>Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar taşınıyorum umarım DUKAN cağazım bozulmaz. Süte yumurtaya dayanacağım. Annecim yoğurdumu da bol yapmış. Ben kavanozlar elimde gezdirririm diyorr.
Dün perde ölçüsü aldırdım kornej taktırdım canım çıktıııı. Offff hafta sonu taşınmam lazım ki haftaya tatile gidfebileyim 3-5 gün. Bu akşam kolileme işini bitirsem. Yarın temizlik .Pazarr cuppppp yeni ev.
Ay şimdiden yoruldum ama bennnnnn...
yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem benbi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff
ya şimdide bikaç kilo daha wersemde kilo alma payımı bıraksam kendime demeye basladım,,malum vucüt güçlendirmeye geçince cozutup geri alırsam daha kötu bilmiorum kafam cok karıstı yawww:2:
kızlaaar herkese günaydın geçen haftadan bu yana 1100 gitmiş valla çok mutlu oldumüstelik malum dönemdeyim ve bir türlü gelemedi hala beklemekteyim onun şişliği de var üzerimde
sizin düğün netleşti mi ne zaman olacak tarih belli mi :26::26::26:
yaaa...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem benbi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff
canım yaa ben 79'luyum dolayısıyla artık vakti geldi de geçecek nerdeyse.üstelik de evlenecez derken ayrıldım sevgilimden 2 ay önce
e şimcik bu saatten sonra yeni sevgili bulcam,hiç değilse 1 sene falan çıkıcam,evlenecem derken en iyi ihtimalle yaş olacak 34-35
eskiden ben de derdim evlendikten sonra en az 2-3 sene çocuk yapmayacağım diye ama o zaman yirmili yaşların başındaydım,bu yaşa gelince mecburen acele etmek lazım.hem ben deli gibi çocuk istiyorum,hem de çocukluğumdan beri istiyoruuumm vee çoookkkkk korkuyorum ya o ideal eş karşıma çıkmaz da çocuk sahibi olamazsam diye.:2:
açık söyleyeyim erkek arkadaşımdan ayrılmamın etkenlerinden biri de ondan baba olamayacağını anlamamdı çünkü yaşı 35 ama daha hala kendisi çocuk
neyse şu 5 kilo yarışını kazanırsam arkadaşların bana hediye olarak bulacakları eş adaylarımdan biri ideal kişi olursa ahanda değmeyin keyfimeee
yaa bu arada senin orda resmen bedavaymış iglo inanamıyorum,bizi burda baya dütlüyorlarmış yani.
o ne ya ? burda da öyle olsa fiyatı ben hergün alırım iglo çünkü senin durumun aksine ben de bayılırım balığa.
7 gün her öğün yesem zor bıkarım vallahii
burda normal 300 grlık falan levrek yada çipura öyle işte 17 lira.zaten fileto olduğundan kafa,göz,kemik hiç bişeyi yok geriye kaldı 200 gr balıkdiğer ürünleri de pahalı iglonun ve kampanyaya da girse sadece 1-2 lira daha aşağıda oluyor yani çok ciddi indirim olmuyor maalesef ama tek geçerim lezzet konusunda
şimdi baktım netten 250 gr iglo deniz somonunun migrostaki fiyatı 20 tl
ben kettle da su ısıtıyorum kupaya koyuyorum içine 5-6 adet atıyorum (benim aldığım minik minik suya atınca yaprak gibi açılıyor) 10 dk bekliyorum sonra onları içinden kaşıkla çıkarıyorum içiyorum, diğer yolu ise french press aldım onun içinde yapıyorum çok daha kolay oluyor kupanın içinden yeşil çay yapraklarını toplamak zorunda kalmıyorum:))
Bende bundan tüketiyorum ve firinda kitir kitir olana kadar pisiriyorum cok lezzetli oluyor..
Fiyat korkunc bu ne ya kiyma ne kadar ki sanki et mubarek...desenize izine gelirken + dukan masrafi diye extra dan para biriktirmem gerek
günaydın kızlar..çarşamba günü 76,2 kg ile başladığım diyetimde bu sabah itibariyle 74,2 kg a düşmüş durumdayım.atak evremin bitmesine daha 3 günüm var.çok mutluyum.en güzeli de zayıflamak için motivasyonum tam.inşallah böyle devam eder.......
Aminnnnnnnnnnnn
Daha iyileri sizlerin oldun.
Bu arada annemin bir totemi var bahsedeyim size.
Yeni ev alan, evi olan etrafındaki kişilerden bozuk para istedi. 30-40 kiş kadar sanırım. O parayla kuyumcudan minicik altın anahtar aldı. Onu taşıyorum 3 aydır cüzdanımda ANnemi kırmadım. Ev planım hiç olmaz diye düşünüyordum oldu. Şİmdi onu ihtiyacı olan brine vereceğim. Sizde yapın Totem iştee :)
TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ama valla bu iş yetiştirmeyle alakalı değil... abimi de annem-babam yetiştirdi... erkeklerin geni bozuk... erkekler sadece annelerine düşkünler... o da bekarlıklarında... biraz büyüyüp adam oldular mı dünya umurlarında değil... ben bunun yetiştirmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...
HELP
moralim düştü
3 gündür aynı kilodayım
12. gündeyim 5gün atak yaptım 7 gündür ise seyirdeyim
hiçbişeyden çok yemiyor hatta yemiyorum
mesela dün yaptığım sütlacı öncesi su sonrası yeşilçay olarak öğün olarak yedim
kısa sürede aldığım 4-5 kilomun 4 kilosu hızlı gitti ama
3gündür 69.9-70 çıkıyor aç karna sabah tuvaletten sonra
sabredip devam edeceğim
ama takılıp kalma diye bişey varmı
dün misafirlikteydim annemlerde evde tavuk göğsü yağsız yoğrudumu yeyip gittim orda çay içtim
ev yapımı gözlemeler tatlılar kurabiyeler salatalar vardı bakmadım bile(
ama bu neden
yaaa...
valla o fotolarda hiçte öyle göbekli falan değildin fıstık gbiydin.eminim çok çok güzel olucaksın yarim
8 eylül kısmetse
tatliskolarimm merhabaa
ah yavrum kiyamam yaa .. keske senin yaslarinda tanidigm olsa elbetteki hemen tanistirirdim ama maalesef yok... cevremdekiler hep evli.. kuzenlerimde 83 lü filan
tatlim benim yarismayi bosver kimin tanidig varsa tanistirsin hayirlisi ise olur olmazsa olmaz. Bu kadar evlililge ve cocuga hazir bir genc kizsin. Allah gönlüne göre verir insallah.. bu cuma gününde cok icten istedim canim bunu.
cünkü ben herkes sevdigi ile evlensin mutlu olsun istiyorum yaa cok üzülürüm sonra
yalniz bende ohaa demek isiyorum ya.. hakikaten ben dün 1.77 ye aldim bir paket ( ki üff pahali ama neyse diyerek almistim) ya burada deniz bile yok türkiye deniz cenneti nasil o kadar pahali olur anlamadim yaa cüs demek istiyorum.. bundan sonra bende cok alayim barimm
valla iyi yapiyosunuz yine TR de bu diyeti ha. tavuk , et ates pahasi biliyorum .. allah yardimiciniz olsun. tamam tavuk et ok de balik niye pahali yaa :26:
ya french press le hic yapamiyorum cünkü icinden geciyo benim yapraklar yukari cikiyo
anlamadim benim yapraklarda sorun var ama neyse bi daa gittigimde baska aktardan alicam yesil cayi
aynen bende cokk kizartiyorum kitir kitir güzel oluyo.
yarimcimm cok gecmis olsun masallah iyi olmus bile babacin. ay cok ösledim bende babacimi
allah o serefsizi bildigi gibi yapsin salak sey . insan olan insaniyetlik namina yardim eder birak ananeyi babanneyi
canim devam etmese bile lütfen moralini bozma. cünkü hakikaten bir süre duraklama ve artis yasaniyor ama illaki bu kiriliyor.
ay ne güzel bisimis o ölee.. bizde mi yapsak acaba
ay bilmiyom ki canim aslinda dogrusun. benim de esimi ve abisini ayni anne baba yetistirdi ama ikiside o kadar cok farkli ki . abisi tee amerika da imkani oldugu halde aramaz sormaz öyle SIK SIK. yazik üzülür esimin annesiyle babasi da. :2:
sütlac mi yedin alla alla :26: yani kacamak olarak degilde bilincli olarak mi tükettin ?
canim arastir biraz bulursun mutlaka bisiler.. mesela kendi nisaninmiydi o giydigin o elbise tarzinda bisi simdi cok daha güzel duru üstünde hem karnini da kapatir biraz.. maalesef ben de henüz tam olarak karinimi saran seyler giyemiyorum
TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ama valla bu iş yetiştirmeyle alakalı değil... abimi de annem-babam yetiştirdi... erkeklerin geni bozuk... erkekler sadece annelerine düşkünler... o da bekarlıklarında... biraz büyüyüp adam oldular mı dünya umurlarında değil... ben bunun yetiştirmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...
Yok canım. Benim senin annene babana lafım yok estağfurullah ne haddime.. Benim de annesini nasılsın, diye bile aramayan bir ablam var.. Her zaman, yetiştirmekle alakalı olmuyo yani. Ben ona (ekinsu'ya) moral vermek istemiştim.. Sen de kızın yüreğine indirme :)
Sonuçta kesin öyle olacak diye de bi durum yok.. Onu demek istemiştim. Benim babam, annesine kız kardeşlerinden daha çok emek vermiştir mesela. Teyzemin 2 oğlu var ve o da hasta.. Çocuklar annelerinin başında pervane... Hee, kötü örnekler de var tabi.. Kız çocuklarının erkeklerden daha vefalı oldukları kesin de.. Ne erkek evlatlar var kız çocuk gibi bakarlar annelerine, ne kız evlatlar var, umursamazlar... Kısmet işte.. O yüzden Allah herkese kız olsun erkek olsun vefalı evlatlar versin..
tatliskolarimm merhabaa
sütlac mi yedin alla alla :26: yani kacamak olarak degilde bilincli olarak mi tükettin ?
c
benim kişisel fikrim değildi canım benim doktorum hamileyken tüm bitki çaylarını yasaklamıştıda yeşil çay dahil
Evet yaaa!!!Ben bütün gün burdayım. Kopamıyoruuummmm!!! Ama işsiz kalmak da istemiyoruuummmm!!! hihihi
ben yeşil çay içiyom her gün anneme de form çay al demiştim o da elma kromlu almış bide kayısılı.onlardan içemedim korkudan durdurcak diye sizce durdururmu?doğadan elma kromlu form çay:18:
kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..
neyi durdururmu
ben hemen hemen hergün elma krom ve kayısılı içiyorum kabızlığada iyi geliyor
yeşil çay ı ise arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?