Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ooohh ohhhh!! Çok güzel yaaa!! Ay ben de 36 olsaaaammm.... Umarım hayal değildir :S

bende onu beğendim en çok... diğerini de almamın sebebi... arkadaşımın düğünü var sonra... belki onu giyerim

Çeşit çeşit giyersin, ne güzel :)) :108::116:

ay medesa cok sevindim yaa.. allahim bende 38 beden görebilecekmiyim. insallah görecegim..

bu arada bende neyi farkettim meger benim boyun kemiklerim varmis hani tam boyunun bittgi yerde bogazimizin iki yaninda kemigimiz varmis ben yeni farkettim

birde belimin iki yaninda varmis. onlarda yatakta düz yatarken farkettim

Ne kadar süredir ne sıkılıkla yapıyorsun callan ı

Hahahahyyy çok şekerrr
Ben dün kornejleri taktırdım. Adam yardım ettim tabii üstüm başım bembeyaz oldu. Babam almaya geldi beni eve girdik. Annem girme böle deyince üstümdeki poları çıkardım. Üstümde ince bi atlet kaldım tabi. Babam ne derse beğenirsinizz. AAAA SENİN BELİN VARMIYDI??? Öldük gülmektennn. Bende kemer takmaya çok özenirimm. Zayıflayınca kalın kalın kemerler alacağım kendimeee. İŞ yerinde beyaz gömlekle çok seviyorummm.

kuzu şiş derken ?kani meee'leyen bize yasak olan kuzu mu yani ?

var yaaa öldürdün beni gülmekten yemin ederim kendi kendime nasıl gülüyorum
aynen bu düşündüklerini ben de son 1-2 haftadır farketmeye başlamıştım.
aynen benim de boynumun 2 yanında kemikler varmışş,can simidim değil de belim varmış hatta onun güzel oyuntuları varmış inanamıyorum kendime,aaaa biliyor musun benim bir de diz kapaklarım varmış yani oralar normalde etli değil kepikli yapılarmış yahuuu çok komik
haaa bir de benim gıdık sandığım yerde de baya baya sert kemikler varmış bacım yaaa,ahhh ahhh napmışız kendimize.resmen biyolojil fizyolojik yaratılışlarımızı unutup,kendi yarattığımız vücutları gerçek sanıyormuşuz.
neyse ki en sonunda doğru yoldayız,ben bir daha asla eskisi gibi olmak istemiyorum.resmen vücudumu yeniden kesfettim ayolll

iki ayi gecti sanirim :26: artik hergün yapmiyorum haftada iki üc. ve cok yogun oldugum is e gidecegim zamanlarda da 15 dk lik progrm var onnu yapacagim. ama su anda vaktim bol ve de cok cok hosuma gidiyor bu egzersizi yapmak

bayılıyorum buraya, sağol croiselle :)) şimdi bunu (callanetics) araştırıyorum

Canımm çok güzeller 2. si bana olmaz, ama sen hangisini çok beğenirsen onu giy. Resimlerini bekliyoruz :))

Ya gördün mü fıstığım ben sana dedim inanmamıştın, beden küçüldü diye :)) ne tuhaf bir durum değil mi, insanlar bize şalvar gibi olmuş diyor sevinçten ölüyoruz. Ben de beslemeler gibi geziyorum bir kaç gündür ortalıkta. Varsın olsun, kızlar bu kadar yakın olduk birbirimize, biz bu gidişle yakında elbise için de ortak para toplayıp her ay birimize alırsak şaşırmayalım :))

Afiyet olsun canım benim. 38 beden kapri ha, inşallah en kısa sürede rahatça olursun.

Benim de şu basenleri göbüşü sıkılaştırmam lazım ama nereden başlasam bilmiyorum :))

kuzu şiş derken ?kani meee'leyen bize yasak olan kuzu mu yani ?

Hehehe Öyle dediğime bakma canım. Adam adını kuzu şiş koymuş. Nerde kuzu olcak o. Kuzu çok pahalı olur Kuzu yapmazlar Bildiğin dana heheheh Zaten ben kuzulara kıyamıyom yiyemiyom Analarını danalarını yiyom

Yok yokkk
Başkası toplamıyorrr
Sen topluyorsunn parayıı. Kendin alıyorsun altın anahtarıı
Evi olanlardan . Evini kendi alanlardannn. Babadan kalma ev falan değil. Hatta annem sıfır ev alanlardan toplamış :)
hmm anladım şimdi tamam kolay o zaman ben başlıyım para toplamaya :))

bende var ya ne zamandır yürüyemiyorum oğlanı bırakıp çıkamıyorum eşim yorgun geliyor ancak yemek faslı saat geç oluyor bu sefer oğlanın uyku saati geliyor hep kalıyor benim yürüyüş o yüzden koşu bandı almak istiyorum bir yandan da istemiyorum ev zaten küçük ıvır zıvır eşyalardan bıktım artık az buz parada değil en ucuzu 800 falan filan yani ne yapsam karar veremedim ama vucudum sarkmaya başladı spor şart mutlaka

Son düzenleme:

e ama öle hakkaten

bayılıyorum buraya, sağol croiselle :)) şimdi bunu (callanetics) araştırıyorum

canim forumumuzda var bu konu. mutlaka arastir ve de bir an önce basla. sonra da bana dua etmeyi unutma he 6-7 gün sonra... kesin edecen cünkü

Ya gördün mü fıstığım ben sana dedim inanmamıştın, beden küçüldü diye :)) ne tuhaf bir durum değil mi, insanlar bize şalvar gibi olmuş diyor sevinçten ölüyoruz. Ben de beslemeler gibi geziyorum bir kaç gündür ortalıkta. Varsın olsun, kızlar bu kadar yakın olduk birbirimize, biz bu gidişle yakında elbise için de ortak para toplayıp her ay birimize alırsak şaşırmayalım :))

[/QUOTE]

canım benim yaa çok çok sağol gerçekten öyle oldu,yani biraz değişim hissediyordum ama bu kadar da değil.
yine de yanlış anlaşılmasın 38 beden falan olmadım tabiki sadece 38'e de 40'a da sığdım.ama daha önce bacağım bile hele popom hiç geçmezdi 38 beden etekten,bir de fermuarı bile kapandı.
şu an demekki 42-40 arası gidip geliyorum.kendime elbise aldım bi tane çoook şeker straplez yazlık ama 42 aldım onu,belki 40 da olurdu ama denemedim bile.insan hala alışamıyor :)
durum bakalım önümüzdeki hafta falan birkaç pantolon denemeyi düşünüyorum bakalım kaç benden olacak
senin göbiş için de evde bari yarım mekik çekemiyor musun,hem o tam mekik kadar yorucu olmuyor ?

Afiyet olsun canım benim. 38 beden kapri ha, inşallah en kısa sürede rahatça olursun.
Benim de şu basenleri göbüşü sıkılaştırmam lazım ama nereden başlasam bilmiyorum :))

Evde bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Biraz Callanetic biraz işte başka hareketler falan... Ama bu günlerde ihmal ettim... Başlamalıyım ben de tekrarrr... Sen de başla canıımm. Çok işe yarıyo çook!!

Koşu bandı gereksiz bence ya. Sen yine fırsat bulamıcaksın onu kullanmaya bence :S Ve de pahalı, ve de o da ses yapıyo sanki.. Konu komşu rahatsız olmasın diye strese giriyosun falan.. Sen de Callanetics falan yap. Youtube'a yaz fitness blender diye. Onları falan yapmaya çalış. Günde 1 saat bişiler yapsan, baya işe yarar. Ben de diyorum ama yapmadım ne zamandır Tekrar başlıcam ben deee

Göreceksin tabi 38 beden, ne kaldı :)

Çok güldüm sana, benim de çok kilo veren bir arkadaşım var o da "çenemin altındaki kemikleri hissedebilmek ne güzelmiş" diyor.

Evetttt, belin yanındakileri ben de farkettim, vücudumuzu tanıyoruz :))

Merhaba Kızlar....
sonunda döndüm İstanbul'a ama çok yorgunumm.... hiç izin vermediler ve sabah indiğim uçaktan ve iş yerindeyim...
gittiğim yerde dukana uygun beslenemedim tabi ama abartmamıştımda taki sabah tartılana kadar... bu benim 2. başıma geliyor... hiç kimse 3 günlük diyet arasından sonra 2 kg almaz arkadaş...!!! tam 74 kiloyum yazık değil mi bana???? benim için dukan bitmiştir. yoruldum çünkü... 3 gün sadece yaa!!1 sonuçta ben pasta börek yemedimki!!!

hepinize yolunuzda başarılar dilerim... çok çok seviliyorsunuz arada uğrarım mutlaka...

hadi bakalım gözun aydınn..darısı o ütopik dediğin hayallerine kawusmana olsunnnn

ice tea içmem hiç o nedenle malesef yorum yapamıorum..ayrıca irmik konusundaki yorumuna cok güldüm irmik tabi işin esprisi,,yulaf kepeği ile yapılıor içine gercek irmik koymuoruz ama yerken yulafı irmik gibi hayal ederek yioruz

Yok yokkk
Başkası toplamıyorrr
Sen topluyorsunn parayıı. Kendin alıyorsun altın anahtarıı
Evi olanlardan . Evini kendi alanlardannn. Babadan kalma ev falan değil. Hatta annem sıfır ev alanlardan toplamış :)

cnm bu anahtar olayını bende duymustum..arkadasımın ablasınada annesi kısmetini açmak için yapmıstı.oda yeni evlenen nişanlananlardan vs 1 tl toplamıştı.tam 41 tane.sonra onla anahtar alıp,ziyaret mi nerede öle biyerde işte o kilidi açmıştı..tabi kızın kısmeti açıldı mı o kilit ile o kdrını hatırlamıorum

delyy su yorumlarında beni koparıor walla arkadasımmm

hobaaaaaaaaaaaaaa
oldumu şimdi kuzucummm...
ama saygı duyuyorum en doğru karar senin vericeğin karardır... hayırlısı olsun...

Yok öyle bişeyyy,
3 günde 2 kilo alınmaz.
yoldan geldin şiş olman çok normal
bana uçak yolculuğu gaz yapar meselaaa.
sende şişmişsindir yollardaa.
akşam al duşunu ayaklarını tuzlu suya sokk
ışıkları kapaa
hafif bi meditasyonnErkenden deuyuu
bak sabaha ne göreceksin tartıda..

Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.

Ban wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk

niles bence seyehat sonrası vucudun su fln toplamıstır..bosa bozma moralini arkadasımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…