

ben yeşil çay içiyom her gün anneme de form çay al demiştim o da elma kromlu almış bide kayısılı.onlardan içemedim korkudan durdurcak diye sizce durdururmu?doğadan elma kromlu form çay:18:

kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..

Son düzenleme:
Güzel temenniler için herkese teşekkür ederim .Daha güzel evler sizin olsun İNŞALLAH.
Hepinizi evde hayal ettim bi an karınca sürüsü gibi. Ev 1 saatte yerleşir tertemizzz ay ne güzellll. Moral oldu valla bu yorgunluğaaa :)

5 sene sonra uzaklarda bir evde geçen diyaloggg...

-- Anne anneee
-- Efendim yavrum.
-- Bu abla kim?
-- Teyzen yavrum
-- Nerden teyzem ki O
-- Benim arkaşadaşım, sırdaşım, hatta biliyormusun senin bana geleceğini bir çok kişiden önce o biliyorduu.
-- Geleceğimi biliyormuşda adımı neden bilmiyor peki
-- Adını da biliyor yavrum bilmezmi teyzenn
-- Ama bana heo DUKAN CAN diye sesleniyor.....

:)

ben yeşil çay içiyom her gün anneme de form çay al demiştim o da elma kromlu almış bide kayısılı.onlardan içemedim korkudan durdurcak diye sizce durdururmu?doğadan elma kromlu form çay:18:

neyi durdururmu

ben hemen hemen hergün elma krom ve kayısılı içiyorum kabızlığada iyi geliyor
yeşil çay ı ise arada

kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..

ben daha hiç tatlandırıcı kullanmadım.en doğal splenda dediler.onu da bulamadım...ölüyorum tatlı diye...dukan etkisi sanırım ne 5m migroslarda ne diğer marketlerde ne de eczanelerde bulabildim...eczacı getirtelim dedi,snra snra baktı aaa depolarda bile kalmamış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…