arkadaşlar 2. haftada duraksamaya giren oldu mu:)
benim bugüb 12. günüm
5 gün ataka yaptım
3 gündür aynı kilodayım
sen izmirde misin?
kızlar kuzenimin nikahı için elbise aldıminşallah kalıpları çok dar değildir... o zamana kadar hiç kaçamak yapmayıp fıstık gibi olucam o elbisenin içinde... hemde ikisini aldım... hangisini giyerim bilmiyorum
Eki Görüntüle 434425
benimde 12.günüm aynı zamanda başlamışız :) ben de 5 gün atak yaptım. 2.900 kg verdim.öyle de kaldımseyire geçince tartılmadım. haftada bir kere tartılayım dedim.bu sabah tartıldım.
kitaba baktım dukan amca sebzelere geçince su tutar vücut ama kilo kaybı devam eder ,protein günlerinden sonra gerçek vücut ağırlığınızı görürsünüz diyor.
bugün protein günüm. yarın sabah yine tartılacağım merak ediyorum.
benimde 12.günüm aynı zamanda başlamışız :) ben de 5 gün atak yaptım. 2.900 kg verdim.öyle de kaldımseyire geçince tartılmadım. haftada bir kere tartılayım dedim.bu sabah tartıldım.
kitaba baktım dukan amca sebzelere geçince su tutar vücut ama kilo kaybı devam eder ,protein günlerinden sonra gerçek vücut ağırlığınızı görürsünüz diyor.
bugün protein günüm. yarın sabah yine tartılacağım merak ediyorum.
kızlarr,spor yapıyor musunuz,biraz daha fazla su içip sporu arttırmayı deneseniz çünklü bu kadar başlarda normalde pek duraksama olmaz.hareketi arttırın bence ve bitki çayları da için ki içiniz dışınız bir boşalsın
önceki sayfadan alıntı yapamadım.. hoş dileklerin için çok teşekkür ediyorum... 42 beden giyiyorum şu an... 42 aldım bu elbiseleri de... inşallah kalıpları dar değildir... bu akşam itibariyle eve otobüs yada taksiyle hızlıca çıkıp... sauna eşofmanımı giyip parka çıkıcam... biraz yürüyüp spor aletleriyle de çalışmayı planlıyorum... o güne kadar daha daha incelmem lazım... resim çekerim tabi... hayatta en sevdiğim şey fotoğraf çekmek... bacaklarım çok kalındır biraz ondan tereddüt ediyorum... bu kaslı bacaklara o elbise nasıl durur merak konusu tabimirayy çok güzelmiş elbiseler,hangisini giyersen giy fıstık olacaksın orası kesin,resim de çekip bizle paylaşmayı unutma sakın
bu arada dün babacınla ilgilenirken bir de tabloyu halletmişsin,ellerine sağlık canım benim
kızlar kuzenimin nikahı için elbise aldıminşallah kalıpları çok dar değildir... o zamana kadar hiç kaçamak yapmayıp fıstık gibi olucam o elbisenin içinde... hemde ikisini aldım... hangisini giyerim bilmiyorum
Eki Görüntüle 434425
benimde öyle son 10 gündür falangel de sinir olma şimdiiki gün -100 gördükten sonra bugün +200 görmek de ne oluyoki yaa...al ver, al ver olmaya başladı bende. Çok moralim bozuluo artık! sanırım ben bu kiloda kaldım artık veremicem
bu totemi çok sevdim ben , 1 yıldır ev almak istiyoruz alamadık bir türlü , şimdi yeni ev alan birimi bulmam lazım ona bunu anlatmam lazım onun etraftan para toplayıp bana küçük anahtar alması lazım ooo bu ev alanın yakın biri olması lazım bence :)))))))Aminnnnnnnnnnnn
Daha iyileri sizlerin oldun.
Bu arada annemin bir totemi var bahsedeyim size.
Yeni ev alan, evi olan etrafındaki kişilerden bozuk para istedi. 30-40 kiş kadar sanırım. O parayla kuyumcudan minicik altın anahtar aldı. Onu taşıyorum 3 aydır cüzdanımda ANnemi kırmadım. Ev planım hiç olmaz diye düşünüyordum oldu. Şİmdi onu ihtiyacı olan brine vereceğim. Sizde yapın Totem iştee :)
yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hemen düzeltiyim bu çayların bazıları sadece hamilelikte zararlı ilk 3 ay özellikle, hatta özellikle hamillelikte adaçayı yasak onu ben yanlış hatırlayıp yeşil çay yazmışım ama sonraki mesajımda düzeltmiştim , ama bazı doktorlar hiçbir bitki çayını vermiyorlar doktordan doktora değişiyor buBende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.
Eki Görüntüle 434425
aaa kilolarımızda aynı gibi
ben 74 ile başladım
şuan ben her sabah tartılıyorum yalnız
69.9 bazen 70. bazen 70.2 çıkıyor
herkes sabır dedi devam bakalım kıracağız o engelide
belkide yavaş gidecek
sizin boyunuz kaç benim 1.63
ve en az 65 e inmek istiyorum
dukan testine göre 10 kilo vermek istiyorum demiştim
61.9 dedi bana ol diye
öyle olsam daha ne isterim
sıkıyor insanı ya aynı şeyleri yemek
bugün benim protein değil sebze protein günüm ama
bi yerlerde farklı yapmışız sanırsam
splendanın kendi internet sitesinden almayı dene,,ordada ztn dışarı ile aynı fiyat hemen hemen..aromalarıda gurmenetten almıştım ben..
ben tatlı olarak simlanın sayfasındaki kek we kurabiyelerden bikaçını denedim ama beceremedim,,hiçbiri kabarmadı.kagıt gibi kaldı o nedenle artık denemiorum onlarısimlanın blog sayfasında sütlü irmik tatlısı wardı onu yaptım o cok gusel olmustu..baskada bişi yapmadım ztn tatlı adına tatlandırıcı cok kullanmamak adına.cunku o tarz seyler cok fazla sınırlı içerdiğinden duraklamaya sebep olabilior..ben tatlı istegimi cola zero ile bastırmaya calısıorum..ayda birkaç kezde light meyweli yogurt yıorum bi tane..
benimde öyle son 10 gündür falan
bu totemi çok sevdim ben , 1 yıldır ev almak istiyoruz alamadık bir türlü , şimdi yeni ev alan birimi bulmam lazım ona bunu anlatmam lazım onun etraftan para toplayıp bana küçük anahtar alması lazım ooo bu ev alanın yakın biri olması lazım bence :)))))))
İkisi de çok güzelmişşşHayırlı olsuun!! İkisi de çok güzel yakışacak sana, ama ben 1. yi daha çok beğendim
yani aslında iki gün bol su içip wc sorunum olmazsa göbeğim yok oluyo... vücudumu saran elbiseler giyebilirim ama... beni asıl düşündüren iri kemikli basenlerim... ama napıyım banane yaa giyicem dar bi elbise... salınıcam valla kuzenimin nikahında...
croiselle sana da merhaba
hayır tabiki dukan sütlacı
2 kaşık yulaf kepeği tatlandırıcı light süt ile yapılıyor
kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..
kızlar sizle müthiş bişey paylaşacağım,ayyy çok heyecanlıyım hemen yazmalıyım
dün birkaç mağaza dolandım,aslında hedef kiloma ulaşmadan mağaza falan gezmek istemiyordum.
hadi size daha önceki gün demiştim ya bedenim küçülmüyor sanırım 44'tüm ama çok farketmedi bedenim küçülmedi diye.hatta 46 bile giydiğim oluyordu
dün sabah 44 bedeb pantolonumu giyip işe geldim,kızlar nasıll iğrenççç durdu size anlatamam yaaa,normalde tayt gibi yapışırdı ama dün resmen üstümden düşüyor şalvar gibi
işyerimdekiler dedi ki bu ne yaa çoook iğrenç duruyor,eşofman gibi dediler ama bu söyledikleri beni deli gibi mutlu etti
sonra aynada baktım kendime gerçekten olcak gibi değil dedemin pantolonunu giymiş gibiyim çıkarıp başka bir elbisemi giydim.
44'ten 42'ye düştüğüm kesindi
neyse sonra bir ara birkaç mağaza gezdim işte,bir yerde etek beğendim.ama sadece 40 bedeni kalmış,mümkün değil dedim ama yine de denemek istedim.ayyy kızlar resmen kapandı etek yaa oldu bana inanamıyorum.
40 bedene girmeyeli kaç sene olmuştur hatırlamıyorum,en düşük 42 beden olduğumu hatırlıyorum.
az önce de bir iş arkadaşım hiç giymediği ve kendisine büyük gelen !! 38 beden bir eteğini getirdi bana.
kızım deli misin ben nasıl girerim ona dedim.acaip güzel mini önü lale şeklinde gelen hani seksi de bişey yani ama çok hoş
denedim,yemin ederim fermuarı kapandıı yaaa,gerçi biraz potluk yaptı ve önü dekolteli olduğundan boyum da uzun olduğundan şeyime kadar görünüyorama 5 kilo daha verdim mi var yaaa on numara beş yıldız olacak bana,en azından fermuarı kapandı yaa,içine girebildim daha nolsun.
şimdi onun içinde fıstık gibi duracağım anı bekliyorum ve size söz çekip paylaşıcam resmimi burdan
bir tane de 36 beden elbise getirmiş ama yuhh diyorum,o kadar da ütopik hayaller kurmayacağım şimdilik
açıkcası spor yapmıyorum 2.5 yaşında çok aktif bir oğlum var
ayrıca inanın spor yapmaya mecalim yok
kızlarr,spor yapıyor musunuz,biraz daha fazla su içip sporu arttırmayı deneseniz çünklü bu kadar başlarda normalde pek duraksama olmaz.hareketi arttırın bence ve bitki çayları da için ki içiniz dışınız bir boşalsın
önceki sayfadan alıntı yapamadım.. hoş dileklerin için çok teşekkür ediyorum... 42 beden giyiyorum şu an... 42 aldım bu elbiseleri de... inşallah kalıpları dar değildir... bu akşam itibariyle eve otobüs yada taksiyle hızlıca çıkıp... sauna eşofmanımı giyip parka çıkıcam... biraz yürüyüp spor aletleriyle de çalışmayı planlıyorum... o güne kadar daha daha incelmem lazım... resim çekerim tabi... hayatta en sevdiğim şey fotoğraf çekmek... bacaklarım çok kalındır biraz ondan tereddüt ediyorum... bu kaslı bacaklara o elbise nasıl durur merak konusu tabibide bu kuzenlerim çoooook zayıflar... geçenlerde beni gördüklerinde şok geçirmişlerdi ve çok sevinmişlerdi zayıflamama... şimdi daha da özenli daha da güzel olmak istiyorum... bu yüzden yaniii ayrıca liste olayı da... dün işten çıkana kadar gelen bildirimleri eklemiştim listeye... bu sabah da işe gelir gelmez devam ettim görebildiklerimi ekledim göremediklerim kusuruma bakmasın artık...
benimde öyle son 10 gündür falan
bu totemi çok sevdim ben , 1 yıldır ev almak istiyoruz alamadık bir türlü , şimdi yeni ev alan birimi bulmam lazım ona bunu anlatmam lazım onun etraftan para toplayıp bana küçük anahtar alması lazım ooo bu ev alanın yakın biri olması lazım bence :)))))))
yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hemen düzeltiyim bu çayların bazıları sadece hamilelikte zararlı ilk 3 ay özellikle, hatta özellikle hamillelikte adaçayı yasak onu ben yanlış hatırlayıp yeşil çay yazmışım ama sonraki mesajımda düzeltmiştim , ama bazı doktorlar hiçbir bitki çayını vermiyorlar doktordan doktora değişiyor bu
ikiside çok güzel ama ben kim demişti hatırlayamadım ama üzerine basılmış cola kutusu gibi olduğumdan:) 2. ci bana uymazdı 1. yi tercih ederdim ama yarimcim senin öyle bir sorunun yok hangini canın çekerse onu giy ikiside çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?