Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçer inşallah canım rahatsızlığın. En azından ilaçlarla düzene girer inşallah.. Ben de Croiselle sayesinde bakmıştım :) Ama uyuşukluktan çabuk bıraktım. yine 10-15 kere yaptım. O kadarı bile işe yaradı Devam edicem amaaa Ben de istiyorum motiveeee, ben deeee

Çok haklısın yaa! İşe yarar bence de. Ama ben de bir türlü disipline giremediimmm. Şu yemek yapma ritüelini düzene oturtsam. Sonraki günün yemeğini o gün yapsam... Yemek de dert oldu hee hehe Hiç bişey yemesem daha rahat etcem hihih

Dukancılar heryerinden verip kol ve baldırlardan vermeyen varmı Ben maleseff eritemiyorum yıllarca kalıcı olan yağlar ondanmıdır bilemedim ben
Ayneeennn! Ama biraz inceldi şimdik hakkını yemiyim :) ama bel kadar değil ne yazık ki.. Onun için spor şart işte! Sanırım damble yapmaya başlamam lazıımmm :120::100:

Son düzenleme:
Arkadaşalar hepinizin değerli fikrini alacağım tekrar ben pazartesi başladım atak yapıyorum başladığımda 78.8 bugun tartıda 76.7 gördüm ama bana az gibi geldi ben atağa devam edip 4 kilo verene kadar bırakmayayım diyorum sizce iyimi vemişim ay çıldıracağım :) Dukan testini yaptım atak evresi -1.92 diyor teste göre iyi yaptığımı gösteriyor ama ben yinede rahat olmak için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim :)

Son düzenleme:
kızlar saçları dökülen var mı. benim saçlarımda dökülme arttı. diyetle ilgili olabilir mi?:44:

Evet. Fazla protein tüketmek etkiliyormuş sanırım. Dolayısıyla diyetimiz etkileyebiliyormuş. 2 aydır yapıyorum, ben de olmadı mesela. Bir de dişler sararıyor biraz.. Zayıf ama; kel ve sarı dişli olcaz hahahah Korkma korkma. Şampuanlar falan var. Geçer heralde zaman geçtikçe de.

Hayır hayırrr!! Devam etmeee!! Test ne kadar dediyse o kadar! Olur mu hiç öyle? Ne güzel vermişsin işte! Sen ne bekliyordun ki!? 4 günde 2 kilo vermişsin, daha ne olsun.. Sanırım kilo fazlan da çok yok.. Bu öyle şok bir diyet değil ki.. Kitabı okumuş muydun?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

okudum ama işin içinden çıkamıyorum boyum 1.74 ben 60 olmak istiyoruma ama dukan amca illa 64 yeterli diyor testte :)

Canım, ben de dely ye katılıyorum.

Selin çok emek verdi, bugünlerde de zaten çok stresli üstüne de tartıda + görmek üzdü onu bu yüzden yanlış anlamıştır. Sen iyi niyetle yazmışsın onu motive etmek için ama hepimizin böyle zamanları olur ya, gözünün üstünde kaşın var deseler alınırız. Ne güzel söylemişsin bak, ben de selin, miray, ömmür sayesinde başladım. Hepsine çok teşekkür ederim. İyi ki hepiniz varsınız.

Sen lütfen canını sıkma, selinim de inşallah kısa sürede ödeminden şişliklerinden kurtulur eksileri görür.

Birbirimize destek oluyoruz burada, sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Dukandaşlık hemen yok olmaz.

Benim baldırlarda sorun yok ama kollarım yumuşadı, kilo verdim sanırım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var. Hiç mi vermedin yoksa senin de benim gibi mi oldu?

Canım 23 mayısda başladım seyirdeyim başladığım kilo 68 güncel kilom 65.5 2.5 kilo verdim ama işde bu kollar baldırar bend senelerdir böyle şu kollar bir zayıflasa çok ince durucam ama çok orrr

1.9 mu 1.8 mi neydi sanırım tam hatırlamıyorum sadece ilk ay 6 kg verdim onu hatırlıyorum

Kafanı şişiriyorum ama şimdi ben bugunden sonra seyire geçiçeğim seni örnek alark 5+5 mi yapayım 1+1 mi proteine ek salata ekliyeceğim dimi yani sebze gibi şeyler çok soru soruyorum ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum ne olur yardımcı olursan sevinirim

Ben de aynen senin gibi bir gece önceden yemek yapabilsem ve kendimi callanetics ve damble larıma adasam :))

O zaman medesa bu konuda bizi biraz sıkıştırsın

Dtsly, canım, belli olmadı mı sonuç, öldüm meraktan.

Bizim bebişimiz var mı yok mu :)))

- negatif.

aradım telefonda oğrendim.kadın negatıf derken sesı tıtrıyor uzulup kahrolcam dıye.ama ben 'oo super' deyınce kendıne geldı.işte normalde şu şu olması lazım senınkı 1 den kucuk falan dıye konusmaya basladı

şimdi hemen gidip kendime bir yeşil çay ısmarlayacagım

ama şimdi onumde ıkı soru var.

1-peki bu kahverengi akıntımsı şey ne? hala devam ediyor.ve hafıfte sancısı var gıbı.

ve 2- ben kocişime evlilik yıl donumumuzde ne hedıye alcaaaaaaaam?:26::84: :84: :84:

kalbinden geçenin,istediğinin olduğuna çok sevindim canım.inşallah gönlünün istediği zmn olur bebişiniz:)

Çoook tatlısın sen :)))

Şimdiki bebek provası oldu diyelim o zaman Bir kaç ay sonra yine burada olur senin de istediğin zaman seviniriz inşallah.

Kahverengi akıntı için acilen doktora gidip öğreneceksin, sevgili kocana ne hediye alacağına gelince onu en iyi sen bilirsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…