kızlaaar herkese günaydın geçen haftadan bu yana 1100 gitmiş valla çok mutlu oldumüstelik malum dönemdeyim ve bir türlü gelemedi hala beklemekteyim onun şişliği de var üzerimde
yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem benbi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff
yani aslında iki gün bol su içip wc sorunum olmazsa göbeğim yok oluyo... vücudumu saran elbiseler giyebilirim ama... beni asıl düşündüren iri kemikli basenlerim... ama napıyım banane yaa giyicem dar bi elbise... salınıcam valla kuzenimin nikahında...
Kızlar, benim annemler 2 kız 2 erkek kardeş. ..............
..............
Çok uzattım, diyeceğim o ki, Allah evladın da eşin de hayırlısını versin. Kimseye muhtaç etmesin rabbim.
ben yeşil çay içiyom her gün anneme de form çay al demiştim o da elma kromlu almış bide kayısılı.onlardan içemedim korkudan durdurcak diye sizce durdururmu?doğadan elma kromlu form çay:18:
kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..
kilo verimini durdurur mu diye korktumelma falan diyo ya ondan
Güzel temenniler için herkese teşekkür ederim .Daha güzel evler sizin olsun İNŞALLAH.
Hepinizi evde hayal ettim bi an karınca sürüsü gibi. Ev 1 saatte yerleşir tertemizzz ay ne güzellll. Moral oldu valla bu yorgunluğaaa :)
5 sene sonra uzaklarda bir evde geçen diyaloggg...
-- Anne anneee
-- Efendim yavrum.
-- Bu abla kim?
-- Teyzen yavrum
-- Nerden teyzem ki O
-- Benim arkaşadaşım, sırdaşım, hatta biliyormusun senin bana geleceğini bir çok kişiden önce o biliyorduu.
-- Geleceğimi biliyormuşda adımı neden bilmiyor peki
-- Adını da biliyor yavrum bilmezmi teyzenn
-- Ama bana heo DUKAN CAN diye sesleniyor.....
:)
yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem benbi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff
8 eylül kısmetse
Pişşşt kuzum benim, sen hedefin neyse ona kadar bekle sonra güçlendirmede ömmür den öğrendiklerimizi yaparız :)) Öyle pay falan bırakmayı boşver de sen simit falan kaçamaklarla hedefe gel tamamdır. :))
kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..
ben daha hiç tatlandırıcı kullanmadım.en doğal splenda dediler.onu da bulamadım...ölüyorum tatlı diye...dukan etkisi sanırım ne 5m migroslarda ne diğer marketlerde ne de eczanelerde bulabildim...eczacı getirtelim dedi,snra snra baktı aaa depolarda bile kalmamış dedi
tatlandırıcı için önerilen
splenda içeriği suklaroz olmalı imiş
yada takita formtat 60 olmalı
aroma kullanmadım ben
ayy ne bilim sonra kilo almaktan korkar oldum guclendırmede :)
ben splenda toz aldım we biçok kişide onu kullanıor.aroma olarakta gurmenetten almıstım ben ama migrostada sanırım dr.oetkerin warmıs aromaları onları kullanabilirsin.
Love01; teşekür ederim.. bir ara kabaca hangi tatlıları yaptığını da paylaşır mısın.. eski paylaşımlara ve tariflere girince içlerinde kayboluyorumben splenda toz aldım we biçok kişide onu kullanıor.aroma olarakta gurmenetten almıstım ben ama migrostada sanırım dr.oetkerin warmıs aromaları onları kullanabilirsin.
cook tesekkurler kızlar yaaa.sizin destegınız benı cok toparladı.
tabıkı yarın ogrenır ogrenmez ılk sız bıleceksınız.şayet + çıkarsa 6 hazıran da evlılık yıl donumumuz var o gun soylemek ıstıyorumtabıkı kendımı tutabılırsem
bu arada işyerinde yanımızda yenı bır kız basladı yardımcı olarak.bugun soruyor bu
-evli misiniz?
-evet
-yeni mi?
-sayılır 3 yıl olcak
-oo ne guzel.bebek var mı peki?
-...........şeeeeey şimdilik yok
ee ne deseydım aslında bende bunu merak edıyorum mu deseydım
ben kettle da su ısıtıyorum kupaya koyuyorum içine 5-6 adet atıyorum (benim aldığım minik minik suya atınca yaprak gibi açılıyor) 10 dk bekliyorum sonra onları içinden kaşıkla çıkarıyorum içiyorum, diğer yolu ise french press aldım onun içinde yapıyorum çok daha kolay oluyor kupanın içinden yeşil çay yapraklarını toplamak zorunda kalmıyorum:))
günaydın kızlar bugünde + ile uyandım dünde, neler oluyor böyle anlamadım, amaan güçlendirmeye az kaldı derken kilo almaya başladım off sabah sabah kötü haber((((((((
kızlar hepinize günaydın...
dün zorlu bi gündü... saat 11 buçuk gibi işten çıktım dışarda yemek yedim 12 buçukta hastanedeydim... ameliyat randevumuz 1 deydi... fakat babamın şekeri önce 460 sonra 490 a çıkınca almadılar ameliyata... stresten oldu büyük ihtimalle... ama b_k kondurmuyo... stres yapmıyorum ben rahatım falan diyip duruyo... ama farkında olmadan heyecanlandı sanırım... neyse insilün yapıldı bol su içiriyoruz idrara çıksın şekeri atsın diye... tabi biz beklerken sıradaki herkesin ameliyatı bitti... ve dün bişeye şahit oldum... yemin ediyorum insanlığımdan utandım... çok yaşlı bir teyze vardı o da ameliyat sırası bekliyodu... teyze 80 li yaşlarındadır... şalvarlı köy insanı bellii ki... kadıncağızın gözleri hiç görmüyor iki gözü de hasarlı... yanında da bi tip zirzopmu zirzop... heryeri dövmeli... artis artis bakışlar atıyo ortalığa... ve o teyzeyle hiç ilgilenmiyo... ben oğlu sandım meğer torunuymuş... neyse teyzeyi içeri aldılar ameliyata giricek... 10 dk sonra dr çıkardı... biz bu ameliyatı yapamayız şuuru çok yerinde değil... çok heyecanlandı-korktu diyo... dahiliye doktoruna görünmeli teyze sonra onay getirirseniz ancak o şekilde alabiliriz ameliyata dedi... neyse dr tekrar içeri girdi diğer ameliyat için... o dışardan bakıldığında adam gibi görünen, fakat sadece erkek olabilmiş "adam"lığı henüz becerememiş mahlukat teyzeye nasıl bağırmaya başladı... işte diyo ki "neden korkuyosun-sen böyle yaparsan hiçbişey olmaz-işimiz var senle"... ya utandım yemin ediyorum gençliğimden utandım... sonra dışarı çıktı o hayvan... kadını oracıkta bıraktı... bende gittim teyzeyle konuştum korktunmu sen diyorum "evet çok korktum- heyecanlandım, ondan mı yapmadılar" diyo... neyse yeleğini giydirdim... yemenisini bağladım... su da içirdim... nasıl dua etti anlatamam... sonra o it herif geldi... kalk gidiyoruz diyo... yahu kadıncağız yürüyemiyoki... zaten kupkuru bişey... al kucağına nolucak... kolunu tutuyo... o kadın o şekilde güç alabilirmi... sonra ordaki asistan kızlar yardımcı oldu... kolundan tutup çekeleyerek götürdü kadını... ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN... çok üzüldüm teyzeye... sonra benim babişkomun şekeri 300e düşebildi ve hemen girdi ameliyata... saat 5 oldu tabi... 15 dk sürdü... çok şükür sıkıntısız atlattık... allahım daha beterinden saklasın inşallah... sağlıkla kimseyi sınamasın rabbim... bu sabah kısmetse bandajını açtırmaya gidicekler hastaneye... inşallah en kısa sürede normal görüşüne kavuşur... bu da benim şekerim... Eki Görüntüle 434031 Eki Görüntüle 434030
bu arada listeyi yaptım ama ya gözümden kaçtı yada bildirim yapmayanlar var... bikaç kişi eksik... dün eğer bildirim yapıldıysa bana aktarabilirmisiniz rica etsem...
yarenk79
niless
sirkencubin
lareza
dtsly
glshksk
bende arastırdım son calısmalarda hamılelıkte yesılcay tuketımı ıstenmıyormus.hemen elımdekı yesılcayı gıdıp doktum.kalptekı olması ve dogum sonrası kapanması gereken bır delık varmıs onun erken kapanıp kalp sorunu yasamasına neden olabılıyormus bebegın.
coook tesekkurler kızlar yaa.
oncelıkle babana gecmıs olsun canım.2.si de hamılelık suphemden dolayı seyıre ara verdıgım ıcın kılo bıldırımı yapmadım
paylasacagım tabıkı.ilk sizler bileceksiniz.
yaa bu arada aramızda oluşan bağa bakarmısınız.hamılelık gıbı acaaayıp bır olayı bıle hayatımdakı herkesten once sıze soyleyecegım
ben daha hiç tatlandırıcı kullanmadım.en doğal splenda dediler.onu da bulamadım...ölüyorum tatlı diye...dukan etkisi sanırım ne 5m migroslarda ne diğer marketlerde ne de eczanelerde bulabildim...eczacı getirtelim dedi,snra snra baktı aaa depolarda bile kalmamış dedi
kızlar kuzenimin nikahı için elbise aldıminşallah kalıpları çok dar değildir... o zamana kadar hiç kaçamak yapmayıp fıstık gibi olucam o elbisenin içinde... hemde ikisini aldım... hangisini giyerim bilmiyorum
Eki Görüntüle 434425
splenda hiç bi yerde bulamadım ben...dr oetkerin aromalarndan da vanilyayı bulamadım.rom acıbadem ve limon var her yerde.ne şanssızım yaa
Love01; teşekür ederim.. bir ara kabaca hangi tatlıları yaptığını da paylaşır mısın.. eski paylaşımlara ve tariflere girince içlerinde kayboluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?