Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaar herkese günaydın geçen haftadan bu yana 1100 gitmiş valla çok mutlu oldum üstelik malum dönemdeyim ve bir türlü gelemedi hala beklemekteyim onun şişliği de var üzerimde

Oh oohhh!!! Maşallaahhhh

yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem ben bi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff

Giy canım, istediğini giy yaaaa!!! Kendine güzen... Süpersin süper!! Maşallaahhhh!! Eminim yakıştırırsın kendine ne giysen de Dar olsun bol olsun.. Yakışır sanaaa

Kızlar, benim annemler 2 kız 2 erkek kardeş. ..............
..............
Çok uzattım, diyeceğim o ki, Allah evladın da eşin de hayırlısını versin. Kimseye muhtaç etmesin rabbim.

Çok haklısın canım.. Amin...!!! Hepimize inşallaahh!!

ben yeşil çay içiyom her gün anneme de form çay al demiştim o da elma kromlu almış bide kayısılı.onlardan içemedim korkudan durdurcak diye sizce durdururmu?doğadan elma kromlu form çay:18:

Asıl içmen lazııımm!! Neden durdursun ki!? Bol sıvı tüketmemiz lazım.. sıvının da en faydalı hali su ve bitki çayları. İç iç... Hele yeşil çay.. Çok iç iç...

kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..

tatlandırıcı için önerilen
splenda içeriği suklaroz olmalı imiş

yada takita formtat 60 olmalı

aroma kullanmadım ben

Hahahha!! Çok komik

Hadi ben mamaya gidiyoommm.. Görüşrüüüzzz...

içimi rahatlattınız...oh bee...iyi bari korkmadan içim elma kromluyu.bide doğadanın mısır püsküllüsü var,içinde tarçın aroması var.tarçınlı bişey yediğinzde ya da içtiğinzde canınız tatlı istemiyomuş.aklınızda olsun

yaaa...
ben hep kendi düğünümüze odaklandım onun dışındaki herşeyi unuttum...
kuzenimin nikahı var 22 haziranda... ne giyicem ben bi göbekli bi göbeksiz oluyorum ne alıcam... ppfffffff

8 eylül kısmetse

Canım benim, o kadar kilo verdin ki, bir gün öncesinden bol su içersin, bitki çayı, göbek falan kalmaz merak etme :)) Hem birazcık olsa ne olur ki, daha 20 gün var hem, bulursun sen güzel bir kıyafet, salınırsın güzel güzel.

Bu arada düğüne de bişey kalmamış tatlım, hadi bakalım hayırlısı inşallah.

dün sp günümdü ve bu sabah tartıldım. gram oynamamışım ..offf. bende ne ümitle bir hafta daha geçti bakalım ne kadar vermişim diye bir heves tartıya çıktım ama nafile (( canım sıkılmadı diyemiyorum malesef(((

Pişşşt kuzum benim, sen hedefin neyse ona kadar bekle sonra güçlendirmede ömmür den öğrendiklerimizi yaparız :)) Öyle pay falan bırakmayı boşver de sen simit falan kaçamaklarla hedefe gel tamamdır. :))

ayy ne bilim sonra kilo almaktan korkar oldum guclendırmede :)

kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..

ben splenda toz aldım we biçok kişide onu kullanıor.aroma olarakta gurmenetten almıstım ben ama migrostada sanırım dr.oetkerin warmıs aromaları onları kullanabilirsin.

tatlandırıcı için önerilen
splenda içeriği suklaroz olmalı imiş

yada takita formtat 60 olmalı

aroma kullanmadım ben

teşekkür ederim.. Yalnız şöyle ben 10 yıldır çayı şekersiz içerim.. tatlıyla da aram yok... ama pişirilebilecek türde tatlıların içine ne koymalıyım. Takita formtat60 sanalmarkette buldum. akşam bi büyük marketlere de bakınabilirim önereceğiniz malzemeleri..

splenda hiç bi yerde bulamadım ben...dr oetkerin aromalarndan da vanilyayı bulamadım.rom acıbadem ve limon var her yerde.ne şanssızım yaa

ben splenda toz aldım we biçok kişide onu kullanıor.aroma olarakta gurmenetten almıstım ben ama migrostada sanırım dr.oetkerin warmıs aromaları onları kullanabilirsin.
Love01; teşekür ederim.. bir ara kabaca hangi tatlıları yaptığını da paylaşır mısın.. eski paylaşımlara ve tariflere girince içlerinde kayboluyorum

canım benim yaa hadi belli olsun şu sonuç artık valla biz de heyecanla bekliyoruz burda.
ama beni en çok mutlu eden senin şu anda her 2 duruma da sevinecek olman.yani + yada _ hangisi çıkarsa ikisi de seni mutlu edecek.
hadi bakalım az kaldı :) ve bence de beklemelisin yıldönümünüze kadar,en güzel hediye olur

çok sağol cnm,deneyeceğim bakalım nasıl olcak :)
günaydın kızlar bugünde + ile uyandım dünde, neler oluyor böyle anlamadım, amaan güçlendirmeye az kaldı derken kilo almaya başladım off sabah sabah kötü haber((((((((

kuzum hiç sıkma canını geçen hafta ben +1700 olmuştum hatırlasanıza noluyor yaw derken 1 haftada pofff söndü 900 gramını verdim bile.arada oluyor böyle ibrede uyuzluk

canım yaa benim de 83 yaşında ananem var ve deli gibi düşkünüm ona,offf bu yazdığını okurken resmen gözlerim doldu,işyerimde olmasan koyverirdim kendimi heralde.hiiç dayanamıyorum yaşlılara.anlayamadığım biz bebekken bu insanlar yemeğimizi yediriyor,b-kumuzu temizliyor,bir dediğimizi iki etmiyolar da neden onlar yaşlanınca insanlar onlara aynı özveri de bulunamıyor.nankör,pislik insan bunlar yaa,hatta insan bile diyemiyorum.yazıklar olsuunn
bu arada miraycım yaa senin ne kadar sempatik bir baban varmışş,ayy böylee yanaklarını sıkıştırasım geldii yaa nasıl güzel nasıl içten gülüyor öyle maaşalllahh,Allah sizi birbirinizden ayırmasın,çook geçmişler olsun canım benim

evet evet eveetttt biz teyzeee olacağızzzz,çok garip bir bağ var hakikaten
birbirini hiç tanımayan insanlarız ama birbirimizin üzübtüsüne üzülüp,sevinciyle mutlu oluyoruzz
ayy ne kadar çook isterdim keşke imkan olsa da hepğimiz tek bir yerde toplanıp tanışığ yemek yesek sohbet etsek offf ben çook seviyorum hepinizi,çok garip ama çok gerçek şeyler hissediyorum vallahi can dostlarım

hepsiburada gibi internet sitelerinden de bulabilirsiniz sanırım.

kızlar kuzenimin nikahı için elbise aldım inşallah kalıpları çok dar değildir... o zamana kadar hiç kaçamak yapmayıp fıstık gibi olucam o elbisenin içinde... hemde ikisini aldım... hangisini giyerim bilmiyorum

splenda hiç bi yerde bulamadım ben...dr oetkerin aromalarndan da vanilyayı bulamadım.rom acıbadem ve limon var her yerde.ne şanssızım yaa

splendanın kendi internet sitesinden almayı dene,,ordada ztn dışarı ile aynı fiyat hemen hemen..aromalarıda gurmenetten almıştım ben..

Love01; teşekür ederim.. bir ara kabaca hangi tatlıları yaptığını da paylaşır mısın.. eski paylaşımlara ve tariflere girince içlerinde kayboluyorum

ben tatlı olarak simlanın sayfasındaki kek we kurabiyelerden bikaçını denedim ama beceremedim,,hiçbiri kabarmadı.kagıt gibi kaldı o nedenle artık denemiorum onları simlanın blog sayfasında sütlü irmik tatlısı wardı onu yaptım o cok gusel olmustu..baskada bişi yapmadım ztn tatlı adına tatlandırıcı cok kullanmamak adına.cunku o tarz seyler cok fazla sınırlı içerdiğinden duraklamaya sebep olabilior..ben tatlı istegimi cola zero ile bastırmaya calısıorum..ayda birkaç kezde light meyweli yogurt yıorum bi tane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…