Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

doğru benim ruhumda yok özür dilerim! onun için onlarca insanın diyet yapmasına yardımcı oldum...
kocaman bir göbeğim var bağırsaklarımla ilgilide tek problem yaşamıyorum hergün 2 kere çıkıyorum .
sizde haklısınız ruhta olmadan olmaz bu iş.

neyse yolunuzda başarılıar...

Yarimcim... valla olmuyor ve çok sıkıldım bugün alırım nesfit sabah nesfit öğlen sebze veya et akşam çorba. yeter ya dukan benim metabolizmamı bozdu. bir in bir çık. banada yazık.

hey heyy heyyy dur bakalımmm nereye huuu
yok öyle pes edip kaçmak yaa,napıyosun.ne kadar az kaldı hedefine üstelik aaaaaa
yaa bak sen sonuçta tam anlamıyla uyamadığın halde 2 kilo almışsın.
geçen haftayı takip edememiş olabilirsin ama 2 aydır herşeyim düzenli gidiyor ve her sabah _ ile uyanıyorken bir sabah +700 ile,ertesi sabah bir + 700 le daha sonraki gün +300 le olmak üzere 3 günde nedenini anlayamadığım şekilde +1700 oldum.ne olduğumu şaşırdım.hiç kaçamak yapmadım,sporuma gittim,herşey yolundayken bile oldu bu anlıyor musun.kaldı ki sen tam anlamıyla uyamamışsın da.ama bak dün itibariyle 1 kilosundan kurtuldum bile.arada saçmalıyor vücutlarımız,sonuçta tepki veriyor.bunları da hep okuduk kitapta kuzum.sen de tecrübelisin bu konuda.hedefe bu kadar az kalmışken nolur pes etme yaa,ben olsam inadına asılırım.
bu savaşı onlar değil biz kazanmalıyız.
nolcak bırakırsan verdiğin kiloları en az 10 kilo alarak geri alacaksın,daha mı mutlu olacaksın o zaman,o daha mı kolay ?
yoksa şurda 1 ay daha dişini sıkıp hedefine ulaşmak mı daha kolay ve hangisi daha çok mutlu edecek seni bunu bir düşün lütfen canım yaaa.
bak hayallerin var,sevdiceğin var,bizler varız hadi silekelen toparlan kendine gel bakiiim aaaa
vallahi küserim

ya zaten zor günler geçiriyorum samsuna gittiğimden beri ağlayıp duruyorum... işle ilgili bir sürü sıkıntı...
vay arkadaş bari bu düzgün gitsin diyorsun... reglim bitti çoktan şişkinlik inmeli çıkayımda - göreyim diyorsun +2... çok fazla bu...
zaten sıkıldım artık yeter.

sizlerinde motivasyonunu bozmayım. helal edin hakkınızı...

canım benim yaa çok çok sağol gerçekten öyle oldu,yani biraz değişim hissediyordum ama bu kadar da değil.
yine de yanlış anlaşılmasın 38 beden falan olmadım tabiki sadece 38'e de 40'a da sığdım.ama daha önce bacağım bile hele popom hiç geçmezdi 38 beden etekten,bir de fermuarı bile kapandı.
şu an demekki 42-40 arası gidip geliyorum.kendime elbise aldım bi tane çoook şeker straplez yazlık ama 42 aldım onu,belki 40 da olurdu ama denemedim bile.insan hala alışamıyor :)
durum bakalım önümüzdeki hafta falan birkaç pantolon denemeyi düşünüyorum bakalım kaç benden olacak
senin göbiş için de evde bari yarım mekik çekemiyor musun,hem o tam mekik kadar yorucu olmuyor ?[/QUOTE]

Ben hiç birşey almadım kendime ama bu haftasonu almam gerekiyor artıki yolun sonuna geldim. Yoksa para toplayıp alacak arkadaşlarım, o derece emanet duruyorlar.

Evde yarım mekik yapıyorum, damble larım var akşam sabah kollarımı çalıştırmaya çalışıyorum ama tam bir disiplin oluşmadı. Bu günlerde disipline edemedim kendimi.

Dely ciğim, Croiselle sayesinde tanıştım callanetics le, bakıyorum ama şu tiroidin biraz yükselmesini bekliyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor. Yattığım yerden mekik ve plates in bir kaç hareketini yapmaya çalışıyorum.

İnşallah çok yakında sayenizde motive olup başlayacağım.

Ekinsu, koşu bandını ben de tavsiye etmiyorum, evde duracak yine yapamayacaksın ve daha çok sinir olacaksın.

peki bu yulaf kepeğini nerde bulabiliriz yada buna eş değer başka bir ürün varmı ben atak devresini yapıcam ilk 5 gün..

niless canım sen 2 kilo aldım diye bahsetmişsin ben bir hafta bozdum 7-8 kilo artı gördüm :)) ama devam ettim ve bir hafta içinde bozduğum kilonun bir kilo da altına indim .Sakın pes etme ,Bu arada düğüne bir hafta kaldı :18: düğüne kadar hedefim 6o lı bir rakam görmekti düğüne kadar 69 lu bişeyler görecem galiba :))) hedefe ulaşıyorum galiba düğünden sonra da devammm bu sefer 55 kilo olana kadar...
bir iki hafta önce testlerimide yaptırdım herşey normal ,kolestrol,hormon değerleri,idrar testi vs vs tam gaz devam dedi doktor:)) 4 aydır yapıyorum dukanı ben bu arada.....bu günkü kilom, sabah regl olmama rağmen 71,9

Son düzenleme:

Selincim hoşgeldin,

Canım sen canını sıkma lütfen, uçaktan indim demişsin, vücudun ödem yapmıştır. 3 günde 2 kilo olması mümkün değil. Ben sen, miray ve ömmür ü okuyarak en çok motive oldum. Bir süre seyir yap istersen, rahatla, sen rahat olunca ödem de gider inan. Ama lütfen canını sıkma.

Ben hiç birşey almadım kendime ama bu haftasonu almam gerekiyor artıki yolun sonuna geldim. Yoksa para toplayıp alacak arkadaşlarım, o derece emanet duruyorlar.

Evde yarım mekik yapıyorum, damble larım var akşam sabah kollarımı çalıştırmaya çalışıyorum ama tam bir disiplin oluşmadı. Bu günlerde disipline edemedim kendimi.

Dely ciğim, Croiselle sayesinde tanıştım callanetics le, bakıyorum ama şu tiroidin biraz yükselmesini bekliyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor. Yattığım yerden mekik ve plates in bir kaç hareketini yapmaya çalışıyorum.

İnşallah çok yakında sayenizde motive olup başlayacağım.

Ekinsu, koşu bandını ben de tavsiye etmiyorum, evde duracak yine yapamayacaksın ve daha çok sinir olacaksın.[/QUOTE]

ayyy ne güzel yaa yolun sonuna geldim diyebilmek,darısı başımıza vallahii
bence damble da varken hergünün belli saatini prensip edin mekik,damble vakit kalırsa yürüyüs hiç değilse toplamda bunlara 1 saat ayırsan yeter kuzum

karar tabiki senin , haklısın insan + görünce morali bozuluyor devam etmek bir o kadar zorlaşıyor ancak bu durumu diğer faktörlerle düşünmek gerek yolculuktan döndün uykusuz kalmışsındır yorgunsundur bence bu kararı hemen verme 2-3 gün daha bekle bu kadar uğraştın emeklerini düşün , eğer kararın yine aynı ise o zaman güçlendirmeye geç hiç olmazsa şu ana kadar verdiğin kiloları geri almazsın güçlendirme bitince yine durumuna göre değerlendirme yaparsın

"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.

Bak wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk "

Şu cümleden alındın ya ben özür dilerim. Senin ruhunda vazgeçmek yok bu kadaar yol gelmişsin demek istedim. Ben senin sayende başladım dukana. Neysee en güzeli kimseye laf söz etmemek çıkıp gitmek. Hoşçakalın...

peki bu yulaf kepeğini nerde bulabiliriz yada buna eş değer başka bir ürün varmı ben atak devresini yapıcam ilk 5 gün..

hoşgeldin cnm.bu yulaf kepeğinin muadili bişey yok maalesef ve yemek zorundasın
migroslarda,aktarlarda ve bazı internet sitelerinde var.gurmenetten alabilirsin internetten alacaksan eğer.

ayyy ne güzel yaa yolun sonuna geldim diyebilmek,darısı başımıza vallahii
bence damble da varken hergünün belli saatini prensip edin mekik,damble vakit kalırsa yürüyüs hiç değilse toplamda bunlara 1 saat ayırsan yeter kuzum [/QUOTE]

Tamam, sen beni sıkıştır fırsat buldukça, yaptın mı de, neden yapmadın diye kız bana

Çok dua ederim sana, hayırlı bir kısmet acele tarafından, hayırlı bir evlat diye

Hoşgeldin Selin!!:119:

O kilo dediğin şeyler kesinlikle şişlik ve buna eminim!! Aynısı benim başıma geldi ve ben sadece 1 gün yemiştim ve 2-3 kilo + görmüştüm. Hatta pasta börek yemiştim ben Nasıl moralim bozuldu ama onu görünceee.. 1 günde olacak iş değildi yani. Ama düşün, ben pasta börek, kısır yemiştim.. Ve o 3 kilo gibi görünen şey 5 günde falan uçtu gitti. Neden öyle olduğunu bilmiyorum ama vücut su tutuyor sanırım.. Gerçekten böyle oldu bak!! Zaten 2 gün pastalar börekler yesen alamazsın o kiloyu. Onlar yağ değil, yani gerçek kilo değil!! Onlar şişlik, ödem, su.. bişey bişey işte..! bunun için pes etme sakınnn!! Yaşamasam bunu, haklısın derdim sana. ama bizzat yaşadım, hem de 1 günde. Hem de sen streslisin bak.. Zor günler geçirmişsin.. Stres zaten şişirir insanı. Lütfen iyi düşün...

Bir de sen arkadaşı yanlış anlamışsın bence. Ruhunda Dukandaşlık yok demek istememiş orda.

"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Ban wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk" demiş. Yani; senin ruhunda çabuk pes etmek yok!! demek istemiş. Walla yaa!! Ben öyle anladım. Noktalama işareti kullanmadığı için öyle olmuş.. Sana moral vermeye çalışmış.. Yoksa herkes seni biliyo. Ki gerçekten de yorgunluktan ve strestendir o şişkinlik. Lütfen moralini bozmaaaa!!!!

Son düzenleme:
Dukancılar heryerinden verip kol ve baldırlardan vermeyen varmı Ben maleseff eritemiyorum yıllarca kalıcı olan yağlar ondanmıdır bilemedim ben

Canım, sen de böyle yapma.. niless üzülmüş çünkü.. morali bozuk ve stresli. O yüzden yanlış anlamıştır. İnsan emeklerinin karşılığında öyle tam ters olarak + görünce biliyorsun ki çok kötü oluyor.. Hepimiz birbirimizi az çok biliyoruz.. Kimse kimseyi kırmak istemiyor burda.. ama insanın her günü aynı olmuyor. Dünya'nın bin türlü hali var. Nasıl kilo konusunda birbirimizi anlıyorsak, bu konuda da anlayalım.. İkiniz de bibirinizi yanlış anladınız. Arada olur böyle. Kırmayalım boşuna birbirimizi, üzmeyin şimdi bizi de

Son düzenleme:
Dukancılar heryerinden verip kol ve baldırlardan vermeyen varmı Ben maleseff eritemiyorum yıllarca kalıcı olan yağlar ondanmıdır bilemedim ben

Benim baldırlarda sorun yok ama kollarım yumuşadı, kilo verdim sanırım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var. Hiç mi vermedin yoksa senin de benim gibi mi oldu?

lütfen pes etme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…