kızlar sizle müthiş bişey paylaşacağım,ayyy çok heyecanlıyım hemen yazmalıyım
dün birkaç mağaza dolandım,aslında hedef kiloma ulaşmadan mağaza falan gezmek istemiyordum...................
.......................
.................
bir tane de 36 beden elbise getirmiş ama yuhh diyorum,o kadar da ütopik hayaller kurmayacağım şimdilik
bende onu beğendim en çok... diğerini de almamın sebebi... arkadaşımın düğünü var sonra... belki onu giyerim
e tamam canim o zaman giyebilirsin gönül rahatligiyla
diycektim ki sen elbiseleri almissin bile. herkesin dedigi gibi o güne kadar dikkat edip hatta ve hatta hic bir spor yapmayip callanetics yaparsan bacaklarindaki incelmeye sok sok olucaksin benden sölemesi. daha vakit var. kendini kasip yap bence.. esim sürekli söylüyo alt bacaklarimin ve ayak bileklerimin özellikle inceldigini. ki normalde bildigim kadari ile diz den alti incelmezmis hic bir zaman. belki de incelmedi sekillendi ama bilemiyorum bunu callanetics e borcluyum baska hic bir spora degil..
ay medesa cok sevindim yaa.. allahim bende 38 beden görebilecekmiyim. insallah görecegim..
bu arada bende neyi farkettim meger benim boyun kemiklerim varmishani tam boyunun bittgi yerde bogazimizin iki yaninda kemigimiz varmis ben yeni farkettim
birde belimin iki yaninda varmis. onlarda yatakta düz yatarken farkettim
Kuzu şiş ve biraz yeşillik yedim, yanında da ayran içtim. Ayranda %2.1 yağ vardı ama.. Neyse...
Dün, Bershka'dan aldığım siparişler geldi. 38 benden kapri almıştım. İçine girdiiimm. Hala istediğim rahatlıkta değil ama; biraz daha bol gelsin istiyorum.. Bacaklarım kalın ne yazık ki.. Ve çok sevgili basenlerim var.. Yürümeliyim, koşmalıyım, zıplamalıyım... :44: Bu bacakları ne yapmalıyıımm!! Yürüyüşleri pas geçtim yine uyuşukluktan puuff! 56-57 kilo olmadana bana rahat yooookk!!
Ooohh ohhhh!! Çok güzel yaaa!! Ay ben de 36 olsaaaammm.... Umarım hayal değildir :S
ya sen 38 beden sipariş edip onu giyebiliyorsan,birkaç kilo daha verdin mi zaten 36'sın hiç şüphem yok,seninki benimki kadar ütopik değil yani neyseki
Çeşit çeşit giyersin, ne güzel :)) :108::116:
ay medesa cok sevindim yaa.. allahim bende 38 beden görebilecekmiyim. insallah görecegim..
bu arada bende neyi farkettim meger benim boyun kemiklerim varmishani tam boyunun bittgi yerde bogazimizin iki yaninda kemigimiz varmis ben yeni farkettim
Ne kadar süredir ne sıkılıkla yapıyorsun callan ı
Hahahahyyy çok şekerrr
Ben dün kornejleri taktırdım. Adam yardım ettim tabii üstüm başım bembeyaz oldu. Babam almaya geldi beni eve girdik. Annem girme böle deyince üstümdeki poları çıkardım. Üstümde ince bi atlet kaldım tabi. Babam ne derse beğenirsinizz. AAAA SENİN BELİN VARMIYDI??? Öldük gülmektennn. Bende kemer takmaya çok özenirimm. Zayıflayınca kalın kalın kemerler alacağım kendimeee. İŞ yerinde beyaz gömlekle çok seviyorummm.
.......dikkat edip hatta ve hatta hic bir spor yapmayip callanetics yaparsan bacaklarindaki incelmeye sok sok olucaksin benden sölemesi. daha vakit var. kendini kasip yap bence.. esim sürekli söylüyo alt bacaklarimin ve ayak bileklerimin özellikle inceldigini. ki normalde bildigim kadari ile diz den alti incelmezmis hic bir zaman. belki de incelmedi sekillendi ama bilemiyorum bunu callanetics e borcluyum baska hic bir spora degil..
splenda nin kendi sayfasi splenda gen tr sanirim. oradan iki gn icinde geliyor ben TR deyken öle almistim
ama takita da oluyor diyolar.
kızlar kuzenimin nikahı için elbise aldıminşallah kalıpları çok dar değildir... o zamana kadar hiç kaçamak yapmayıp fıstık gibi olucam o elbisenin içinde... hemde ikisini aldım... hangisini giyerim bilmiyorum
Eki Görüntüle 434425
dün birkaç mağaza dolandım,aslında hedef kiloma ulaşmadan mağaza falan gezmek istemiyordum.
hadi size daha önceki gün demiştim ya bedenim küçülmüyor sanırım 44'tüm ama çok farketmedi bedenim küçülmedi diye.hatta 46 bile giydiğim oluyordu
dün sabah 44 bedeb pantolonumu giyip işe geldim,kızlar nasıll iğrenççç durdu size anlatamam yaaa,normalde tayt gibi yapışırdı ama dün resmen üstümden düşüyor şalvar gibi
işyerimdekiler dedi ki bu ne yaa çoook iğrenç duruyor,eşofman gibi dediler ama bu söyledikleri beni deli gibi mutlu etti
sonra aynada baktım kendime gerçekten olcak gibi değil dedemin pantolonunu giymiş gibiyim çıkarıp başka bir elbisemi giydim.
44'ten 42'ye düştüğüm kesindi
neyse sonra bir ara birkaç mağaza gezdim işte,bir yerde etek beğendim.ama sadece 40 bedeni kalmış,mümkün değil dedim ama yine de denemek istedim.ayyy kızlar resmen kapandı etek yaa oldu bana inanamıyorum.
40 bedene girmeyeli kaç sene olmuştur hatırlamıyorum,en düşük 42 beden olduğumu hatırlıyorum.
az önce de bir iş arkadaşım hiç giymediği ve kendisine büyük gelen !! 38 beden bir eteğini getirdi bana.
kızım deli misin ben nasıl girerim ona dedim.acaip güzel mini önü lale şeklinde gelen hani seksi de bişey yani ama çok hoş
denedim,yemin ederim fermuarı kapandıı yaaa,gerçi biraz potluk yaptı ve önü dekolteli olduğundan boyum da uzun olduğundan şeyime kadar görünüyorama 5 kilo daha verdim mi var yaaa on numara beş yıldız olacak bana,en azından fermuarı kapandı yaa,içine girebildim daha nolsun.
şimdi onun içinde fıstık gibi duracağım anı bekliyorum ve size söz çekip paylaşıcam resmimi burdan
bir tane de 36 beden elbise getirmiş ama yuhh diyorum,o kadar da ütopik hayaller kurmayacağım şimdilik
Kuzu şiş ve biraz yeşillik yedim, yanında da ayran içtim. Ayranda %2.1 yağ vardı ama.. Neyse...
Dün, Bershka'dan aldığım siparişler geldi. 38 benden kapri almıştım. İçine girdiiimm. Hala istediğim rahatlıkta değil ama; biraz daha bol gelsin istiyorum.. Bacaklarım kalın ne yazık ki.. Ve çok sevgili basenlerim var.. Yürümeliyim, koşmalıyım, zıplamalıyım... :44: Bu bacakları ne yapmalıyıımm!! Yürüyüşleri pas geçtim yine uyuşukluktan puuff! 56-57 kilo olmadana bana rahat yooookk!!
kuzu şiş derken ?kani meee'leyen bize yasak olan kuzu mu yani ?
hmm anladım şimdi tamam kolay o zaman ben başlıyım para toplamaya :))Yok yokkk
Başkası toplamıyorrr
Sen topluyorsunn parayıı. Kendin alıyorsun altın anahtarıı
Evi olanlardan . Evini kendi alanlardannn. Babadan kalma ev falan değil. Hatta annem sıfır ev alanlardan toplamış :)
kuzu şiş derken ?kani meee'leyen bize yasak olan kuzu mu yani ?
var yaaa öldürdün beni gülmekten yemin ederim kendi kendime nasıl gülüyorum
aynen bu düşündüklerini ben de son 1-2 haftadır farketmeye başlamıştım.
aynen benim de boynumun 2 yanında kemikler varmışş,can simidim değil de belim varmış hatta onun güzel oyuntuları varmış inanamıyorum kendime,aaaa biliyor musun benim bir de diz kapaklarım varmış yani oralar normalde etli değil kepikli yapılarmış yahuuu çok komik
haaa bir de benim gıdık sandığım yerde de baya baya sert kemikler varmış bacım yaaa,ahhh ahhh napmışız kendimize.resmen biyolojil fizyolojik yaratılışlarımızı unutup,kendi yarattığımız vücutları gerçek sanıyormuşuz.
neyse ki en sonunda doğru yoldayız,ben bir daha asla eskisi gibi olmak istemiyorum.resmen vücudumu yeniden kesfettim ayolll
bayılıyorum buraya, sağol croiselle :)) şimdi bunu (callanetics) araştırıyorum
Afiyet olsun canım benim. 38 beden kapri ha, inşallah en kısa sürede rahatça olursun.
Benim de şu basenleri göbüşü sıkılaştırmam lazım ama nereden başlasam bilmiyorum :))
hmm anladım şimdi tamam kolay o zaman ben başlıyım para toplamaya :))
bende var ya ne zamandır yürüyemiyorum oğlanı bırakıp çıkamıyorum eşim yorgun geliyor ancak yemek faslı saat geç oluyor bu sefer oğlanın uyku saati geliyor hep kalıyor benim yürüyüş o yüzden koşu bandı almak istiyorum bir yandan da istemiyorum ev zaten küçük ıvır zıvır eşyalardan bıktım artık az buz parada değil en ucuzu 800 falan filan yani ne yapsam karar veremedim ama vucudum sarkmaya başladı spor şart mutlaka
diycektim ki sen elbiseleri almissin bile. herkesin dedigi gibi o güne kadar dikkat edip hatta ve hatta hic bir spor yapmayip callanetics yaparsan bacaklarindaki incelmeye sok sok olucaksin benden sölemesi. daha vakit var. kendini kasip yap bence.. esim sürekli söylüyo alt bacaklarimin ve ayak bileklerimin özellikle inceldigini. ki normalde bildigim kadari ile diz den alti incelmezmis hic bir zaman. belki de incelmedi sekillendi ama bilemiyorum bunu callanetics e borcluyum baska hic bir spora degil..
seni tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum varya kilo vermek için 1 hafta tek lokma yemeyeceksin deseler yaparımda bu callen olayıııı ooff yaaa 3 kere denedim 2. harekette pess başım boynum anında ağrıdı omuyor ya olmuyor. benimde üst bacaklarım fena kalın inceltmek için varya ne isteseler veririm ama bu calleni yapamiorum yok musur bir püf noktası yaww
canim forumumuzda var bu konu. mutlaka arastir ve de bir an önce basla. sonra da bana dua etmeyi unutma he 6-7 gün sonra... kesin edecen cünkü
dün birkaç mağaza dolandım,aslında hedef kiloma ulaşmadan mağaza falan gezmek istemiyordum.
hadi size daha önceki gün demiştim ya bedenim küçülmüyor sanırım 44'tüm ama çok farketmedi bedenim küçülmedi diye.hatta 46 bile giydiğim oluyordu
dün sabah 44 bedeb pantolonumu giyip işe geldim,kızlar nasıll iğrenççç durdu size anlatamam yaaa,normalde tayt gibi yapışırdı ama dün resmen üstümden düşüyor şalvar gibi
işyerimdekiler dedi ki bu ne yaa çoook iğrenç duruyor,eşofman gibi dediler ama bu söyledikleri beni deli gibi mutlu etti
sonra aynada baktım kendime gerçekten olcak gibi değil dedemin pantolonunu giymiş gibiyim çıkarıp başka bir elbisemi giydim.
44'ten 42'ye düştüğüm kesindi
neyse sonra bir ara birkaç mağaza gezdim işte,bir yerde etek beğendim.ama sadece 40 bedeni kalmış,mümkün değil dedim ama yine de denemek istedim.ayyy kızlar resmen kapandı etek yaa oldu bana inanamıyorum.
40 bedene girmeyeli kaç sene olmuştur hatırlamıyorum,en düşük 42 beden olduğumu hatırlıyorum.
az önce de bir iş arkadaşım hiç giymediği ve kendisine büyük gelen !! 38 beden bir eteğini getirdi bana.bir tane de 36 beden elbise getirmiş ama yuhh diyorum,o kadar da ütopik hayaller kurmayacağım şimdilik
ben de zeroyu aynı amaçla kullanıyorum. üstelik bir kaç yudum yetiyor bu his için. Şu ice tea için fikrin nedir. light olanlardan şeftali aromalı buldum, içtim de ama emin olamadım.. bir de irmik?? çok düşsel geldi bana bu aşamada (havyar gibi misal,, cümle içinde kullanılamaz gibiD tatşı sevmem ama irmik başka bişey be anacıımm :111:
Yok yokkk
Başkası toplamıyorrr
Sen topluyorsunn parayıı. Kendin alıyorsun altın anahtarıı
Evi olanlardan . Evini kendi alanlardannn. Babadan kalma ev falan değil. Hatta annem sıfır ev alanlardan toplamış :)
HeheheÖyle dediğime bakma canım. Adam adını kuzu şiş koymuş. Nerde kuzu olcak o. Kuzu çok pahalı olur Kuzu yapmazlar Bildiğin dana heheheh Zaten ben kuzulara kıyamıyom yiyemiyom Analarını danalarını yiyom
Merhaba Kızlar....
sonunda döndüm İstanbul'a ama çok yorgunumm.... hiç izin vermediler ve sabah indiğim uçaktan ve iş yerindeyim...
gittiğim yerde dukana uygun beslenemedim tabi ama abartmamıştımda taki sabah tartılana kadar... bu benim 2. başıma geliyor... hiç kimse 3 günlük diyet arasından sonra 2 kg almaz arkadaş...!!! tam 74 kiloyum yazık değil mi bana???? benim için dukan bitmiştir. yoruldum çünkü... 3 gün sadece yaa!!1 sonuçta ben pasta börek yemedimki!!!
hepinize yolunuzda başarılar dilerim... çok çok seviliyorsunuz arada uğrarım mutlaka...
Merhaba Kızlar....
sonunda döndüm İstanbul'a ama çok yorgunumm.... hiç izin vermediler ve sabah indiğim uçaktan ve iş yerindeyim...
gittiğim yerde dukana uygun beslenemedim tabi ama abartmamıştımda taki sabah tartılana kadar... bu benim 2. başıma geliyor... hiç kimse 3 günlük diyet arasından sonra 2 kg almaz arkadaş...!!! tam 74 kiloyum yazık değil mi bana???? benim için dukan bitmiştir. yoruldum çünkü... 3 gün sadece yaa!!1 sonuçta ben pasta börek yemedimki!!!
hepinize yolunuzda başarılar dilerim... çok çok seviliyorsunuz arada uğrarım mutlaka...
Merhaba Kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?