Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim bugüb 12. günüm
5 gün ataka yaptım

3 gündür aynı kilodayım

benimde 12.günüm aynı zamanda başlamışız :) ben de 5 gün atak yaptım. 2.900 kg verdim.öyle de kaldım seyire geçince tartılmadım. haftada bir kere tartılayım dedim.bu sabah tartıldım.
kitaba baktım dukan amca sebzelere geçince su tutar vücut ama kilo kaybı devam eder ,protein günlerinden sonra gerçek vücut ağırlığınızı görürsünüz diyor.
bugün protein günüm. yarın sabah yine tartılacağım merak ediyorum.

sen izmirde misin?

evet evet izmir'deyim sen de izmir de misin ? nasıl yardımcı olabilirim ben sana ,söyle bakalım

mirayy çok güzelmiş elbiseler,hangisini giyersen giy fıstık olacaksın orası kesin,resim de çekip bizle paylaşmayı unutma sakın
bu arada dün babacınla ilgilenirken bir de tabloyu halletmişsin,ellerine sağlık canım benim

kızlarr,spor yapıyor musunuz,biraz daha fazla su içip sporu arttırmayı deneseniz çünklü bu kadar başlarda normalde pek duraksama olmaz.hareketi arttırın bence ve bitki çayları da için ki içiniz dışınız bir boşalsın

aaa kilolarımızda aynı gibi
ben 74 ile başladım
şuan ben her sabah tartılıyorum yalnız
69.9 bazen 70. bazen 70.2 çıkıyor

herkes sabır dedi devam bakalım kıracağız o engelide
belkide yavaş gidecek

sizin boyunuz kaç benim 1.63
ve en az 65 e inmek istiyorum
dukan testine göre 10 kilo vermek istiyorum demiştim
61.9 dedi bana ol diye
öyle olsam daha ne isterim

sıkıyor insanı ya aynı şeyleri yemek

bugün benim protein değil sebze protein günüm ama
bi yerlerde farklı yapmışız sanırsam

açıkcası spor yapmıyorum 2.5 yaşında çok aktif bir oğlum var
ayrıca inanın spor yapmaya mecalim yok

kızlarr,spor yapıyor musunuz,biraz daha fazla su içip sporu arttırmayı deneseniz çünklü bu kadar başlarda normalde pek duraksama olmaz.hareketi arttırın bence ve bitki çayları da için ki içiniz dışınız bir boşalsın [/QUOTE]

spor derken ayrıca bir spor yapmıyorum son bir haftadır.daha önce akşamları plates yapıyordum. ama yürüyüş yapıyorum hergün 40 dk. dün 1 saatten fazla yürüdüm yawww... bak şimdi sen böyle deyince umutsuzlandım. gitmeyecek mi bu kilolalar böyle yani

önceki sayfadan alıntı yapamadım.. hoş dileklerin için çok teşekkür ediyorum... 42 beden giyiyorum şu an... 42 aldım bu elbiseleri de... inşallah kalıpları dar değildir... bu akşam itibariyle eve otobüs yada taksiyle hızlıca çıkıp... sauna eşofmanımı giyip parka çıkıcam... biraz yürüyüp spor aletleriyle de çalışmayı planlıyorum... o güne kadar daha daha incelmem lazım... resim çekerim tabi... hayatta en sevdiğim şey fotoğraf çekmek... bacaklarım çok kalındır biraz ondan tereddüt ediyorum... bu kaslı bacaklara o elbise nasıl durur merak konusu tabi bide bu kuzenlerim çoooook zayıflar... geçenlerde beni gördüklerinde şok geçirmişlerdi ve çok sevinmişlerdi zayıflamama... şimdi daha da özenli daha da güzel olmak istiyorum... bu yüzden yaniii ayrıca liste olayı da... dün işten çıkana kadar gelen bildirimleri eklemiştim listeye... bu sabah da işe gelir gelmez devam ettim görebildiklerimi ekledim göremediklerim kusuruma bakmasın artık...

İkisi de çok güzelmişşş Hayırlı olsuun!! İkisi de çok güzel yakışacak sana, ama ben 1. yi daha çok beğendim

kızlar sizle müthiş bişey paylaşacağım,ayyy çok heyecanlıyım hemen yazmalıyım
dün birkaç mağaza dolandım,aslında hedef kiloma ulaşmadan mağaza falan gezmek istemiyordum.
hadi size daha önceki gün demiştim ya bedenim küçülmüyor sanırım 44'tüm ama çok farketmedi bedenim küçülmedi diye.hatta 46 bile giydiğim oluyordu
dün sabah 44 bedeb pantolonumu giyip işe geldim,kızlar nasıll iğrenççç durdu size anlatamam yaaa,normalde tayt gibi yapışırdı ama dün resmen üstümden düşüyor şalvar gibi
işyerimdekiler dedi ki bu ne yaa çoook iğrenç duruyor,eşofman gibi dediler ama bu söyledikleri beni deli gibi mutlu etti
sonra aynada baktım kendime gerçekten olcak gibi değil dedemin pantolonunu giymiş gibiyim çıkarıp başka bir elbisemi giydim.
44'ten 42'ye düştüğüm kesindi
neyse sonra bir ara birkaç mağaza gezdim işte,bir yerde etek beğendim.ama sadece 40 bedeni kalmış,mümkün değil dedim ama yine de denemek istedim.ayyy kızlar resmen kapandı etek yaa oldu bana inanamıyorum.
40 bedene girmeyeli kaç sene olmuştur hatırlamıyorum,en düşük 42 beden olduğumu hatırlıyorum.
az önce de bir iş arkadaşım hiç giymediği ve kendisine büyük gelen !! 38 beden bir eteğini getirdi bana.
kızım deli misin ben nasıl girerim ona dedim.acaip güzel mini önü lale şeklinde gelen hani seksi de bişey yani ama çok hoş
denedim,yemin ederim fermuarı kapandıı yaaa,gerçi biraz potluk yaptı ve önü dekolteli olduğundan boyum da uzun olduğundan şeyime kadar görünüyor ama 5 kilo daha verdim mi var yaaa on numara beş yıldız olacak bana,en azından fermuarı kapandı yaa,içine girebildim daha nolsun.
şimdi onun içinde fıstık gibi duracağım anı bekliyorum ve size söz çekip paylaşıcam resmimi burdan
bir tane de 36 beden elbise getirmiş ama yuhh diyorum,o kadar da ütopik hayaller kurmayacağım şimdilik

gel de sinir olma şimdi iki gün -100 gördükten sonra bugün +200 görmek de ne oluyoki yaa...al ver, al ver olmaya başladı bende. Çok moralim bozuluo artık! sanırım ben bu kiloda kaldım artık veremicem
benimde öyle son 10 gündür falan
bu totemi çok sevdim ben , 1 yıldır ev almak istiyoruz alamadık bir türlü , şimdi yeni ev alan birimi bulmam lazım ona bunu anlatmam lazım onun etraftan para toplayıp bana küçük anahtar alması lazım ooo bu ev alanın yakın biri olması lazım bence :)))))))

Bende yeşil çay içiyorum, yasak olduğundan eminmisiniz.Daha hızlı yağ yakıyor gibi hep söylenir.Form çayda hafta iki kez içiyorum, kabızlık sorunu hiç yaşamadım acaba yanlışmı yapıyorum.
yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hemen düzeltiyim bu çayların bazıları sadece hamilelikte zararlı ilk 3 ay özellikle, hatta özellikle hamillelikte adaçayı yasak onu ben yanlış hatırlayıp yeşil çay yazmışım ama sonraki mesajımda düzeltmiştim , ama bazı doktorlar hiçbir bitki çayını vermiyorlar doktordan doktora değişiyor bu

ikiside çok güzel ama ben kim demişti hatırlayamadım ama üzerine basılmış cola kutusu gibi olduğumdan:) 2. ci bana uymazdı 1. yi tercih ederdim ama yarimcim senin öyle bir sorunun yok hangini canın çekerse onu giy ikiside çok güzel

benim boyum 1.64 ...evet gerçekten nerdeyse aynıyız ...
dukan amca ya 60 olmak istiyorum dedim olursun dedi :)))
hergün tartılma ama bence canım sıkılıyor bir + bir _.
haftada birgün tartıl istersen.

aynı şeyleri yiyoruz evet ama sonrasında ne yiyeceğim diye düşünmemek de var... onu düşün devam et.sonunda herşey serbest üstelik fit birvücutla ...inşallah

ben de zeroyu aynı amaçla kullanıyorum. üstelik bir kaç yudum yetiyor bu his için. Şu ice tea için fikrin nedir. light olanlardan şeftali aromalı buldum, içtim de ama emin olamadım.. bir de irmik?? çok düşsel geldi bana bu aşamada (havyar gibi misal,, cümle içinde kullanılamaz gibi D tatşı sevmem ama irmik başka bişey be anacıımm :111:

Yok yokkk
Başkası toplamıyorrr
Sen topluyorsunn parayıı. Kendin alıyorsun altın anahtarıı
Evi olanlardan . Evini kendi alanlardannn. Babadan kalma ev falan değil. Hatta annem sıfır ev alanlardan toplamış :)

Kuzu şiş ve biraz yeşillik yedim, yanında da ayran içtim. Ayranda %2.1 yağ vardı ama.. Neyse...

Dün, Bershka'dan aldığım siparişler geldi. 38 benden kapri almıştım. İçine girdiiimm. Hala istediğim rahatlıkta değil ama; biraz daha bol gelsin istiyorum.. Bacaklarım kalın ne yazık ki.. Ve çok sevgili basenlerim var.. Yürümeliyim, koşmalıyım, zıplamalıyım... :44: Bu bacakları ne yapmalıyıımm!! Yürüyüşleri pas geçtim yine uyuşukluktan puuff! 56-57 kilo olmadana bana rahat yooookk!!

e tamam canim o zaman giyebilirsin gönül rahatligiyla

diycektim ki sen elbiseleri almissin bile. herkesin dedigi gibi o güne kadar dikkat edip hatta ve hatta hic bir spor yapmayip callanetics yaparsan bacaklarindaki incelmeye sok sok olucaksin benden sölemesi. daha vakit var. kendini kasip yap bence.. esim sürekli söylüyo alt bacaklarimin ve ayak bileklerimin özellikle inceldigini. ki normalde bildigim kadari ile diz den alti incelmezmis hic bir zaman. belki de incelmedi sekillendi ama bilemiyorum bunu callanetics e borcluyum baska hic bir spora degil..

ama mutlaka resim cek evet cok cok güzel olursun eminim..

croiselle sana da merhaba

söyleyecegin birsey mi var canim söyle cekinme

hayır tabiki dukan sütlacı
2 kaşık yulaf kepeği tatlandırıcı light süt ile yapılıyor

ay pardon canim ya.. inanki özür dilerim. ben hic sütlac yapmadigim icin normal sütlac sandim

kızlar, tatlandırıcı kısmına henüz başlamadım, ama artık ufak ufak elimin altında olsun istiyorum.. Neyi kullanıyorsunuz, hem tatlandırıcı hem aroma vb. için soruyorum..

splenda nin kendi sayfasi splenda gen tr sanirim. oradan iki gn icinde geliyor ben TR deyken öle almistim

ama takita da oluyor diyolar.

tebrik ederimmm:81: darısı bizim başımıza.. ahh ahh ben de 36 ları çok ütopik buluyorum ama baksana neden olmasın :)) tekrar tebrik ederim..

açıkcası spor yapmıyorum 2.5 yaşında çok aktif bir oğlum var
ayrıca inanın spor yapmaya mecalim yok

spor derken ayrıca bir spor yapmıyorum son bir haftadır.daha önce akşamları plates yapıyordum. ama yürüyüş yapıyorum hergün 40 dk. dün 1 saatten fazla yürüdüm yawww... bak şimdi sen böyle deyince umutsuzlandım. gitmeyecek mi bu kilolalar böyle yani [/QUOTE]

kızlar umutsuzluğa kapılacak hiç bişey yok,bir baksanıza burda insanlar 20 kilolar vermiş yani dimi az buz bişey değil
ama şu da var kitabı okuduğunuzda sadece ne yicem,ne içicem kısmını değil aynı zamanda egzersiz kısmını da dikkate almak gerekiyor.
bu olmazsa olmazlardan yani.dukan demiş eğer duraksamalarınız olursa egzersizi arttırın diye.yani sadece yediğimize diikkat etmek,kaçamak yapmamak değil aynı zamanda hareketi arttırmak lazım.
pek tabiki şunu da anlıyorum,evli olanlar var,çocuğu olanlar var yani bir spor salonuna gidip vakit ayıramayabilir herkes.
inanın benim de hiç bişeye mecalim kalmıyor.bırakın spora gitmeyi,yürüyüş yapmayı,şu masamdan kalkıp bazen wc'ye gitmek bile zor geliyor.ama işten çıkınca yine de sürüne sürüne atıyorum kendimi spor salonuna.siz de en azından evde yapılabilecek egzersizleri uygulayabilirsiniz bence mümkün olduğunca.

yaa 42 oldun,süper valla yaa.yavaştan daha ideal görünüşlü olmaya başlıyoruz sanırım.artık kimse bakınca tombiş demez bize diyemez,dedirtmeyiz

kaslı bacaklarımı napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…