.............
....................
Evde yarım mekik yapıyorum, damble larım var akşam sabah kollarımı çalıştırmaya çalışıyorum ama tam bir disiplin oluşmadı. Bu günlerde disipline edemedim kendimi.
Dely ciğim, Croiselle sayesinde tanıştım callanetics le, bakıyorum ama şu tiroidin biraz yükselmesini bekliyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor. Yattığım yerden mekik ve plates in bir kaç hareketini yapmaya çalışıyorum.
İnşallah çok yakında sayenizde motive olup başlayacağım.
Ekinsu, koşu bandını ben de tavsiye etmiyorum, evde duracak yine yapamayacaksın ve daha çok sinir olacaksın.
ayyy ne güzel yaa yolun sonuna geldim diyebilmek,darısı başımıza vallahii
bence damble da varken hergünün belli saatini prensip edin mekik,damble vakit kalırsa yürüyüs hiç değilse toplamda bunlara 1 saat ayırsan yeter kuzum
Ayneeennn! Ama biraz inceldi şimdik hakkını yemiyim :) ama bel kadar değil ne yazık ki.. Onun için spor şart işte! Sanırım damble yapmaya başlamam lazıımmm :120::100:Dukancılar heryerinden verip kol ve baldırlardan vermeyen varmıBen maleseff eritemiyorum yıllarca kalıcı olan yağlar ondanmıdır bilemedim ben
ben başlayalı 67 gün oldu, 3 gün atak yaptım sonra seyire geçtim hala seyirdeyimçok guzel kılo vermişsin ne zaman başladın merak ettim
Arkadaşalar hepinizin değerli fikrini alacağım tekrar ben pazartesi başladım atak yapıyorum başladığımda 78.8 bugun tartıda 76.7 gördüm ama bana az gibi geldi ben atağa devam edip 4 kilo verene kadar bırakmayayım diyorum sizce iyimi vemişim ay çıldıracağım :) Dukan testini yaptım atak evresi -1.92 diyor teste göre iyi yaptığımı gösteriyor ama ben yinede rahat olmak için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim :)
2 kg vermişsin normalinde üzerinde burada atak süresinin uzaması ve 1.evrede çok kg vermen önemli değil önemli olan dukanın senin vermek istediğin toplam kiloya göre sana önermiş olduğu gün sayısı yani dukan 4 gün atak diyorsa 4 gün yapıcaksın hem zaten sana 1.92 kg verebilirsin demiş sen dahada fazla vermişsin içini rahat tut gevşe çıldırma :) başarmışsın 1. evreyi şimdi sıra 2. evrede hadi başarılar :))
kızlar saçları dökülen var mı. benim saçlarımda dökülme arttı. diyetle ilgili olabilir mi?:44:
Arkadaşalar hepinizin değerli fikrini alacağım tekrar ben pazartesi başladım atak yapıyorum başladığımda 78.8 bugun tartıda 76.7 gördüm ama bana az gibi geldi ben atağa devam edip 4 kilo verene kadar bırakmayayım diyorum sizce iyimi vemişim ay çıldıracağım :) Dukan testini yaptım atak evresi -1.92 diyor teste göre iyi yaptığımı gösteriyor ama ben yinede rahat olmak için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim :)
ben başlayalı 67 gün oldu, 3 gün atak yaptım sonra seyire geçtim hala seyirdeyim
2 kg vermişsin normalinde üzerinde burada atak süresinin uzaması ve 1.evrede çok kg vermen önemli değil önemli olan dukanın senin vermek istediğin toplam kiloya göre sana önermiş olduğu gün sayısı yani dukan 4 gün atak diyorsa 4 gün yapıcaksın hem zaten sana 1.92 kg verebilirsin demiş sen dahada fazla vermişsin içini rahat tut gevşe çıldırma :) başarmışsın 1. evreyi şimdi sıra 2. evrede hadi başarılar :))[/QUOTE
Siz atak evresinde kaç kilo vermiştiniz
Evet. Fazla protein tüketmek etkiliyormuş sanırım. Dolayısıyla diyetimiz etkileyebiliyormuş. 2 aydır yapıyorum, ben de olmadı mesela. Bir de dişler sararıyor biraz.. Zayıf ama; kel ve sarı dişli olcaz hahahahKorkma korkma. Şampuanlar falan var. Geçer heralde zaman geçtikçe de.
Hayır hayırrr!! Devam etmeee!! Test ne kadar dediyse o kadar! Olur mu hiç öyle? Ne güzel vermişsin işte! Sen ne bekliyordun ki!? 4 günde 2 kilo vermişsin, daha ne olsun.. Sanırım kilo fazlan da çok yok.. Bu öyle şok bir diyet değil ki.. Kitabı okumuş muydun?
1.9 mu 1.8 mi neydi sanırım tam hatırlamıyorum sadece ilk ay 6 kg verdim onu hatırlıyorum
"Çabuk pes eden dukandaş olmazz senin ruhunda yokkkk.
Bak wallaa yorgunluktandır o şişiklikkkk "
Şu cümleden alındın ya ben özür dilerim. Senin ruhunda vazgeçmek yok bu kadaar yol gelmişsin demek istedim. Ben senin sayende başladım dukana. Neysee en güzeli kimseye laf söz etmemek çıkıp gitmek. Hoşçakalın...
Canım, sen de böyle yapma.. niless üzülmüş çünkü.. morali bozuk ve stresli. O yüzden yanlış anlamıştır. İnsan emeklerinin karşılığında öyle tam ters olarak + görünce biliyorsun ki çok kötü oluyor.. Hepimiz birbirimizi az çok biliyoruz.. Kimse kimseyi kırmak istemiyor burda.. ama insanın her günü aynı olmuyor. Dünya'nın bin türlü hali var. Nasıl kilo konusunda birbirimizi anlıyorsak, bu konuda da anlayalım.. İkiniz de bibirinizi yanlış anladınız. Arada olur böyle. Kırmayalım boşuna birbirimizi, üzmeyin şimdi bizi de
Benim baldırlarda sorun yok ama kollarım yumuşadı, kilo verdim sanırım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var. Hiç mi vermedin yoksa senin de benim gibi mi oldu?
1.9 mu 1.8 mi neydi sanırım tam hatırlamıyorum sadece ilk ay 6 kg verdim onu hatırlıyorum
Geçer inşallah canım rahatsızlığın. En azından ilaçlarla düzene girer inşallah.. Ben de Croiselle sayesinde bakmıştım :) Ama uyuşukluktan çabuk bıraktım. yine 10-15 kere yaptım. O kadarı bile işe yaradıDevam edicem amaaa Ben de istiyorum motiveeee, ben deeee
Çok haklısın yaa! İşe yarar bence de. Ama ben de bir türlü disipline giremediimmm. Şu yemek yapma ritüelini düzene oturtsam. Sonraki günün yemeğini o gün yapsam... Yemek de dert oldu hee heheHiç bişey yemesem daha rahat etcem hihih
bnde 5+5 le mi yoksa 1+1 le mi daha hızlı kilo verilir bunu merak ediyorum:S
- negatif.
aradım telefonda oğrendim.kadın negatıf derken sesı tıtrıyor uzulup kahrolcam dıye.ama ben 'oo super' deyınce kendıne geldı.işte normalde şu şu olması lazım senınkı 1 den kucuk falan dıye konusmaya basladı
şimdi hemen gidip kendime bir yeşil çay ısmarlayacagım
ama şimdi onumde ıkı soru var.
1-peki bu kahverengi akıntımsı şey ne? hala devam ediyor.ve hafıfte sancısı var gıbı.
ve 2- ben kocişime evlilik yıl donumumuzde ne hedıye alcaaaaaaaam?:26::84: :84: :84:
toplam sure içinde verilen kılo ikiside aynı denılıyor.1+1 daha sıkmadan kolay uygulanan şekli oldugu ıcın daha cok tercıh edılıyormus ama.
- negatif.
aradım telefonda oğrendim.kadın negatıf derken sesı tıtrıyor uzulup kahrolcam dıye.ama ben 'oo super' deyınce kendıne geldı.işte normalde şu şu olması lazım senınkı 1 den kucuk falan dıye konusmaya basladı
şimdi hemen gidip kendime bir yeşil çay ısmarlayacagım
ama şimdi onumde ıkı soru var.
1-peki bu kahverengi akıntımsı şey ne? hala devam ediyor.ve hafıfte sancısı var gıbı.
ve 2- ben kocişime evlilik yıl donumumuzde ne hedıye alcaaaaaaaam?:26::84: :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?