Merhaba Kızlar....
sonunda döndüm İstanbul'a ama çok yorgunumm.... hiç izin vermediler ve sabah indiğim uçaktan ve iş yerindeyim...
gittiğim yerde dukana uygun beslenemedim tabi ama abartmamıştımda taki sabah tartılana kadar... bu benim 2. başıma geliyor... hiç kimse 3 günlük diyet arasından sonra 2 kg almaz arkadaş...!!! tam 74 kiloyum yazık değil mi bana???? benim için dukan bitmiştir. yoruldum çünkü... 3 gün sadece yaa!!1 sonuçta ben pasta börek yemedimki!!!
hepinize yolunuzda başarılar dilerim... çok çok seviliyorsunuz arada uğrarım mutlaka...
Ya gördün mü fıstığım ben sana dedim inanmamıştın, beden küçüldü diye :)) ne tuhaf bir durum değil mi, insanlar bize şalvar gibi olmuş diyor sevinçten ölüyoruz. Ben de beslemeler gibi geziyorum bir kaç gündür ortalıkta. Varsın olsun, kızlar bu kadar yakın olduk birbirimize, biz bu gidişle yakında elbise için de ortak para toplayıp her ay birimize alırsak şaşırmayalım :))
Evde bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Biraz Callanetic biraz işte başka hareketler falan... Ama bu günlerde ihmal ettim... Başlamalıyım ben de tekrarrr...Sen de başla canıımm. Çok işe yarıyo çook!!
Koşu bandı gereksiz bence ya. Sen yine fırsat bulamıcaksın onu kullanmaya bence :S Ve de pahalı, ve de o da ses yapıyo sanki.. Konu komşu rahatsız olmasın diye strese giriyosun falan.. Sen de Callanetics falan yap. Youtube'a yaz fitness blender diye. Onları falan yapmaya çalış. Günde 1 saat bişiler yapsan, baya işe yarar. Ben de diyorum ama yapmadım ne zamandırTekrar başlıcam ben deee
yulaf kepeği bu diyetin olmazsa olmazlarından.hem vücutta 25 kat büyüyerek şişkinlik hissi yaratıyor,hem de proteinlerin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlıyor.ilk başlarda zor gelse de sonradan alışıyorsunuz.kitabı almanızı tavsiye ederim :)
hey heyy heyyy dur bakalımmm nereye huuu
yok öyle pes edip kaçmak yaa,napıyosun.ne kadar az kaldı hedefine üstelik aaaaaa
yaa bak sen sonuçta tam anlamıyla uyamadığın halde 2 kilo almışsın.
geçen haftayı takip edememiş olabilirsin ama 2 aydır herşeyim düzenli gidiyor ve her sabah _ ile uyanıyorken bir sabah +700 ile,ertesi sabah bir + 700 le daha sonraki gün +300 le olmak üzere 3 günde nedenini anlayamadığım şekilde +1700 oldum.ne olduğumu şaşırdım.hiç kaçamak yapmadım,sporuma gittim,herşey yolundayken bile oldu bu anlıyor musun.kaldı ki sen tam anlamıyla uyamamışsın da.ama bak dün itibariyle 1 kilosundan kurtuldum bile.arada saçmalıyor vücutlarımız,sonuçta tepki veriyor.bunları da hep okuduk kitapta kuzum.sen de tecrübelisin bu konuda.hedefe bu kadar az kalmışken nolur pes etme yaa,ben olsam inadına asılırım.
bu savaşı onlar değil biz kazanmalıyız.
nolcak bırakırsan verdiğin kiloları en az 10 kilo alarak geri alacaksın,daha mı mutlu olacaksın o zaman,o daha mı kolay ?
yoksa şurda 1 ay daha dişini sıkıp hedefine ulaşmak mı daha kolay ve hangisi daha çok mutlu edecek seni bunu bir düşün lütfen canım yaaa.
bak hayallerin var,sevdiceğin var,bizler varız hadi silekelen toparlan kendine gel bakiiim aaaa
vallahi küserim
Merhaba Kızlar....
sonunda döndüm İstanbul'a ama çok yorgunumm.... hiç izin vermediler ve sabah indiğim uçaktan ve iş yerindeyim...
gittiğim yerde dukana uygun beslenemedim tabi ama abartmamıştımda taki sabah tartılana kadar... bu benim 2. başıma geliyor... hiç kimse 3 günlük diyet arasından sonra 2 kg almaz arkadaş...!!! tam 74 kiloyum yazık değil mi bana???? benim için dukan bitmiştir. yoruldum çünkü... 3 gün sadece yaa!!1 sonuçta ben pasta börek yemedimki!!!
hepinize yolunuzda başarılar dilerim... çok çok seviliyorsunuz arada uğrarım mutlaka...
diycektim ki sen elbiseleri almissin bile. herkesin dedigi gibi o güne kadar dikkat edip hatta ve hatta hic bir spor yapmayip callanetics yaparsan bacaklarindaki incelmeye sok sok olucaksin benden sölemesi. daha vakit var. kendini kasip yap bence.. esim sürekli söylüyo alt bacaklarimin ve ayak bileklerimin özellikle inceldigini. ki normalde bildigim kadari ile diz den alti incelmezmis hic bir zaman. belki de incelmedi sekillendi ama bilemiyorum bunu callanetics e borcluyum baska hic bir spora degil..
seni tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum varya kilo vermek için 1 hafta tek lokma yemeyeceksin deseler yaparımda bu callen olayıııı ooff yaaa 3 kere denedim 2. harekette pess başım boynum anında ağrıdı omuyor ya olmuyor. benimde üst bacaklarım fena kalın inceltmek için varya ne isteseler veririm ama bu calleni yapamiorum yok musur bir püf noktası yaww
herseyden önce canim " yapamiyorum " demiycez. " yapicam " diycez . bende ilk günlerde hatta ilk saatte " manyakmiyim , sonucu bile kesin olmayan aptal hareketler icin boynumu agritiyorum " dedim. ama devam ettim. cünkü tek yapamayan ben olamazdimdolayisi ile sonucu gördüm o yüzden artik herkese tavsiye ediyorum ..
ve de canim sakin zorlama kendini. dayanabilecegin yere kadar. sonra birak bir dk sonra devam et.
ya hani bir hareket vardir. düz yüzüstü yatarsin yere ve ellerin iki yanda iken bacaklarini belden itibaren kaldirirsin pilates te de var o hareket. mümkün degil yapamiyordum ilk baslarda. ve ümidi kesmistim ama her seferinde az az kaldirordum o da dizlerimden itibaren yani birak belimi.
ama simdi bacaklarim mi güclendi ne , inanilmaz im yani. kaldirabiliyorum bacaklarimi yaa
başladım bile güzelciğimkulalların çınlamadı mı hala
sagol canim. pisman olmayacaksin
Göreceksin tabi 38 beden, ne kaldı :)
Çok güldüm sana, benim de çok kilo veren bir arkadaşım var o da "çenemin altındaki kemikleri hissedebilmek ne güzelmiş" diyor.
Evetttt, belin yanındakileri ben de farkettim, vücudumuzu tanıyoruz :))
insallah hep beraber canim
Merhaba Kızlar....
ben senin yerinde olsam bir iki gün sonra tartilirim. malum yol filan , sis olman cok normal hee ama baktin sisligin de indigi halde hala 74 gösteriyorsun gec güclendirmeye olsun bitsin. ama hepten birakma dukan i bi de geri alirsin hepsini Allah korusun.
he yok ben SIKILDIM eskisi gibi beslencem gelsin hamurlar gitsin tatlilar diyosan o baska tabii
canım benim yaa çok çok sağol gerçekten öyle oldu,yani biraz değişim hissediyordum ama bu kadar da değil.
yine de yanlış anlaşılmasın 38 beden falan olmadım tabiki sadece 38'e de 40'a da sığdım.ama daha önce bacağım bile hele popom hiç geçmezdi 38 beden etekten,bir de fermuarı bile kapandı.
şu an demekki 42-40 arası gidip geliyorum.kendime elbise aldım bi tane çoook şeker straplez yazlık ama 42 aldım onu,belki 40 da olurdu ama denemedim bile.insan hala alışamıyor :)
durum bakalım önümüzdeki hafta falan birkaç pantolon denemeyi düşünüyorum bakalım kaç benden olacak
senin göbiş için de evde bari yarım mekik çekemiyor musun,hem o tam mekik kadar yorucu olmuyor ?
Merhaba Kızlar....
doğru benim ruhumda yok özür dilerim! onun için onlarca insanın diyet yapmasına yardımcı oldum...
kocaman bir göbeğim var bağırsaklarımla ilgilide tek problem yaşamıyorum hergün 2 kere çıkıyorum .
sizde haklısınız ruhta olmadan olmaz bu iş.
neyse yolunuzda başarılıar...
Yarimcim... valla olmuyor ve çok sıkıldım bugün alırım nesfit sabah nesfit öğlen sebze veya et akşam çorba. yeter ya dukan benim metabolizmamı bozdu. bir in bir çık. banada yazık.
peki bu yulaf kepeğini nerde bulabiliriz yada buna eş değer başka bir ürün varmı ben atak devresini yapıcam ilk 5 gün..
peki bu yulaf kepeğini nerde bulabiliriz yada buna eş değer başka bir ürün varmı ben atak devresini yapıcam ilk 5 gün..[/Q
CANIM EGER İSTANBULDAYDAN BEN REAL DEN TEMİN EDİYORUM A DAN Z YE HERŞEYİMİ..SEVGİLER.. FİT OLMAN DİLEĞİYLE...
Merhaba Kızlar....
doğru benim ruhumda yok özür dilerim! onun için onlarca insanın diyet yapmasına yardımcı oldum...
kocaman bir göbeğim var bağırsaklarımla ilgilide tek problem yaşamıyorum hergün 2 kere çıkıyorum .
sizde haklısınız ruhta olmadan olmaz bu iş.
neyse yolunuzda başarılıar...
Yarimcim... valla olmuyor ve çok sıkıldım bugün alırım nesfit sabah nesfit öğlen sebze veya et akşam çorba. yeter ya dukan benim metabolizmamı bozdu. bir in bir çık. banada yazık.
"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Bak wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk "
Şu cümleden alındın ya ben özür dilerim. Senin ruhunda vazgeçmek yok bu kadaar yol gelmişsin demek istedim. Ben senin sayende başladım dukana. Neysee en güzeli kimseye laf söz etmemek çıkıp gitmek. Hoşçakalın...
Dukancılar heryerinden verip kol ve baldırlardan vermeyen varmıBen maleseff eritemiyorum yıllarca kalıcı olan yağlar ondanmıdır bilemedim ben
çok guzel kılo vermişsin ne zaman başladın merak ettim
Merhaba Kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?